Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Wereldhave AEX:WHA.NL, NL0000289213

  • 14,120 15 apr 2024 17:35
  • -0,060 (-0,42%) Dagrange 14,120 - 14,260
  • 66.453 Gem. (3M) 88,8K

Wereldhave - 2021: het beslissende jaar

2.641 Posts
Pagina: «« 1 ... 128 129 130 131 132 133 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 HCohen 29 december 2021 09:42
    Interessant artikel over last-mile bezorging van essentiele goederen(quick commerce, zoals Getir, Gorillas and Zapp) en het effect daarvan op commerciele huren(hyper localisation). Betreft dan wel een metropool/ London, maar past mi (indirect) mooi in het thema van fijnmazige snelle bezorging(oa Store-Shippers dus) en de (mogelijke)effecten/ meerwaarde daarvan op commercieel vastgoed.

    A rapid delivery ‘arms race’ is driving up commercial property rents in London
    www.cnbc.com/2021/12/29/rapid-deliver...
  2. calvaille 29 december 2021 13:59
    quote:

    junkyard schreef op 23 december 2021 21:07:

    In onzekere tijden zou ik juist graag een outlook willen zien. Een outlook is geen minimum, maar een gemiddelde verwachting. Als er onvoorziene gebeurtenissen zijn, zoals recente sluiting, dan prijst de markt direct de gevolgen hiervan (in beurskoers) en is het logisch dat een outlook niet wordt behaald. Een management outlook is voor mij geen marketing instrument, maar helaas wordt dit wel zo vaak ingezet door management (net als verkoopprijs tov meest recente en door management geprepareerde boekwaarde).
    Ja, ik deel deze mening. Een outlook van het management kan, indien het management als betrouwbaar en deskundig wordt gezien door de markt, een stuk zekerheid brengen, juist als er veel onzekerheid is. Anders gaat de markt zijn eigen beeld vormen op basis van allerlei andere informatie (dat doet ze sowieso, maar bij een outlook wordt dat daarin meegenomen - bij sommige bedrijven is de managementoutlook zelfs richtinggevend voor de marktverwachting) en die andere informatie is niet per definitie beter. Dat hangt wel enorm af van bedrijf en situatie.
  3. calvaille 29 december 2021 14:07
    quote:

    NLvalue schreef op 24 december 2021 12:45:

    Ps - excuus aan Cavaille - hij stond op het verkeerde moment in de weg

    Ik weet niet precies waar dit naar verwijst - tenzij ik een belediging aan mijn adres heb gemist. In ieder geval heb ik niet zo'n dunne huid.

    Ik vind het verschil van inzichten op dit forum op zich interessant, al wordt er teveel gediscussieerd op de persoon. Het kan in stijl dus wat aangenamer. En ik heb al eerder aangegeven dat ik een afkeer heb van jezelf betitelen als 'expert' of 'professional' en anderen als 'leek' of 'amateur'. Tenzij we hier CVs gaan uitwisselen en de taalkundige juistheid daarvan gaan beoordelen, lijkt me dat vooral bedoeld als steek onder water en volgens mij wordt niemand daar wijzer van.
    Ik zit hier vooral met de bedoeling om wijzer te worden (en anderen wijzer te maken met andere inzichten/informatie) en niet om anderen te beledigen, te vermaken of vermaakt te worden. Dus dat soort teksten kunnen voor mij wat minder.

    Iedereen wel een heel goed 2022 gewenst met een goede gezondheid en liefst ook beleggingsresultaat.
  4. forum rang 10 voda 30 december 2021 09:20
    Wereldhave ziet aantrekkende verhuuractiviteiten
    Onder meer contract C&A verlengd.

    (ABM FN-Dow Jones) Wereldhave heeft in het lopende vierde kwartaal een sterke opleving van de verhuuractiviteiten gezien. Dit maakte het vastgoedfonds donderdag voorbeurs bekend.

    Het vastgoedfonds meldde onder meer een verlenging van bestaande huurcontracten met een aantal belangrijke huurders, waaronder C&A, en de aanname van nieuwe huurders, waaronder de opkomende labels UpNext en Every.Deli., een versstraat concept.

