Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel AB InBev BRU:ABI.BL, BE0974293251

  • 54,000 18 apr 2024 15:51
  • +0,140 (+0,26%) Dagrange 53,600 - 54,180
  • 277.655 Gem. (3M) 1,3M

Proost!

5.270 Posts
Pagina: «« 1 ... 158 159 160 161 162 ... 264 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Billy 7 december 2021 23:33
    Misschien een magere troost, maar het is niet het enige flutaandeel. Ik heb ook (te) veel Ageas nadat het vorig jaar was aangekondigd als een superaandeel. Daarna kwam Evergrande en de algemene Asian crisis en nu is het plots pulp. Dan Bpost ook nadat blunder CEO Van Avermaet de deur achter zich dicht trok is nu ook aan het zwalpen, vooral naar onderen met Dirk Tirez. Och jongens, dus niet enkel ABI is op de dool, je mag gerust zijn.
  2. forum rang 10 voda 8 december 2021 07:00
    Advies van Credit Suisse over AB InBev
    Beurshuis Credit Suisse
    Aandeel Anheuser-Busch InBev
    Datum 07 december 2021
    Advies Neutraal
    Koersdoel 58,00 EUR

    Advies van Deutsche Bank over AB InBev
    Beurshuis Deutsche Bank
    Aandeel Anheuser-Busch InBev
    Datum 07 december 2021
    Advies Kopen
    Koersdoel 64,00 EUR

    Advies van Goldman Sachs over AB InBev
    Beurshuis Goldman Sachs
    Aandeel Anheuser-Busch InBev
    Datum 07 december 2021
    Advies Neutraal
    Koersdoel 57,00 EUR

    Advies van Kepler Cheuvreux over AB InBev
    Beurshuis Kepler Cheuvreux
    Aandeel Anheuser-Busch InBev
    Datum 07 december 2021
    Advies Kopen
    Koersdoel 77,00 EUR

    Detail advies
    PARIJS (Trivano.com) - Op 7 december 2021 hebben de analisten van Kepler Cheuvreux hun beleggingsadvies voor Anheuser-Busch InBev (ABI; ISIN: BE0974293251) herhaald. Het advies van Kepler Cheuvreux voor Anheuser-Busch InBev blijft "kopen".

    De analisten behouden hun koersdoel van 77,00 EUR.

    Op 28 oktober 2021 publiceerde Anheuser-Busch InBev kwartaalcijfers.
  3. forum rang 8 Lepre Chaun 8 december 2021 08:19
    AB InBev-chef verwerpt idee dat bier terrein verliest aan sterke drank
    CEO probeert de perceptie onder investeerders tegen te gaan dat drinkers zich afkeren van drank.

    De CEO van 's werelds grootste brouwer Anheuser-Busch InBev verwierp de suggestie dat bier terrein verliest aan sterke drank en zei dat "het hoog tijd wordt dat mensen het juiste verhaal krijgen" over zijn populariteit.

    "Bier is groot, bier is winstgevend en bier groeit", zegt Michel Doukeris, die dit jaar de leiding nam over de groep achter Budweiser, Stella Artois en Corona. "Te lang [zijn] er mensen geweest die het tegenovergestelde zeggen zonder de gegevens te tonen."

    Zijn opmerkingen aan de Financial Times kwamen toen AB InBev, gevormd door een reeks overnames die culmineerden in de aankoop van SABMiller voor £ 79 miljard in 2016, deze week doelstellingen voor organische groei formuleerde.

    Het in België gevestigde bedrijf wil laten zien dat het verder kan gaan dan de strategie van acquisities en kostenbesparingen van voormalig hoofd Carlos Brito en schulden kan afbetalen door de groei te versnellen.

    Doukeris, die in juli Brito overnam, zei dat drinkers die overstappen op duurdere biermerken, een hogere verkoop van andere producten, waaronder kant-en-klare cocktails en blootstelling aan opkomende markten, de groei bij AB InBev zouden stimuleren.

    Het bedrijf zei deze week te streven naar een verbetering van de organische winst vóór rente, belastingen, afschrijvingen en amortisatie van tussen de 4 en 8 procent op de "middellange termijn".

    De chief executive probeert de perceptie onder beleggers tegen te gaan dat drinkers steeds meer de voorkeur geven aan sterke drank boven bier, vooral sinds het maken van zelfgemaakte cocktails tijdens de pandemie.

    De aandelen van AB InBev hebben sinds begin 2020 bijna 30 procent van hun waarde verloren. Daarentegen zijn die van Diageo, een van 's werelds grootste distilleerders, met meer dan 25 procent gestegen.

    Volgens Euromonitor was sterke drank goed voor 35 procent van het wereldwijde alcoholgebruik in waarde in 2020, vergeleken met 32 ??procent in 2007. Bier daalde in dezelfde periode licht van 43 naar 42 procent. Het databedrijf voorspelt echter een snellere groei voor bier dan voor sterke drank tussen nu en 2025.

