Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beleggen met meerdere instrumenten

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 77
  2. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 79
  3. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59

Reacties

210 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 31 oktober 2021 14:46
    Evergrande is een groot uitstel van executie. Ik vind het wel goed van China dat de eigenaren maar eerst zelf moeten bij gaan lappen. En dat kunnen ze natuurlijk, zeker als het om betalingen gaat van slechts tientallen miljonenen van dollars.
    Dat is nog te doen. Lastiger gaat het worden bij de grote refinancing, dan gaat het om miljarden van dollars. Dat is andere koek. Andere hoeveelheden. Verkopen zal altijd wel lukken, maar de discounts op de verkochte verkopen zijn zo hoog, dat je weer ergens anders een probleem krijgt, op de equity kant. Kortom de liabilities blijven te hoog ten op zichte van discount assets. En Evergrande is niet de enige Chinese Real Estate company die er last van hebben. Dat thema park zegt voldoende. Geen inkomsten. Niet af. Ofewel het eventueel opstarten voor het afmaken kost nog meer geld dan in 1x doorbouwen. Afmaken is per saldo minder efficient. Maar als het afbouwen echt een prioriteit was, dan was dat wel gelukt. Geld is duidelijk het echte probleem. No money. Geen afmakers. En dit mag geen verrassing heten, we zien er zo veel van dit soort lege gebieden in China op youtube. En dit probleem gaat de hele wereld krijgen. Alleen gevaccineerden op het werk? Goed hoor, we raken als gevaccineerden vanzelf overspannen en dan wordt de gespannenheid alleen maar groter. En de gevaccineerden mogen dan wel reizen en de ongevaccineerden een slechter leven geven. Want milieu verkort het leven. Heel apart. En dat zeg ik als gevaccineerde. Zowiezo, gaan er steeds meer mensen naar het werk die dubbel gevaccineerd zijn waarvan de depletion rate dramatisch aan het zakken is. Als dit een ander produkt zou zijn, dan spreken we over slechte produkten. Nu hoor en lees ik nog wel eens dat mijn vader, mijn moeder, mijn opa en mijn oma is overleden aan Corona, dus TTROO dat is toch erg? Jazeker is dat erg. Elke dode is erg. Maar toen mijn oma overleed aan de griep een aantal jaren geleden. Niemand die extra griep prikken nam. Geen regering die er aan dacht, wie weet moeten we de ouderen in een griep golf gaan beschermen. Nee hoor, de hele bevolking en regering lieten mijn oma in de steek. Dus ik begrijp de ongevaccineerden wel. En het gaat om voornamelijk 70+ groep. Kortom we kijken elkaar op aan in de 12-69 groep, maar wijk belanden minimaal in het zieken huis, gevaccineerd of ongevaccineerd. Eigenlijk zouden we de 70+ groep verplicht moeten vaccineren. Dan waren en zijn we binnen no time af van alles. En die groep continue vaccineren. Elk half jaar een nieuwe prik. Maar dat doen we niet. Niet voor een derde prik. Terwijl we weten dat de bescherming flink afneemt. Ik blijf het allemaal heel apart vinden. En kijk eens naar Scandinavie. Die hebben gelijke percentages als het Oranje Land en Zweden zelfs minder, maar die kunnen Corona schijnbaar beter de baas blijven. Ik moet zeggen ik had 8.000 besmettingen op 1 dag niet meer verwacht. Aan de andere kant we doen alles zonder maatregelen, ok, wat beperkte maatregelen en dat in de bijna moeilijkste periode van het jaar. De herfst / winter periode.
    En nog opvallender we gaan wel met ons allen op vakantie naar vakantie landen die een lagere vaccinatie graad hebben. Waarom doen we dat? We lopen dus extra risico voor ons plezier. Heel apart allemaal. Brazilie. Daar gaat het niet goed (meer). Dat economische wonder van BRIC. Het was een economisch wonder van BRIC. De Bovespa doet moeite om boven de 100.000 punten te blijven. Ze zijn inmiddels een 27.000 punten gezakt en zitten daarmee net in de beren markt met een -20% in zes maanden tijd. Maar dat is niet het enige. De yields van Brazilie zijn gestegen van een 8 naar een 12. En de muntheid begint weer weg te zakken, ondanks het feit dat de Braziiaanse Centrale Bank de rente percentages