    Wereldhave ziet in deze ontwikkelingen "een duidelijk teken van groeiend vertrouwen van huurders in het Full Service Center-concept". In dit concept zitten niet alleen winkels, maar ook horeca, entertainment, fitness, gezondheidszorg, gedeelde kantoorruimte en woningen.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  5. forum rang 4 junkyard 30 december 2021 15:45
    Bericht vandaag zegt op zich niet zoveel (deels ivm geen informatie over huurprijzen en bezetting - er vertrekken namelijk ook huurders), behalve een positieve management visie op de toekomst (covid komt niet voor in bericht). Dit vond ik meest opvallend:

    I am confident this trend will also have positive implications for our property values.

    Hiermee lijkt de ceo alvast voor te sorteren op positieve herwaarderingen (jaareinde 2021), naar verwachting zal dit vooral voor NL en BE gelden. Het bericht meldt ook positieve ontwikkelingen in FR, maar taxateurs kunnen moeilijk hun ogen sluiten voor de door Wereldhave gerealiseerde transactieprijzen in 2021 (en Wereldhave zal boekwaarde vast zelf ook neerwaarts willen bijstellen om in 2022 een "betere" verkoopopbrengst t.o.v. boekwaarde eind 2021 te kunnen realiseren).

    Per saldo (NL + BE + FR) een neutrale herwaardering (alleen capex +) zou het smeltend ijsblokje kunnen stoppen, waarmee de 'gedwongen' verkopen ook zouden moeten stoppen omdat de LTV niet langer stijgt door afwaarderingen (V). Dit herwaarderingseffect is echter wel grotendeels kunstmatig, omdat de ceo eerder als enige in NL (voor uitrollen van zijn strategie) op afwaarderingen aanstuurde en nu dus duidelijk aanstuurt op stabilisatie en mogelijke verbetering. Ofwel, de ceo bevestigt door beïnvloeding van taxatiewaarden (aansturing taxateurs) de zelfbedachte strategie en 'waardecreatie'.

    Op zich geen groot punt, bijna elk management probeert zichzelf er goed uit te laten komen, aan de belegger om hier doorheen te prikken (ook bij ECP, Vastned, URW, etc.). Of de trend werkelijk gekeerd is, zal komende jaren moeten blijken. De ontwikkelingen op de woningmarkt zijn in ieder geval positief, als het Wereldhave lukt om een groot deel te transformeren (zonder de upside te snel weg te geven aan bijv. Amvest - het helpt hierbij dat er geen LTV druk is) en stabiliteit/stijging in huren & bezetting aantoont dan komt er wat potentieel in het aandeel. Echter, de aanhoudende covid ellende met lockdowns en mogelijk wegtrekkende steunmaatregelen zullen Wereldhave raken, naar verwachting zullen de faillissement in de retail in de loop van 2022 en 2023 op gang komen (afgelopen jaren waren de faillissementen kunstmatig laag door alle steun).

    Het bericht vandaag lijkt dermate positief (zonder voorbehoud) over de trend dat management over enkele maanden moeilijk kan stellen dat het dividend over 2021 wordt aangepast (ingehouden, verlaagd, of 'gedwongen' in stock door conversie beneden beurskoers). Ofwel, de uitlook zou moeten blijven staan:

    • Direct Result 2021 at € 1.80 - 1.85 per share
    • Direct Result 2022 at € 1.40 - 1.50 per share; to be followed by 4-6% annual growth
    • Dividend 2021 at a minimum of € 1.00 per share

    Ofwel, op ex-dividend datum 27 Apr 2022, een cash dividend van minimaal € 1,00 (zonder stock aanbod beneden beurskoers - dat kan als verplichte emissie / resultaat inhouding als negatief worden beoordeeld).

    Ik ben zeer benieuwd naar 2022, dat is het jaar waarin duidelijk zou moeten worden hoe Wereldhave er echt voor staat (prijzen laatste desinvesteringen Frankrijk, LTV na verkopen, meer concreet potentieel 'waardecreatie' NL, financieringsvoorwaarden investeringsprogramma NL / BE, lange termijn strategie / dividend uitdelingen).
  6. forum rang 6 Lamsrust 30 december 2021 18:14
    @junkyard. Dank voor je analyse, eens. Mij viel de volgende zin op:

    In future, eating out will be a bigger part of people’s lives – mostly during Q4, we continued to expand our F&B offering at centers in the Netherlands, Belgium and France as part of our Full Service Center strategy.

