Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Lithium

978 Posts
Pagina: «« 1 ... 17 18 19 20 21 ... 49 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 MisterBlues 13 januari 2022 16:23
    quote:

    JTTT schreef op 13 januari 2022 08:49:

    [...]

    Ik geloof ook in koper, zeker omdat in de meeste kopermijnen ook kobalt zit wat ook heel belangrijk is voor EV's (zou op termijn wel vervangen worden maar daar zijn we nog lang niet).
    Rekening houdende met de sterke stijging van de kopermijnen... welke zijn dan nu nog grote aanraders?
    Volgens Sprinterke zijn dat deze:

    - koper: QC copper & gold, rambler metals, adventus mining, candente minerals, Atico minerals

    Verder ben ik belegd in Ivanhoe.
  2. fiesta 14 januari 2022 12:29
    quote:

    MisterBlues schreef op 14 januari 2022 11:21:

    [...]

    Waarom? Serengeti was toch underperformer? Graag een toelichting...
    Daar is meer dan voldoende over te vinden. Ook over de transitie van het oude naar het nieuwe North West. Heb er zelf vertrouwen in insiders trouwens ook. Heb al een leuke ritje gemaakt zakt op moment wat terug.
    Staat veel op het programma komende tijd. Goed gefinancierd. Kijkje op hun website is ook zeker de moeite waard.
  3. Sprinterke 16 januari 2022 21:24
    quote:

    MisterBlues schreef op 13 januari 2022 16:23:

    [...]

    Volgens Sprinterke zijn dat deze:

    - koper: QC copper & gold, rambler metals, adventus mining, candente minerals, Atico minerals

    Verder ben ik belegd in Ivanhoe.
    Ook Surge copper is zeer beloftevol. Het management koopt zelf ook stevig aandelen in. De recente boorresultaten tonen aan dat de projecten (2) zeer vallabel en ook groot zijn. Bijkomend, hun projecten liggen naast een oude mijn die op care and maintenance staat (en vroeger aan lagere concentraties opereerde). Lage waardering en lijkt een opwaartse beweging te gaan maken.

    Om enige toelichting te geven:
    - QC copper & gold: hebben 100 m tonnes aan ongeveer 0.8 % CuEq en geschikt voor een open put mijn en een boorprogramma van 50.000 m gepland in 2022. Ik verwacht idd dat het aandeel meer interesse zal krijgen in de loop van 2022.
    - rambler metals: ondergrondse mijn, zijn in productie en schalen op dit moment op. Hebben de financiering hierrond achter de rug. Het is een relatief klein project maar wel rendabel, zeker na de expansie
    - Advenstus mining: hebben een mooi project en DFS is achter de rug. NPV in vergelijking tot capex is meer dan aanvaardbaar. Gaan nu in een JV om over te gaan naar development en financiering. Liggen in Equador.
    - Candente Minerals: Eén van de grotere projecten. Ze brengen een nieuwe PEA uit de komende weken, waarbinnen ze het mijnplan herzien en CAPEX sterk naar beneden zouden brengen. Aandeel is al wat opgelopen maar is slechts een fractie van NPV. Wordt getipt als één van de projecten die de toekomstige tekorten moet gaan opvangen.
    - Atico mining: beloftevol maar ik nam er afscheid van op het moment dat ze problemen kregen met de Colombiaanse overheid. Maakt dat er nu kansen zijn voor zij die een gokken op een doorstart en een compromis met de overheid. Deze laatste heb ik dus zelf niet meer.

    Hou er rekening mee dat ik voornamelijk en opkomende bedrijven investeer. Het maakt mijn keuzes meer risicovol, vaak ook lucratiever. Voor zij die niet houden van sterke schommelingen, zijn deze aandelen niet altijd de goede keuze.
  4. Sprinterke 16 januari 2022 22:11
    quote:

    MisterBlues schreef op 12 januari 2022 19:30:

    [...]

    Commentaar op jullie (Sprinterke, Nine Inch) grondstoffen keuzes voor junior en semi-gevorderde Lithium-, cobalt-, nickel- en koper- mijnen.

    Allereerst valt me op dat de keuze zo uitgebreid is. Is dat risicospreiding of onzekerheid? We weten allemaal dat de natuurlijke hefboom op een aandeel in je voordeel werkt als er een redelijke investering is gedaan op één aandeel. Dan werkt de natuurlijk hefboom goed. Allemaal in een klein beetje belegd doe je enkel als je onzeker bent. De enorme prijsstijging van de lithium prijs - of sommige andere grondstoffenprijsstijgingen - wil nog niet zeggen dat individuele bedrijven niet geplaagd worden door allerlei tegenslagen die bij het bedrijfsrisico horen.

