Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 2624 2625 2626 2627 2628 ... 2686 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Krentenmenten 29 november 2021 07:48
    quote:

    Beperktedijkbewaking schreef op 29 november 2021 03:34:

    [...]
    Amateur.

    Er zat al veel ervaring met SARS in deze vaccins.
    Bovendien was het aantal proefpersonen bij het begin van de pandemie vele malen groter dan bij een ander vaccin. Daarom ging het veel sneller.

    Weten we echt alle lange-termijngevolgen? Nee, het kan zijn dat het de terugkeer van de pest bevordert, of bij zwangere vrouwen de geboorte van weerwolven bevordert.
    Gotzijmetmij, ben al 3x geprikt. Gelukkig ben ik te oud om nog weerwolven te verwekken.

    Ga toch fietsen.

    het is je vrije keuze geweest om je te laten vaccineren. Ieder maakt zijn eigen afwegingen en risico-beoordelingen…..

    Vanmiddag ga ik idd fietsen (;-)
  2. forum rang 9 josti5 29 november 2021 09:24
    quote:

    Beperktedijkbewaking schreef op 29 november 2021 04:43:

    En als er bezwaar is tegen overdrijven van raskenmerken?

    De Sint wordt afgebeeld als een oude halflamme Kaukasische/Scandinavische oerblanke, nog half seniel ook. Waarom roept dat geen protest op?
    Die KOZP beweging is zo inconsequent als wat.

    Einde quote.

    Het gaat ook niet om Sinterklaas en Zwarte Piet.
    Het gaat om het doen verdwijnen van een hele cultuur: de Westerse.
    Ervoor in de plaats moet komen: de 'Wereldcultuur', zonder historie of hooguit een vertekende historie, zonder nationaal gevoel - we zijn immers 'wereldburger': miniem onderdeeltje van één grote eenheidsworst.
    Dezelfde tendens is waar te nemen bij covid 19, bij de klimaatgekte, bij de (door jou te vuur en te zwaard bestreden) pensioengekte, etc.

    Wakker worden, BDB!
  3. forum rang 10 rationeel 29 november 2021 13:34
    quote:

    josti5 schreef op 29 november 2021 09:24:

    [...]

    Einde quote.

    Het gaat ook niet om Sinterklaas en Zwarte Piet.
    Het gaat om het doen verdwijnen van een hele cultuur: de Westerse.
    Ervoor in de plaats moet komen: de 'Wereldcultuur', zonder historie of hooguit een vertekende historie, zonder nationaal gevoel - we zijn immers 'wereldburger': miniem onderdeeltje van één grote eenheidsworst.
    Dezelfde tendens is waar te nemen bij covid 19, bij de klimaatgekte, bij de (door jou te vuur en te zwaard bestreden) pensioengekte, etc.

    Wakker worden, BDB!

    Een geprogammeerde computer heeft geen gevoelens en geen eigen gedachten, en dat vindt de SINT:) niet goed, en ZWARTE PIET:) blijft ook liever gewoon zijn vrolijke zelf:)

  4. forum rang 7 ffff 29 november 2021 16:17
    www.finanzen.net/nachricht/aktien/mit...

    Rene,

    Speciaal voor jou gekopieerd. We gaan er GEEN welles-nietes spelletje van maken Rene, want aan jouw doorwrochte antwoord aan mij constateer ik dat je d'r ook veel over nagedacht hebt.

    Maar het zijn en blijven twee totaal andere visies op wat er met onz aarde moet gaan gebeuren en omdat ik zojuist bovenstaand artikel zag, had ik zoiets van: Ik word op mijn wenken bediend om Rene aan te geven hoe mondiaal men bezig.

    Voor de goede orde, Rene: In E.On en RWE , Suez, Veolia ,Shell, Siemens , Solvay etc. zit ik al meer dan 25 jaar en stuk voor stuk bouwen ze wereldwijd aan die windmolentechnoglogie.
    Toch best knap wat die Duitsers daar weer in Korea uit de grond, pardon uit de zee gaan stampen. Lees dat artikel maar eens goed door. IK krijg het er warm van, al was het maar weer van de koersreactie...... Maar ook Rene, van de veranderingen die onze generaties gaan realiseren voor onze kinderen.

