Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,905 24 apr 2024 17:35
  • -0,004 (-0,39%) Dagrange 0,893 - 0,917
  • 6.519.524 Gem. (3M) 6,9M

Pharming November 2021

5.285 Posts
Pagina: «« 1 ... 254 255 256 257 258 ... 265 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 zjeeraar 30 november 2021 11:55
    quote:

    sportliefhebber schreef op 30 november 2021 11:46:

    [...]
    zover is het dus al gekomen.....
    vertrouwen is weg.
    Ik ben altijd een grote aanhanger geweest van SDV, echt doet hij er totaal niets aan om dat vertrouwen in een bericht te bevestigen en laat de aandeelhouders maar wat zweven...(!!). jammer wat ik had best een hoge pet op van de man....

    Door zijn stilzwijgen laat hij Pharming gewoon kapot traden....dat is dan ook een feit mag ik zeggen.
    Een CEO moet er voor zijn aandeelhouders zijn en dat mis ik bij Pharming op dit moment.
  2. forum rang 7 déjà vu 30 november 2021 11:55
    quote:

    Janssen&Janssen schreef op 29 november 2021 20:11:

    Hoe is dit technisch gezien eigenlijk mogelijk? Pharming heeft momenteel 680 miljoen uitstaande aandelen.

    680 miljoen x 0,715 = 486,2 miljoen.
    Pharming draait +/- 200 miljoen op jaar basis en is al sinds Q2 2017 in de groene cijfers.

    De basis is stabiel met een gemiddelde Q cijfer van 45 a 55 miljoen afgelopen 3 jaren.

    Er ligt een goedgekeurd medicijn op de plank waar nog enkele jaren alleenrecht op zit.

    Pharming is een inlicenciering aangegaan met Novartis voor Leniolisib. Een medicijn tegen een aandoening waar nog geen enkel medicijn ter wereld voor is. De vooruitzichten op goedkeuring worden naarmate er meer bekend wordt gemaakt steeds groter. Het eigen onderzoek naar personen die leniolisib kunnen gebruiken groeit met de maand, en meer mensen schijnen deze aandoening te hebben als wat in eerste instantie werd gedacht.

    Pharming heeft goede resultaten laten zien bij 2 covid studies. En 1 iets minder resultaat bij een studie waar geen eenduidige conclusie uit getrokken kon worden doordat er scheve criteria werden gehanteerd achteraf gezien.

    Pharming heeft de AKI studie weer opgepakt nadat hij stil lag door Covid-19.

    Pharming is momenteel bezig om een transgene koeienlijn op te zetten waardoor de kostprijs kan dalen van hun moederproduct. De patenten die hiervoor lopen duiden erop dat ze de problemen die ontstonden toen ze dit voor het eerst geprobeerd hebben, getackeld hebben. De eerste koeien zou eind vorig jaar/begin dit jaar zijn bevrucht. met een draagtijd van +/- 9 maanden moet hier al enige duidelijkheid over kunnen zijn. Of het mogelijk is geweest om een transgeen kalf te kunnen baren.

    Pharming is een samenwerking aangegaan met Orchard om te kijken of ze samen HAE de wereld uit kunnen krijgen via gen therapie, iets wat geen enkele andere concollegas aan het doen is momenteel.

    Pharming blijft maar aan de lopende band mensen aannemen, mochten zij solvabiliteit en of verlies gaan draaien op korte termijn dan ga je als eerste snijden in (nieuw) personeel. om jezelf als bedrijf weer rendabel te maken. Zij doen juist het tegenovergestelde. Deels voortvloeiende op het vooruit lopen voor goedkeuring leniosilib.

    Buiten bovenstaande aandoeningen zou Ruconest werkzaam kunnen zijn op tal van andere aandoeningen gezien het in theorie het complement system kan beheersen. Aandoeningen die wereldwijd veel en breed voorkomen in de wereld.

    Pharming is bezig met het bouwen van een gebouw wat gehuurd wordt voor minimaal 20 jaar en wat hun de mogelijkheid geeft tot het bijna volledig in eigen beheer maken van hun producten. Ze zijn vanaf dan minimaal afhankelijk van 3de. Hierdoor kan de kostprijs omlaag op termijn.

    Pharming is voor ruim 40% eigenaar van een bedrijf wat voor wereldwijde spelers dosissen afvult. En deze zijn netjes solvabel en solide.

    Het aanvragen en verkrijgen van patent op ARDS doormiddel van virusinfecties, behandeld met een C1 remmer.

    Vanaf 14 sept het moment dat er nieuws kwam omtrent de covid studies zijn we meerdere malen al ruim 15 % gezakt. (Basis koers 0,82). Maar na 14 september is het enigste noemenswaardige nieuws wat naar buiten is gekomen de Q3 cijfers. die gezien de huidige wereld problematiek en mogelijkheid tot verkoop echt niet slecht zijn.

    Hoe kan het dan toch keer op keer dat het Pharming niet lukt om een stijgende lijn qua koers te voeren, gezien bovenstaande plussen en het huidige beurs klimaat? Technisch is er na 14 september in feite niets veranderd. De koers daarin tegen wel.

