Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD PSE:URW.FR, FR0013326246

  • 74,240 19 apr 2024 09:55
  • -0,640 (-0,85%) Dagrange 73,980 - 74,540
  • 37.446 Gem. (3M) 375,5K

Unibail-Rodamco-Westfield - 2021

6.809 Posts
Pagina: «« 1 ... 308 309 310 311 312 ... 341 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 HCohen 17 november 2021 22:58
    quote:

    PhilipBe schreef op 17 november 2021 21:22:

    Daling lijkt me eerder door ruzie over de Triangle tower.......

    www.leparisien.fr/paris-75/conseil-de...

    lepetitjournal.com/londres/communaute...

    en een beetje historie...
    www.archpaper.com/2021/11/herzog-de-m...
    Goed gevonden Philip, maar ik twijfel.
    De weerstand vanuit het XVe loopt al vanaf de goedkeuring en staat al een kleine week in meerdere artikelen. Overigens schat men, zoals ik begrijp, de kansen erg groot in dat het project door kan gaan, De goedkeuring is immers al daar en Hidalgo(+ partij)staat erachter.
  2. forum rang 7 HCohen 18 november 2021 09:24

    news.cision.com/se/unibail-rodamco-we...,c3455451
    Internationaal openingsfeest dit weekend wanneer zowel Polo Ralph Lauren als Sephora openen in Westfield Mall of Scandinavia
    TD 18 NOVEMBER 2021 09:00 EDT
    Unibail-Rodamco-Westfield blijft nieuwe openingen leveren aan de lopende band en verwelkomt nu twee wereldwijde reuzen in Westfield Mall of Scandinavia.
    Op vrijdag 19 november openen de poorten tot 115 vierkante meter klassieke Amerikaanse mannenmode, respectievelijk een 365 vierkante meter groot schoonheidsuniversum dat Sephora heeft gecreëerd, dat je ook uitnodigt voor verschillende activiteiten bij de inauguratie.

    Als onderdeel van het werk om de optimale klantervaring te creëren, verwelkomt Unibail-Rodamco-Westfield nu zowel Polo Ralph Lauren als Sephora om het aanbod van mode- en schoonheidswinkels in Westfield Mall of Scandinavia te verbreden. De nieuwe winkel voor Polo Ralph Lauren weerspiegelt het klassieke maar levendige Amerikaanse merk staat bekend om. Het merk zal een oppervlakte van 115 vierkante meter hebben, uitgerust met rustiek hout, antieke vintage decor, en zal mannenmode aanbieden.

    Westfield Mall of Scandinavia werd ook de voor de hand liggende keuze toen Sephora de nieuwe Top Store opent waar de klant veel producten kan testen, schoonheidstips en make-up- en huidverzorgingsdiensten kan krijgen. De twee acteurs worden met spanning verwacht voor de bezoekers van de bestemming en tijdens het openingsweekend houdt Sephora een groot schoonheidsfeest binnen en buiten de winkel met dj's, wedstrijden en make-upartiesten.

    Het is geweldig dat zowel Polo Ralph Lauren als Sephora eindelijk naar Westfield Mall of Scandinavia komen! Het zijn twee wereldwijde reuzen met uitgebreide ervaring, die beide wereldberoemd zijn om hun merken die nooit uit de tijd gaan dankzij hun exclusiviteit, kwaliteit en gevoel om de klant centraal te stellen. Het feit dat beide spelers ervoor kiezen om te investeren in het openen van winkels bij ons is nog een ander bewijs van de grote behoefte om zowel online als offline te zijn säger Sofia Rundström centrumchef i Westfield Mall of Scandinavia.

    We kijken ernaar uit om een nieuwe winkel te openen in Westfield Mall of Scandinavia. Onze bedoeling is om onze klanten de ultieme winkelervaring te bieden en we zien het deel uitmaken van het aanbod en de ervaring van Westfield Mall of Scandinavia als de beste voorwaarde voor ons. Sephora biedt een beauty universum waar de klant de producten kan testen, beautytips, make-up en huidverzorgingsdiensten kan krijgen. Onze schoonheidsadviseurs zijn onze belangrijkste troef en we zetten ze in focus zodat ze het beste persoonlijke advies kunnen geven. Het doel is dat de klant de winkel verlaat met kennis, inspiratie en het gevoel gezien te zijn, naast goede producten", zegt Jenni Österlund, GM Sephora Scandinavia.
  3. forum rang 7 HCohen 18 november 2021 09:27
    SPONGELLÉ OPENS FIRST RETAIL STORE IN LOS ANGELES
    ritzherald.com/spongelle-opens-first-...

