Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beleggen met meerdere instrumenten

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:50 Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 24
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

210 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 31 oktober 2021 22:14
    Yippie. De ABC DEF of anders om de FED CBA.

    De handels meter in de VIX lijkt de bodem te hebben gezet, maar de handels meter in Amerikaanse indices lijkt nog 2 a 3 dagen te kunnen rekken. Woensdag leek een mooie top gezet te zijn, maar donderdag en vrijdag konden deze top niet bevestigen, waar door er zelfs meer ruimte vrij kwam.
    Rustig afwachten.

    www.youtube.com/watch?v=hqnUohxXV0I

    U weet wel, goed voor uw gezondheid. Persoonlijk ben ik een van de beste anti gezondsheids mensen. Ik eet suikers, vet en zout. Dat is het. Maar TTROO heeft geen BMI van 99. TTROO zit zelfs in de gezondheids range. En ik word 1x per jaar naar de dokters gestuurd voor testen. En die zien er eigenlijk zeer keurig uit. Het enige probleem is dat mijn linker oog wat achter uit gaat. Dus dan weet u meteen hoe het zit met al die spelling, enters, etc. Maar verder komen er goede gezondheids rapporteren te voorschijn. Eigenlijk ongelooflijk als u weet hoeveel chips, friet, ijs, koek etc ik eet. Dagelijks. Heerlijk. De enige groentes die ik binnen krijg is van onze multi culturele eten. Die ben ik dus altijd dankbaar. Hollands eten gaat er totaal niet in bij mij. Qua drinken ben ik niet veel beter. Water. Ik drink het voornamelijk als ik in het buitenland ben in de warme landen. In het Oranje Land drink ik ook al die suiker waters als cola etc.

    Maar ik rook niet en drink geen alcohol en ik gebruik geen drugs en ik kom zeer zelden in het ziekenhuis!

    De futures gaan al over anderhalf uur open. Geweldig. Dat zou van mij altijd om 23.00 uur mogen.

    Zolang er maar geen vuurtjes komen in New York, want de brand weer is aardig gedecimeerd daar door dat ze weg moeten als ze niet gevaccineerd zijn. Zo los je het ene op, maar krijg je het andere erbij.

    Gaat lekker. Minder vecht piloten. Minder brandweer. Minder politie. Waar een groot land een stuk kleiner in wordt.

    Ik heb nog gekeken naar de Veiligheids beraad. Van de 25 in totaal, zie ik volgens mij geen LBTQ+ groepslid, ik zie 5 vrouwen (20%) en van de multiculturele achter grond zie ik 3 mannen (15% van de mannen - 12% van het totaal). Dit is mijns inziens geen duidelijlke weerspiegeling van de bevolking. Voor zover ik weet is ongeveer 50% man en 50% vrouw van de bevolking. Uiteraard zal deze verhouding minder zijn, door LBTQ+ groep. Nu roept de voorzitter over QR code op het werk, maar ik verzoek die zelfde voorzitter om veel meer de gewone bevoking in de groep die hij voorzit te bevorderen. Minimaal naar 40% vrouw toe. Minimaal naar 20 a 30% multicultureel toe. Verder valt me op, dat velen in de range van ruim 50 zitten. Ervaring is goed, maar waarom ziitten er zo weinig 'jongeren' in? Een stap naar 40+ kan geen kwaad en is daarmee een betere verdeling dan het eenzijdige midden 50 jaar.

    Over veiligheid gesproken. Misschien moeten sommigen van die veiligheidsberaad eens kijken naar hun eigen gebieden. Als ik in de grote stad loop, word ik continue aangesproken door drugs dealers en zwervers. Dat wil ik niet. Supporters zijn de baas in de stations. Vuurwerk knalt nu al. Inbraken lopen uit de klauwen. Diefstallen in bepaalde gebieden ook. Kortom veiligheid en gezondheid zie ik als twee aparte vakken. Gezondheid daar zie ik de RIVM als partij en niet de veiligheids beraad. Maar het lijlkt steeds meer op Philips. Schieten op de ongevaccineerden grote groep die zeer weinig in het zieken huis belanden, niet durven te schieten op de ongevaccineerden kleine groep van 70+ die wel in het zieken huis belanden. Kortom we zeggen tegen 1.5 miljoen mensen, u moet zich vaccineren, want de kwestsbare groep van 70+ die wilt zich niet vaccineren, maar die wel in het ziekenhuis belanden en bij u is die kans heel klein. Maar u moet zich tot vaccineren. Geen wonder dat die Grotep Groep Ongevaccineerden niet willen. Het is geen argument, het is bijna waanzin. En dat zeg ik nog steeds als gevaccineerde. En ze richten zich niet meer op hun eigen produkt. Neem Philips (CEO) bijvoorbeeld. Die maakt zich zo zorgen over de gezondheid van de mensheid dat die zelf niet aangeeft hoe erg de mogelijkse schade is vanwege wanprestatie bij hun eigen produkt. Dat is toch ongelooflijk! En blijven grote Oranje Pensioen Fondsen in dit bedrijf beleggen? Niet in olie, niet in gas, maar wel in een bedrijf die mensen in ontwetenheid laten met betrekking tot hun gezondheid die Philips een stuk ongezonder heeft gemaakt. Kijkt u eens naar de veiligheidsberaad. Liever met gezondheid bezig zijn, dan met de eigen veilighied in de eigen regio's.

    Gooi die futures maar open. Het wordt tijd.
  2. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 31 oktober 2021 22:38
    quote:

    ttroo schreef op 31 oktober 2021 22:14:

    Persoonlijk ben ik een van de beste anti gezondsheids mensen. Ik eet suikers, vet en zout. Dat is het. Maar TTROO heeft geen BMI van 99.

    Volgens mij ben jij 58 jaar oud 1.75 cm Groot 150 kg breed en is jouw Bmi 49..?!

    Das té hoog..;))
  3. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 31 oktober 2021 22:52
    quote:

    ttroo schreef op 31 oktober 2021 22:14:

    Supporters zijn de baas in de stations.

    En ze zingen allemaal: Gucci gang.. Gucci gang.. Gucci gang.. Prrrr.. Prrrr..

    Toegevoegd:

    één Leider van de Harde Kern van Willem II konden ze nog 'op Tijd' aanhouden..

    Hij zat opruiende Liederen te zingen in een 'STOP-Trein'..!

    youtu.be/xMxbH7qHN9I

  4. Jeronimo 1 november 2021 06:08
    Akzo is opgeveerd door het opkoopprogramma van en door Akzo. Cijfers Q3 en outlook zijn niet best maar de CEO zal de CFO opdracht hebben gegeven het opkoopprogramma maximaal te benutten voor het einde van het jaar om de opties te kunnen verzilveren voordat de grote afstort plaatsvindt.
210 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links