Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

De rente breekt een belangrijke barrière

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 49
  2. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79
  3. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 79

Reacties

297 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 15 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Kecks 21 januari 2022 17:58
    quote:

    handyman6 schreef op 21 januari 2022 17:46:

    [...]Wat betekent dat Kecks? Werden die gesloten of juist geopend? 616 in totaal verhandeld zag ik.
    Gesloten werden ze tegen de biedprijs bijna. Heb er zelf ook eentje dus zat het even live te volgen. Heb hem overigens zelf nog. Had wel zoiets van,...dus nu gaan we draaien zeggen de grote jongens.
  2. forum rang 7 Doptieman 21 januari 2022 19:35
    quote:

    Doptieman schreef op 21 januari 2022 09:45:

    [...]
    Doptieman verkocht om17.25 zijn laatste ax4 calls toen de premie bij het slot welliswaar kruipend omhoog ging!!

    dus niets overnight!! ff duidelijk? hihihi.
    Ze proberen je voor sukkel neer te zetten wat eigenlijk al heel onbeschoft is en dan vertel je hoe je het afgehandeld heb en dan hoor
    je ze de hele dag niet meer!! Zo geef je ook even je visite kaartje af !! Jokers . Ciao.
  3. forum rang 6 ttroo 21 januari 2022 20:14
    Die had ik ook gemist. Siemens -17%. TX. En die deden het goed. Ze moesten wel terug de laatste dagen. Dus dat was wellicht een teken aan de wand. Net als de Netflix teken. Ze gingen maar door met verkopen zelfs met mega lage parameters. Dat doen ze niet voor niets. Maar een -24%. Dat is een crash percentage. Pijnlijk voor de aandeelhouders daar. En ze waren volgens mij al aardig gezakt. Dus die -24% komt er nog eens over heen. Ik zit wel in een splagaat. NasZAK daar kan nog wel wat vanaf, maar die kunnen ook snel wat gaan herstellen. En we zien dat allemaal ook vandaag. O ja. Ik heb voor het eerst in 2022 een long trade gedaan. Meldt het maar.
    Na 100 short trades of zo. Mijn 1e long trade vandaag. Aan de andere kant zie ik bank aandelen en olie aandelen verder lager gaan. Maar wie gaat winnen. Tesla is wel een interessante. Van $996 naar $1.040 gisteren en nu onder de $960. Op dit moment even clueless met Tesla. ASML houdt het goed met 6 2 6 op de boorden.
    Alphabet staat wel op mijn lijstje om te hertellen. Microsoft stond daar ook op, maar met die overname ben ik ook daar clueless in. Morgen weet heb ik de Microsoft sleutel gevonden. Apple daling valt me heel erg mee. Die $172 of zo vond ik veel te hoog, maar met $164 hebben ze niet heel veel laten gaan. Afwachten daar. Mogelijk kan Apple de komende beursweek ook wat gaan herstellen. AmaREGEN ziet maar weinig zon in de eigen koers. Terecht. De winst voorspelling voor Q4 2021 was onwaardig. Niettemin zullen ze genoeg cashflow draaien. Dus wie weet gaan ze extra duwen in de pot aandelen inkopen. Die muizen blijken een steeds grotere plaat op de beurzen. Van $180 naar $140 en mee met het Net te Flixen. Met muizen bedoel ik uiteraard Disney the Mouse. Interessant de komende beurs twee uren op de Amerikaanse beurzen. Zowel de Down Jones als de S&P 500 houden het best goed, terwijl NasZAK alles er aan doet om wat te kunnen gaan herstellen. We gaan het zien.
  4. forum rang 7 Unimog 21 januari 2022 20:31
    quote:

    handyman6 schreef op 21 januari 2022 20:03:

    Ons Philips heeft dan op ze falie gekregen ,maar vandaag is Siemens aan de beurt:-17%
    Dat is siemens energy, net even anders. Hoe was je biertje?