    Is het dan alleen maar te wijten aan (mis) communicatie. Aan mis management kan het niet liggen anders waren bovenstaande punten niet bereikt, die allemaal stuk voor stuk kunnen bijdragen aan het uitbreiden van hun protofolio en of de winstgevendheid van het bedrijf. en zo een rendabele toekomst tegemoet kan zien.

    Nog eens gelezen J&J, laatste stuk kan ik me helemaal in vinden. Geeft weer blijvende motivatie aan de aandeelhouders. Top !
  3. Daanpharmer 30 november 2021 11:55
    Goedemorgen. Ik verwacht een pb als Pharming zijn koeienlijnproductie op orde heeft en als na 30 november 2021 de covid trial is geëvalueerd. Pharming heeft natuurlijk niet voor niets zijn personeelsbestand en logistiek wereldwijd vergroot. En je moet tenslotte wel productie kunnen leveren als blijkt dat je een goed medicijn hebt ontwikkeld. Komt goed! Soon:)
  4. forum rang 6 charlieb 30 november 2021 11:58
    quote:

    EENOENZONDERPOEN schreef op 30 november 2021 11:49:

    Zullen ze nu koopwaardig zijn of kunnen ze nog lager?
    Een koers v een aandeel kan altijd lager gaan, zeker bij onze Pharming, die is nog lang niet uitgeraasd...dus zou zeker nu nog niet kopen...en daarbij ben je nooit telaat om t kopen, ook dat geldt voor onze Pharming, zie t jaargrafiek maar, is alleen maar omlaag gegaan, koers kan easy nog naar de 0,50 low gaan.
    Charlie
    ps en voor een eventuele bod op Pharming is ook tot heden uitgesloten, geen enkele grote farmareus heeft interesse in deze kabouter Pharming met zijn veelbelovende CEO S.de Vries..haha...
  5. forum rang 6 De amateur 30 november 2021 12:01
    quote:

    Sharen schreef op 30 november 2021 11:48:

    [...]
    Dat zou je inderdaad denken...

    Maar... de CEO van Microsoft gaat 50 % van z'n aandelen verkopen:

    www.wsj.com/articles/microsofts-satya...

    Terwijl het management van Pharming al sinds juni 2020 geen enkel aandeel heeft verkocht:

    www.trivano.com/aandeel/pharming.450....

    Persoonlijk vind ik dit een van de belangrijkste signalen over wat je in de nabije toekomst van de koers kunt verwachten.
    in het artikel van WSJ staat ook aangegeven dat analisten aangeven dat belastingwijziging in de USA volgend jaar er ongetwijfeld mee te maken heeft.

    Denk dat Sijmen ook heel goed beseft al zou hij nu afscheid nemen van 50% van zijn aandelen dat iedereen wegloopt en dat die voor de rest van zijn aandelen weinig meer kan vangen.
  6. forum rang 8 Sharen 30 november 2021 12:02
    quote:

    Goldman schreef op 30 november 2021 11:55:

    [...]

    Nog eens gelezen J&J, laatste stuk kan ik me helemaal in vinden. Geeft weer blijvende motivatie aan de aandeelhouders. Top !
    Hier dat laatste stuk nog even:
    ----
    Is het dan alleen maar te wijten aan (mis) communicatie ? Aan mis management kan het niet liggen anders waren bovenstaande punten niet bereikt, die allemaal stuk voor stuk kunnen bijdragen aan het uitbreiden van hun protofolio en of de winstgevendheid van het bedrijf. en zo een rendabele toekomst tegemoet kan zien
    ----
    Inderdaad een goede conclusie.

    Of eigenlijk nog wat meer precies: 'mis'-communicatie gekoppeld aan het relatief zeer grote percentage particuliere beleggers.

    Particuliere beleggers blijken veel vaker ge-update te willen worden dan professionals, kan ik me wel wat bij voorstellen als je met je zuurverdiende spaargeld belegt.
  7. Jimluca 30 november 2021 12:02
    quote:

    Goldman schreef op 30 november 2021 11:55:

    [...]

    Nog eens gelezen J&J, laatste stuk kan ik me helemaal in vinden. Geeft weer blijvende motivatie aan de aandeelhouders. Top !
    Daar kan ik me wel in vinden maar het feit is dat de koers alleen maar daalt.
    Dus het bedrijf is goed bezig maar dat zou ook in de koers moeten terug te zien zijn.
    Dus daar gaat het niet goed,
    En misschien denken ze wel we zijn goed bezig.
    Maar de realiteit is anders 0,70 centen
  8. forum rang 4 bull in't noorden 30 november 2021 12:09
    quote:

    Jimluca schreef op 30 november 2021 12:02:

    [...]

    Daar kan ik me wel in vinden maar het feit is dat de koers alleen maar daalt.
    Dus het bedrijf is goed bezig maar dat zou ook in de koers moeten terug te zien zijn.
    Dus daar gaat het niet goed,
    En misschien denken ze wel we zijn goed bezig.
    Maar de realiteit is anders 0,70 centen
    De koers daalt omdat er niet echt een bericht is over een goedkeuring of iets dergelijks. De resultaten per kwartaal hebben we nu wel in de smiezen. Het gaat om, nogmaals, de GOEDKEURINGEN.
  9. forum rang 4 bull in't noorden 30 november 2021 12:11
    quote:

    Eric de Rus schreef op 30 november 2021 12:06:

    Ja hoor! Daar is ie, de 70 cent.