    New concept from The Entourage Group to Westfield Mall of the Netherlands
    www.aviationanalysis.net/new-concept-...

    Westfield Brandon mall’s hijab store serves a growing need in Tampa Bay
    www.tampabay.com/news/business/2021/1...
  4. forum rang 7 HCohen 18 november 2021 13:41

    www.missethoreca.nl/restaurant/nieuws...
    Nieuw concept van The Entourage Group
    The Entourage Group start een nieuw concept in het winkelcentrum Westfield Mall of the Netherlands. In totaal gaat ondernemer Yossi Eliyahoo met drie zaken naar Den Haag.
    HAAGCAFÉAMSTERDAM
    Eerste publicatie 17 nov 2021Laatst gewijzigd 17 nov 2021284x gelezen
    Entourage group
    Yossi Eliyahoo
    Het is voor het eerst na 13 jaar dat Yossi Eliyahoo met zijn Entourage Group stappen zet buiten Amsterdam in Nederland. In Westfield Mall of the Netherlands komt een Toni Loco (pizza’s), The Butcher (hamburgers) en het nieuwe Roladin. The Butcher en Toni Loco openen in januari 2022, Roladin in december dit jaar.


    The Entourage Group met drie concepten naar Westfield Mall of the Netherlands

    Roladin Bakery & Cafe draait om patisserie. Het is een geheel nieuwe hospitality experience die het levenslicht ziet in Westfield Mall of The Netherlands.

    Gasten vinden er huisgemaakte taarten en croissants, chocolade, gebakjes, diverse sandwiches en een ruim assortiment aan dranken. Op één plek, de hele dag door. Roladin komt ook beschikbaar voor takeaway en bezorgen.

    De 360-graden bar fungeert als middelpunt op de ‘Dining Plaza’ waar de verschillende patisserie en delicatessen uit de open keuken komen. Wanneer de dag plaatsmaakt voor de avond transformeert de bar tot een bruisende en levendige plek, waarbij de displays zich vullen met diverse bar bites gecombineerd met passende aperitivo’s, cocktails en een ruim assortiment aan spirits.

    Roladin Entourage Group
    Roladin is dé plek voor een goede kop koffie met of zonder ontbijt, een toegankelijke lunch, een vroege of late snack of after work drinks met bijzondere cocktails.

    ‘Het is een enorme eer dat wij met twee gevestigde merken en een nieuw concept buiten Amsterdam uitbreiden en onderdeel zijn van de Westfield Mall of The Netherlands-ervaring’, besluit Yossi Eliyahoo, founder en eigenaar van The Entourage Group.

    Westfield Mall of The Netherlands
    Met 280 winkels en restaurants, 11 bioscoopzalen en een fresh food market is Westfield Mall of The Netherlands de eerste, allesomvattende winkelervaring van deze omvang in Nederland. De mall verwacht ruim 8 miljoen bezoekers per jaar naar Den Haag te trekken.

    The Entourage Group
    The Entourage Group is bekend van hun hoogwaardige eet- en drinkconcepten, in Nederland vooral in Amsterdam. Concepten als Izakaya, Momo, The Butcher en Mr. Porter zijn al jaren succesvol. Inmiddels heeft The Entourage Group, veelal in samenwerking met hotelgroep Sircle Collection, de vleugels ook buiten Nederland uitgeslagen en opende ook restaurants in Duitsland en Spanje.
  5. forum rang 7 HCohen 18 november 2021 14:34
    quote:

    HCohen schreef op 18 november 2021 13:18:

    Door oplopende besmettingscijfers is/ lijkt het sentiment nou niet 'je van het'.

    Hoogse tijd voor wat positieve berichtgeving over Black Friday en vervolgens de kerstlichtjes
    (tegenwicht voor de nu heersende 'Covid-depressie')
    Beste 'forumgenoten',
    Ik constateer dat sinds de oplopende Corona cijfers en (tijdelijk) terugvallende koers er minder wordt geparticipeerd op 'ons forum'.

    Op zich logisch en alle begrip daarvoor, al mis ik wel de dialoog en jullie input.

    Ik hoop dat ik niet, onverschrokken betrokken zoals ik neig te zijn, anderen ontmoedig om te posten met mijn doorlopende bijdragen.

    Met zeer hartelijke groet aan allen,
    HCohen
  6. forum rang 6 Lamsrust 18 november 2021 16:21
    quote:

    HCohen schreef op 18 november 2021 14:34:

    [...]

    Beste 'forumgenoten',
    Ik constateer dat sinds de oplopende Corona cijfers en (tijdelijk) terugvallende koers er minder wordt geparticipeerd op 'ons forum'.

