Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,913 24 apr 2024 10:58
  • +0,004 (+0,50%) Dagrange 0,907 - 0,917
  • 1.530.296 Gem. (3M) 6,9M

Pharming Januari 2022

5.781 Posts
Pagina: «« 1 ... 171 172 173 174 175 ... 290 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 15 januari 2022 12:33
    quote:

    Mmdeugen schreef op 15 januari 2022 10:23:

    Natuurlijk mag u zich aangesproken voelen door het bericht.

    Berichtgeving is soms meer dan er in woorden staat zult u weten. Gedrag valt ook veel uit op te maken.

    De feiten tot nu toe:
    Solvabiliteit 45%; laatste jaren mooie winsten gemaakt; in ver gevorderd stadium is met onderzoeken naar geneesmiddel tegen Varianten van Corona; geïnvesteerd in veel ook hoog geschoold nieuw personeel in 2 e helft van 2021;
    Als het contract met de producent van de geneesmiddelen, nu al met 5 jaar wordt verlengd, dus weer op 10 jaar komt!; q0 jaar past precies bij het introduceren van een nieuw geneesmiddel, dat 10 jaar patent heeft!! Als PHARMING de locatie in Oss vooral als controlelocatie wil gaan benutten volgens de berichten; Als medio november 2021 gesprekken zijn gevoerd met de EMA ivm het onderzoek vh goedkeuringsproces; voor leniolisib; Als er dan nog 120 dagen lopen tot er een besluit over als dan niet goedkeuring volgt van Leniolisib; Als dan op 6 januari 2022 goedkeuring volgt van de EMA om een plan te maken om leniolisib ook bij jonge kinderen te onderzoeken met de toezegging, dat dan 2 jr verlenging vh patent voor leniolisib plaatsvindt als dat verkregen wordt bij goedkeuring;, wat zou dan de meest voor de hand zijnde conclusie zijn?
    Als u mag kiezen op een schaal van 1-10?

    Natuurlijk mag PHARMING officieel nog niets naar buiten brengen hierover, dat zijn nou eenmaal de regels.

    Dan is het aan de aandeelhouders/ beleggers om alle signalen die er zijn te duiden.

    M.i. zijn er geen signalen, dat er problemen zijn bij de verkoop van Ruconest.
    Dat de prijs hoger is geworden begrijp ik wel. Er moeten steeds meer konijnen gemolken worden als de markt toeneemt. ;) Of schaarste (vraag-aanbod) maakt duurder!

    Ik heb van de koeienmelk nog niet gehoord of deze ook gebruikt kan worden voor de productie.

    M.i. ruim voldoende argumenten om heel positief te blijven op verschillende terreinen van PHARMING.

    Dank voor uw uitgebreide reactie. Degenen hier die mij langer kennen, weten dat ik de onhebbelijkheid heb om in de berichten feiten en veronderstellingen van elkaar te scheiden.

    U begint met een aantal ‘feiten’ op een rij te zetten. Maar zijn ze dat ook echt? Nota bene, aan uw argument ‘lezen wat er niet staat’ kleven wat mij betreft enige bezwaren. Dat biedt ruimte voor interpretatie en wie kan dan beweren de wijsheid in pacht te hebben?

    COVID-onderzoeken
    In het persbericht van Pharming van september staat dat beide onderzoeken afgerond zijn. De resultaten worden geanalyseerd met het oog op toekomstig klinisch onderzoek met Ruconest naar behandeling van COVID-19 en andere ernstige aandoeningen. Tevens zullen de resultaten na peerreview worden gepubliceerd. Dit laatste is nog niet gebeurd.

    Vraag aan u: wat en welke bedoelt u precies met onderzoeken die zich in een vergevorderd stadium bevinden?

    Contract met Sanofi
    U geeft aan dat met de verlenging met vijf jaar het contract met de producent van de geneesmiddelen, Sanofi dus, op 10 jaar uitkomt.

    Vragen aan u: wat bedoelt u met ‘producent van de geneesmiddelen’? Ik heb altijd gedacht dat Pharming de producent is en Sanofi de downstream doet. En hoe komt u uit bij ‘10 jaar’?

    Leniolisib
    U geeft aan dat er medio november gesprekken met de EMA zijn geweest. Vervolgens koppelt u dat aan een termijn van 120 dagen voor goedkeuring van leniolisib.

