Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD PSE:URW.FR, FR0013326246

  • 74,880 18 apr 2024 17:35
  • +0,960 (+1,30%) Dagrange 74,100 - 75,260
  • 327.659 Gem. (3M) 375,5K

Unibail-Rodamco-Westfield - 2021

6.809 Posts
Pagina: «« 1 ... 318 319 320 321 322 ... 341 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Ortega 28 november 2021 18:01
    quote:

    !@#$!@! schreef op 28 november 2021 15:43:

    In short, not only do we not yet have good estimates of virulence for omicron, but the theory gives us no strong reason to expect evolution in one direction or another.

    As we wait for the dust to settle, we can hope for the best—but we need to be prepared for other outcomes.
    oke eens !@#$!@!
  2. Zodiac 28 november 2021 18:47
    Even Waasland shopping center gedaan vandaag. Auto’s parkeerden bovenop elkaar en iedereen liep met gebogen rug door de gangen. Zakken hingen langs alle mogelijke kanten van het lichaam.

    Een min daarvan euroshop idem dito…

    Kan me moeilijk voorstellen dat dit niet overal het geval is.
  3. forum rang 7 HCohen 28 november 2021 20:36
    WHO: houd grenzen open zolang ernst omicron onduidelijk is
    www.telegraaf.nl/nieuws/1797891988/wh...
    GENÈVE - De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft er zondag bij landen op aangedrongen om „de wetenschap te volgen” in plaats van reisverboden op te leggen in een poging de nieuwe omicron-variant in te dammen. „Er is momenteel geen informatie die erop wijst dat de symptomen die gepaard gaan met omicron verschillen van die van andere varianten”, aldus de WHO.
  4. Fred Nek. 28 november 2021 21:39
    Middenwaard Heerhugowaard ook stamp vol. Werd echt goede zaken gedaan. Om 3 uur waren de hotdogs bij de hema op. Gekkenhuis. Hadden ze een paar jaar niet meer gezien.

    Niet zo gek natuurlijk. Het geld brand bij iedereen in de zakken. En waar moet je anders het geld kwijt? Tweede winter dat ik niet op vakantie kan dus maar weer shoppen en eten met vrouwtje en de kids. In een warm en droog shoppingmall natuurlijk. ;-)
  5. Fred Nek. 28 november 2021 21:42
    quote:

    HCohen schreef op 28 november 2021 20:36:

    WHO: houd grenzen open zolang ernst omicron onduidelijk is
    www.telegraaf.nl/nieuws/1797891988/wh...
    GENÈVE - De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft er zondag bij landen op aangedrongen om „de wetenschap te volgen” in plaats van reisverboden op te leggen in een poging de nieuwe omicron-variant in te dammen. „Er is momenteel geen informatie die erop wijst dat de symptomen die gepaard gaan met omicron verschillen van die van andere varianten”, aldus de WHO.
    Een variant kan zelfs goed nieuws zijn. Zo kan Omicron de Delta-variant verdringen met als resultaat dat er minder mensen ernstig ziek worden.

    Nek.
  6. mike65537 29 november 2021 09:59
    GENÈVE - De omicronvariant van het coronavirus vormt volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een groot wereldwijd risico waar landen zich goed op moeten voorbereiden. Uitbraken van de nieuwe variant kunnen „grote gevolgen” hebben, stelt de WHO maandag.

    Maatregelen op de internationale luchthaven van Kaapstad.
    Maatregelen op de internationale luchthaven van Kaapstad.? EPA
    „Omicron heeft een niet eerder geziene hoeveelheid mutaties die zorgelijk zijn voor het verloop van de pandemie” , aldus de WHO. „Het wereldwijde risico met deze nieuwe variant hebben wij ingeschat op erg hoog.”

    De VN-organisatie heeft lidstaten geadviseerd het vaccinatieproces te versnellen om meer mensen te beschermen tegen het coronavirus. Het is de verwachting van de WHO dat ingeënte mensen nog steeds ziek kunnen worden met de nieuwe variant, maar dat het ziekteverloop minder ernstig zal zijn, net als met oudere varianten.
  7. mike65537 29 november 2021 11:06
    quote:

    Fred Nek. schreef op 28 november 2021 21:42:

    [...]

    Een variant kan zelfs goed nieuws zijn. Zo kan Omicron de Delta-variant verdringen met als resultaat dat er minder mensen ernstig ziek worden.

    Nek.
    Zal spannend worden over een week of twee, dan weten we hoeveel er van de omicron besmette mensen of de verpleegadeling/ic komen.
  8. forum rang 8 Branco P 29 november 2021 11:59
    quote:

    mike65537 schreef op 29 november 2021 11:06:

    [...]
    Zal spannend worden over een week of twee, dan weten we hoeveel er van de omicron besmette mensen of de verpleegadeling/ic komen.
    begin november werd de variant al opgemerkt in ZA (voor het eerst, en dus deed deze al langer de rondte) en de variant schijnt nogal besmettelijk te zijn. In mijn opinie waren we (nu een maand later sinds begin november) allang gealarmeerd indien er sprake zou zijn van ongebruikelijk veel IC-opnames en/of ongebruikelijk relatieve hogere sterftes in bepaalde regio's met besmettingshaarden. Dit is niet het geval.

