Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aantal coronabesmettingen passeert grens van 300 miljoen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 7 januari 2022 10:57
    Vanmorgen meldde het AD, dat ondanks veel hogere besmettingen, het aantal ziekenhuis opnames en ic bezettingen, behoorlijk aan het dalen is, ook zag ik een artikel, dat omikron veel minder dodelijk is voor bejaarden, dit gaat almeer op griep lijken, daar sterven ook elke winter een aanzienlijk aantal mensen, met een zwakke of slechte gezondheid aan!!
    Ook gaf het instituut van bijwerkingen, bij vaccins aan, dat bij de boosters er opvallend veel mensen, met opgezette limf klieren komen, mensen; dit is een fel rood sein!!, wordt het middel niet erger dan de kwaal!!
    Kom terug naar de enige maatregel die echt werkt; de 1,5m regel en voor de rest; eet zo gezond en veelzijdig mogelijk en leef gezond, dat is onder andere; veel buiten, dan gaan we echt winnen!!
  2. Hjvd 7 januari 2022 17:06
    besmette mensen mogen danwel niet op de IC of zelfs in het ziekenhuis belanden, maar ze zijn evengoed nog ziek en moeten wel behandeld worden. er komt een moment dat er gewoon onvoldoende zorg voor iedereen. Zelfs met de medische knowhow en middelen is het de vraag of de farmaceuten en chemiebedrijven alles kunnen bijbenen met de productie en grondstoffen in dit tempo.
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links