Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Flow Traders AEX:FLOW.NL, BMG3602E1084

  • 19,620 19 apr 2024 17:38
  • +0,030 (+0,15%) Dagrange 19,300 - 19,710
  • 237.687 Gem. (3M) 203K

Flow Traders - 2022: To vix or not to vix

8.891 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 ... 445 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 RJ 80 14 januari 2022 10:39
    quote:

    beleggertje2020 schreef op 14 januari 2022 10:34:

    [...]
    Nee Joh , betaal ook al teveel aan transactiekosten ! Maar goed netto winst = echte winst en die heb ik . Denk dat ik vandaag es effe volledig veilig cash aan de wal blijf staan en maandag weer es effe ga bekijken waar ik weer in ga daghandelen of wie weet kan ik volgende week FLOW alweer veel goedkoper terug kopen ! We gaan het zien !
    Ik bedoel, commissie verschuldigd omdat ik je posts moet lezen, of voorbij moet scrollen telkens. Zullen er meer zijn. Heb het dus niet over jouw transactiekosten, je winst dekt die gemakkelijk af neem ik aan ;-).

    Af en toe s in het perspectief van lezers kruipen, en in ieder geval proberen het forum schoon te houden van posts die niks met Flow te maken hebben….is hopelijk niet teveel gevraagd
  2. forum rang 6 am1993 14 januari 2022 11:06
    quote:

    beleggertje2020 schreef op 14 januari 2022 09:45:

    Ik heb vandaag ook mijn overige 10K stuks Philips verkocht op 30,06 . Ik sta nu volledig cash aan de wal !
    Winst op mijn porto is : Rendement van 1 januari t/m 14 januari

    Rendement
    24.948,03 EURPercentage
    + 6,30%
    Leuk voor je. Zag er toch even niet goed uit met die aankopen, maar toch nog goed gekomen. Vasthouden.
  3. forum rang 8 beleggertje2020 14 januari 2022 11:26
    quote:

    am1993 schreef op 14 januari 2022 11:06:

    [...]
    Leuk voor je. Zag er toch even niet goed uit met die aankopen, maar toch nog goed gekomen. Vasthouden.
    Tja ik ben even in afwachting met deze mooie winst ! Voor nu denk ik dat ik eerst de Nasdaq maar effe terug omhoog laat veren tot ca 16500 ! Daarna koop ik wellicht een paar puts op bigtechs of ik ga terug in FLOW als ie weer es een paar euro gezakt is bij een nasdaq die bijv weer op ca de top staat.
  4. Eric519 15 januari 2022 00:38
    Het is en blijft voor nu koffiedik kijken m.b.t. hoe het verder gaat met FLOW . Voorzover ik vanalles geraadpleegd heb, denk ik dat er ca 50% kans is dat FLOW gewoon verder door gaat stijgen maar ook ca 50% kans dat FLOW keihard terug kan zakken binnen een luttel beursdagje zelfs ! De zittenblijvers en degenen die gisteren FLOW gekocht hebben of bijgekocht hebben speculeren m.i op zeer hoge VIXen binnenkort. Als dat op korte termijn nog wat langer uitblijft met die veel hogere VIX-en dan zou FLOW nogal eens heel vlug keihard naar beneden kunnen zakken ( heb ik al vaker gezien va 2015 ) . Persoonlijk vind ik het risico te groot voor nu om op deze hoge koers in te stappen . Maar goed, ik kan evengoed de boot omhoog met FLOW binnenkort gaan missen. Maar goed , de beurs bestaat ook niet alleen uit FLOW . Soms kunnen wat laterheen put-opties kopen op big-techs wel es heel veel meer rendement opleveren dan gewoon in FLOW blijven hangen. We gaan het zien , wellicht al op hele korte termijn ! Prettig weekend !
  5. Eric519 16 januari 2022 21:02
    quote:

    Sir Piet schreef op 15 januari 2022 10:53:

    Denk dat Flow al een goede 2 weken heeft gehad.
    Tuurlijk is dat zo ! Flow heeft wel weer het voordeel dat de economie eigenlijk al oververhit is . Kijk maar naar de almaar toenemende personeels-tekorten ! Veel werknemers geven (buiten de babyboomers om ) gewoon de pijp aan Maarten ( heb ik jaren terug ook gedaan en ben er nog steeds heel blij mee) Tja stijgende inflatie en een salaris wat netto niet of nauwelijks stijgt terwijl je met je spaargeld ook gewoon kan leven en her en der simpel ZELF kan beleggen . Voor veel werknemers is het ook niet spannend meer als de inflatie almaar toeneemt en je geld moet bijleggen op je spaarrekeningen en huizenprijzen almaar stijgen . Tja dan kan ik me voorstellen dat men vaak wat meer spanning zoekt en flink wil bijverdienen aan het kopen en verkopen van aandelen. Pas als men werkelijk beseft in beleggersland dat de economie oververhit is geraakt door al dat bijgdrukt , komen ze weer tot bezinning. Tja vanaf dat moment is het tuurlijk koren op de molen voor de verdiensten van FLOW
  6. cam$tock$ 17 januari 2022 11:01
    Time-to-Market: Zo verslaat Flow Traders de concurrentie

