Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Coronavirus echt gevaar?

59.685 Posts
Pagina: «« 1 ... 2437 2438 2439 2440 2441 ... 2985 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 27 november 2021 16:18
    quote:

    drooglegging schreef op 27 november 2021 15:52:

    Een variant die is ontstaan uit Proctor and Gamble of Unilever voedsel? dat zou pas geloofwaardig zijn!

    Deze wereldwijde Gifmengers spelen een zeer belangrijke rol in de huidige situatie waarin wij nu terecht zijn gekomen, al die gemodificeerde troep die wij binnen krijgen is gewoon een voedingsbodem.

    Mag ik dit hardop zeggen? deze bedrijven zijn te machtig op deze aardkloot aanwezig om het ze te laten overkomen, wat zou meneer van Ranst hiervan vinden?

    Nu plakken ze er kansloze landen aan, ook weer politiek spel, er zal nog veel viezigheid naar buiten komen.
    In Europa krijg je geen genetisch gemodificeerd voedsel aangeboden.

    Marc van Ranst is hoogleraar virologie en laat zich niet uit over zaken die de voedsel en warenwet betreffen

    Wat je hardop tracht te zeggen is onnavolgbaar en ik begrijp niet wat je hier uitkraamt

    Waar plakken ze kansloze aan en wat voor viezigheid heeft dit opgeleverd ?

    Je komt met taal die je gebruikt op de barricaden en slogans met veel verwijten terwijl niemand snapt wat je bedoelt.

    Je blijft maar oproepen doen tot verzet en opstand maar met dat hulpeloze taalgebruik komt de boodschap bij niemand van dit forum over.

    Het getuigt van laf gedrag om het corona leed bij het volk te misbruiken om je politieke subversieve acties kracht bij te zetten

    Of zit je gewoon een beetje populistisch dit forum op te fokken, om aandacht te krijgen gelijk een opstandige puber ?

  2. forum rang 6 leonardus65 27 november 2021 16:20
    quote:

    Chiddix schreef op 27 november 2021 16:05:

    Zouden in die twee vliegtuigen 61 gevaccineerden besmet zijn geweest? Iemand die niet gevaccineerd is moet verplicht testbewijs tonen bij terugkeer(gebrekkige controle) en vanuit sommige landen gevaccineerden ook?
    Om besmettingen in het vliegtuig te voorkomen zul je gevaccineerden ook moet testen bij terugkeer? Zet wat vraagtekens want ik ben geen insider bij KLM die direct hoort hoe de vork in de steel zit.
    Waarschijnlijk puur toeval ;-)

    Eén besmetting met nieuwe zorgwekkende coronavariant vastgesteld in België, regering voert inreisverbod in voor zuidelijk Afrika
    Er is in België tot nog toe één geval vastgesteld van de nieuwe coronavariant. Dat heeft minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) vrijdag gezegd na afloop van het Overlegcomité.
    De nieuwe variant, die voorlopig B.1.1.529 heet, lijkt in het zuiden van het Afrikaanse continent te zijn ontstaan en zorgt daar voor ongerustheid, omdat ze mogelijk nog besmettelijker is dan de deltavariant die nu zowat overal ter wereld dominant is.

    Tot nog toe is de variant één keer vastgesteld in ons land. Het gaat volgens minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke om iemand die uit het buitenland terugkeerde en niet gevaccineerd was tegen het coronavirus. De persoon in kwestie testte op 22 november positief.

    De persoon in kwestie testte op 22 november positief. Volgens viroloog Marc Van Ranst kwam de patiënt terug van Egypte op 11 november, en ontwikkelde hij of zij de eerste symptomen van het virus pas elf dagen later.
  3. forum rang 8 het zwaard 27 november 2021 16:22
    Opgang omicron niet noodzakelijk slecht nieuws: "Als hij minder ziekteverwekkend is dan delta, zou grotere besmettelijkheid juist zeer positief zijn”
    De opgang van de omicronvariant kan ook goed nieuws zijn, volgens viroloog Marc Van Ranst. “Als hij minder ziekteverwekkend zou zijn dan delta, zou de grotere besmettelijkheid (die omicron toelaat om delta te vervangen) juist zeer positief zijn”, meldt hij op Twitter.
  4. [verwijderd] 27 november 2021 16:24
    quote:

    Joost_K schreef op 27 november 2021 16:04:

    [...]

