Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Galapagos AEX:GLPG.NL, BE0003818359

  • 27,380 18 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 26,940 - 27,380
  • 135.801 Gem. (3M) 80,5K

Waar beleggen jullie nog meer in

4.692 Posts
Pagina: «« 1 ... 207 208 209 210 211 ... 235 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Lingus 13 november 2021 11:53
    quote:

    Jantje__belegger schreef op 12 november 2021 16:20:

    @Lingus: heb jij een mening over het huidige Cidara?
    Ha Jantje. Cidara (CDTX) heb ik op 22 februari dit jaar gekocht op $ 2,67 en staat sindsdien in een hoekje van mijn porto een beetje te dommelen. In februari was dit mijn motivatie: "Het bedrijf heeft fase 3 studies lopen van de antischimmel medicijnkandidaat rezafungin in Candida-infectie en in schimmelinfectiepreventie bij allogene bloed- en beenmergtransplantaties. Verder heeft het interessante anti-virusbehandelingen in preklinische studies. Hoewel niet voldoende cash om het jaar door te komen, lijkt me een marketcap van $120 miljoen een onderwaardering. We gaan het zien."

    De koers is nu $1,61 en de marketcap is nu ca $107 miljoen. Begin oktober zijn zoals verwacht extra aandelen uitgegeven. Ik had dus meer geduld moeten hebben en pas begin oktober moeten instappen. Een strategie die ik inmiddels wel meer probeer toe te passen, maar timing blijft lastig.

    Dit artikel van 20 juli geeft een motivatie waar ik geheel achter kan staan: seekingalpha.com/article/4440039-cida...

    Ik hou deze positie aan, maar ik denk niet dat ik ga bijkopen.
  2. forum rang 6 gbakl 14 november 2021 15:13
    trends.knack.be/economie/bedrijven/as...
    .
    geen garantie dus voor enorme winsten die covid gerelateerd zijn.
    al zal dat bij Pfizer bijvoorbeeld veel meer het geval zijn door de commercielere instelling daar.
    veel subsidie binnenharken en mondjesmaat toezeggingen doen voor een eerlijker verdeling.
  3. forum rang 6 gbakl 17 november 2021 01:29
    finance.yahoo.com/news/code-pharma-bv...
    .
    vaak zijn veelbelovende fondsen/aandelen private en hoe kun je dan deelnemen ?
    .
    Code Pharma BV is a global pharmaceutical company, headquartered in the Netherlands, with R&D activities centered in Israel. The company aims to develop cost-effective treatments for infectious and oncological diseases by using novel peptides and bring together outstanding professionals with multidisciplinary expertise in peptides, cell cultures, clinical development, and chemistry manufacturing
  4. forum rang 6 gbakl 17 november 2021 10:39
    beetje vaag nog, maar het is een begin van een poging...
    Code Pharma.
    .
    Crucial in the pharmaceutical industry to conduct detailed due diligence on the current status of the
    Codivir clinical trials. We hope to see substantial trial progress soon in either Tier 1 European
    countries or the USA.
    Investment into the company would be possible with a bank transfer to a compliant Swiss
    structure, registered and cleared at the Swiss Stock Exchange, with a unique ISIN.
    Please send us a short email (info@bonart.financial) with your details, titled Code Pharma, and
    you will get an investment memorandum and instructions about the investment process from us.
  5. todra 18 november 2021 10:53
    Cassava 47 usd ( -23% ) door nieuws dat FDA en NHI de klachten van de shorters onderzoeken.

    Vandana Singh
    Wed, November 17, 2021, 8:27 PM
    In this article:

    The Wall Street Journal reported that the SEC had launched a probe into claims that Cassava Sciences Inc (NASDAQ: SAVA) manipulated data key to its case for its experimental Alzheimer’s drug simufilam.

    The report comes just two days after Cassava, in an SEC filing, revealed that “certain government agencies” had asked the Company for documentation.

    It wasn’t clear which agencies were inquiring or what information they sought, and Cassava did say that the requests weren’t accusations of wrongdoing.

    Now, with the SEC’s involvement, regulators will take a close look at claims dating to August that Cassava manipulated Western blot images used to back its drug’s case.

    In November, the Journal of Neuroscience, which published one of the simufilam papers in question, said an internal review found no instances of data manipulation. However, the journal did find a duplicated image and issued a correction.

    Price Action: SAVA shares are down 22.4% at $47.85 during the market session on the last check Wednesday.
  6. Bioteg71 18 november 2021 12:54
    quote:

    holenbeer schreef op 6 november 2021 19:11:

    [...]

    Ben erg benieuwd hoe het Cassava vergaat. Kan alle kanten uit.
    Ik vind het wel opvallend dat de zorgen vooral geuit worden door partijen die short zitten.
    Tot nu toe heeft volgens mij geen enkele toezichthoudende instantie ingegrepen. Sterker nog, de FDA heeft 2 P3's goedgekeurd en de Journal of Neurosciences zag geen data manipulatie.
    De resultaten tot nu toe zijn erg goed.

    Natuurlijk kan het in theorie allemaal verzonnen zijn, maar:
    - dan moeten wel heel veel partijen het spelletje meespelen, ook al de clinical sites;
    - dan moeten wel heel veel instanties jarenlang zitten slapen, zoals de NIH, de FDA, CUNY, diverse tijdschrijften;
    - dan is het wel heel toevallig dat een paar short zittende partijen precies op het moment dat het goed uitkomt voldoende wetenschappelijk inzicht hebben om de NHI, de FDA etc. links en rechts te passeren.

    Het kan, uiteraard. Net zoals het zou kunnen dat Trump stiekem de verkiezing toch heeft gewonnen.

    Natuurlijk kan het fundamenteel nog gewoon misgaan in de 2 P3's. Maar tot die tijd valt er nog behoorlijk wat te verdienen aan al de fluctuaties en aan de enorme optiepremies.
    Gewoon op tijd afromen, opties doorrollen, op pieken puts kopen en calls schrijven, en op dalen puts schrijven en calls kopen.

    Zolang de P3's niet falen (en dat zal nog wel even duren, ze zijn nog niet eens gestart met doseren), ligt er een goed aangestampte bodem. Ik zie de shortpartijen niet nog een keer een serieuze en succesvolle aanval plaatsen. Enerzijds is iedereen er nu wel aan gewend dat ze elke dag keihard 'Wolf' schreeuwen, terwijl die wolf in de meeste gevallen een schoothondje is. Anderzijds zijn er genoeg grotere partijen die gestaag hun posities opbouwen.

    En er zijn nog genoeg potentiële katalysatoren. Elk kwartaal updates over de OL-studie, mogelijk een BTD-aanwijzing van de FDA, mogelijk interesse van grotere farmaceuten voor een partnership.

    En zelfs voor die P3's ligt de lat nu laag. Als ze alleen al de resultaten van Aduhelm zouden halen, met een beter veiligheidsprofiel, dan zijn ze binnen.
    Dat veiligheidsprofiel is uitstekend. Immers, als er veiligheidsissues waren, waren die allang door de shortpartijen naar buiten gebracht. Dus die zijn er niet.
    De effectiviteit is voorlopig uitstekend, en er liggen nu zoveel vergrootglazen op dat komende resultaten in mijn optiek met geen mogelijkheid gemanipuleerd kunnen worden.

    Sowieso leuk om mee te maken. Het is in elk geval historisch. Ofwel een historisch succes, ofwel een historische failure.

    En dan hebben we komende maanden ook nog wat Anavex-resultaten. Dat is nu een beetje een dark horse. Sluipt al mooi de 20 in, met de juiste resultaten kan die net als Cassava zo de 100 over pieken.

    Het is de shorters toch weer gelukt de koers naar af te brengen. Gisteren wederom een aanvullende petitie (CP) ingediend door advocatenkantoor namens derden (artsen). Echt opmerkelijk dat dit door 2 artsen is gedaan die dus short zitten. Heel apart wereldje.....
  7. forum rang 4 Lingus 19 november 2021 20:01
    Zojuist weer ingestapt in Schrödinger (SDGR) op $40. In maart 2000 kocht ik het ook voor $40, in de tussentijd in 2 etappes alles verkocht voor gemiddeld $80. Schrödinger is een fascinerend bedrijf, "biedt een op fysica gebaseerd softwareplatform dat de ontdekking van nieuwe moleculen voor de ontwikkeling van geneesmiddelen en materiaaltoepassingen mogelijk maakt. Het bedrijf opereert via twee segmenten, Software en Drug Discovery. Het Software-segment is gericht op de verkoop van zijn software voor het ontdekken van geneesmiddelen in de life sciences-industrie, maar ook aan klanten in de material science-industrie. Het Drug Discovery-segment richt zich op het opbouwen van een portfolio van preklinische en klinische programma's, zowel intern als door samenwerkingen. Het bedrijf bedient biofarmaceutische en industriële bedrijven, academische instellingen en overheidslaboratoria over de hele wereld." aldus de Yahoo Finance samenvatting.
4.692 Posts
Pagina: «« 1 ... 207 208 209 210 211 ... 235 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Weinig houvast voor beleggers in Galapagos

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links