    Vragen aan u: waarop baseert u dat er een gesprek met de EMA is geweest en hoe komt u vervolgens aan die termijn van 120 dagen? En hoe rijmt dit met het gegeven dat er nog geen resultaten zijn gepubliceerd en een goedkeuringsaanvraag is ingediend?

    Verkoop/omzet Ruconest
    U geeft aan dat de markt voor Ruconest toeneemt. Dat de prijs per vial toeneemt, onderbouwt u met het grotere aantal konijnen dat gemolken moet worden.

    Vraag aan u: kunt u aan de hand van de cijfers uit de rapportages van Pharming hierover meer duidelijkheid geven? Waaruit blijkt groei van de markt, terwijl de omzet aantoonbaar afvlakt, de prijs per vial hoger wordt en er sprake is van toenemende concurrentie?

    Let wel, ik diskwalificeer uw reactie niet. Ik ga ervan uit dat u uw stellingen stevig kunt onderbouwen. Daarom nieuwsgierig naar uw antwoord. Van interpretaties staat dit forum al bol, wat meer feitelijkheden zouden een welkom dieet zijn.
  2. forum rang 7 LL 15 januari 2022 12:40
    quote:

    aextracker schreef op 15 januari 2022 11:44:

    [...]

    Mooi plaatje LL ! Thx.
    Bedankt :)
    Wat is de bron van de data die dit plaatje toont ?
    De bron zijn de kwartaalcijfers van de betreffende bedrijven omgerekend naar USD . In dit overzicht is CSL niet meegenomen omdat deze geen gespecificeerde data levert m.b.t. hun HAE producten.

    Globaal lijkt het plaatje te duiden dat Ruconest "langzaam en gestaag groeit".
    Op totaal niveau lijkt RUCONEST marktaandeel te verliezen aan de \japanners.

    Hoe zie jij dat als je het plaatje en de origine van data kent en interpreteert ?
    Als we ons puur op de kwartaal/jaar cijfers van Pharming richten (zie bijlage) dan spreken we over een stagnatie van de omzetgroei. Kijken we naar de gehele HAE markt dan ziet men begin 2019 de opkomst/verschuiving naar Profylaxe wat de groei van Acute enigszins remt. Ondanks dat de concurrentie in het voordeel is (sommige verkopen zowel profylaxe als acute) weet Pharming haar omzet op peil te houden. Hoe dit zich gaat ontwikkelen zullen we moeten afwachten.

    Vanuit een ander perspectief en wel TA technisch bekeken, is mijn mening, dat Pharming waardering\koers haar "kantelpunt" weer heeft bereikt[/b], nadat de euro 0.70 de nieuwe bodem vormt in de aanloop naar herstel.
    De berichten komen nu weer op tijd en met goede progressie op relevante oprogramma punten binnen de strategie.
    Pharming lijkt te kiezen voor "gedoseerd investeren" en uitbouwen van de portfolio met leniolisib en andere nieuwe medijcijnen in ontwikkeling..

    Deze mening deel ik ten zeerste het momentum lijkt te draaien. Mogelijk moet de topline data van leniolisib er aan te pas komen om de euro weer op de borden te krijgen

    Het is nu te hopen, dat reguliere sales\revenue development van RUCONEST weer hersteld\aantrekt en verbeterende groei laat zien in o.a. EU & USA.
    Gebeurd dat niet, dan zal het volume op handelsdagen laag blijven en voorlopig niet de handelsvolumes ( en dus het vertrouwen) kunnen tonen die het fonds nodig heeft.

    Grotere handelsvolumes zijn nodig om koers herstel te kunnen verwachten en zien.
    Volumes die de waardering voor Pharming weer terug doet keren richting de Euro 1 Mrd , m.a.w. 4-5 keer de omzet.

    Daarom is het van belang dat Pharming meer inkomstenbronnen genereert om mogelijke toekomstige problemen op te kunnen vangen. De concurrentie zit helaas niet stil en heeft op zowel acute als profylaxe middelen/studies met een betere toedieningsvorm die het Pharming in toekomst lastig kunnen maken.