    Tenslotte Rene: In mijn ordner steekt ergens een groot artikel over recycleerbaarheid van de molenwieken.

    Groet uit een koud en besneeuwd Luxemburg.

    Peter

    www.finanzen.net/aktien/rwe-aktie ( !!! )
  5. forum rang 7 ffff 29 november 2021 16:30

    Fantastisch Hans. BEDANKT ! Dat is een reactie waar je 1000 maal meer aan hebt dan de reactie van Rationeel.

    Let eens eventjes op welke grandioze multinationals er aan mee gaan doen, mee gaan ontwikkelen:

    Het consortium bestaat uit Ørsted, LM Wind Power, Vestas Wind Systems A / S, Siemens Gamesa Renewable Energy, FLSmidth, MAKEEN Power, HJHansen Genvindingsindustri A / S, Energy Cluster Denmark (ECD), University of Southern Denmark (SDU) en de Technische Universiteit van Denemarken (DTU).
  6. forum rang 7 JP Samosa 29 november 2021 17:15
    Bijna de helft van de Nederlandse huishoudens is financieel kwetsbaar of ‘ongezond’
    Nauwelijks sparen, een beperkte buffer of een onverwachte rekening die fikse geldzorgen oplevert: bijna de helft van de Nederlandse huishoudens is financieel kwetsbaar of ‘ongezond’. Iets meer dan een kwart van de Nederlanders (27 procent) is financieel gezond.

    Marloe van der Schrier 29-11-21, 11:47 Laatste update: 13:53 AD
  7. forum rang 9 josti5 29 november 2021 17:19
    quote:

    JP Samosa schreef op 29 november 2021 17:15:

    Bijna de helft van de Nederlandse huishoudens is financieel kwetsbaar of ‘ongezond’
    Nauwelijks sparen, een beperkte buffer of een onverwachte rekening die fikse geldzorgen oplevert: bijna de helft van de Nederlandse huishoudens is financieel kwetsbaar of ‘ongezond’. Iets meer dan een kwart van de Nederlanders (27 procent) is financieel gezond.

    Marloe van der Schrier 29-11-21, 11:47 Laatste update: 13:53 AD
    Ja, verrassend, nietwaar?

    economie.rabobank.com/publicaties/201...
  8. forum rang 6 Krentenmenten 29 november 2021 17:55
    PVV-senator somt grondwetschendingen op: ‘De constitutie is onder dit kabinet een vod geworden’
    in Mens en Dier 29 november 2021 16:00


    Minister Hugo de Jonge is bij de coronamaatregelen meer bezig met het administreren dan met het regeren, zei PVV-senator Alexander van Hattem afgelopen week in de Eerste Kamer tijdens het debat over de derde verlenging van de Tijdelijke wet maatregelen (Twm) covid-19.
    “De hele bevolking een administratieve QR-code opdringen en ad hoc ondoordachte maatregelen nemen als de administrateurs van het RIVM becijferen dat de aanpak van deze minister telkens weer compleet faalt. En daarbij gaat deze regering ook in het administreren verder met het recht overeen zou kunnen worden gebracht, en regeert ook niet overeenkomstig de constitutie, maar vertrapt in haar QR-administratiezucht de grondrechten van onze burgers,” zei Van Hattem.
    De senator zei dat deze regering inbreuken op de Grondwet veel te lichtvaardig opneemt. “Met name artikel 11: ‘Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam’. Zulke beperkingen op dit grondrecht worden met de vandaag voorliggende verlengingswet opnieuw door de regering doorgezet. Met de QR-administratiedwang wordt het recht op de onaantastbaarheid van het menselijk lichaam steeds verder bedreigd. En dat terwijl die QR-codes slechts schijnveiligheid bieden en zelf zorgen voor een averechts effect. Daarmee is deze inperking van dit grondrecht disproportioneel en onacceptabel.”
    Ernstige inbreuken

