Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel AB InBev BRU:ABI.BL, BE0974293251

  • 56,040 24 apr 2024 17:36
  • +0,200 (+0,36%) Dagrange 55,660 - 56,720
  • 1.443.525 Gem. (3M) 1,3M

Proost!

5.274 Posts
Pagina: «« 1 ... 171 172 173 174 175 ... 264 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Katsjinggg 12 januari 2022 15:10
    quote:

    Concojones schreef op 12 januari 2022 13:18:

    Het technische plaatje van NYSE:BUD suggereert dat 70 euro (resistance) bereikbaar is als we eens ferm stijgen (zoals vorig jaar in juni).
    om dan weer lelijk terug te vallen?
    Er is een sterke catalysator nodig om het huidige sentiment een bodem te verschaffen...van een springplank zal dit jaar (waarschijnlijk) zelf geen sprake zijn vrees ik
  2. Billy 12 januari 2022 17:45
    quote:

    Katsjinggg schreef op 12 januari 2022 15:10:

    [...]

    om dan weer lelijk terug te vallen?
    Er is een sterke catalysator nodig om het huidige sentiment een bodem te verschaffen...van een springplank zal dit jaar (waarschijnlijk) zelf geen sprake zijn vrees ik
    Die catalysator is er. Het is dezelfde die het helemaal omzeep heeft geholpen: covid. Elke dag nog doomscenario's op het nieuws zal niet helpen voorlopig. Als er voldoende tekenen komen dat we door de tunnel gaan komen, gaat dit hier vanzelf 10€ omhoog schieten naar 65€. Als ze dan Q3 en 4 rapporteren over hun mooie resultaten, direct 75€.
  3. forum rang 8 Lepre Chaun 12 januari 2022 21:57
    Maarten Koudenberg, algemeen directeur van Heineken Nederland Supply, windt er geen doekjes om. “Ik schaam me kapot”, zegt hij,

    “Als morgen de horeca weer open zou mogen, die met de lockdown in ongelooflijk zwaar weer zit, dan moet ik ze vertellen dat ik niet kan leveren.

    Nou HORECA Nederland tijd dat jullie over stappen naar AB Inbev dus .
  4. forum rang 8 Lepre Chaun 13 januari 2022 08:57
    Verder daalde het aantal faillissementen in de horeca van 235 in 2020 naar 97 in 2021.
    In de logiesverstrekking (o.a. hotels) daalde het aantal faillissementen met 29 en bij de eet- en drinkgelegenheden (o.a. restaurants en cafés) met 109.
    In 2020 had de horeca van alle bedrijfstakken te maken met de sterkste stijging van het aantal faillissementen (39). Toen gingen vooral in het begin van de coronacrisis relatief veel zaken failliet.

    www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2022/02/histo...
  5. Concojones 13 januari 2022 11:13
    quote:

    Katsjinggg schreef op 12 januari 2022 15:10:

    [...]om dan weer lelijk terug te vallen?
    Er is een sterke catalysator nodig om het huidige sentiment een bodem te verschaffen...van een springplank zal dit jaar (waarschijnlijk) zelf geen sprake zijn vrees ik
    Goed punt, ik bedoelde het inderdaad zo. M.a.w. een herhaling van de rally van vorig jaar lijkt me dit jaar opnieuw een mogelijkheid, en dat zou dan een verkoopkans zijn voor mij (tenzij Corona echt weg is). En ik geef toe, dit is geen voorspelling, eerder een mogelijkheid waar ik op voorbereid ben.
  6. forum rang 8 Lepre Chaun 13 januari 2022 12:24
    AB InBev en Funding Options gaan horeca helpen met financiering.

    Samenwerking - Bierbrouwerij AB InBev en zakelijk financieringsplatform Funding Options slaan de handen ineen en willen de horeca helpen. Beide partijen gaan gunstige zakelijke financieringen aanbieden aan nieuwe en bestaande klanten van de brouwer.

    De samenwerking moet horecabedrijven in staat stellen om ondanks de moeilijkheden van deze tijd, toch te blijven investeren in hun onderneming. Michele van Spilbeeck, Horecadirecteur Bierbrouwerij AB InBev: “Meerdere keren per week nemen horecaondernemers contact met ons op of we kunnen helpen bij het verkrijgen van financiering. Niet iedere horecaondernemer lukt dit onder gunstige voorwaarden via private financieringsaanbieders of via de instrumenten die de overheid biedt. Om deze klanten te helpen, starten we een samenwerking met Funding Options. Zo hopen we juist in deze tijden horecaondernemers een extra steuntje in de rug te bieden.”

