Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 2679 2680 2681 2682 2683 ... 2686 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 DeZwarteRidder 31 december 2021 14:09
    ffff schreef op 23 mei 2021 14:13:

    [...]Vanmaarsum en keffertje,,
    Bedankt voor de geruststelling !!!!! Eigenlijk idioot, want ik ben echt wel een ervaren belegger, maar ik had mijn bank opdracht gegeven om mijn stukken dan toch maar aan te melden voor dat overname bod van 64 Euro , hoewel ik het bod mager vond. Ik heb dus NIET verkocht zoals een poster hierboven meldt, maar alleen maar " aangemeld" Mijn bank heeft " kennis genomen van de aanmelding"
    En dat scheelt toch een slok op een borrel of je 64 Euro dan wel 82 Euro per aandeel krijgt, zoals Fred ( = Objectief) terecht opmerkt.
    Voor alle zekerheid toch nog een klein mailtje naar mijn bankier gestuurd........
    Peter
  2. forum rang 7 ffff 31 december 2021 14:15
    DZR,

    Ik heb inmiddels gezien dat je je ontzettend kinderachtige posting hebt weggehaald. Ik heb op 23 mei het bod van Ralph foutief gewaardeerd..... It's all in the game.
    Maar dat rechtvaardigt NIET jouw kinderachtige posting van zojuist, die je ondertussen maar slinks weggehaald hebt. Je had recht van spreken als je daar eerder over uitgesproken had, maar niet nu, enkel en alleen om te grieven.

    En daar laat ik het nu bij, want ik heb een hoop werk te doen.

    Peter

  3. forum rang 6 gbakl 31 december 2021 15:29
    quote:

    hirshi schreef op 30 december 2021 12:49:

    Er zijn praktisch geen ministers in het zittende demissionaire kabinet die op hun huidige departement zullen terugkeren als minister.

    Mogelijk keert Barbara Visser (VVD) terug als minister van infrastructuur en Waterstaat, maar dat is het dan wel zo'n beetje.

    .
    gelukkig niet
  4. [verwijderd] 31 december 2021 16:50
    Ik ben gevraagd, kreeg zojuist een kattebelletje, ik heb 1,5 uur bedenktijd "maximaal"

    Zit nog steeds in dubio, de ,kans op afbreuk is levensgroot natuurlijk, je gaat als boksbal fungeren als het ff wat minder gaat!

    Het is gewoon een slangenkuil maar gelijk ook een uitdaging om het beter te doen, zal ik advies vragen aan de persoon die nu de functie invult? nee, zo werkt het ook niet, je moet er publiek achter komen, via de krant of radio ofzo!

    Ik kan per 1-1-2022 beginnen, over 7 uurtjes dus.

    Zal ik de nieuwe operator/moderator worden van dit forum?
  5. [verwijderd] 31 december 2021 16:58
    Er zijn nu ruim 300.000 Nederlanders met een negatief loon/inkomen, ook weer een nieuw fenomeen, maar in navolging van de negatieve rente ook weer niet zo bijzonder.

    Je doet je best, je bent aanwezig, je bent er klaar voor en toch moet er elke maand geld bij, zie hier de term "negatief inkomen"

    Rutte zal het ontkennen, weglachen en met een vrolijke kwinkslag doorlopen, de praktijk geeft echter aan dat deze groep steeds groter wordt.

    Het gaat nu zo geweldig met onze economie, alle lichten staan op groen in het nieuwe jaar!
  6. [verwijderd] 31 december 2021 17:03
    "Er zijn praktisch geen ministers in het zittende demissionaire kabinet die op hun huidige departement zullen terugkeren als minister"

    Nog meer overwicht voor de premier, de nieuwe lichting heeft jaren nodig om te leren, te ontdekken en hun plaatsje te vinden, voor Rutte zijn het vluchtige passanten die elke moment van de dag "Tot Ziens" gekust kunnen worden, je verbruikt ze als het ware om de eigen positie te versterken.