    Bovendien zorgt het gebruik van het coronatoegangsbewijs en het steeds breder toepassen daarvan voor het effect van een indirecte vaccinatieplicht door middel van drang en dwang. Dit is in strijd met de in de Tweede Kamer aangenomen motie-Wilders, die duidelijk stelt dat directe of indirecte vaccinatiedwang of -drang niet toegelaten is, aldus Van Hattem.
    “Ook op andere grondrechten vinden op basis van de Twm disproportionele inbreuken plaats. De bestaanszekerheid voor veel burgers en bedrijven wordt door deze regering ondermijnd. Met lockdowns, het sluiten van de horeca en andere sectoren, het buitensluiten van burgers die geen QR-code willen of kunnen gebruiken bij zogenaamde niet-essentiële winkels, horeca of andere voorzieningen en met de komende voorstellen tot het uitbreiden van coronatoegangsbewijzen tot de werkvloer komt voor een grote groep mensen ook hun baan en daarmee hun broodwinning in het geding,” zei hij.
    Van Hattem: “Kortom, dit zijn ernstige inbreuken op artikel 20 van de Grondwet – ik citeer: ‘de bestaanszekerheid der bevolking en verspreiding van welvaart zijn voorwerp van zorg der overheid’ – artikel 19, lid 1 van de Grondwet – ‘bevordering van voldoende werkgelegenheid is het voorwerp van zorg der overheid’ en artikel 19, lid 3: ‘het recht van iedere Nederlander op vrije keuze van arbeid wordt erkend, behoudens de beperkingen bij of krachtens de wet gesteld’. Het voorgenomen verplicht gebruik van de coronatoegangsbewijzen op de werkvloer wordt weliswaar formeel bij wet gesteld, maar is dusdanig disproportioneel en onbewezen effectief dat schending van dit grondrecht absoluut niet aan de orde mag zijn.”
    Medische apartheid

    Eerder hebben we al gezien dat met name door de avondklok artikel 9 van de Grondwet, het recht tot vergadering en betoging, en artikel 10, het recht op persoonlijke levenssfeer, in het kader van de coronamaatregelen ernstig werden beperkt. En dat zonder enig effect, zonder enige effectiviteit en daarmee zwaar disproportioneel, benadrukte de senator.
    “En nu wil het demissionaire kabinet zelfs artikel 1 van de Grondwet met de voeten gaan treden door met 2G-maatregelen medische apartheid te creëren door ongevaccineerden en andere burgers die principieel geen QR-toegangsbewijs willen gebruiken, openlijk te discrimineren. Evengoed kunnen gevaccineerden nog altijd elkaar en anderen aansteken met corona en dus evengoed de druk op de zorg in totaal in stand houden, waarmee de veiligheidsstatus die met QR-codes en 2G via vaccinatie verkregen wordt, louter schijnveiligheid is. De constitutie is onder dit demissionaire kabinet een vod geworden,” zei de PVV-senator.
  9. forum rang 7 JP Samosa 29 november 2021 19:03
    Toch hoorde ik Agema onlangs pleiten voor Boosteren, en wel zo snel mogelijk.
    De QR code werkt goed.
    G2, g3 maakt meweinig meer uit. Je kan er niet eindeloos over blijven leuteren
    Verplicht vaccineren: nee, kan ook niet. Maar dit is ook niet verplicht

    Over de nieuwe variant valt pas over 2 weken mogelijk iets zinnigs te zeggen.
    Dus: ook hier nog 2 weken dagelijks over koffieleutjes verkopen.
    Ach, zo komt men de winter door……

    Tot zover t belegen nieuws
  10. forum rang 7 jowi 29 november 2021 21:10
    quote:

    JP Samosa schreef op 29 november 2021 17:15:

    Bijna de helft van de Nederlandse huishoudens is financieel kwetsbaar of ‘ongezond’
    Nauwelijks sparen, een beperkte buffer of een onverwachte rekening die fikse geldzorgen oplevert: bijna de helft van de Nederlandse huishoudens is financieel kwetsbaar of ‘ongezond’. Iets meer dan een kwart van de Nederlanders (27 procent) is financieel gezond.