    Kennelijk heeft WHV tegenwoordig ook epidemiologen/virologen in dienst, aangezien hieruit blijkt dat het horeca bezoek juist in de winstermaanden toeneemt, hetgeen in strijd is met de meest recente politieke uitlatingen over de long Covid strategie.

    Inzake de faillissementen in de retail: deze zullen zich zeker voordoen maar m.i. zullen er ook nieuwe partijen opstaan dan wel sterke spelers die hun footprint uitbreiden. Voorbeeld de opening van dark stores door Gorillas, Flink, Getir etc. die toch wel serieuze oppervlakten nodig hebben. Dat de retail leeft bewijst de enorme drukte in de buitenlandse steden en winkelcentra deze dagen.
  7. forum rang 4 junkyard 31 december 2021 11:17
    Eens dat nieuwe partijen zullen opstaan om te huren, maar dit zal deels tegen lagere huren zijn (zoals fitness, dark stores). Mogelijk dat deze huurders beter toekomstbestendig zijn dan de ouderwetse retail, en beleggers hiertoe met lager rendement genoegen nemen (conform strategie ceo).

    Per saldo denk ik dat het voorbeeld flitsbezorgers (dark stores) eerder een bedreiging dan een kans is voor Wereldhave. Deze dark stores zouden alleen bij Wereldhave willen huren als er sprake is van een lage huur, want ze geven niets om zicht of footfall. Daarnaast conflicteert het belang van deze flitsbezorgers met Wereldhave en haar zittende huurders, omdat de flitsbezorgers klanten vooral thuis willen laten blijven (en laten wennen aan vlotte levering) en Wereldhave juist wil dat klanten naar het winkelcentrum komen. Als klanten meer boodschappen online bestellen (en er dark store concurrentie uitbreekt in de regio), zullen supermarkten marktaandeel verliezen en minder meters willen afnemen. Als footfall afneemt, dan zullen markthuren dalen, wat ook het supermarkten vastgoed komende jaren kan raken. Daarnaast leveren dark stores logistieke overlast op, de opgevoerde fietsen knallen overal doorheen en de 'riders' chillen graag voor de dark store op momenten dat zij het rustig hebben. Waarschijnlijk dat gemeenten (na eerder verrast te zijn) beleid zullen formuleren waar dark stores zich mogen vestigen, mogelijk dat dark stores zich buiten winkelcentra moeten vestigen om de logistiek (en overlast) beheersbaar te houden.
  8. forum rang 7 HCohen 31 december 2021 13:51
    quote:

    junkyard schreef op 31 december 2021 11:17:

    Eens dat nieuwe partijen zullen opstaan om te huren, maar dit zal deels tegen lagere huren zijn (zoals fitness, dark stores). Mogelijk dat deze huurders beter toekomstbestendig zijn dan de ouderwetse retail, en beleggers hiertoe met lager rendement genoegen nemen (conform strategie ceo).
    @Junkyard, onderstaand in aanvulling op de uitwisseling met Lamsrust;

    Los van visies over toekomstige impact van opkomst dark stores/ flitsbezorgers, kon ik me nog een interview herinneren van Matthijs Storm met vastgoedmarkt.nl van 6 oktober 2021 waarin hij aangaf daar positieve ervaringen mee te hebben.

    www.vastgoedmarkt.nl/retail/nieuws/20...
    Quote
    ''Met flitsbezorgers haal je aantrekkelijke huurniveaus
    Ook flitsbezorgers vormen een markt voor Wereldhave. ‘Mensen die in grote steden wonen, kennen Getir en Gorillas wel. Dat zijn partijen die ook bij ons informeren naar plek. Het leuke is: de ruimten in winkelcentra die het eerst moeilijk worden – dat zijn de eerste verdiepingen, kelders, alles wat leegstaat – dat zijn net de ruimten die zij wel willen hebben. En tegen behoorlijk aantrekkelijke huurniveaus. Voor ons is dat zeker interessant.’
  9. forum rang 4 junkyard 31 december 2021 14:06
    Bij leegstaande ruimte is het al snel een aantrekkelijk huurniveau.