    Wordt het niet eens tijd om de NL premier naar voren te schuiven als leider van Europa nu Frau Merkel van het toneel is verdwenen?
  7. forum rang 7 A3aan 31 december 2021 17:05
    Hier zit toch weer een tevreden persoon. Beleggen is voor mij ook een soort spelletje. Velen spelen de hele dag inderdaad op de computer een spel. Ik heb daar niks mee en doe het liever een beetje met aandelen. Is ook gokken, ik weet het. Maar mijn jaarresultaat is weer wat beter dan vorig jaar. Geen miljoenen bedragen zoals ffff, maar gewoon voor mij gewone bedragjes. Tja, ik ben maar een jongen met alleen een HandelsULO-diplomaatje en wat handelscorrespondentie diploma's van de avondschool. Op 16 jarige leeftijd als jongste bediende gaan werken. Mocht ik de postbus op postkantoor leeg halen, postzegels op de brieven plakken, broodjes voor andere personeelsleden halen etc. En dat allemaal voor het riante salaris van 100 gulden per maand. Had je maar moeten leren zeiden de beter opgeleide collega's dan. Tja, het kan verkeren.
  8. forum rang 7 rene l 31 december 2021 17:05
    Oudejaarsdag 2021, de beurs is inmiddels dicht, gemengde gevoelens, geen eurofie, en ik zal blij zijn als het middernacht is.
    Een vuurwerkverbod, maar niet voor het illegale vuurwerk, bij ons in de buurt lijkt het inmiddels wel oorlog.

    Wat een jaar, wat heeft corona een beslag gelegd op ons dagelijks leven, werkelijk, niet normaal meer, vele beperkingen, nauwelijks feestjes, verkiezingen die op een ramp uitgelopen zijn, een snoeiharde verharding van de maatschappij, en de verstikkende QR code die ze ons door de strot geduwd hebben, wanneer gaat dit in vredesnaam over en kunnen we weer net als vroeger normaal gaan leven.

    Langzaamaan worden de pionnen van Rutte's Hells Angels gepositioneerd, je zou er acuut een nachtmerrie van krijgen.
    Het is wel duidelijk, Kaag het verlengstuk van het WEF zal ons land verder mangelen en de burgers tot wanhoop drijven.

    Apart, we krijgen straks een minister van Armoede, hoezo, er is toch helemaal geen armoede, volgens Rutte leven we in een gaaf land en iederéén gaat er volgend jaar financieel op vooruit.

    Vanmiddag heb ik ook nog een bierviltberekening gemaakt voor de energiekosten.
    Ik mag nog enigszins van geluk spreken omdat ik bij Rattenval zit en een trouwe klantenkorting krijg van 25%, mijn energierekening stijgt volgend jaar met een slordige 40 Euro per maand.
    Velen zullen echter een veelvoud meer kwijt zijn, onbetaalbaar voor velen.

    Alles wordt duurder, kijk maar naar Ikea, daar zijn de prijzen ook met gemiddeld 9% gestegen, en niet alleen daar.
    En wat roepen ze eind volgens jaar als de prijzen met 1% gedaald zijn, we krijgen nu te maken met deflatie, hoe hou je de mensen voor de gek.
    De rijken verrijken zich steeds verder, alles wat echter op modaal of daaronder zit zal steeds meer moeite krijgen om de laatste touwtjes aan elkaar te knopen.

    Tja, hoe maak je de mensen gek en drijft je ze tot wanhoop, niet zo moeilijk.
    Zorg vooral voor huizen voor gelukszoekers, zet onze eigen jongeren op een wachtlijst van meer dan 10 jaar en geef de ouderen maar lekker de schuld.
    Ja ouderen, ze wonen nog in grote huizen en zijn op hun zelf aangewezen.
    En weet je wat vele ouderen zeggen, ik verlang terug naar de tijd toen onze ouders naar het bejaardentehuis toegingen.
    Ze kregen daar in eerste instantie een aanleunwoning met een klein tuintje.
    Nog zorgen voor zichzelf, maar altijd hulp dicht nabij, en als het echt niet meer anders kon dan was er altijd wel een plekje vrij in het bejaardentehuis zelf.
    Maar dit soort huizen zijn er helemaal niet meer.

    Onder Rutte zijn deze bijna allemaal met de grond gelijk gemaakt, meer dan 10 jaar Rutte, een kaalslag voor ons land, zijn interesse ligt bij de Eurofielen in Brussel waarmee hij zich meer verbonden voelt dan met de mensen in zijn eigen land.

    Dit is mijn allerlaatste posting op IEX, voor dit jaar.

    Ik wil alle medewerkers van IEX bedanken voor dat ze de allerbelangrijkste site van Nederland weer in de lucht hebben weten te houden en bij nacht en ontij aanwezig waren om al het nieuws te plaatsen, en hun een voorspoedig nieuwjaar te wensen.

    En dit geldt ook zeker voor Moderator Henk, ga er maar aan staan tussen een stelletje ongecontroleerde gekken, en ja, er vallen dan wel eens spaanders.