    Tuurlijk zullen de beste Lithium mijnen goed verdienen komende jaren. We willen nu eenmaal allemaal batterijen voor de transitie…

    Voorts. Ik heb een schema opgesteld van elementen die echt belangrijk zijn voor schone energietechnologieën:

    Koper is ECHT belangrijk voor zonnepanelen, windenergie, Bio-energie, elektriciteitsnetwerken, elektrische auto’s en batterijen. Koper is zonder meer de belangrijkste van allemaal. Lithium bijvoorbeeld is echt belangrijk voor batterijen maar dat is dan ook het enige onderdeel. Dat geldt ook voor Kobalt (Co).

    Aluminium (AL) hoor ik weinig over - terwijl dit element gebruikt wordt i zonnepanelen, windenergie, hydro, zonnekrachtcentrales, bio-energie, elektriciteitsnetwerken en elektrische auto’s en batterijen. Weet iemand waarom?

    Zeldzame aardmetalen (REE) worden nagenoeg alleen in magneten gebruikt – goed voor elektrische auto’s en windenergie en slechts een beetje voor waterstof.

    Nikkel heeft ook redelijk wat toepassingen zoals EV en batterijen, waterstof, geothermische energie, zonnekracht en wind maar veel minder dan koper (CU).

    Beloftevolle kopermijnen zijn dan ook veruit de meest verstandige investering. Graag hoor ik of het anders is…(?)