    Ed Mundy, analist bij Jefferies, zei dat gedistilleerde dranken grotendeels door wijn werden gewonnen, maar dat de dynamiek sterk per land verschilde.

    De bierconsumptie is gedaald in onder meer de VS en Japan, hoewel het in andere landen, waaronder Colombia, Chili en Bangladesh, sinds 2010 een sterke groei laat zien.

    In deze gebieden wint bier marktaandeel, met name van lokaal gemaakte gedistilleerde dranken, in plaats van gedistilleerd door internationale groepen zoals Diageo en Pernod Ricard, zei Mundy. "Bier wint in opkomende markten", zei hij.

    Doukeris voerde de verdediging van de kerndrank van AB InBev op, aangezien het bedrijf ook is overgegaan naar wat het de categorie "beyond beer" noemt, met inbegrip van harde seltzer en kant-en-klare cocktails, die naar verwachting snel in populariteit zullen groeien.

    Doukeris voegde echter toe: "Het eerste en belangrijkste deel van ons groeiverhaal zal de categorie zijn die we vandaag leiden - dat is bier."

    Hij zei dat er een grote kans was voor consumenten om te ruilen voor duurder bier. "Van de CPG's [verpakte consumentengroepen] heb je het laagste niveau van premiumisatie", zei hij.

    Doukeris zei dat AB InBev, dat zijn wortels heeft in regionale Latijns-Amerikaanse brouwerijen, over het algemeen "goed gepositioneerd" was, niet in de laatste plaats gezien zijn positie in opkomende markten.

    De aandelen zijn sinds het begin van de week met 4,6 procent gestegen tot € 52,13 na een beleggersdag.

    www.ft.com/content/a6e8582e-8114-4703...
  4. Billy 8 december 2021 10:22
    Spijtig, maar ik had toch al niet geloofd dat een ambitie ivm een groeitarget de hele ommekeer ging veroorzaken. Het zal eerder covid zijn, als er geen beperkingen meer zijn op massa evenementen en horeca denk ik. Tja, als het dat ook niet is, dan is er niets meer dat nog hoop kan geven hé!?
  5. Concojones 8 december 2021 10:34
    Precies, Billy. Dit was een goed initiatief van AB Inbev, de narrative proberen beinvloeden. Of het een groot effect gaat hebben... pas als de resultaten dit verhaal beginnen te "bewijzen", denk ik (de eerste paar jaar verkleint het zelfs de winst want je moet investeren). Doukeris spreekt van de middellange termijn, dus een paar jaar. Eerst moeten we door een donkere periode van verscherpende corona-maatregelen en de impact van de grondstoffen volgend jaar. Dus mijn strategie is: ik heb dit jaar een flinke positie opgebouwd en ik sta klaar om goedkoper bij te kopen als ik de kans heb.

    Ik weet niet of het dagelijks supporteren voor het aandeel, hoe verleidelijk ook, ons objectief beoordelingsvermogen ten goede komt. En of het zin heeft? Voor mij is dit een aandeel dat de komende 12 maand wellicht zijwaarts zal gaan, en zal opleven na de grondstoffenimpact volgend jaar en corona-einde in de groeilanden waar ze actief zijn, en zal uitblinken als de graanprijzen terug zakken over een aantal jaar - stel je voor, terug gigantische marges zoals in 2014!! plus een lage schuld, en misschien zelfs de bonus van een hoger multiple mocht hun 4-8% groeistrategie effectief lukken.

    P.S. bedankt voor de updates, Lepre Chaun.
  6. forum rang 8 Lepre Chaun 8 december 2021 10:53
    Met de stijging tot 51,87 EUR overschreed het AB InBev-aandeel de 20-dagenlijn op 7 december 2021.

    Het AB InBev-aandeel bevindt zich sinds 29 juli 2021 in een neerwaartse langetermijntrend en verloor in deze periode -8,42% in waarde. Het verschil met de 200-dagenlijn is momenteel -5,46%

    AB InBev-aandelen bevinden zich nu in neerwaartse langetermijntrends, maar op korte en middellange termijn, aangezien de prijs gisteren de 20-daagse lijn overschreed.
    Stijgt de prijs opnieuw met 5,46 procent boven 54,86, dan zijn er duidelijke opwaartse trends in alle tijdshorizonten.

    www.boerse.de/nachrichten/AB-InBev-Ak...
  7. forum rang 8 Lepre Chaun 8 december 2021 11:12
    Kepler Cheuvreux laat AB Inbev op 'Buy' - doel van 77 euro
    - De zakenbank Kepler Cheuvreux heeft de classificatie voor AB Inbev bij "Buy" gelaten met een koersdoel van 77 euro.
    De focus van de brouwerijgroep ligt duidelijk op het zelf aansturen van groei, schreef analist Richard Withagen in een dinsdag gepubliceerd onderzoek. Het BEES B2B-platform is een kans om een ??concurrentievoordeel te ontwikkelen en AB Inbev maakt hier optimaal gebruik van.
5.270 Posts
Pagina: «« 1 ... 158 159 160 161 162 ... 264 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links