    Op zich logisch en alle begrip daarvoor, al mis ik wel de dialoog en jullie input.

    Ik hoop dat ik niet, onverschrokken betrokken zoals ik neig te zijn, anderen ontmoedig om te posten met mijn doorlopende bijdragen.

    Met zeer hartelijke groet aan allen,
    HCohen
    Beste HCohen,

    Afgezien van het voorturend verhuren van meters in de diverse URW centra gebeurt er momenteel weinig om fundamenteel op te reflecteren. Beursbreed kabbelt het sinds de Q3 cijfers ook zijwaarts voort, i.e. ook hier is alles zowat gezegd over de mogelijke gevolgen van al dan niet tijdelijke inflatie en vraag/aanbod onevenwichtigheden.

    Waar mijns inziens nog geen aandacht voor is geweest is de stijgende USD/EUR koers, i.e. de USD is sinds ultimo 2020 plm. 10% geapprecieerd. Nu URW een net USD exposure heeft van plm. USD 6 mrd, impliceert dit een ongerealiseerde koerswinst van plm 500 miljoen. Vooralsnog heeft dat geen effect op de LTV, doch bij (gedeeltelijke) realisatie daalt de LTV meer (door de per saldo hogere verkoopopbrengst van de USD assets).

    Groet,
    Lamsrust
  7. forum rang 5 AVM (Altijd Verkeerde Moment) 18 november 2021 16:25
    Het nadeel van te veel nieuwsberichten (maar wat is te veel), is dat vanwege de stroom aan nieuwe berichten een reactie of discussie al snel wegzakt en vervangen wordt door weer nieuwe nieuwsberichten. Ik merk voor mezelf dat als ik verschillende pagina's moet terugbladeren voor het zoeken naar een "normale" post en vervolgens weer een paar pagina's daarvandaan een reactie daarop (gescheiden door nieuwsberichten), dat het dan lastiger wordt om de discussie nog te kunnen volgen.

    Maar ja, het posten van nieuwsberichten kan soms ook wel leiden tot een discussie... Dus wat is wijsheid...?

    De kans op interactie is volgens mij wel echter groter als het een nieuwsbericht is waar de poster dan zelf iets over heeft op te merken (een vraag, een observatie, een stelling), waarop dan weer een reactie komt. Dan ontstaat er denk ik meer interactie, dan wanneer het een soort "ticker" wordt met een onbenoemde stroom aan voorbij rollend nieuws.

    Ik zou dus zeggen, ga vooral door met het posten van nieuwsberichten, maar misschien dan gecombineerd met iets van een duiding, vraag, stelling o.i.d.?
  8. [verwijderd] 18 november 2021 17:15
    quote:

    HCohen schreef op 18 november 2021 14:34:

    [...]

    Beste 'forumgenoten',
    Ik constateer dat sinds de oplopende Corona cijfers en (tijdelijk) terugvallende koers er minder wordt geparticipeerd op 'ons forum'.

    Op zich logisch en alle begrip daarvoor, al mis ik wel de dialoog en jullie input.

    Ik hoop dat ik niet, onverschrokken betrokken zoals ik neig te zijn, anderen ontmoedig om te posten met mijn doorlopende bijdragen.

    Met zeer hartelijke groet aan allen,
    HCohen
    Hoog tijd dat Mr. Niel nog eens wat bijkoopt, dat brengt leven in de brouwerij... ;-)

    Volgende cijfers zijn er pas over drie maanden en de (langverwachte) strategische update komt pas over dikke 4 maanden....
    Behalve wat nieuws hier en daar (en bedankt om het te posten) is er gewoonweg weinig om over te discussieren...



  9. forum rang 7 HCohen 19 november 2021 09:00
    Goed nieuws voor Westfield UTC
    ‘Dream Come True’: Trolley Reaches UCSD, VA Hospital, Westfield UTC
    timesofsandiego.com/business/2021/11/...
    The extended Blue Line, running 11 miles with nine new stations, increases the trolley network by 20%.

    Service hours will be about 5 a.m. to 11 p.m. with trolleys arriving at stations every 15 minutes.

    The expansion has a a $2.3 billion price tag. Twenty-one bridges were built throughout the project and 160,000 feet of track were laid for the biggest section so far.

    The extension allows direct connection to the UCSD campus, the VA hospital and Westfield UTC mall.
  10. Peter133 19 november 2021 09:17
    quote:

    Lamsrust schreef op 18 november 2021 16:21:

    [...]

    Beste HCohen,

    Afgezien van het voorturend verhuren van meters in de diverse URW centra gebeurt er momenteel weinig om fundamenteel op te reflecteren. Beursbreed kabbelt het sinds de Q3 cijfers ook zijwaarts voort, i.e. ook hier is alles zowat gezegd over de mogelijke gevolgen van al dan niet tijdelijke inflatie en vraag/aanbod onevenwichtigheden.