flink heeft verhoogd. Kortom Brazilie zit in een moeilijkj pakket, wat wij allemaal gaan ondervinden. Inflatie is gewoon niet goed en niet prettig. En als we nog eens mensen te kort komen en mensen gaan boycotten om naast ons te hebben, dan gaan die tekorten vanzelf nog meer toe nemen. Eigenlijk creeeren we met ons gedrag een zware crisis. Biden aan Pentagon: Bescherm Taiwan. Pentagon: We hebben geen piloten meer. Biden. Waarom niet? Pentagon: Die heeft u zelf weggestuurd. Ongevaccineerd. China kan dus beter nu dan later Taiwan binnen vallen. Frankrijk heeft bonje met Ukkie. EU heeft bonje met Polen en met Rusland en is wanhopig op zoek naar landen die gas willen leveren, in grote hoeveelheden. OPEC gaat goed. Aramco maakt $26 miljard in een kwartaaltje. En die willen ze natuurlijk nog hoger opvoeren. U wilt niets geven aan Saoedische Arabieren, maar u wilt of kan u oude auto niet inleveren voor een veel duurdere, wat niet vreemd is, want zowel uw hypotheek rente, uw gas, uw elektriciteit, uw boodschappen, uw belastingen, uw kinder opvang, het gaat allemaal hoger en hoger. Kortom we gaan vanzelf door met deze squeeze. En de wereld bevolking neemt nog steeds toe. Kortom alleen nog maar meer druk en druk op milieu, grondstoffen, ruimte en aard oppervlakte. Oftewel nog meer squeeze in de toekomst. En de slechte werelden om ons heen breiden zich uit, of worden in ieder geval niet minder. Rusland met de Krim, Noord Korea met hun raketten. Het blijft toch knap dat een land als Noord Korea hun raketten programma goed kan door ontwkkelen. Het zegt voldoende hoe de realiteit in de wereld anders is dan we graag willen geloven. En als het meest boycotte land als Noord Korea dit kan, dan kunnen andere landen dit ook. Afganistan is weer terug in de handen van de Taliban. Ja ja. een Westerse vijand waar 20 jaar is tegen gevochten, het land is zelfs bezet genomen en na een weekje of twee weken was al die 20 jaren voor niets geweest. Iran begint steeds meer controle te krijgen in Yemen, ondanks die vele lucht aanvallen van uit de Ararbische Samenwerkings Staten. Tuurlijk helpt dit met uitstellen van volledige controle, maar ook hier geldt uitstel is slechts afstel. Houthis blijven komen.
    Kortom Stoutere Landen winnen zelfs terrrein op het Westen. We lezen weer dat de Western Drugs & Debt World heel veel drugs nodig heeft om de realiteit onder ogen te zien. Drugs moet gekocht worden. En dat is duurder dan een kratje bier in de supermarkten, ook als ze die niet in de stunt verkoop gooien. $28.93 trillion al weer. Volgende maand dus op $29.05 trillion en mogelijk eind december op $29.20 trillion. Amerika kan al lang de bills niet meer betalen en zijn aan het competen met Zuid Europese Landen qua slechtheid. Ze hebben allen de dollar als dominante valuta als bescherming. Taperen is straks alleen nog maar in de VS. Europa doet nog niet aan taperen, die drukt nog door tot en met maart 2022. De rest is al gestopt met geld drukken. Sterker nog de rest is al bezig om rentes te verhogen. En dan nog blijven de rentes lager dan de inflatie. Ja. De Muur van Worries wordt weer groter en groter. Des te groter de klim hoger des te groter de sprong lager. Het is jammer dat zo'n thema park niet afgebouwd is, want we hebben dat met onze gedrag hard nodig. Een thema park. We moeten ontspannen. Heerlijk. Vandaag om 23.00 uur de futures open. Laat ze maar komen.
    Eerst Europa updaten. Kijken of ik daar nog wat downgrades tegen aan kan gooien.
  2. forum rang 6 ttroo 31 oktober 2021 14:58
    Tijdelijke upgrade van de dollar ten opzichte van de Euro. USD EUR zakte door de 1.16 heen en ze lijken gecapsuleerd te worden met meer down risico voor de Euro. De US gaat voorlopen op de EU met taperen en het verhogen van de rente, wat de dollar tijdelijk helpt. Opvallender is dat de USD ten opzichte van de EUR sterker wordt zodra de wereld meer in problemen begint te komen. En die wereld problemen beginnen te komen. Dollar blijft waarde houden als vlucht valuta. Kortom Tijdelijke upgrade van de dollar ten opzichte van de Euro.
  3. [verwijderd] 31 oktober 2021 15:00
    quote:

    ttroo schreef op 31 oktober 2021 14:46:

    Evergrande is een groot uitstel van executie. Ik vind het wel goed van China dat de eigenaren maar eerst zelf moeten bij gaan lappen. En dat kunnen ze natuurlijk, zeker als het om betalingen gaat van slechts tientallen miljonenen van dollars.
    Dat is nog te doen. Lastiger gaat het worden bij de grote refinancing, dan gaat het om miljarden van dollars. Dat is andere koek. Andere hoeveelheden. Verkopen zal altijd wel lukken, maar de discounts op de verkochte verkopen zijn zo hoog, dat je weer ergens anders een probleem krijgt, op de equity kant. Kortom de liabilities blijven te hoog ten op zichte van discount assets. En Evergrande is niet de enige Chinese Real Estate company die er last van hebben. Dat thema park zegt voldoende. Geen inkomsten. Niet af. Ofewel het eventueel opstarten voor het afmaken kost nog meer geld dan in 1x doorbouwen. Afmaken is per saldo minder efficient. Maar als het afbouwen echt een prioriteit was, dan was dat wel gelukt. Geld is duidelijk het echte probleem. No money. Geen afmakers. En dit mag geen verrassing heten, we zien er zo veel van dit soort lege gebieden in China op youtube. En dit probleem gaat de hele wereld krijgen. Alleen gevaccineerden op het werk? Goed hoor, we raken als gevaccineerden vanzelf overspannen en dan wordt de gespannenheid alleen maar groter. En de gevaccineerden mogen dan wel reizen en de ongevaccineerden een slechter leven geven. Want milieu verkort het leven. Heel apart. En dat zeg ik als gevaccineerde. Zowiezo, gaan er steeds meer mensen naar het werk die dubbel gevaccineerd zijn waarvan de depletion rate dramatisch aan het zakken is. Als dit een ander produkt zou zijn, dan spreken we over slechte produkten. Nu hoor en lees ik nog wel eens dat mijn vader, mijn moeder, mijn opa en mijn oma is overleden aan Corona, dus TTROO dat is toch erg? Jazeker is dat erg. Elke dode is erg. Maar toen mijn oma overleed aan de griep een aantal jaren geleden. Niemand die extra griep prikken nam. Geen regering die er aan dacht, wie weet moeten we de ouderen in een griep golf gaan beschermen. Nee hoor, de hele bevolking en regering lieten mijn oma in de steek. Dus ik begrijp de ongevaccineerden wel. En het gaat om voornamelijk 70+ groep. Kortom we kijken elkaar op aan in de 12-69 groep, maar wijk belanden minimaal in het zieken huis, gevaccineerd of ongevaccineerd. Eigenlijk zouden we de 70+ groep verplicht moeten vaccineren. Dan waren en zijn we binnen no time af van alles. En die groep continue vaccineren. Elk half jaar een nieuwe prik. Maar dat doen we niet. Niet voor een derde prik. Terwijl we weten dat de bescherming flink afneemt. Ik blijf het allemaal heel apart vinden. En kijk eens naar Scandinavie. Die hebben gelijke percentages als het Oranje Land en Zweden zelfs minder, maar die kunnen Corona schijnbaar beter de baas blijven. