Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel AB InBev BRU:ABI.BL, BE0974293251

  • 54,320 16 apr 2024 09:28
  • -0,480 (-0,88%) Dagrange 54,280 - 54,620
  • 61.306 Gem. (3M) 1,3M

Proost!

5.269 Posts
Pagina: «« 1 ... 139 140 141 142 143 ... 264 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Billy 3 november 2021 18:11
    quote:

    Lepre Chaun schreef op 3 november 2021 17:19:

    [...]

    Ik heb niks verdiend , ik ga voor up en koers waarde.
    Maar zelfs de nieuwste adviezen gaan nog lager dan laag .

    Ja, dat besef ik. Ik bedoelde dat als je spreekt over computer algoritmen dat je dan verwijst naar een praktijk die door dag of swing traders wordt gebruikt. Die zoeken best andere aandelen als prooi, waar meer mee te verdienen valt.

    Zijn deze lage adviezen op de 1 of andere manier gemotiveerd naar jou weten? Tot nu zijn vrijwel alle mogelijke tegenargumenten al getorperteerd. Enkel eventueel de 4e covid golf, maar de vooruitzichten Q4 werden zelfs net opgetrokken.

    Blijven geloven, we eindigden vandaag toch alvast net positief.
  2. forum rang 8 Lepre Chaun 3 november 2021 20:10
    quote:

    Billy schreef op 3 november 2021 18:11:

    [...]

    Ja, dat besef ik. Ik bedoelde dat als je spreekt over computer algoritmen dat je dan verwijst naar een praktijk die door dag of swing traders wordt gebruikt. Die zoeken best andere aandelen als prooi, waar meer mee te verdienen valt.

    Zijn deze lage adviezen op de 1 of andere manier gemotiveerd naar jou weten? Tot nu zijn vrijwel alle mogelijke tegenargumenten al getorperteerd. Enkel eventueel de 4e covid golf, maar de vooruitzichten Q4 werden zelfs net opgetrokken.

    Blijven geloven, we eindigden vandaag toch alvast net positief.
    We hebben alles al gelezen , gehoord , en gezien die sigarenboer ging verkopen etc etc wat niet gebeurde , al die hitte golven bla de bla de bla . Heineken die meer moet betalen aan overname bla de bla de bla . Rusland bla de bla prachtige cijfers en bla de bla de bla en een enorme schulden afbouw bla de bla de bla en constante downgrade en de conculega,s up up .
    Nou en elke keer horen we maar de volgende kwartaal gaan we hoor . Het is niet voor niks de nummer 1 van de wereld . En tsjee als niemand meer tevreden is wat ze brengen en de conculega,s verslaan dan houdt het op .
    Ik zelf denk ,te veel noteringen op verschillende beurzen .
    Keep it simple .

  3. [verwijderd] 3 november 2021 20:15
    quote:

    voda schreef op 3 november 2021 16:56:

    Advies van Société Générale over AB InBev
    Beurshuis Société Générale
    Aandeel Anheuser-Busch InBev
    Datum 03 november 2021
    Advies Verkopen
    Koersdoel 50,00 EUR


    Detail advies
    (Trivano.com) - Op 3 november 2021 hebben de analisten van Société Générale hun beleggingsadvies voor Anheuser-Busch InBev (ABI; ISIN: BE0974293251) herhaald. Het advies van Société Générale voor Anheuser-Busch InBev blijft "verkopen".

    Het koersdoel wordt door Société Générale verlaagd van 56,00 EUR naar 50,00 EUR.

    Op 28 oktober 2021 publiceerde Anheuser-Busch InBev kwartaalcijfers.
    Tsja, logisch toch, de Q3 cijfers waren uitermate teleurstellend.