    Mooie post.
    Ik geloof voornamelijk in diversificatie, al is dit relatief, want ik beleg voornamelijk in opkomende mijnbedrijven die vaak nog relatief klein zijn.
    Ik presenteer kort mijn kijk op de zaak. Veel metalen zijn nodig om de energieshift te bewerkstelligen. De vraag is en blijft echter of de productie de vraag kan en zal bijhouden.
    - voor lithium: er was geen noemenswaardige productie voor 2016. Deze productie moet tussen 2016 en 2030 x 15. Dat zie je ook in de prijsappreciatie van 425 % in 2021. In 2022 staat de prijsappreciatie weeral op 18 %. Voorgaande in rekening genomen, hebben we nagenoeg alle valabele projecten nodig om aan de vraag te kunnen voldoen tegen 2030. Er zijn nog steeds goede en minder goede projecten, maar als je een beetje huiswerk doet is beleggen in zo een marktomgeving geen heel moeilijke opdracht. De meeste lithium aandelen waar ik in 2020 in belegd heb, zijn enkele honderden procenten gestegen, sommige ook meer dan 1000%. Het wordt stilaan moeilijker om de betere er uit te halen. Op korte termijn zijn dit voor mij: Cypress Development, Bearing lithium, Alpha lithium, Frontier lithium, Critical Elements, European Metals Holdings en Savannah Resources.
    - Voor koper is het een ander verhaal, het is een mature markt met veel grote bedrijven en spelers. Een project moet echt kwaliteit hebben alvorens het het kan maken tot productie. Er zal waarschijnlijk een tekort ontstaan vanaf 2023. Ik verwacht dan ook prijsappreciatie. De aandelen die ik eerder heb aangestipt, heb ik ook in portefeuille (candente copper, rambler metals, surge copper, QC copper & gold, adventus mining en als je ook in goud gelooft denk ik aan Troilus gold, gelet ze ook een redelijke concentratie aan koper willen ontginnen als bijproduct)
    - voor nickel, speelt het toekomstig tekort voornamelijk in de sector van nickelsulfaat. Dit laatste is meer geschikt in de sector van elektrificatie. Niet zo evident om hier goede projecten in te vinden. Ik geloof zelf vooral in Horizonte Minerals. Ze zijn net de financiering voorbij en starten nu met de bouw van fase 1 van hun eerste mijn. Ze hebben twee enorme projecten op stapel en zijn mijn inziens sterk ondergewaardeerd. Talon Metals daarentegen heeft bij uitstek het mooiste project, maar ik vind ze sterk overgewaardeerd (al hebben ze een contract aangegaan met Tesla).
    - voor cobalt is het moeilijk zoeken naar valabele projecten buiten Congo en daar wil ik niet beleggen. Cobalt is nodig en er is een tekort een ethisch cobalt. Ik vind het project van Cobalt Blue en hun technologie er achter heel beloftevol. 2022 zal voor hen ook een transitie zijn. Verder merk ik dat Jervois eerder werd aangehaald, ze groeien inderdaad hard maar ook de markkapitalisatie is reeds stevig (en dit is vooral door geld op te halen en niet door koersappreciatie).
    - Voor manganese: Ik merk op dat dit vaak vergeten wordt. Het is nochtans cruciaal en goedkoop. Veel grote projecten zijn er echter niet in aanloop. De kansen in deze sector zijn er echt wel. Giyani Metals is hier voor mij het grote toekomstige bedrijf. Hun volgende studie (DFS) wordt veel groter in omvang en de concentraties van het project zijn enorm hoog. De vorige studie toonde reeds aan dat de IRR rond 80 % uitkomt met lage CAPEX en hoge NPV. Meer speculatiever en vroeger in stadium is Manganese X Energy. Hun PEA wordt op korte termijn verwacht.
    - voor Vanadium merk ik dat er veel onzekerheid is. De technologie moet nog meer doorbreken. Het zal voornamelijk gebruikt worden voor energie-opslag voor grote energieprojecten (zonnepanelen, wind,...). Ik geloof voor dit metaal eigenlijk maar in één speler, FAR Ferro-Alloy Resources. Het project is enorm en aan veel hogere concentraties dan waar ook ter wereld. Ze kunnen hierdoor gemakkelijker mijnen. De bijproducten zullen de ontginning van de vanadium nagenoeg gratis maken. De capaciteit zal maken dat ze de prijssetting van de wereld (mee) kunnen bepalen.
    Ik maak echter één uitzondering voor AMG, omdat het bedrijf actief is in vanadium, lithium, recyclage,... AMG vind ik een mooi bedrijf met vermoedelijk een mooie toekomst.
    - Voor Grafiet kan ongeveer dezelfde opmerking gemaakt worden als voor lithium. Het is de grondstof van de toekomst, maar voor 2016 was er nagenoeg geen productie. De betere projecten zijn ook sterk opgelopen. Zelf geloof ik het meest in Talga Group. Ze liggen in Zweden en hun concentraties zijn de hoogste ter wereld (van de projecten niet in productie zijn). Ze willen verticaal integreren en werken samen met Mitsui. Ze hebben twee projecten met een totale NPV van 4 miljard. In de wetenschap dat de productiefaciliteit voor anodes normaal in Duitsland komt en er veel interesse is naar het bedrijf, verwacht ik hier heel veel van. Andere zijn Syrah Resources (contract met Tesla), Magnis energy Technologies,.... Deze laatste heeft overigens ook de eerste batterijfabriek voor de VS gebouwd in de staat New York, daarnaast hebben ze een grafiet project in Tanzania.

    Ik geloof dus vooral in spreiding doorheen de sector, waarbij ik de betere er probeer uit te vissen.
    Het zijn ongelooflijke en boeiende tijden in deze sector. Lees mijn berichten met een korreltje zout en doe vooral je eigen onderzoek. Hou er ook rekening mee dat ik voornamelijk in opkomende bedrijven beleg, wat komt meer meer risico (maar ook vaak met hogere rendementen)
  5. forum rang 9 nine_inch_nerd 17 januari 2022 09:19
    Bedankt voor alle input hier.
    Reminder: ik wil jullie toch ook meegeven, dat de grondstoffen voor het maken van batterijen niet alleen en allemaal uit de bodem kunnen komen. Gaat niet lukken.

    Recycling is het toverwoord en wordt big business en daar focus ik me ook op: SX - AMY - ELBM - EGR - NMT. Tevens doen deze bedrijven ook aan mining.
    Recycling van batterijen hoor je overal (Tesla is bezig en heeft het als prioriteit) en Northvolt (Scandinavie) wordt een grote jongen hier in Europa.
    Vwb Northvolt wacht ik op een SPAC merger bekendmaking, omdat zij de beurs op willen komend jaar.
    Succes.

    Edit: Lithium prijzen stijgen sky high. Reden te meer om te recyclen.
  6. forum rang 5 MisterBlues 17 januari 2022 19:24
    quote:

    nine_inch_nerd schreef op 17 januari 2022 09:19:

    Bedankt voor alle input hier.
    Reminder: ik wil jullie toch ook meegeven, dat de grondstoffen voor het maken van batterijen niet alleen en allemaal uit de bodem kunnen komen. Gaat niet lukken.

    Recycling is het toverwoord en wordt big business en daar focus ik me ook op: SX - AMY - ELBM - EGR - NMT. Tevens doen deze bedrijven ook aan mining.
    Recycling van batterijen hoor je overal (Tesla is bezig en heeft het als prioriteit) en Northvolt (Scandinavie) wordt een grote jongen hier in Europa.
    Vwb Northvolt wacht ik op een SPAC merger bekendmaking, omdat zij de beurs op willen komend jaar.
    Succes.

    Edit: Lithium prijzen stijgen sky high. Reden te meer om te recyclen.
    Zeker is recycling belangrijk maar of combi miners/recyclers een goede belegging vormen...weet ik nog niet. Het is namelijk inderdaad zo dat bijna alle bedrijven die dicht bij de keten of bron zitten zoals Tesla en Volkswagen maar ook Umicore eraan doen of eraan gaan doen. En ook recyclers zijn afhankelijk van de prijs en dus riskeren ze prijsschommelingen.

    Soms worden er ook foute keuzes gemaakt. Denk aan een Umicore. Deze Belgische recycler werd slachtoffer van Tesla dat koos voor de goedkopere LFP-kathodes (op basis van lithium, ijzer en fosfaat). De technologie van Umicore is gebaseerd op de duurdere NMC-technologie: nikkel, mangaan en kobalt, en dat in een gelijke verdeling. De NMC-technologie houdt stand wegens de betere prestaties voor de batterijen. Maar de nieuwe CEO besliste dat voortaan op NMC-batterijen met een hoger nikkelgehalte gefocust zal worden. Dat impliceert dat de groep voorheen op het verkeerde spoor zat.

    Umicore blijft beschikken over een enorme schaalgrootte en veel technologische kennis. Meteen de reden waarom Volkswagen, een gigant en zeer ambitieuze autoproducent inzake de elektrificatie van het wagenpark, met Umicore een joint venture vormde voor de productie van batterijkathodes (met een hoog nikkelgehalte). In een latere fase zal er overigens ook aan de recyclage van batterijen worden gedaan. Naast een grotere schaal is een bijkomend voordeel van de joint venture dat de investeringen gedeeld kunnen worden. VolksWagen staat open voor andere participanten, waardoor de deur openstaat voor leveringen aan andere autoproducenten.

    Zo zie je een voorbeeld dat recyclage een vogelvlucht aan het nemen is.

    Antwoord op Sprinterke volgt later... Fijne avond.
  7. forum rang 9 nine_inch_nerd 19 januari 2022 18:57
    Electra signs Battery Recycling and Cobalt Supply Agreement with Marubeni
    January 19, 2022 4 min read

    Electra Battery Materials Corporation (TSXV: ELBM) (OTCQX: ELBMF) (“Electra”) announce that it has signed a battery recycling and cobalt sulfate supply agreement with Japanese conglomerate Marubeni Corporation (“Marubeni”).

    With this agreement, Electra and Marubeni are committing to providing electric vehicle manufacturers and battery cell makers with high-quality, low carbon and traceable battery materials.

    battery jobs
    Electra will benefit from Marubeni’s expansive network of battery cell recyclers worldwide to secure a stable source of black mass and other recyclable materials for the Company’s recycling operation, which is slated for commissioning in 2023. Electra will also leverage Marubeni’s strong presence in Japan and Asia as a preferred facilitator of battery raw material flows into the regional EV supply chain.

    Electra remains on track to commission its near-zero carbon cobalt refinery in late 2022, positioning the Company as the only producer of battery grade cobalt in North America. The cobalt facility is the first of a four-phased project that will result in North America’s only integrated battery materials park, refining cobalt, nickel and black mass and converting the material into cathode precursor material for lithium-ion batteries.

    Trent Mell, CEO of Electra.

    Marketing a portion of our cobalt production in Japan will lay the groundwork for further expansion opportunities as the North American market develops.

    “This partnership with Marubeni reflects the strong demand for North American battery materials as an alternative to legacy supply chains.”

    Michael Insulan, VP Commercial at Electra added:

    battery production invest quebec
    The Japanese lithium-ion battery industry is very well established and will continue to grow.

    “Marubeni’s wide network of industry contacts in the battery cell and materials space, as well as in the recycling community, will help Electra to diversify its black mass sourcing options for our lithium-ion battery recycling operations.”

    Incentive Plan Grants

    In accordance with the Company’s 2021 Long-Term Incentive Plan, the Company has issued 639,959 Deferred Shares Units (DSUs), 205,000 Restricted Share Units (RSUs), 325,000 Performance Share Units (PSUs) and 4,000,935 stock options to Directors, Officers, Employees and Contractors of the Company.

    Long-term incentive grants are an important retention and incentive tool for key employees, and a mechanism to align interests with shareholders. DSUs vest immediately but may not be exercised until a director or officer ceases to serve the Company. RSUs will vest in three equal tranches and will be settled in shares. PSUs will be subject to achievement of strategic priorities relating to the refinery project and will vest in two equal tranches, settling in shares.

    The stock options grant employees the right to purchase common shares of Electra at yesterday’s closing price of $0.30 for a period of five years and vest over a three-year period. All grants are subject to the approval of the TSX Venture Exchange.

    About Marubeni Corporation

    Marubeni Corporation and its consolidated subsidiaries use their broad business networks, both within Japan and overseas, to conduct importing and exporting (including third country trading), as well as domestic business, encompassing a diverse range of business activities across wide-ranging fields including lifestyle, ICT & real estate business, forest products, food, agri business, chemicals, energy, metals & mineral resources, power business, infrastructure project, aerospace & ship, finance & leasing business, construction, industrial machinery & mobility, and next generation business development.

    About Electra Battery Materials

    Electra is building North America’s only fully integrated, localized and environmentally sustainable battery materials park. Leveraging the Company’s own mining assets and business partners, the Electra Battery Materials Park will host cobalt and nickel sulfate production plants, a large-scale lithium-ion battery recycling facility, and battery precursor materials production, which will serve both North American and global customers.

    Electra also owns the advanced exploration-stage Iron Creek cobalt-copper project in Idaho, USA. Electra Battery Materials is an integral part of the North American battery supply chain, providing low-carbon, sustainable and traceable raw materials for the region’s fast growing electric vehicle industry.

    HIGHLIGHTS

    Memorandum of understanding encompasses sourcing of black mass derived from recycled lithium-ion batteries for Electra’s Canadian refinery and marketing of Electra’s cobalt sulfate in Japan
    Marubeni’s wide network of battery recyclers in Asia and elsewhere will assist in the sourcing of lithium-ion battery material for Electra’s hydrometallurgical recycling operation in Ontario, Canada
    Electra intends to market a portion of its cobalt production into existing lithium-ion battery supply chains in Japan that are serving the North American market, as the Company develops its domestic Battery Materials Park
    Electra is on track to commission its near-zero carbon cobalt refinery in late 2022, positioning the Company as the only producer of battery grade cobalt in North America
    Electra signs Battery Recycling and Cobalt Supply Agreement with Marubeni, TORONTO, January 19, 2022
  8. forum rang 10 voda 21 januari 2022 11:08
    Servië zet Rio Tinto een hak

    De Australische mijnbouwer Rio Tinto RIO -2,40% verloor op de beurs van Sydney 4,1 procent en staat ook in Londen onder druk. De reden: Servië trekt de vergunningen in voor de uitbating van Rio Tinto’s enige lithiummijn. Lithium is een essentieel onderdeel van de meeste autobatterijen en Rio Tinto wou met dit mijnproject de grootste lithiumleverancier in Europa worden. De productie moest in 2027 van start gaan.

    De Servische regering zegt dat de beslissing om milieuredenen is genomen, maar er is meer in het spel. In april zijn er verkiezingen in het Balkanland. Bovendien zindert de weigering van Australië om tennisser Novak Djokovic te laten deelnemen aan de Australian Open nog na.

    www.tijd.be/markten-live/live-blog/br...
  9. forum rang 10 DeZwarteRidder 21 januari 2022 11:09
    quote:

    voda schreef op 21 januari 2022 11:08:

    Servië zet Rio Tinto een hak

    De Australische mijnbouwer Rio Tinto RIO -2,40% verloor op de beurs van Sydney 4,1 procent en staat ook in Londen onder druk. De reden: Servië trekt de vergunningen in voor de uitbating van Rio Tinto’s enige lithiummijn. Lithium is een essentieel onderdeel van de meeste autobatterijen en Rio Tinto wou met dit mijnproject de grootste lithiumleverancier in Europa worden. De productie moest in 2027 van start gaan.