    Waar mijns inziens nog geen aandacht voor is geweest is de stijgende USD/EUR koers, i.e. de USD is sinds ultimo 2020 plm. 10% geapprecieerd. Nu URW een net USD exposure heeft van plm. USD 6 mrd, impliceert dit een ongerealiseerde koerswinst van plm 500 miljoen. Vooralsnog heeft dat geen effect op de LTV, doch bij (gedeeltelijke) realisatie daalt de LTV meer (door de per saldo hogere verkoopopbrengst van de USD assets).

    Groet,
    Lamsrust
    Winst? Misschien hebben ze het koersrisico afgedekt. Als er verlies wordt geleden dan werkt dat neerwaarts ipv naar boven.
    Bij een exposure wordt iemand blootgesteld aan hetgeen de angst oproept met als doel om die angst te overwinnen ;)
  11. forum rang 4 kweetnie 19 november 2021 09:18
    @HC Cohen, je bijdragen worden zeker gewaardeerd alleen al die blijkbaar positieve nieuwsberichten hebben weinig invloed op de koers, hoe graag wij dit met z'n allen ook zouden zien.

    Inderdaad is de daling alweer een tijdje aan de gang, maar gewoon blijven zitten, komt uiteindelijk wel weer goed, dat corona gedoe blijkt dus langer en structureler te zijn dan menigeen dacht.

    Online is ook niet alles (doe er zelf persoonlijk niets in) en de grote winkelcentra zullen alleen maar beter worden.

    Nu de koers weer omlaag gaat zou Niel misschien wel weer een keer flink in kunnen gaan slaan alhoewel ik mij afvraag waarom hij een bod uit zou brengen op korte termijn (lees minimaal een jaar).

    Wat zijn jullie verwachtingen m.b.t. de komende maand en waar zal de koers einde jaar ongeveer staan?
  12. Peter133 19 november 2021 09:19
    quote:

    Tony86 schreef op 19 november 2021 09:05:

    Gaat dit ding ooit nog wel eens omhoog? In de afgelopen 2 weken is ie slechts 1 dag gestegen, maar inmiddels alweer bijna 10% omlaag.

    Mn aandelen houd ik gewoon vast, maar mn opties beginnen behoorlijk donkerrood te kleuren. :(
    Vooral omlaag als de grote partijen er moe van zijn om de koers kunstmatig omhoog te houden door te kopen.
  13. forum rang 7 HCohen 19 november 2021 09:25
    quote:

    zitten blijver schreef op 19 november 2021 09:18:

    alleen al die blijkbaar positieve nieuwsberichten hebben weinig invloed op de koers, hoe graag wij dit met z'n allen ook zouden zien.
    Corona, Corona, Corona is het antwoord imho.

    Zodra plateaus bereikt worden(cijfers) en/ of ze terug gaan lopen gaan we weer omhoog.
    Positieve berichtgeving over Black Friday en aanvang kerstsfeer(veel lichtjes enzo, kerstshopping) zal deels tegenwicht geven voor deze (tijdelijke)ellende.

    De positieve nieuwtjes zullen langer doorwerken/ invloed hebben op de fundamentals dan deze vervelende ziekte.
  14. forum rang 6 Lamsrust 19 november 2021 09:39
    quote:

    Peter133 schreef op 19 november 2021 09:17:

    [...]
    Winst? Misschien hebben ze het koersrisico afgedekt. Als er verlies wordt geleden dan werkt dat neerwaarts ipv naar boven.
    Bij een exposure wordt iemand blootgesteld aan hetgeen de angst oproept met als doel om die angst te overwinnen ;)
    Ik heb het nog eens nagekeken. Op pp 79 van de halfjaarcijfers wordt uitgebreid uiteen gezet wat de net currency exposure is per currency. Tevens is de volgende zin vermeld:

    “The impact on the recurring net result (or conversely a positive impact in case of a decrease of EUR vs. these currencies) would be fully offset by the FX hedging that the Group has put in place against EUR/USD, EUR/GBP, EUR/SEK fluctuations.”

    Het gebruik van het werkwoord “would” zorgde bij mij gisteren voor enige verwarring, maar het lijkt dat bedoeld is “will” en dan is het valutarisico idd volledig afgedekt. Helaas geen voordeeltje dus lijkt het.

6.809 Posts
Pagina: «« 1 ... 308 309 310 311 312 ... 341 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Unibail-Rodamco-Westfield keert weer dividend uit

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links