    En vanzelfsprekend ook een voorspoedig nieuwjaar voor alle forumschrijvers, meelezers en andere passanten.
    Slechts één persoon komt niet op mijn lijstje voor, het klinkt hard maar ik ben wel zo eerlijk om dit gewoon te zeggen, bij mij is er namelijk ook een grens.
    En ook rationeel, jij ook een voorspoedig nieuwjaar en ik hoop dat je snel weer losgelaten wordt.
    Maar gedraag je dan wel.

    Vanavond is er ook weinig soeps op tv.
    Geen Youp meer met foute uitspraken, dat mag niet meer, lachen is ook verboden.
    Wat mag je tegenwoordig nog wel, netjes meelopen in het systeem, niet meer de grens over, waar gaan we naar toe in Nederland.
    En je blauw betalen voor van alles en nog wat.

    En wat krijg je er voor terug, je word afgesloten van het gas en krijgt er een warmtepomp voor terug.
    Oh, en ja, allemaal aan de stekkerbak, ha, ha, ha, laat me niet lachen, de hele infrastructuur, we worden geregeerd door een stelletje malloten die kakelen als een kip zonder kop.
  9. forum rang 6 gbakl 31 december 2021 17:10
    quote:

    drooglegging schreef op 31 december 2021 16:58:

    Er zijn nu ruim 300.000 Nederlanders met een negatief loon/inkomen, ook weer een nieuw fenomeen
    zie hier de term "negatief inkomen"
    Rutte zal het ontkennen, weglachen

    .de Rutte doctrine voorziet niet in nieuwe bevolkingsgroepen die niet passen in het protocol voor de staatssteun
    berekening veel te ingewikkeld allemaal die uitzonderingen
    en als je erbuiten valt dan dikke vette pech en het vangnet van de bijstand is de volgende halte
    .
  10. forum rang 7 JP Samosa 31 december 2021 17:13
    Ingenieurs willen diploma inleveren als Timmermans eredoctoraat krijgt: ‘Schande voor wetenschap’
    Afgestudeerde ingenieurs leveren uit protest hun diploma in als de TU Delft volgende maand een eredoctoraat uitreikt aan ‘klimaatpaus’ Frans Timmermans. Samen met nog eens bijna 5000 ondertekenaars van de petitie ‘Geen eredoctoraat voor Frans Timmermans van TU-Delft’ verzetten ze zich tegen de eervolle benoeming van de politicus. ,,Dit is het einde van de wetenschap.”

    AD: Theresia Schouten 31-12-21, 14:00 Laatste update: 16:47
    PvdA’er Frans Timmermans, de vicevoorzitter van de Europese Commissie krijgt over twee weken een eredoctoraat uitgereikt van de TU Delft. De universiteit wil Timmermans onderscheiden vanwege zijn sociaal-maatschappelijke prestaties rondom de energietransitie. Maar dat de TU juist hém eredoctor wil maken, is een schande voor de wetenschap, vinden meerdere afgestudeerde TU’ers. ,,Het kan niet zo zijn dat de TU Delft een eredoctoraat verstrekt aan iemand die onzin uitkraamt over de energietransitie”, zegt oud-TU’er Jan Asselbergs.
  11. forum rang 7 A3aan 31 december 2021 17:20
    In de tijd van den Uijl kon je nog lachen met Wim Kan op oudejaarsavond. Had het toen nog niet in de gaten als Jan de arbeider. Ook ik was ik een fanatiek aanhanger van die rode rakker. Maar die bleek Jan de arbeider achteraf flink in de maling genomen te hebben. Toen ze ook een autootje en een klein huisje konden kopen, probeerde die de Uijl en zijn opvolgende maten alles weer af te pikken. We hadden het te goed gekregen. PvdA met die paar zetels durven nog een veel te grote broek aan te trekken. Ik heb geen probleem met nieuwe kabinet, als ze die Kaag maar niet te veel laten macht geven, want dan gaat iedereen er financieel fors op achteruit. De VVD moet de rug recht houden. Ze hebben genoeg weg gegeven.
  12. [verwijderd] 31 december 2021 22:23
    quote:

    JP Samosa schreef op 30 december 2021 23:07:

    [...]

    Blijkbaar waren er 2 eisen:
    -De ballen verstand van het vakgebied
    - en ,het mocht in elk geval geen hetero zijn

    Het schijnt dat "in full combat" behalve "pang, pang" roepen ook de kreet "joehoe!" strekt tot aanbeveling.