    De Servische regering zegt dat de beslissing om milieuredenen is genomen, maar er is meer in het spel. In april zijn er verkiezingen in het Balkanland. Bovendien zindert de weigering van Australië om tennisser Novak Djokovic te laten deelnemen aan de Australian Open nog na.

    www.tijd.be/markten-live/live-blog/br...
    Dat had ik al voorspeld.
  10. forum rang 5 MisterBlues 21 januari 2022 17:44
    quote:

    voda schreef op 21 januari 2022 11:08:

    Servië zet Rio Tinto een hak

    De Australische mijnbouwer Rio Tinto RIO -2,40% verloor op de beurs van Sydney 4,1 procent en staat ook in Londen onder druk. De reden: Servië trekt de vergunningen in voor de uitbating van Rio Tinto’s enige lithiummijn. Lithium is een essentieel onderdeel van de meeste autobatterijen en Rio Tinto wou met dit mijnproject de grootste lithiumleverancier in Europa worden. De productie moest in 2027 van start gaan.

    De Servische regering zegt dat de beslissing om milieuredenen is genomen, maar er is meer in het spel. In april zijn er verkiezingen in het Balkanland. Bovendien zindert de weigering van Australië om tennisser Novak Djokovic te laten deelnemen aan de Australian Open nog na.

    www.tijd.be/markten-live/live-blog/br...
    Dit is toch echt bespottelijk!!!
  11. Sprinterke 25 januari 2022 00:15
    Twee jaar geleden was het gemakkelijk om kleine bedrijven te zoeken met enorme resources, die ondergewaardeerd waren. Vandaag wordt het stilaan moeilijker. Al zie ik nog steeds kansen, waaronder cypress development, lithium south development, alpha lithium,... Ik ben toevallig ook op een exploratie gebotst die wel eens beloftevol kan zijn. Ze vergelijken zich met frontier lithium, die ik eerder ook in portefeuille had. Misschien wat vergezocht, maar het kan wel eens beloftevol zijn. Ze hebben drie lithium projecten, waarvan ik één wel beloftevol vind. Ze zijn begin januari gestart met een boorprogramma. Heel speculatief, maar als ze vinden wat ze zeggen dat ze gaan vinden, is dit een volgend lithium project dat het wel eens ver kan schoppen... wie weet:

    Vision Lithium Inc. (TSXV: VLI) (OTCQB: ABEPF) (FSE: 1AJ2) (the "Company" or "Vision Lithium") is pleased to announce the start of its maiden drilling program on the newly acquired Cadillac Lithium property (the "Property"). Following a successful channel sampling campaign, which returned up to 4.80% Li2O over variable widths (see full results in press release of December 30, 2021), the Company is immediately launching a drill campaign which will target multiple lithium bearing dikes on the property.
  12. forum rang 9 nine_inch_nerd 25 januari 2022 10:15
    quote:

    Sprinterke schreef op 25 januari 2022 00:15:

    Twee jaar geleden was het gemakkelijk om kleine bedrijven te zoeken met enorme resources, die ondergewaardeerd waren. Vandaag wordt het stilaan moeilijker. .....
    Bedankt voor je input!

    Nu is wél weer interessant om ook in 'oude' kleine bedrijven te stappen. Flinke dalingen bij de huidige correctie. Australië twee opeenvolgende dagen dik rood.
  13. forum rang 9 nine_inch_nerd 25 januari 2022 10:23
    Lithium-Ion Battery Recycling: American Manganese Is Carving Out A Niche In One Of The World's Fastest-Growing Industries

    A $38 Billion Global Opportunity in The Lithium-ion Recycling Industry
    Let's start out this article with the primary reason for our bullish opinion on the Lithium-Ion battery recycling industry and American Manganese (OTCQB:AMYZF).


    seekingalpha.com/article/4481270-amer...
978 Posts
Pagina: «« 1 ... 17 18 19 20 21 ... 49 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 861,63 -0,43%
EUR/USD 1,0660 +0,16%
FTSE 100 7.832,01 -0,57%
Germany40^ 17.729,00 -0,61%
Gold spot 2.384,34 +0,21%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

WDP
+4,00%
EBUSCO...
+2,28%
Pharming
+1,38%
Heineken
+1,23%
NX FIL...
+1,00%

Dalers

AMG Cr...
-2,86%
Alfen ...
-2,64%
TomTom
-2,51%
INPOST
-2,39%
FASTNED
-2,29%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links