    Cynischhhhhhhhhhhhhh
    Wat een walging
  4. forum rang 8 Lepre Chaun 4 november 2021 02:26
    Kepler Capital houdt vast aan hun koopadvies voor Anheuser-Busch Inbev Sa

    Kepler Capital-analist Richard Withagen handhaafde maandag een koopadvies voor Anheuser-Busch Inbev Sa (NYSE:BUD) en stelde een koersdoel vast van EUR 77,
    wat ongeveer 47,34% boven de huidige aandelenkoers van $60,51 ligt.
    Withagen verwacht dat Anheuser-Busch Inbev Sa voor het vierde kwartaal van 2021 een winst per aandeel (EPS) van $ 0,12 zal behalen. De huidige consensus onder 5 TipRanks-analisten is voor een Hold-rating van aandelen in Anheuser-Busch Inbev Sa, met een gemiddeld koersdoel van $74,38. De koersdoelen van de analisten variëren van een hoogtepunt van $ 90 tot een dieptepunt van $ 57.
  5. forum rang 8 Lepre Chaun 4 november 2021 02:30
    AB InBev waagt de sprong met Mike's

    Na Heineken gaat een andere brouwgigant de markt voor harde seltzer in Frankrijk veroveren. En niet in de laatste plaats omdat het de nummer één van de wereld is in de sector.
    Het AB InBev-merk genaamd Mike's Hard Seltzer, dat al erg populair was in de Verenigde Staten en Engeland, is in Frankrijk verkrijgbaar in drie smaken: zwarte kers, limoen en framboos. Gemaakt op basis van sterke drank, bevatten de recepten elk 5 graden alcohol en 2 gram suikers voor in totaal 100 calorieën per blikje van 33 cl. Ze zijn van nature glutenvrij en op smaak gebracht met natuurlijke aroma's en vruchtensap. Zoals de meeste aanbiedingen in dit segment, wordt Mike's Hard Seltzer aangeboden in een dun blikje.
  6. forum rang 8 Lepre Chaun 4 november 2021 02:36
    Anheuser-Busch InBev's op wijnvat gerijpte Camden Town Beer 2021 – Productlancering

    De Londense brouwerij van Anheuser-Busch InBev, Camden Town, heeft de nieuwste in een reeks van jaarlijkse bieren op vatrijping gelanceerd.

    Camden Town Brewery's Beer 21 werd gerijpt in ex-Brandy en Sauternes wijnvaten, maakte AB InBev vandaag bekend. De variant is verkrijgbaar bij de Britse retailer Waitrose en bij de Londense brouwerijwinkel van Camden.

    AB InBev zei dat de iteratie, de vijfde in Camden's jaarlijkse barrel-aged-serie, moet worden beschouwd als een dessertwijn en moet worden gecombineerd met kaas om de smaak te maximaliseren.

    Camden Town werd in januari volledig geïntegreerd in AB InBev, nadat het in 2015 werd aangekocht . De brouwerij is de enige ambachtelijke bierafdeling van AB InBev in het VK.

    Categorie – Lager, 10% alc
    Beschikbaar – Vanaf deze maand
    Locatie – het VK, geselecteerde retailers
    Prijs - Adviesprijs van GBP 8,50 (US $ 11,60) per fles van 50 cl
  7. forum rang 8 Lepre Chaun 4 november 2021 07:29
    Brouwers kunnen niet meer anders: bierprijs door het plafond.

    De grootste bierbrouwers Heineken en AB Inbev hebben de horeca in de moeilijke coronaperiode geholpen, maar nu ontkomen ze er naar eigen zeggen niet meer aan. De bierprijzen gaan tot soms wel met bijna 10 procent omhoog. Kleinere Limburgse brouwers als Gulpener, Lindeboom en Alfa zijn nog niet uitgerekend, maar ook zij zeggen de bierprijzen te moeten gaan verhogen.

    "Ik heb dit in 45 jaar niet meegemaakt", zegt directeur Harry Meens van de Alfa Brouwerij in Thull. "Ik geloof het bijna zelf niet maar bijvoorbeeld mout (grondstof voor bier red.) is 50 procent duurder geworden. In de veronderstelling dat die prijs wel weer zou gaan dalen, hebben we driekwart van onze behoefte ingekocht. Maar de prijs blijft maar stijgen. Slechte oogsten en stijgende vraag hebben hier voor gezorgd. We zoeken in de hele wereld naar goede gerst."