    Ceo Storm benadrukt de kans (verhuring) zonder in detail te treden over huurniveau, maar duidt niet wat voor schadelijke effecten deze flitsbezorgers leveren voor een winkelcentrum (en de directe omgeving). Alle overige huurders en bezoekers van een winkelcentrum ervaren alleen nadeel van toevoeging dark stores, vraag is of het 'aantrekkelijk huurniveau' van eerder onverhuurbare ruimte hier voldoende tegen opweegt.
  10. forum rang 7 HCohen 31 december 2021 14:52
    quote:

    junkyard schreef op 31 december 2021 14:06:

    Bij leegstaande ruimte is het al snel een aantrekkelijk huurniveau.
    Eens, plus hij was idd niet specifiek over de huurniveaus behalve dat ze in zijn ogen 'aantrekkelijk' zijn, dus kennelijk wel positief verrassend.

    Mbt schadelijke effecten zie ik het iets minder somber in. Ik denk dat je met de juiste retailmix de footfall toch hoog kunt houden plus aan de vraagkant zijn er ook andere partijen die zich melden(EV-markt ea). ECP-achtige fondsen zullen hier m.i. nog het meeste van voelen, maar ook daar geldt denk ik dat er een balans zal ontstaan. Hybride vormen(zoals StoreShippers) en multi-channel benadering zullen i.m.h.o. ook tegenwicht geven voor de mogelijke negatieve impact van darkstores/ flitsbezorging. Het één en ander zal uiteraard wel afhankelijk zijn van de evolutie van consumertrends icm ontwikkeling conjunctuur.

  11. forum rang 8 Branco P 31 december 2021 15:21
    Misschien toch nog een keer goed om te benadrukken dat "Full Service Center" strategie niets anders is dan het invullen van leegkomende ruimtes met andere huurders dan huurders uit het funshopping segment (hoofdzakelijk: het modsiche segment). In de multichannel-strategie van moderetailers wordt door deze retailers immers gekozen voor minder fysieke winkels (wel soms grotere winkels) op de beste locaties. Daarnaast is er ook behoorlijk wat concurrentie van online modewinkels. Dit zorgt ervoor dat op veel plekken (bij uitstek helaas ook in de WHA winkelcentra die niet voor niets door URW en KLEP werden afgestoten) voormalige modische winkels leeg komen en bij een wederverhuur aan huurders uit andere branches een lagere huur opleveren. De markthuur in dit soort winkelcentra gaat dus omlaag. Het gevolg daarvan is dat de overgebleven huurders (ook eventueel in het modische segment) bij de eerstvolgende verlenging ook een lagere huur zullen uitonderhandelen.

    Wereldhave noemt dit onvermijdelijke proces, waar zij specifiek met haar winkelcentra midden in zit, een "strategie". Ook doet Wereldhave (en met Wereldhave ook sommige posters hier op dit forum) alsof dit proces voor alle winkelcentra op de hele wereld onvermijdelijk is, maar dat is natuurlijk niet zo. Wereldhave ziet lagere huren op komst en pakt dat in met cadeaupapier dat "Full Service Center" heet. Op zich is dat wat mij betreft slim en de gemiddelde Wereldhave belegger weet ook helemaal niet dat dit een kwestie van copy-paste is geweest van de strategie (lees ook hier: kadopapier) die Mercialys en Carmila al veel eerder introduceerden. Waarom het management van Wereldhave daarvoor zo rijkelijk beloond zou moeten worden, ontgaat mij dan weer wel, maar de beleggers stemmen zelf over de beloning van het management, dus je zou kunnen zeggen dat de beleggers het dit management gewoon gunt. Een mooie kerstgedachte.

    Wat ik echter niet goed begrijp is dat Wereldhave de hele tijd maar aan die grote klok hangt dat zij bij alle winkelcentra de huren naar beneden bijstelt. Retailers en horeca-uitbaters zijn ook mensen en zij weten dus dat het bij Wereldhave op dit punt goed zaken doen is. Tevens onbegrijpelijk voor mij is de extreme neerwaartse bijstellingen van de boekwaardes van de objecten die hebben geleid tot acute LTV problemen en verkopen op een extreem ongelukkig moment (namelijk midden in de Coronapandemie). Het tóch doorzetten van die verkopen (in plaats van ze een jaartje of twee on hold te zetten) tegen 40% a 50% discounts op de boekwaardes is ook een actie die tot wenkbrauwfronsen heeft geleid. En tussen die verkopen zaten juist ook winkelcentra die perfect in de eigen "strategie" passen en vanuit die optiek dus helemaal niet verkocht hadden moeten worden.