    Hoe dan ook, alle Ollongren-grollen worden hier gewaardeerd, en zo te zien kunnen we er (vrij onverwacht moet ik zeggen) ook volgend jaar weer tegenaan. Mevrouw ondersteunt haar spreken standaard met een benadrukt glimlachje, ook als het antwoord de vragensteller totaal niet bevalt, wat nogal eens het geval is. Dat is alvast psychologische oorlogsvoering.

    Hier trouwens best veel (illegale) knallen de afgelopen uren, maar da's geen Ollongren.
  13. forum rang 9 josti5 1 januari 2022 09:12
    Och, Rutte I, Rutte II, Rutte III, Rutte IV: allemaal één pot nat, één rode lijn dwars door alle Ruttes, namelijk: uitvoering van het WEF-programma, gehoorzamen aan Brussel, IMF, IPCC etc.

    Gezien de toegenomen invloed van D666 ten koste van het CDA wordt Rutte IV de vervelendste voor het volk.

    Kaag heeft haast, want Schwab is ook de jongste niet meer.

    Gelukkig heeft Rutte IV nog maar 3 jaar te gaan (tenzij de grondwet weer eens wordt genegeerd, omdat het 'landsbelang' dat eist), maar in die drie jaar kan weer heel veel schade worden aangericht.
  14. forum rang 6 haas 1 januari 2022 12:19
    zoals elk jaar : "er is niks aan de hand"-:)
    =============================================
    Ziekenhuis Zwolle ziet opmerkelijke piek in vuurwerkslachtoffers, rest regio juist rustig
    Bij de ziekenhuizen in Oost-Nederland zijn vannacht relatief weinig vuurwerkslachtoffers binnengekomen.

    Alleen in Zwolle was het veel drukker dan normaal: Isala registreerde 15 mensen met zwaar vuurwerk-letsel, van wie er één op de intensive care is beland.
    Een jaar geleden lag dat aantal nog op 8.

    Arjen ten Cate 01-01-22, 11:41 Laatste update: 11:58
  15. forum rang 6 jonas 1 januari 2022 13:26
    Opus is natuurlijk prima "Als iemand in het nieuwe jaar het sein wil geven om te switchen naar een nieuw Rutte IV-draadje, dan denk ik dat we allemaal kunnen volgen, want de titel hier begint obsoleet te raken, zoals dat zo mooi heet..."

    Is een beetje soort restdraadje over meer politie al dan niet betwiste zaken. Maar is het ook niet: zoals met hotel Californië van de Eagles? Van you can come in and never leave it. Vrij vertaald: Je can start it but never realy end.

    Hier; www.bing.com/videos/search?q=hotel+ca...
    M=VIRE

    Of Starman www.bing.com/videos/search?q=ziggy+st...

    Groet en beste wensen Jonas
  16. forum rang 6 jonas 1 januari 2022 13:52

    Zie foutje. Ik had ik het over een draadje over meer politie. Zou natuurlijk heel nodig zijn en dan ook vooral met meer bevoegdheden en niet onder toezicht van GroenLinks Halsema politiek correcte soort zelfbenoemde deugmensen.

    Bedoeld was meer een draadje over politieke zaken waar de beleggers tegenaan lopen en meestal niet tot hun grote vreugde.

    Ach ja ben ook maar een mens. Het leven van een eenvoudige belegger valt ook niet meer. Many Rivers to cross zo gezegd

    Hier Jimmy Cliff www.bing.com/videos/search?q=jimmy+cl...

    Die Matthijs van Nieuwkerken valt me trouwens mee zolang hij het maar niet over politiek heeft. Hij kende zowaar bijvoorbeeld Humble Pie en Uriah Heep

    Groet, Jonas
53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 2679 2680 2681 2682 2683 ... 2686 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 873,63 -1,18%
EUR/USD 1,0618 -0,06%
FTSE 100 7.859,28 -1,33%
Germany40^ 17.794,30 -1,29%
Gold spot 2.373,00 -0,43%
NY-Nasdaq Composite 15.885,02 -1,79%

Stijgers

VIVORY...
+4,06%
FASTNED
+2,27%
B&S Gr...
+1,33%
Avantium
+0,21%
AZERION
+0,12%

Dalers

SBM Of...
-5,45%
Arcelo...
-4,74%
Aperam
-4,27%
Accsys
-4,06%
BESI
-3,09%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links