    Het heeft er echter inmiddels alle schijn van dat bio-tech in het algemeen haar aantrekkingskracht heeft verloren t.g.v. cloud\com-tech noterende (nieuwe) fondsen en daarmee vanuit sector rotatie momenteel niet zo geliefd is als voorheen.
    Daar staat tegenover, dat de toenemende mate voor zorg en zekerheid in het veiligstellen van de gezondheid onder de wereldbevolking zich met een blijvende covid mutant met gevoeligheid vanuit menselijke eiwitten \ cytokine effecten (helaas) een reden voor groeiende interesse zou kunnen krijgen.

    Voorlopig zullen we het met de jaarcijfers moeten doen in afwachting van de volgende stappen in het goedkeuringstrajekt van Leniolisib op weg naar vermarkting. Dat laatste kent nog vele kosten die voor de baten uitgaan, wat een volgende reden vormt om beperkt enthousiast te zijn in mijn verwachting van het koerspotentieel wat Pharming in 2022 op de borden kan zetten..

    Ben zelf sinds enkele jaren al dan niet muterend in aantallen, in bezit van aandelen Pharming.
    Met het oog op de termijn van 3-5 jaar, dat ik er in wil\blijf zitten, verwacht ik koersen op de borden die terug keren naar een niveau van euro 0.90 - 1.30 \ aandeel als maximum..

    Time will tell.

    Al met al, zie ik in 2022 qua
    Als ik binnenkort over de kwartaal/jaarcijfers beschik zal ik de overzichten weer eens bijwerken.

    bron conversie valuta:
    sdw.ecb.europa.eu/quickview.do?SERIES...
    www.fiscal.treasury.gov/reports-state...
  3. [verwijderd] 15 januari 2022 13:40
    quote:

    LL schreef op 15 januari 2022 13:30:

    [...]

    Eensgelijks G. Hendriks. Ik ben blij u weer te zien posten.
    Dank. Omdat ik meedoe met de voorspellingendraad, heb ik mijn account behouden. Posten zal spaarzamer worden en zich vooral beperken tot het uitwisselen of toevoegen van en vragen naar feitelijke informatie.
  4. forum rang 8 Janssen&Janssen 15 januari 2022 13:43
    quote:

    LL schreef op 15 januari 2022 12:40:

    [...]

    Als ik binnenkort over de kwartaal/jaarcijfers beschik zal ik de overzichten weer eens bijwerken.

    bron conversie valuta:
    sdw.ecb.europa.eu/quickview.do?SERIES...
    www.fiscal.treasury.gov/reports-state...
    LL er is al meermaals genoemd dat de dollar sterker was in q4 dan Q3. Als het te achterhalen is wat de dollar koers was in Q3 waarop de Q3 cijfers zijn gebaseerd? En tevens ook te achterhalen is wat de dollar koers was bij Q4 cijfers in 2020? Dan kunnen we theoretisch al uitrekenen wat de Q4 cijfers zou moeten zijn als de verkoop in aantallen gelijk is gebleven aan Q3. Alles daarboven zou in theorie komen door een stijging in verkoop aantallen toch?
  5. forum rang 8 BassieNL 15 januari 2022 13:53
    quote:

    Janssen&Janssen schreef op 15 januari 2022 13:43:

    [...]

    LL er is al meermaals genoemd dat de dollar sterker was in q4 dan Q3. Als het te achterhalen is wat de dollar koers was in Q3 waarop de Q3 cijfers zijn gebaseerd? En tevens ook te achterhalen is wat de dollar koers was bij Q4 cijfers in 2020? Dan kunnen we theoretisch al uitrekenen wat de Q4 cijfers zou moeten zijn als de verkoop in aantallen gelijk is gebleven aan Q3. Alles daarboven zou in theorie komen door een stijging in verkoop aantallen toch?
    Staat steeds keurig in de kwartaalrapportages. Dit stond in de Q3 rapportage:

    Exchange rates (USD:EUR) used:
    Statement of income YTD 2020 1.1274
    Statement of income YTD 2021 1,1982
    Balance sheet at September 2020 1.1696
    Balance sheet at December 2020 1.2280
    Balance sheet at September 2021 1.1600
    Cash flow YTD 2020 1.1274
    Cash flow YTD 2021 1,1982
    Cash balance as per 1 January 2020 1.1214
    Cash balance as per 31 December 2020 1.2280
    Cash balance as per 1 January 2021 1.2280
    Cash balance as per 30 September 2021 1.1600