    Er staat genoeg -10% in de VS Upstart Shopify Tradedesk en nog meer hype

    Wie vangt al iets op ?
  5. forum rang 6 ttroo 21 januari 2022 20:39
    Maar zoals een poster hier het in de vroege ochtend al zei: de yields gaan omlaag.
    En ik verwacht verdere yield verlagingen. Ze waren te enhousiast gegaan. Ze moeten verder afkoelen. En dat zou goed moeten zijn voor de NasDAK fondsen. Afwachten. Want lagere yields kan gebruikt worden voor het afkoelen van de (wereld)economie en dat is weer onhandiger voor de algemene indices. Stieren blijven rennen. Die kunnen geen rust meer bewaren. Eerst de zware heuvels op. En toen ze boven waren. Sprongen ze er meteen weer vanaf. Oe. NasZAK krijgt het nu ook (weer) zwaar. En Europese futures doen mee. Net als S&P 5 miljoen future. Zo tien punten af. Alles wordt gegeven aan beide kanten. Nog anderhalf handels uur te gaan. Is Rusland Oekraine nog niet binnen gevallen. Ze kunnen rustig aan doen. Het Oranje Land is niet in staat om de eigen problemen op te lossen. IC Capaciteit. Nee. Daar kijken we wellicht naar, maar gebeurt zeer weinig. We hebben een 1.000 a 1.500 kinderen uit huis gezet, maar is te gevoelig om over te praten en te discussieren. Ok. Dat dossier kan meteen door naar de EU of naar de VN. Te schandalig voor woorden. Er komen maar weinig landen in de buurt hiervan. En die landen staan niet meteen bekend als de beste landen. Wel handig die corona pas. Heb je die niet, mag je ook niet als militair naar de grens van Ukraine en Rusland. Dat mocht toch al niet, want het Westen gaat geen oorlog met Rusland beginnen over Ukraine. Grote woorden van Westerse Landen, maar hun Debt & Drugs is belangrijker en Rusland is te sterk en te groot. En ik zie ze nog steeds alleen voor Oost Oekraine te gaan. Geweldig Grote Steden als Mega Consumenten die bijna niets zelf produceren. Die gaan vanzelf overstag als ze geen produkten geleverd (meer) krijgen. De gevechten om grondstoffen zal door blijven gaan. De gevechten om gezondheidsprodukten als Drugs & Debt ook. Kortom Post Covid zal niet veel anders zijn dan Pre Covid. We missen te veel onze oude geweldige gewoontes. Geboosterden gaan straks elkaar weer plagen. Met geluid. Vlieg de ene Geboosterde over de andere Geboosterde heen en geeft geluidsoverlast als cadeau mee als teken van hun geweldige samenwerking tegen Ongeboosterden. Zo gaat dat. Back to reality. Terug naar de overlasten. ASML is op de Amerikaanse beurs binnen no time 4 a 5 euro kwijt geraakt. Zo gaat dat met stieren. Pompen en Verzuipen tegelijk.
  6. forum rang 6 ttroo 21 januari 2022 20:51
    De Ierse regering versoepelt bijna alle coronamaatregelen vanaf zaterdag om 06.00 uur 's ochtends. De Ierse zender RTE meldt dat de horeca dan weer open mag zonder dat er om coronapassen gevraagd hoeft te worden of dat er afstand gehouden moet worden. De sluitingstijd was sinds eind vorig jaar 20.00 uur.

    De mondkapjesplicht blijft nog wel staan. In het openbaar vervoer en in winkels moeten mensen in ieder geval nog tot eind februari mondkapjes dragen

    Ierse Tijger loopt voor op Oranje Welpie.
  7. forum rang 7 handyman6 21 januari 2022 21:20
    quote:

    Unimog schreef op 21 januari 2022 20:31:

    [...]

    Dat is siemens energy, net even anders. Hoe was je biertje?

    Er staat genoeg -10% in de VS Upstart Shopify Tradedesk en nog meer hype

    Wie vangt al iets op ?
    De richting vd beweging is omlaag,dus is elke upswing hooguit reaktief en wordt pas een turn around bij hogere bodems en toppen....
    Das de oude TA theorie hehe.Ballard Power nu onder de $10 en KWAB onder de €25. Maandag,any otherday of theweek is fine.
    Ben maar weer op IPA overgegaan,is toch hoppiger
297 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 15 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links