    Als het gaat om daghandel op de aandelenmarkt kan elke seconde het verschil zijn tussen enorme winst en een enorm verlies. Zeker als het gaat om High Frequency Trading waarbij elke milliseconde van enorm belang is. Dit geldt voor beleggers maar is van een nog groter belang voor Market Makers. De Time-to-Market is Key! Dit geldt voor elke organisatie die wil winnen!

    Snelheid is een belangrijk element van Succes!

    De Time-to-Market is dus uitermate belangrijk
    zoals eerder aangegeven, met name in de aandelenmarkt. Flow Traders is Nederlands trots als het gaat om de Time-to-Market. Bij Flow Traders gaat het niet zozeer om High Frequency Trading. Flow Traders is namelijk een Market Maker. Dit maakt niet alleen de Time-to-Market van belang, maar ook de schaalbaarheid van het operating model en het prijsaanbod van de producten.

    Data centrisch, schaalbaar en handelen op de milliseconde
    Flow Traders werkt vanuit een data centrisch platform in combinatie met de nieuwste technologie. Hun algoritmes gaan zo efficiënt en snel om met de data die zij ontvangen, dat hun Time-to-Market zeer kort is. Ze handelen op de milliseconde.

    Wanneer beleggers iets kopen op de beurs, dan kopen zij het product vaak van Flow Traders. De Market Maker biedt de scherpste prijzen t.o.v. concurrenten. Flow Traders kan dit alleen doen door de combinatie van snelheid en schaalbaarheid van het operating model. Hoe kan het dat Flow Traders een scherpere prijs kan aanbieden dan andere partijen?

    Flow Traders kan haar producten sneller en scherper aanbieden omdat zij hun marktrisico’s afdekken. Dat werkt alleen omdat zij een groot marktaandeel hebben. Op de Duitse DAX-index heeft Flow Traders naar eigen zeggen een marktaandeel van meer dan 30%.

    CEO Dennis Dijkstra: “Met een marktaandeel van 5% red je het niet.”

    Juist omdat zij risico’s efficiënt en goedkoop afdekken, kan Flow Traders haar producten met scherpe prijzen snel aanbieden. Handelen op de milliseconde is dus essentieel.
    Het operating model van Flow Traders is zo schaalbaar dat zij op meer dan 200 verschillende beurzen en platformen in Azië, Europa en Noord-Amerika prijzen kunnen afgeven voor duizenden producten.

    Waardecreatie door datacentrisme
    Hoewel Flow Traders vaak negatieve reacties ontvangt over hun werkwijze (want als je in Nederland geld verdient, wordt je vaak gezien als geldwolf) werken zij niet heel anders dan grote Market Makers zoals Goldman Sachs en andere wereldwijde spelers. Allemaal hebben zij de nieuwste apparatuur en de beste algoritmes om informatie zo snel mogelijk de wereld over te sturen. Net zoals bij Tesla zien we dat de hele organisatie data centrisch werkt.

    Een essentiële stap in de Digitale Transformatie 4.0 om mee te doen met de wereldtop.
    Flow Traders heeft geen eindeloze IT-legacy systemen of overbodige data die verspreid staat over meerdere systemen. Zij werken volledig data centrisch met een flexibel en schaalbaar operating model. In een wereld waarin operationele kosten hoog zijn en marges (tussen bied- en laatprijs) steeds kleiner worden, wist Flow Traders bijvoorbeeld in het eerste kwartaal van 2020 een winst van €262 miljoen te boeken! Dit terwijl de beurs ruim 35% onderuit ging.

    Investeren met resultaat
    Het succes van Flow Traders komt niet uit de lucht vallen. Er zijn behoorlijke investeringen aan vooraf gegaan. Er zijn al die jaren honderden miljoenen euro’s geïnvesteerd om mee te kunnen doen met de wereldtop. Het resultaat mag er dan ook zijn!