    Horecabedrijven die interesse hebben kunnen dat laten weten aan de accountmanagers van AB InBev. Simon Cureton, CEO bij Funding Options: “Horecaondernemers die via AB InBev bij ons aankloppen, worden direct gekoppeld aan een vaste Business Finance Specialist. Deze bekijkt samen met de klant naar passende mogelijkheden. Is er een match met één van onze partners, dan begeleiden wij het volledige proces, van aanvraag tot uitbetaling. In samenwerking met AB InBev hebben wij inmiddels al meerdere horecaondernemers geholpen met hun financieringsbehoefte. Dit varieert van startende bedrijven tot ervaren ondernemers die een extra investering willen doen in hun zaak, zoals een uitbreiding, renovatie of herstructurering.”

    Bron: AB InBev/@FoodClicks

    www.foodclicks.nl/nieuws/ab-inbev-en-...
  7. Billy 14 januari 2022 00:26
    quote:

    Concojones schreef op 13 januari 2022 11:13:

    [...]
    Goed punt, ik bedoelde het inderdaad zo. M.a.w. een herhaling van de rally van vorig jaar lijkt me dit jaar opnieuw een mogelijkheid, en dat zou dan een verkoopkans zijn voor mij (tenzij Corona echt weg is). En ik geef toe, dit is geen voorspelling, eerder een mogelijkheid waar ik op voorbereid ben.
    Ik hoor toch al eerste hoopgevende berichten van de virologen ivm komende zomerperiode. Er wordt vanuit gegaan dat covid meer onder controle gaat zijn. Natuurlijk zal het nooit helemaal weg zijn. Zoals ik had verstaan was het exact die enorme ontgoocheling na de eerste vaccinaties van het beperkte immuniteitseffect en de nood aan bijkomende intense en wereldwijde lock-downs die keihard inhammerden op de koers van ABI? Anderzijds kan het nooit kwaad om waakzaam te zijn, in het geval dat ...
  8. forum rang 7 Dividend Collector 14 januari 2022 10:22
    quote:

    JdeFL schreef op 14 januari 2022 09:54:

    • ABInbev geniet van een koersdoelverhoging bij Deutsche Bank van 64 naar 65 euro. (Bolero)
    De afgelopen maanden deden die koersdoelen weinig tot niets. Er lijkt nu echt een ommekeer gekomen in het sentiment. Dan kan het hard gaan de komende weken.
  9. forum rang 5 Altijd 14 januari 2022 12:22
    quote:

    grins schreef op 14 januari 2022 12:08:

    Heb moeite om niet op de verkoop knop te drukken bij de opties juni..
    Alle seinen lijken op groen, draaien naar de waarde aandelen inderdaad, positieve signalen ten opzichte van Heineken en de openblijvende horeca in alle landen behalve NL.
    Dat heb ik ook, maar ook ik verwacht dat er meer in het vat zit. Ik ga dus calls bijkopen op een dipje komende dagen. Schuldafbouw en geen te grote avonturen doen het aandeel goed. Ik volg AbInbev overigens al jaren en heb die afstraffing na de aankoop van SABMiller nooit goed begrepen; AbInbev toonde imo lef en sloeg een groot gat met de concurrentie. Dat een overname tegen een forse prijs wordt gekocht is met een aantal jaren vergeten. Wat blijft zijn de infrastructuur, logistieke- en inkoopvoordelen.
    Samen met een sectorrotatie en een doodgeslagen corona durf ik er wel een pintje op te nemen. Of als het te vroeg is een Pepsi. Proost.
  10. realist 14 januari 2022 12:30
    quote:

    Billy schreef op 29 december 2021 12:54:

    Ja, als je dit slepend en tergend koersgedrag bekijkt elke dag opnieuw, dan kan je toch niet concluderen dat er een enorme opwaartse tendens zit te sluimeren en op te bouwen om los te breken? Er zit volgens mij ongeveer niets achter, ondanks alle lofbrieven. Die paar keren dat het (eventjes) vooruit sprong was op de officiële bedrijfscommunicaties. Volstrekt oninteressant aandeel voor de markt.
    Post van paar weken geleden, het kan toch wel snel gaan Billy. Denk dat we er allen blij mee zijn, vasthouden dus.
5.274 Posts
Pagina: «« 1 ... 171 172 173 174 175 ... 264 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

AB InBev krijgt tóch steun van Trump, maar heeft dat geholpen?

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links