  6. forum rang 8 BassieNL 15 januari 2022 14:12
    quote:

    G. Hendriks schreef op 15 januari 2022 12:33:

    [...]
    ...
    Let wel, ik diskwalificeer uw reactie niet. Ik ga ervan uit dat u uw stellingen stevig kunt onderbouwen. Daarom nieuwsgierig naar uw antwoord. Van interpretaties staat dit forum al bol, wat meer feitelijkheden zouden een welkom dieet zijn.
    Ik diskwalificeer hem wel.
    Hij onderbouwt niks en is al vaak gecorrigeerd, maar blijft dezelfde onzin verkondigen.
    Hij neemt anderen de maat, maar weet zelf van toeten noch blazen.
    Veel forumleden accepteren het omdat zijn berichten zo lekker optimistisch zijn.
    Ook voor die forumleden heb ik geen hoop meer.
    Misschien dat ze nog mee kunnen liften op een koerssuccesje.
    Maar ze zullen nooit snappen waarin ze belegd hebben.
  7. forum rang 6 Concrete 15 januari 2022 14:41
    quote:

    BassieNL schreef op 15 januari 2022 14:12:

    [...]

    Ik diskwalificeer hem wel.
    Hij onderbouwt niks en is al vaak gecorrigeerd, maar blijft dezelfde onzin verkondigen.
    Hij neemt anderen de maat, maar weet zelf van toeten noch blazen.
    Veel forumleden accepteren het omdat zijn berichten zo lekker optimistisch zijn.
    Ook voor die forumleden heb ik geen hoop meer.
    Misschien dat ze nog mee kunnen liften op een koerssuccesje.
    Maar ze zullen nooit snappen waarin ze belegd hebben.
    Beleggen is niet hopen maar voor jezelf een verwachting uitspreken op gevoel of eventueel met een stelling als onderbouwing, een onderbouwing wil vlgs mij niet zeggen dat als deze klopt het aandeel vanzelf omhoog gaat. Een goedlopende bedrijfsstructuur loopt niet altijd synchroon aan stijgende koersen.
    Het blijft een casino met hier en daar een traan en een lach.
  8. forum rang 8 Janssen&Janssen 15 januari 2022 14:46
    quote:

    BassieNL schreef op 15 januari 2022 13:53:

    [...]

    Staat steeds keurig in de kwartaalrapportages. Dit stond in de Q3 rapportage:

    Exchange rates (USD:EUR) used:
    Statement of income YTD 2020 1.1274
    Statement of income YTD 2021 1,1982
    Balance sheet at September 2020 1.1696
    Balance sheet at December 2020 1.2280
    Balance sheet at September 2021 1.1600
    Cash flow YTD 2020 1.1274
    Cash flow YTD 2021 1,1982
    Cash balance as per 1 January 2020 1.1214
    Cash balance as per 31 December 2020 1.2280
    Cash balance as per 1 January 2021 1.2280
    Cash balance as per 30 September 2021 1.1600

    En waar zouden we dus op uitgaan komen voor Q4 als we met dezelfde aantallen rekenen als Q3? Gezien de dollar +/- 3a 4 cent hoger stond dan Q3. Cijfermatig ben jij iets sterker als mij wil jij dat aub doorrekenen aub
  9. forum rang 7 LL 15 januari 2022 15:21
    quote:

    Janssen&Janssen schreef op 15 januari 2022 13:43:

    [...]

    LL er is al meermaals genoemd dat de dollar sterker was in q4 dan Q3. Als het te achterhalen is wat de dollar koers was in Q3 waarop de Q3 cijfers zijn gebaseerd? En tevens ook te achterhalen is wat de dollar koers was bij Q4 cijfers in 2020? Dan kunnen we theoretisch al uitrekenen wat de Q4 cijfers zou moeten zijn als de verkoop in aantallen gelijk is gebleven aan Q3. Alles daarboven zou in theorie komen door een stijging in verkoop aantallen toch?
    Ik heb de data momenteel niet voorhanden ik kom hier op terug.
  10. Mauke 15 januari 2022 18:50
    quote:

    Concrete schreef op 15 januari 2022 14:41:

    [...]