    Gebruik van Dexamethason leidt tot betere uitkomsten bij zware/kritieke gevallen. En in de VS is men nogal fan van de monoclonal antibodies-oplossing. Je hebt nog wel wat middelen maar geen waar wij als leken over beschikken of bepalen.
    Ik was inderdaad iets te voorbarig.

    swab.nl/nl/covid-19
  5. [verwijderd] 27 november 2021 16:25
    " B.1.1.529 infection"

    Dit is de code voor potentieel tientallen miljarden dollars omzet, het gevecht om de pot met goud is on.
    Vanaf dit weekend over 6 maanden alle indices keihard omhoog op nieuws dat er "succesvol" vaccin is gevonden voor nieuwe variant(AEX +3,88% op 761 punten)

    Elke nieuwe variant is weer een economische aanjager, ik ga bijna rare dingen denken!
  6. forum rang 6 leonardus65 27 november 2021 16:31
    www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20211126_952...
    Ook UZA onderzoekt drie stalen op verdachte mogelijke ‘supervariant’: “Paniek is niet nodig”
    De nieuwe supervariant van het coronavirus – door sommigen ‘Nu’ gedoopt – is ook in ons land al opgedoken. Dat heeft minister Vandenbroucke gezegd op de persconferentie na het Overlegcomité. Ook het Antwerpse universitair ziekenhuis UZA onderzoekt drie verdachte stalen uit de provincie. “Zondagavond weten we het resultaat”, aldus microbioloog Veerle Matheeusen.
    We hebben deze week drie stalen binnengekregen uit de triagecentra die verdacht zijn voor de nieuwe variant. Alle drie uit de provincie Antwerpen, van begin deze week”, bevestigt microbioloog Veerle Matheeusen.

    De stalen zijn nu al in een genoomsequencer gestopt. Zo wordt het hele DNA van deze variant in kaart gebracht om zeker te zijn. “Zo’n analyse duurt wel wat langer dan een PCR-test omdat je veel meer data moet genereren. Zondagavond hebben we normaal gezien uitsluitsel. Het gaat helaas niet sneller.”
    Het UZA heeft het Vlaams Agentschap Zorg & Gezondheid al ingelicht over de patiënten bij wie de verdachte test werd aangetroffen. “AZG heeft contact opgenomen met de huisartsen om voor strikte isolatie te zorgen. Er is ook informatie opgevraagd over hun eventuele reizen naar bijvoorbeeld het zuiden van Afrika. De kans bestaat alleszins dat er al meerdere gevallen zijn.”

    “Niet tegen te houden”
    “Ook deze variant gaan we niet kunnen tegenhouden, maar het is natuurlijk raadzaam om die gevallen op te sporen en maatregelen te nemen. Hoeveel gevaarlijker deze variant is, daarvoor is het nog te vroeg. We zien wel dat deze variant de combinatie is van vele mutaties en deleties. Dus er is wel kans dat deze variant zowel besmettelijker is, als beter bestand is tegen de huidige vaccins doordat ze de antilichamen beter omzeilen. Maar paniek is niet nodig. Dezelfde maatregelen zijn van tel tegen deze variant.”De Wereldgezondheidsorganisatie komt vandaag, vrijdag, samen om te bepalen of het gaat om een variant of interest (interessewekkende variant) of een variant of concern (zorgwekkende variant).De Antwerpse infectioloog Patrick Smits werkt mee aan het onderzoek. Hij wil evenwel nog een lichtpuntje meegeven. “De gewoonlijke maatregelen werken ook tegen deze variant: ventilatie – oh zo belangrijk?–?naast ook handen wassen, het mondmasker dragen, en afstand houden.”
  7. [verwijderd] 27 november 2021 16:57
    Ab Osterhaus schrikt niet zo van de omicronvariant: 'Meeste nieuwe varianten redden het niet'
    Video15:44