    Alles flink omhoog
    En het zijn lang niet alleen de grondstoffen voor het bier die duurder zijn geworden, weet ook directeur Paul Joosten van Lindeboom in Neer. "Verpakkingsmaterialen, energieprijzen, transport, alles is flink omhoog gegaan. We hebben prijsstijgingen lang tegengehouden. Niet omdat we Sinterklaas zijn, maar omdat onze horecaklanten in een onzekere tijd zaten. En die klanten willen we ook over een paar jaar nog hebben, dus hebben we ze geholpen. Maar nu kunnen we niet meer anders, we zullen de prijs van ons product moeten verhogen."

    Tot bijna 10 procent
    Bij de afnemers van Heineken, eigenaar van onder meer Brand bier en Amstel, viel de brief met prijsstijgingen eind vorige week op de mat. De nummer twee op de Nederlandse markt AB Inbev, met onder meer Hertog Jan en Jupiler, volgde deze week. Een liter Brand gaat per 1 januari met 5 procent omhoog, met een eerdere stijging komt dat uit op ruim 6 procent in de coronaperiode. Hertog Jan steeg sinds corona uitbrak met 7,3 procent, Jupiler met 8,5 procent en Dommelsch (ook van AB Inbev) met 9,2 procent.

    Geen fijn bericht
    "Wij snappen dat dit geen fijn bericht is, maar wij hebben de stijging zoveel mogelijk proberen te dempen", zegt woordvoerder Menno van der Vlist van Heineken. "We ontkomen er niet aan, alles wordt duurder. Kijk naar de benzine aan de pomp, de boodschappen. We staan echt zij-aan-zij met de horecaondernemers. We hebben ze ook flink gesteund, maar dit kunnen we niet meer tegenhouden."

    Ten onder gaan
    Volgens Harry Meens van Alfa wordt er weleens wat simpel gedacht over de financiën van de brouwerij. "Wij hebben in ons jubileumjaar de prijs amper laten stijgen. Na de heropening kregen klanten twee vaten voor de prijs van een. We hebben van alles gedaan. Dat heeft geld gekost. en nu zijn de kosten zo hoog gestegen dat het niet meer verantwoord is dat zelf te dragen. Dat kan ook niet. dan zou het bedrijf ten onder gaan."

    Supermarkt
    Eigenaar Gijs Schapendonk van proeflokaal Goesting in Venray onderschrijft dat ook. "Het klopt dat de brouwers ons flink geholpen hebben. Het blijft alleen gek dat wij met onze inkoop van het bier meer betalen dan de prijs van het bier in de supermarkt is. Bier wordt in de supermarkten nog steeds gebruikt als een lokkertje voor klanten. Dat zou eens moeten veranderen."

    Verlieslijdend
    Ook bij de Gulpener brouwerij hebben ze de horeca-afnemers ondersteund, maar zal er nu een prijsverhoging komen. "We hebben er nog geen studie van gemaakt, maar dat de prijzen omhoog gaan, is onontkoombaar", zegt directeur Jan-Paul Rutten. "Wij draaien jaren met stevige verliezen nu. Meer dan de helft van onze omzet komt van de horeca. Je mag hopen dat corona onder controle komt er niet nog meer beperkingen komen. De klant weet de horeca weer goed te vinden, maar we hebben wel een tijdje nodig de verliezen goed te maken."

    www.1limburg.nl/brouwers-kunnen-niet-...
  8. forum rang 8 Lepre Chaun 4 november 2021 08:34
    quote:

    Daardrinkenweop schreef op 4 november 2021 08:12:

    Waar blijft de correctie? Die kan toch niet uitblijven? De halve wereld leeft straks onder armoedegrenzen
    Kepler Capital-analist Richard Withagen handhaafde maandag een koopadvies voor Anheuser-Busch Inbev Sa (NYSE:BUD) en stelde een koersdoel vast van EUR 77,
5.269 Posts
Pagina: «« 1 ... 139 140 141 142 143 ... 264 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

AB InBev krijgt tóch steun van Trump, maar heeft dat geholpen?

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links