    Beleggen is niet hopen maar voor jezelf een verwachting uitspreken op gevoel of eventueel met een stelling als onderbouwing, een onderbouwing wil vlgs mij niet zeggen dat als deze klopt het aandeel vanzelf omhoog gaat. Een goedlopende bedrijfsstructuur loopt niet altijd synchroon aan stijgende koersen.
    Het blijft een casino met hier en daar een traan en een lach.
    Over casino’s gesproken, ik denk dat de een na laatste PB niemand zag aankomen en de laatste hooguit een enkeling. Alle zelf gedane onderzoeken ten spijt, we zijn grotendeels afhankelijk van wat Pharming doet en mededeelt.
    Soms een verwacht PB met toch onverwachte resultaten en soms een totaal onverwachte PB, maakt voor mij de koers voorspellen bijna onmogelijk. Ik ben en voel mij een “gok particulier” en schaam mij er niet voor. Hoe dom sommigen dat ook zullen vinden.
    Ik gaf Pharming mijn vertrouwen en GOK dat ze met al die extra aangenomen personeelsleden veel geld gaan verdienen!
  11. Beursamateurtje 15 januari 2022 19:13
    Waarom snappen velen niet dat investeren in biotech een groot risico is met KANS op veel winst of veel verlies. De meeste onderzoeken worden zonder positief resultaat afgerond. Het is gewoon dus gokken in deze tak van sport.
    Goedkeuring is ook nog zo'n politiek spel. Covid medicatie werd in een mum van tijd goedgekeurd, terwijl bij veel medicijnen het amper voor elkaar te krijgen is.
    Simpel gezegd : houd je van een gokje, dan stap je in biotech. Ben je iemand die van zekerheid houd, dan stap je er niet in.

    Je koopt toch alleen aandelen van een bedrijf waar je vertrouwen in hebt dat er gecashed kan worden? Waarom dan dat geklaag over de gang van zaken bij Pharming? Laat ze hun ding doen, lees de PB's en besluit dan of je blijft zitten of uitstapt.

    De aandeelhouder runt het bedrijf niet. Die is alleen financier en doet dat vrijwillig met een beloning op termijn.
  12. [verwijderd] 15 januari 2022 20:32
    Twee recent goedgekeurde medicijnen nuttig voor verschillende coronapatiënten.

    De twee nieuwe, door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) goedgekeurde medicijnen tegen corona, kunnen mee een nuttige bijdrage leveren in de strijd tegen het coronavirus. De medicijnen kunnen coronapatiënten met een verschillend ziekteverloop helpen. Dat zegt viroloog Johan Neyts (KU Leuven) zaterdag. Gisteren keurde de WHO de medicijnen baricitinib en sotrovimab goed om coronapatiënten mee te behandelen.

    "In de toekomst zullen we naar een groot arsenaal aan coronamedicijnen en coronaremmers gaan", stelt Neyts. "Die zullen we ook nodig hebben de komende jaren.”

    Het ene medicijn, baricitinib, is een bestaand middel dat tot nu toe gebruikt werd voor de behandeling van reumapatiënten. Het dempt het ontstekingsmechanisme bij een patiënt. Het middel moet worden toegediend wanneer de persoon al in het ziekenhuis ligt met ernstige COVID-19. Op dat moment is de virale fase al voorbij en is de patiënt ziek omdat zijn of haar immuunsysteem 'in overdrive' gaat. Dat mechanisme wordt getemperd door baricitinib. Het middel wordt aanbevolen in combinatie met een cortisonebehandeling.

    Sotrovimab, het tweede medicijn dat vrijdag is goedgekeurd, is een monoklonaal antilichaam. De antilichamen voorkomen dat het virus kan binnendringen in onze cellen, door zich vast te binden aan het spike-eiwit van het coronavirus.

    De WHO raadt aan sotrovimab te gebruiken binnen de vijf dagen nadat iemand een besmetting heeft opgelopen, wanneer een persoon dus nog niet ernstig ziek is. Het medicijn reduceert de kans op zware symptomen met 87 procent. Van sotrovimab is bovendien geweten dat het ook tegen de omikronvariant beschermt, terwijl dat bij andere monklonale antilichamen niet altijd het geval is. Andere gekende virusremmers, die op een andere manier werken dan monoklonale antilichamen, beschermen ook tegen de omikronvariant. Het gaat bijvoorbeeld om de middelen remdesivir en molnupiravir.