    De update over verhuringen zo net voor het einde van het jaar is wat mij betreft wel goed, een mooi tegengeluid voor de verplichte (en volledige onnodige) sluiting van de winkels in Nederland. Ik ben benieuwd of daarvan iets terug te zien zal zijn in de leegstandscijfers. Bij de vorige updates sleutelde Wereldhave een beetje aan de huurwaardes van de leegstand zodat het idee ontstond dat de leegstand wat was afgenomen, maar dat kunnen ze niet blijven doen natuurlijk. Overigens was de leegstand (volgens mijn tegenberekening) ook niet toegenomen, dus er was sprake van een heel klein beetje window dressing en dat is dan op zich weer niet per se verkeerd.

    Ook in 2022 zal het interessant zijn om te zien wat het management van Wereldhave voor ons in petto heeft.
  12. forum rang 4 junkyard 31 december 2021 17:23
    quote:

    HCohen schreef op 31 december 2021 14:52:

    [...]
    Eens, plus hij was idd niet specifiek over de huurniveaus behalve dat ze in zijn ogen 'aantrekkelijk' zijn, dus kennelijk wel positief verrassend.

    Mbt schadelijke effecten zie ik het iets minder somber in. Ik denk dat je met de juiste retailmix de footfall toch hoog kunt houden plus aan de vraagkant zijn er ook andere partijen die zich melden(EV-markt ea). ECP-achtige fondsen zullen hier m.i. nog het meeste van voelen, maar ook daar geldt denk ik dat er een balans zal ontstaan. Hybride vormen(zoals StoreShippers) en multi-channel benadering zullen i.m.h.o. ook tegenwicht geven voor de mogelijke negatieve impact van darkstores/ flitsbezorging. Het één en ander zal uiteraard wel afhankelijk zijn van de evolutie van consumertrends icm ontwikkeling conjunctuur.

    Eens dat andere nieuwe winkelformules (multi channel) wél iets kunnen toevoegen aan een winkelcentrum.

    Een darkstore is mono channel, en levert enkel overlast. Als andere winkel formules dat moeten compenseren, zie ik dat als verloedering van een winkelcentrum. Normaal gesproken moet elke huurder het winkelcentrum versterken doordat dit klanten lokt, dit is bij darkstores niet het geval.

    Wellicht dat de darkstores en (mono channel) flitsbezorgers niet overleven, en multi channel formules (supermarkt + bezorging) de dominante variant worden. Winkelcentra eigenaren kunnen dit proces beïnvloeden, door bijvoorbeeld dark stores te weren (en te benadrukken dat dit niet past bij detailhandel - dit is logistiek). Op korte termijn levert dit minder (darkstore) huur op maar op lange termijn draagt dit bij aan een beter winkelcentrum waarbij alleen huurders aanwezig zijn die iets bijdragen (klanten ter plekke bedienen).
  13. forum rang 7 HCohen 31 december 2021 19:28
    quote:

    junkyard schreef op 31 december 2021 17:23:

    [...]

    Eens dat andere nieuwe winkelformules (multi channel) wél iets kunnen toevoegen aan een winkelcentrum.

    Een darkstore is mono channel, en levert enkel overlast. Als andere winkel formules dat moeten compenseren, zie ik dat als verloedering van een winkelcentrum. Normaal gesproken moet elke huurder het winkelcentrum versterken doordat dit klanten lokt, dit is bij darkstores niet het geval.

    Wellicht dat de darkstores en (mono channel) flitsbezorgers niet overleven, en multi channel formules (supermarkt + bezorging) de dominante variant worden. Winkelcentra eigenaren kunnen dit proces beïnvloeden, door bijvoorbeeld dark stores te weren (en te benadrukken dat dit niet past bij detailhandel - dit is logistiek). Op korte termijn levert dit minder (darkstore) huur op maar op lange termijn draagt dit bij aan een beter winkelcentrum waarbij alleen huurders aanwezig zijn die iets bijdragen (klanten ter plekke bedienen).
    Dank voor je reactie Junkyard.