    Nee, we zijn juist op deze variant geattendeerd omdat een arts in ZA opmerkelijk afwijkende symptomen vaststelde (namelijk: beduidend mildere symptomen terwijl er toch sprake was van Corona) bij groepen Corona-patiënten. Lokale collega-artsen bevestigden daarop dit beeld. En dus werd in het laboratorium deze nieuwe variant geïdentificeerd door meer testen te doen dan gebruikelijk bij reguliere besmettingen.

    Dus vooralsnog wijzen de bevindingen en ook de manier waarop deze variant gesignaleerd werd (namelijk ongebruikelijk mildere symptomen) juist niet op een schadelijke variant. Uiteraard zou de variant in andere regio's anders uit kunnen werken, maar dat is in mijn optiek uitgaan van een minder waarschijnlijk scenario.
  9. forum rang 7 HCohen 29 november 2021 13:38
    Wetenschapper noemt vaccins effectief tegen omicronvariant
    De bestaande vaccins tegen het coronavirus zijn waarschijnlijk ook effectief tegen de nieuwe omicronvariant, zegt de leidende epidemioloog in Zuid-Afrika. Volgens Salim Abdool Karim helpen de inentingen ook bij de nieuwste variant tegen een ernstig ziekteverloop.

    Volgens Abdool Karim is het nog te vroeg om te zeggen of de omicronvariant ook daadwerkelijk een heviger ziekteverloop kent dan de Delta-variant. Daar moet meer onderzoek naar worden gedaan. De variant is wel besmettelijker dan eerder bekende varianten, ook voor mensen die zijn ingeënt of het virus al hebben gehad, aldus Abdool Karim.

    De omicronvariant werd recent ontdekt in Zuid-Afrika. Veel landen voerden toen reisverboden in, om te voorkomen dat de variant zich snel zou verspreiden. Zuid-Afrika zegt dat het zo gestraft wordt voor het melden van een nieuwe variant. Minister van Gezondheid Joe Phaahla zegt dat het land in gesprek is om de verboden terug te draaien.

    De arts die als eerste vermoedde dat er een nieuwe variant gevonden was, zegt dat het ziekteverloop vooralsnog milder lijkt dan bij de deltavariant. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is dat nog niet zeker, maar lijkt dit zo omdat vooral jonge mensen het virus hebben. Die hebben sowieso minder kans om ernstig ziek te worden van het coronavirus.
  10. forum rang 7 HCohen 29 november 2021 14:01
    En hier het URW persbericht over de recent afgesproken JV in Hamburg

    25. NOVEMBER 2021
    VILVIF HAMBURG: GARBE IMMOBILIEN-PROJEKTE, TERRAGON AND UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD IMPLEMENT SENIOR COMMUNITY LIVING PROJECT IN WESTFIELD HAMBURG-ÜBERSEEQUARTIER
    www.unibail-rodamco-westfield.de/en/v...
  11. forum rang 6 Lamsrust 29 november 2021 17:49
    quote:

    RD90 schreef op 29 november 2021 16:52:

    En we gaan weer flink onder de 60 sluiten, zie hem zelfs nog wel onder de opening eindigen.. belachelijk natuurlijk, want er is geen nieuws bijgekomen en de winkels stromen over van mensen ondanks de verkorte openingstijden.

    Maarja, die shorters...
    Tot op heden zitten hedge funds nauwelijks short in URW, short percentage al lange tijd rond de 1.5%. De rebound zal eerst komen indien de angst/onzekerheid weer uit de markt is, i.e. nadat bekend is hoeveel schadelijker de omikron variant is, als deze al schadelijker is. Maar dan mis je de eerste 10% stijging (jaar toekomstig dividend), dus je moet nu positie nemen.

    Ik ben eerder benieuwd of de family office van de heer Niel afgelopen vrijdag de stofzuiger heeft aangezet en nog wat stukken URW heeft opgezogen.
  12. forum rang 8 Branco P 30 november 2021 07:21
    quote:

    HCohen schreef op 30 november 2021 07:05:

    :-)
    48hills.org/2021/11/puff-cannabis-hit...
    Ik ken diverse mensen die zo verslaafd zijn aan wiet dat zij niet meer op een normale manier in de maatschappij kunnen functioneren. Het kan een erg vervelende drug zijn, ook voor familie en vrienden van een verslaafde. Ik snap best dat URW nog heel veel lege winkeltjes te vullen heeft, maar vraag me toch wel af of dit nu zo wijs is.
6.809 Posts
Pagina: «« 1 ... 318 319 320 321 322 ... 341 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Unibail-Rodamco-Westfield keert weer dividend uit

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links