    De Zuid-Afrikaanse variant van corona lijkt in opmars. Deze lijkt besmettelijker dan andere varianten. Viroloog Ab Osterhaus reageert op de situatie.

    ab is voor mij een variant van grote bezorgdheid. ik vind het een totaal incompetente idioot.
  8. forum rang 7 ff_relativeren 27 november 2021 16:58
    NOS meldt dat er sinds afgelopen maandag al 5000 passagiers uit Afrika in Nederland zijn aangekomen. Die moeten zich allemaal laten testen (is dus blijkbaar bij aankomst NIET !! gebeurd). Bron: nos.nl/liveblog/2407233-niet-2000-maa... .

    Hoe wil je een pandemie tegenhouden als je de grenzen open laat ? En intussen de eigen bevolking beperkingen opleggen .. Zou het niet andersom moeten ?
  9. forum rang 10 rationeel 27 november 2021 17:01
    quote:

    josti5 schreef op 27 november 2021 14:33:

    [...]

    Einde quote.

    Wanneer eindigt dit voortdurende geram-op-de-persoon nu eindelijk eens?

    Vrijdag stelde Jensen:) aan de orde, dat er niet meer vrijuit gediscussieerd kan worden. Dit naar aanleiding van de voortdurende interventie van de voorzitter, die helemaal de taak niet heeft de discussies inhoudelijk te beoordelen.

    Het lijkt er op dat onze vrijheid, om met elkaar van gedachte te wisselen stukje bij beetje wordt teruggebracht tot geneuzel, dat vooral niet mag schuren.

    Hoe is het met je vrouw?
  10. [verwijderd] 27 november 2021 17:04
    quote:

    ff_relativeren schreef op 27 november 2021 16:58:

    NOS meldt dat er sinds afgelopen maandag al 5000 passagiers uit Afrika in Nederland zijn aangekomen. Die moeten zich allemaal laten testen (is dus blijkbaar bij aankomst NIET !! gebeurd). Bron: nos.nl/liveblog/2407233-niet-2000-maa... .

    Hoe wil je een pandemie tegenhouden als je de grenzen open laat ? En intussen de eigen bevolking beperkingen opleggen .. Zou het niet andersom moeten ?
    En uiteindelijk mooi verspreid over ons landje na aankomst, hoe verspreid je het snelst een pandemie?

    SPL afschalen en op termijn uitfaseren?

    Ook na de pandemie trouwens! maar het is een taboe he!

    Die 80 centimeter brede buis van de Botlek naar Vliegveld SPL langs de snelweg moet hoe dan ook blijven stromen, het is de levensader van onze economie en Shell PLC.
  11. forum rang 6 pakman 27 november 2021 17:08
    quote:

    de_waarheid schreef op 27 november 2021 16:57:

    Ab Osterhaus schrikt niet zo van de omicronvariant: 'Meeste nieuwe varianten redden het niet'
    Video15:44

    De Zuid-Afrikaanse variant van corona lijkt in opmars. Deze lijkt besmettelijker dan andere varianten. Viroloog Ab Osterhaus reageert op de situatie.

    ab is voor mij een variant van grote bezorgdheid. ik vind het een totaal incompetente idioot.
    zei die dit na het 4 of 5e glas Rode wijn...
59.685 Posts
Pagina: «« 1 ... 2437 2438 2439 2440 2441 ... 2985 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 870,27 -0,43%
EUR/USD 1,0730 +0,30%
FTSE 100 8.078,86 +0,48%
Germany40^ 17.931,00 -0,87%
Gold spot 2.332,03 +0,69%
NY-Nasdaq Composite 15.611,76 -0,64%

Stijgers

UNILEV...
+5,85%
RENEWI
+4,68%
B&S Gr...
+2,85%
Flow T...
+2,26%
Fugro
+2,09%

Dalers

ADYEN NV
-18,43%
VIVORY...
-8,38%
WDP
-4,93%
Alfen ...
-4,39%
CM.COM
-3,66%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links