    Hangen toch heel wat experts rond op dit forum die dat al voorspeld hadden, complimenten!

    Goedemiddag overigens.
    Dat de koers zelfs onder de 70 cent komt is niet erg. Misschien wel beter, kunnen die betweters zeggen dat Kempen toch gelijk had. Kempen heeft ook gelijk dan, maar heeft niets met bedrijfsvoering te maken, puur alleen dat de goedkeuring nog achterblijft.
  10. [verwijderd] 30 november 2021 12:21
    quote:

    bull in 't noord'n schreef op 30 november 2021 12:11:

    [...]
    Dat de koers zelfs onder de 70 cent komt is niet erg. Misschien wel beter, kunnen die betweters zeggen dat Kempen toch gelijk had. Kempen heeft ook gelijk dan, maar heeft niets met bedrijfsvoering te maken, puur alleen dat de goedkeuring nog achterblijft.
    Ja, precies.

    Niks aan 't handje......

    * kuch *
  11. forum rang 4 Wadloper 30 november 2021 12:22
    quote:

    bull in 't noord'n schreef op 30 november 2021 12:11:

    [...]
    Dat de koers zelfs onder de 70 cent komt is niet erg. Misschien wel beter, kunnen die betweters zeggen dat Kempen toch gelijk had. Kempen heeft ook gelijk dan, maar heeft niets met bedrijfsvoering te maken, puur alleen dat de goedkeuring nog achterblijft.
    Du moment dat het koersdoel van Kempen is bereikt zullen verschillende forumleden plots verdwijnen als u begrijpt wat ik bedoel.
    Bonusjes verdiend.
  12. forum rang 7 LL 30 november 2021 12:24
    quote:

    Jimluca schreef op 30 november 2021 12:02:

    [...]

    Daar kan ik me wel in vinden maar het feit is dat de koers alleen maar daalt.
    Dus het bedrijf is goed bezig maar dat zou ook in de koers moeten terug te zien zijn.
    Dus daar gaat het niet goed,
    En misschien denken ze wel we zijn goed bezig.
    Maar de realiteit is anders 0,70 centen
    De "communicatieproblemen" staan in schril contrast met de overige risico's die aannemelijker zijn. In een notendop (twee zinnen).

    Omzetgroei stagneert (geeft lagere waardering aandeel) en kosten (personeel, in-license deals, overname, sales leniolisib en onderzoeken) lopen op. De kas positie bestaat voor het grootste gedeelte uit vreemd vermogen en kan niet in dit alles voorzien wat een aandelenemissie aannemelijk maakt ondanks dat de cashflow goed is.
  13. [verwijderd] 30 november 2021 12:30
    quote:

    Wadloper schreef op 30 november 2021 12:22:

    [...]

    Du moment dat het koersdoel van Kempen is bereikt zullen verschillende forumleden plots verdwijnen als u begrijpt wat ik bedoel.
    Bonusjes verdiend.
    Haha! Weet je wie ook verdwenen zijn van het forum?

    Die patsers die na het uitkomen van het Kempen rapport gingen dreigen met advocaten en rechtszaken. AJK zouden ze ook wel even gaan aanpakken. Wat hadden ze een grote mond, ghe, ghe ;)
  14. forum rang 7 LL 30 november 2021 12:41
    quote:

    Eric de Rus schreef op 30 november 2021 12:30:

    [...]

    Haha! Weet je wie ook verdwenen zijn van het forum?

    Die patsers die na het uitkomen van het Kempen rapport gingen dreigen met advocaten en rechtszaken. AJK zouden ze ook wel even gaan aanpakken. Wat hadden ze een grote mond, ghe, ghe ;)
    uit de oude doos ;)

    Techspec
    16 september 2018 19:36
    Ik ga vanavond nog de vader van mij schoonzus contacten. Hij heeft bij van lanschot gewerkt in het upper management. Is onlangs met pensioen maar heeft nog een adviserende rol bij van lanschot en inmiddels ook bij de belastingdienst....
    Hopelijk kan ik meer duidelijkheid krijgen t.a.v. het rapport waarnaar AJK refereerd...


    Techspec
    16 september 2018 19:45

    quote:

    ValueChaser schreef op 16 september 2018 19:23:

    [...]
    Als ik dat lijstje zo lees valt AJ niets te verwijten.

    Geef gewoon toe dat je op het verkeerde paard hebt gewed, neem je verlies en hou op met huilen.

    Dat zie je dan toch echt verkeerd, en dat mag.

    Maar helaas, ik heb mijn pijlen nu vol gericht op AJK, die als het aan mij ligt, hiervoor flink gaat bloeden...
    Ik zal breed inzetten zodat AJK het straks vanuit alle hoeken gaat voelen.......
5.285 Posts
Pagina: «« 1 ... 254 255 256 257 258 ... 265 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links