    De investering is voor een groot deel zelf financierend geworden omdat zij cashflow laten lopen over hun data centrisch platform. Dit is iets waar wij bij FutureXL organisaties bewust van willen maken. Het neerzetten van een super flexibel en schaalbaar data centrisch operating model als basis voor nieuwe businessmodellen, die fungeren als cashflow engines die heel veel waarde genereren. Dit is in essentie waar de Digitale Transformatie 4.0 over gaat.

    Hoewel de maximale snelheid voor beurshandel nu lijkt te zijn bereikt, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Met Artificial Intelligence en Big Data zal Flow Traders haar marktpositie vasthouden en verder uitbreiden maar de echte kracht zit in de ontwikkeling van Blockchain en Quantumcomputing. Acteren op de milliseconde zal dan snel overgaan naar handelen op de nanoseconde!

  7. cam$tock$ 17 januari 2022 11:05
    Ik kijk met een zekere regelmaat naar de vacatures bij Flow.
    Ook vandaag zijner n nog altijd veel, te veel? vacatures bij flow

    FLOW TRADERS

    About Us

    Careers

    Institutional Trading Investors Sustainabilitys Search

    JOB SEARCH
    BREADCRUMBS
    Home
    Careers
    Job Search
    DEPARTMENT


    OFFICE

    Apply
    54 RESULTS

    www.flowtraders.com/careers/job-search
  8. forum rang 5 devil80 17 januari 2022 11:23
    quote:

    cam$tock$ schreef op 17 januari 2022 11:05:

    Ik kijk met een zekere regelmaat naar de vacatures bij Flow.
    Ook vandaag zijner n nog altijd veel, te veel? vacatures bij flow

    FLOW TRADERS

    About Us

    Careers

    Institutional Trading Investors Sustainabilitys Search

    JOB SEARCH
    BREADCRUMBS
    Home
    Careers
    Job Search
    DEPARTMENT


    OFFICE

    Apply
    54 RESULTS

    www.flowtraders.com/careers/job-search
    Dat wat B2020 zegt over de tech-industrie is dus ook bij Flow aan de hand.
    Ze kunnen niet meer de juiste mensen krijgen omdat er een groot tekort is aan goed personeel.
    Redenerende als B2020 zou je moeten zeggen dat Flow dus in elkaar zou moeten storten?

    Ook gekeken bij Optiver Jane Street en IMC, ook enorm aantal vacatures.
    Dus ja wat zegt dat, hogere kosten als ze lastig te krijgen zijn, deze mensen willen natuurlijk veel hogere salarissen en meer bonussen. En vergeet de gemiste opportunities niet.

    Dus inderdaad niet per se positief...
  9. forum rang 6 am1993 17 januari 2022 16:57
    quote:

    beleggertje2020 schreef op 17 januari 2022 16:26:

    Tevens nog 6K stuks Philips terruggekocht op 29,70 gemiddeld . Nu 6K stuks VOPAK en 6K stuks Philips in bezit .
    LOL. Je kan het niet laten, he? Ik ga het vanaf de kant volgen. Valt me trouwens mee dat je niet in Unilever bent gestapt, maar daar zal je vast wel aan gedacht hebben :).
  10. forum rang 8 beleggertje2020 17 januari 2022 17:08
    quote:

    am1993 schreef op 17 januari 2022 16:57:

    [...]
    LOL. Je kan het niet laten, he? Ik ga het vanaf de kant volgen. Valt me trouwens mee dat je niet in Unilever bent gestapt, maar daar zal je vast wel aan gedacht hebben :).
    Nee Unilever zie ik niet zitten , die zakken m.i juist nog veel verder als die overname doorgaat met > 50 miljard pffft ! Die krijgen m.i gewoon last van veel aandelen-emissies ! Philips en VOPAK zijn m.i beiden behoorlijk ondergewaardeerd. Bij Philips en Vopak ga ik wel voor korte winsten van een paar 1000 euro denk ik . Uiteindelijk wil ik toch weer vol in FLOW zitten als deze nog es een paar euro zakt t.o.v nu
  11. forum rang 8 beleggertje2020 17 januari 2022 17:24
    Tja AM1993 , ik gok erop dat alle ellende bij Philips en Vopak er wel ongeveer uit is. Bij ASML/BESI/ASMI is het nog maar zeer de vraag of die alle 3 aan de toren-hoge verwachtingen kunnen blijven voldoen ( ASML is m.i daarin echt overduidelijk veels te ver in koers al opgelopen. Kan wellicht alleen maar flink tegenvallen. We zullen zien !
8.891 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 ... 445 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Oplopende VIX uitstekend nieuws voor Flow Traders

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links