Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

De rente breekt een belangrijke barrière

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 61
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

297 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 15 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 Calimero 22 januari 2022 16:24
    quote:

    Calimero schreef op 22 januari 2022 12:10:

    [...]
    www.iex.nl/Forum/Upload/2022/13968264...

    Aha .. goed opgelet ... HRB .. :)

    Silk Road ... www.youtube.com/embed/bczBYvOjrLo?rel...
    Je hebt een mooie vervolgactie gedaan ... bravo ..

    voor komende maandag Update ... maybe handy
  2. forum rang 9 Calimero 22 januari 2022 19:21
  3. forum rang 6 ttroo 23 januari 2022 10:15
    Ik durf de komende beursweek longs NasDAK te kopen. Maar dat zal geleidelijk zijn, rustig opbouwend kopend. Er zit grote illiquiditeit in de NasDAK en dat betekent dat ze zeer gevoelig zijn voor NasZAK, Net te flixen is slechts een voorbeeld. En dat is riskant voor uw boosters als ze te dicht bij de stoplosses zitten, al zal dat met de nieuwe maatregelen een stuk minder zijn. Maar dat is meteen ook een risico. Want bij een daling van 3 a 5% intraday, tijdens de Europese beursopeningen, maar dit kan ook nabeurs Europa zijn en dan moet u wel kunnen handelen om in te grijpen en niet met gedichte beurzen voor uw posities zitten. Anders wordt u wellicht er als nog uitgegooid door uw stop loss. Hetzelfde geldt voor opties. Te vroeg instappen betekent dat bij een rebound u een stuk verliest aan de tijd. De VIX kan elk komende beursdag gaan toppen, maar zolang ze dat niet doen, is het de volgende beursdag afwachten of ze die beursdag wel of niet gaan toppen. Goud en Zilver ik ben er nog steeds niet happig op. Ik zie Zilver zelfs weer terugzakken naar een $23. Brent, los van de kortere termijn (1 a 3 weken), moet er een grote klad komen in de Brent. Dalingen naar een midden $60 zie ik over 6 a 8 weken wel te voorschijn komen. Yields kunnen de komende beursweek verder omlaag. Amerika ging doordeweeks de rode lijn voorbij maar vrijdag moesten ze de rode lijn loslaten. Ze zitten er nog dicht op. Dus na een paar weken rustigere yields, kunnen ze een nieuwe poging gaan doen om de rode lijn tot zich te eigenen. Nog 14 uren te gaan en de nacht futures gaan al weer open. Counting Down (de uren).
  4. forum rang 6 ttroo 23 januari 2022 10:37
    Voor de voetbal liefhebbers en liefhebsters veel plezier bij de wedstrijd PSV - AJAX.
    Mijn wedstrijd van de dag is Galatasaray - Trabzonspor.

    Wees loyaal lokaal. Dus vergeet u niet vrijwillige bijdrages te doen aan uw moskee, uw kerk of uw goede doelen. Stieren hebben zoveel trillions aan waarde er bij gekregen, een stukje hiervan bijdrage aan loyaal lokaal moet lukken.

    U kunt het ook laten verdampen aan inflatie als u dat een beter doel vindt. It is all yours.

    Scandinavie, Ierland, Ukkie, Spanje en Belgie lopen allemaal voor op het Oranje Land qua corona maatregelen. Gaat in het Oranje Land met pijn en moeite Horeca en Cultuur open, zijn de genoemde landen veel verder dan het Oranje Land. En daarmee zit het Oranje Land duidelijk niet bij de koplopers, maar maximaal in het midden. Het beste kind in de klas wordt steeds meer en meer het slechtste kind in de klas. Maar ze doen niet en willen niet doen aan extra bijscholing. Geboosterden zijn al weer bijna uitgeboosterd, maar ze willen niet omgaan met Ongeboosterden. Terwijl ze dat bijna zelf ook zijn. Nog een weekje of wellicht twee weken verder en ze zijn al Ongeboosterd.

    We konden recentelijk lezen wat de Drugs doet in een Western Debt & Drugs World in het Oranje Land. Schijnende berichten naar drugsdealers. Drugs and Voices. De TV-wereld pakken we aan, maar de drugsdealers niet. Daar leveren vrouwen zelfs diensten in ruil voor drugs.

    Inflatie gaat pijn doen. Loonsverhogingen zijn stevig door de inflatie en dat gaan bedrijven merken en moeten ze doorbelasten om hun marges vast te houden. En dat betreft dan absolute marges. Bedrijven moeten meer door belasten aan hun klanten anders gaat dat ten koste van de relatieve marges. En dat is een belangrijk gegeven voor aandeelhouders en aandeelhoudsters.

    Ik ga weer in de leesstand. Mijn sociale media updaten. Have Fun today. En vergeet ook deze dag uw gezondheid niet. Beweeg a la de beurzen.
  5. [verwijderd] 23 januari 2022 10:45
    quote:

    Ole In het Berenbos schreef op 23 januari 2022 10:32:

    De software geeft 737 aan als volgende stop.
    Eerst dient de 752/750 gebroken te worden daarna kan het daar naar 666
    Helemaal goed.

    De 737 is wel een kleintje.

    Meer steun rond 721.

    Daarna 703/700 als opveerpunt, als we dat raken moet je echt rekening houden met een bear market rally van tientallen punten.

    En daarna inderdaad 670/666 als eerste zware dieptepunt.
297 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 15 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links