    Ik begrijp je uiteenzetting en de risico's die je daarbij duidt en ben het eens met de kanttekening dat de centra-eigenaren uiteindelijk de beslissers zijn wie wel dan te niet in de mix past(en waar!). Mochten zij potentiele risico's en overlast zien, dan mag ik aannemen dat er geen darkstores/ mono channel formules worden toegelaten. Ik kan me echter ook voorstellen dat beperkt toelaten op bepaalde plekken(kelders, de vergeten hoek met een aparte toegang) wel een positieve aanvulling kan zijn en tevens een welkome structurele huurstroom kan opleveren(beetje logistiek in de mix dus daar waar dat past).
  14. forum rang 4 junkyard 31 december 2021 20:26
    Het kan natuurlijk, maar ik zou niet blind verhuren aan dit soort partijen voor een lage huurstroom, omdat dit tot nadeel leidt bij mede huurders en bezoekers. Wereldhave heeft de huurders niet voor het uitkiezen, maar dan nog zou ik het niet gek vinden om potentiele huurders die geen klanten willen ontvangen in hun winkel (en niet in positieve zin bijdragen aan aantrekkelijkheid winkelcentra) vooralsnog te weigeren.

    Wereldhave kan darkstore verhuring nu ook als test beschouwen in een enkel winkelcentrum. Ik ben benieuwd hoe publiek (klanten), mede huurders (vooral de huidige supermarkten) en gemeente (beleid voorziet nu niet in darkstores - er zullen klachten komen ivm riders) hierop reageren.

    Qua beeldvorming doet ceo Storm het goed, met nietszeggend bericht deze week waarin hij zijn eigen succes onderstreept weet hij de beurskoers omhoog te duwen. Op korte termijn verwacht ik positieve beweging (dat is ceo min of meer verplicht na zijn uitspraken en kan hij deels beheersen in cijfer presentatie), op langere termijn is dit niet goed weg te poetsen en zal echt moeten blijken of er (huur/resultaat)groei zal komen en of 2022 werkelijk het bodemjaar wordt (aan direct resultaat).

    Grappig de titel van dit topic terug te lezen, er valt komend jaar (2022) opnieuw veel te beslissen, we zullen zien...
  15. forum rang 8 Branco P 1 januari 2022 19:52
    Als Albert Heijn, Jumbo, Aldi en Lidl je belangrijkste huurders zijn (tegen tophuren) die tevens de trekkers zijn van je winkelcentra, dan zou je een idioot zijn wanneer je ook een secundaire ruimte verhuurt aan Flink of Gorilla’s voor een paar euro’s. Wat ik totaal niet begreep is dat Storm zo’n uitspraak überhaupt doet. Het ging daarbij overigens over kelders of verdiepingen, maar dat zijn ongeschikte locaties voor dat soort partijen. Denk er een paar seconden over na en je komt tot de conclusie dat Storm een beetje “trigger happy” is wanneer hij in de spotlight staat. Hij lult zichzelf dan voorbij en zegt dan dus hele domme dingen. Daaraan merk je ook dat het een analist is en geen ware winkelvastgoedman. Gelukkig is hij slechts CEO en is hij niet daadwerkelijk degene die de verhuren voor zijn rekening neemt.
  16. forum rang 6 IQ 27 april 2022 19:24
    quote:

    Branco P schreef op 1 januari 2022 19:52:

    Als Albert Heijn, Jumbo, Aldi en Lidl je belangrijkste huurders zijn (tegen tophuren) die tevens de trekkers zijn van je winkelcentra, dan zou je een idioot zijn wanneer je ook een secundaire ruimte verhuurt aan Flink of Gorilla’s voor een paar euro’s. Wat ik totaal niet begreep is dat Storm zo’n uitspraak überhaupt doet. Het ging daarbij overigens over kelders of verdiepingen, maar dat zijn ongeschikte locaties voor dat soort partijen. Denk er een paar seconden over na en je komt tot de conclusie dat Storm een beetje “trigger happy” is wanneer hij in de spotlight staat. Hij lult zichzelf dan voorbij en zegt dan dus hele domme dingen. Daaraan merk je ook dat het een analist is en geen ware winkelvastgoedman. Gelukkig is hij slechts CEO en is hij niet daadwerkelijk degene die de verhuren voor zijn rekening neemt.
    Heel veel aandeelhouders zijn het volkomen met je eens, zie de koers vandaag, zal niet meevallen om weer de weg omhoog te vinden.
2.641 Posts
Pagina: «« 1 ... 128 129 130 131 132 133 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Wereldhave voorziet beperkte winstgroei dit jaar

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links