    Marloe van der Schrier 29-11-21, 11:47 Laatste update: 13:53 AD
    Is dat zo, volgens subjectief is alles hosanna in NL. Dankzij dit rampenkabinet is bijna iedereen rijk door gestegen aandelen en vastgoed!!
  11. forum rang 6 Ronald Engels 30 november 2021 00:25
    quote:

    ffff schreef op 29 november 2021 16:17:

    www.finanzen.net/nachricht/aktien/mit...

    Rene,

    Speciaal voor jou gekopieerd. We gaan er GEEN welles-nietes spelletje van maken Rene, want aan jouw doorwrochte antwoord aan mij constateer ik dat je d'r ook veel over nagedacht hebt.

    Maar het zijn en blijven twee totaal andere visies op wat er met onz aarde moet gaan gebeuren en omdat ik zojuist bovenstaand artikel zag, had ik zoiets van: Ik word op mijn wenken bediend om Rene aan te geven hoe mondiaal men bezig.

    Voor de goede orde, Rene: In E.On en RWE , Suez, Veolia ,Shell, Siemens , Solvay etc. zit ik al meer dan 25 jaar en stuk voor stuk bouwen ze wereldwijd aan die windmolentechnoglogie.
    Toch best knap wat die Duitsers daar weer in Korea uit de grond, pardon uit de zee gaan stampen. Lees dat artikel maar eens goed door. IK krijg het er warm van, al was het maar weer van de koersreactie...... Maar ook Rene, van de veranderingen die onze generaties gaan realiseren voor onze kinderen.

    Tenslotte Rene: In mijn ordner steekt ergens een groot artikel over recycleerbaarheid van de molenwieken.

    Groet uit een koud en besneeuwd Luxemburg.

    Peter

    www.finanzen.net/aktien/rwe-aktie ( !!! )
    ffff

    Ik kan het fout hebben, maar de laatste 12 a 13 jaar, hebben RWE en EON niet zo geweldig gepresteerd.

    Ik zou mijn spaarcentjes sinds 2010 eerder op EDF, Elecktricité de France "Kern Energie" zetten, die door domme presidenten van Frankrijk afgedwongen levering contracten heeft om elektriciteit te leveren aan buitenlandse afnemers voor een belachelijke 42 euro per MWhour op dit moment en die vele geleverde MWhours worden nu aan klienten veder geleverd voor 140 tot 200 euro per MWhour.

    Dit scheelt EDF dus nu op dit moment zo`n 10 miljard aan inkomsten op jaarbasis 2021, dus een aandeel EDF is gezien de contract veranderingen die plaats zullen vinden nu uitzonderlijk koopwaardig op 12 euro, zegt mijn voorgevoel????

    Overigens EDF heeft een mooi dividend, ondanks de Franse Dividend Belasting, gekocht op ongeveer euro 8!

    M.v.g. Ronald.

  12. forum rang 10 rationeel 30 november 2021 09:55
    Libertarische beginselen

    Libertarian International is begonnen met de publicatie van een reeks video's over libertarische beginselen. Deze zijn te volgen op de website van de Vrijspreker onder de titel "Libertarische Antwoorden". Voor mensen voor wie het libertarisch gedachtegoed nog relatief nieuw is is dit een goede inleiding.

    Episode 1: The solution to poverty
    Episode 2: How do licensing laws stop wealth creation?
53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 2624 2625 2626 2627 2628 ... 2686 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,31 +0,90%
EUR/USD 1,0660 +0,08%
FTSE 100 8.046,50 +0,28%
Germany40^ 17.982,20 +0,68%
Gold spot 2.294,93 -1,39%
NY-Nasdaq Composite 15.451,31 +1,11%

Stijgers

VIVORY...
+31,75%
ALLFUN...
+4,43%
PROSUS
+4,19%
Philip...
+2,36%
Pharming
+2,33%

Dalers

RANDST...
-5,88%
Akzo N...
-5,26%
NSI
-3,67%
Fugro
-1,20%
FASTNED
-1,11%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links