    "De twee middelen zijn dus bruikbaar en nuttig voor een ander soort coronapatiënten", verduidelijkt Neyts. "Als je nog maar net besmet bent geraakt, heb je meer aan sotrovimab. Als je al een ernstigere vorm van de ziekte doormaakt, ben je meer geholpen met baricitinib in combinatie met een cortisonebehandeling.”

    Laatste Nieuws dd 15 januari 2022 18u32.

    Gewoon ter info.
  13. forum rang 8 Wilbar 15 januari 2022 20:49
    quote:

    Mmdeugen schreef op 14 januari 2022 23:14:

    Beste Wilbar.

    Lees je berichten van anderen en stukken die van Pharming worden uitgebracht ook? Begrijp je ook echt wat daar verteld en geschreven wordt? Dan kun je toch niet anders concluderen, dat er in 2022 naar alle waarschijnlijkheid vruchten kunnen worden geplukt van onderzoeken die in de afgelopen jaren door PHARMING zijn gestart.
    Ook Ruconest krijgt steeds meer marktaandeel en levert goede winsten op zul je gelezen hebben?
    Solvabiliteit is 45%!! Supergoed. Wat wil je meer?

    Dan kunnen in jou situatie twee dingen spelen, die tot jou negatief kritisch sentiment leiden: of je hebt heel veel geld verloren in de afgelopen jaren of staat nog op zwaar verlies, of je hebt belangen om met daytraden de koers laag te houden!

    Ik ben erg benieuwd of de leiding van PHARMING van jou een pluim krijgt als mocht blijken, dat de lopende onderzoeken tot positieve berichten leidt waar patiënten veel aan hebben en aandeelhouders ook?

    Ach, ik heb al ruim 8 jaar aandelen Pharming in porto (van ruim onder de 0,30). Dus u wilde mij iets vragen of iets verwijten? Misschien denkt u dat ik te kritisch ben? In tegendeel. Maar dat kan u natuurlijk niet zo goed weten want u bent net lid en kent uw klassiekers nog niet zo goed.
    Lees ik alles wat Pharming publiceert: ja
    Snap ik alles wat Pharming publiceert: nee, gelukkig niet. Ik pretendeer niet alle ins en outs van de biotechnologie te snappen. Met zo min als ik alles weet van olie, bier en verzekeringen. Maar ga mij niet vertellen dat u alles wel weet en snapt. Dat maak ik ook op uit uw bijdragen hier op het forum.
  14. [verwijderd] 15 januari 2022 21:09
    quote:

    Janssen&Janssen schreef op 15 januari 2022 20:39:

    31-1-2022 is de officiële eind datum voor het basel onderzoek, weet iemand of deze datum dan ook hard is voor het presenteren van het eind rapport aan de wereld? Of mag deze ook later bekend worden gemaakt?
    Goeie vraag. Ik ben ook benieuwd.

    Goedenavond overigens.
  15. [verwijderd] 15 januari 2022 21:24
    quote:

    Eric de Rus schreef op 14 januari 2022 18:05:

    [...]

    Wat een onzin. Ik durf best te stellen dat je er niets van snapt.

    Het begint al met: hedgefund (shorter).

    Vervolgens:
    Uiteraard willen de shorters ook geld verdienen, maar dat gaat op zo’n foute manier en met vaak zoveel geld gepaard, dat de gemiddelde belegger daar niet tegenop kan qua vermogen.

    Hoe kun je op een foute manier shorten?

    Als een gemiddelde belegger zelf een shortpositie neemt in een aandeel, dan lift deze wel/niet mee met een koers. Dan heb je het over een kleine hefboom.

    Laat ik het neutraal benaderen en je een vraag stellen: Hoe bereken jij de hefboom?

    Hedgefunds klappen de koers letterlijk naar beneden.

    Voorbeelden graag?

    Het is tuig en allemaal uit het buitenland.

    Hahahaha, nu zijn we er denk ik. Het is de schuld van de buitenlanders!!! Dat niveau bedoel je?
    Kaviaar niet meer gezien.....

    Tsja, grote woorden gebruiken. Als er vervolgens vragen gesteld worden duikt Kaviaar.
5.781 Posts
Pagina: «« 1 ... 171 172 173 174 175 ... 290 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links