Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beursupdate: AEX op Wall Street

Lees over dit aandeel ook

  1. 11:40 AEX beperkt verlies na vergeldingsactie Israël
  2. 09:12 AEX lager van start gegaan, slechts twee stijgers

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 20 november 2021 11:55
    Nou, ik wou, dat ik maar zulke kleine minnetjes kon schrijven, van de week, dinsdag leek alles nog rozengeur en maneschijn, donderdag halveerde mijn leuke winst en dark black fryday zorgde voor een pittig verlies!!
    Nu het klimaatstof een beetje gaat liggen, zorgt de delta variant, voor overspoelende beursdijken, we moeten constateren, dat alle geprik en alles er om heen, ons alleen maar op verlies gezet heeft, nog nooit zulke drama cijfers, dan nu, alleen moet je van die cijfers minstens de helft aftrekken, door minder sterfte aan alle andere ziektes!!
    Hugo, zet nu aub, een veel betere volksgezondheid eens op plaats 1, verplaats veel coronazorg van ziekenhuis naar thuis,mijn jongste dochter heeft op ic in rotterdam veel te maken, met hopeloze gevallen van stokoude mensen, waarvan ze met veel kunst en vliegwerk, het stervensproces 14 daag op kunnen rekken, laat deze mensen toch waardig thuis sterven, met professionele begeleiding!!
    Het aexje kreeg vrijdag ook last van zware corona klachten, die helaas, mijn topfondsen hevig aantasten, shell verspeelde alle winst, ing idemdito, aperam kon heel de week al geen goed doen, alleen besi en postnl kwamen groen uit de strijd en op de achtergrond renewi, die deed het prima, van de week, maar pletterde vrijdag naar bijna rood, er bleef nog een half procentje over!!
    Kpn komt zoetjesaan in aanmerking voor de koeienstaarten award, die groeit alleen maar naar beneden!!
    Hoe nu verder??, voor mij een moeilijke vraag, veel dingen wijzen in de richting van een naderende correctie of crash, toch staat de beurs ath, alleen heeft dit geen gezond fundament; stimulerings maatregels en geen alternatief, daar stoelt heel het ath verhaal op; een uiterst gammele basis, Warrethtje kon met zijn zeer hoge cash nivo, wel weer eens bij de grootste slimmerikken behoren!!
    Vandaag, verder gaan met opschonen van de groentetuin, mijn supertop corona medicijnen zoveel mogelijk vertroetelen, want alles wijst er op dat zij vele malen beter en langduriger werken dan prikjes!!
    Nog een tipje voor Hugo; verbied in deze barre tijden eens roken en drinken en drugs, dat werkt absoluut gunstig!!
    Morgen mogen we weer 2x opgaan onder het WOORD, de heerlijke Rustaanbrenger; de HEILAND, hebben we broodnodig om staande te blijven in al het gedruis!!, heerlijk zingen is het beste medicijn tegen depri!!
    Maandag hoop ik, dat de piek voorbij is en we weer met nieuwe moed en zin, voorwaarts gaan op de beurs!!
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

AEX

861,06 12:13
-4,30 -0,50%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links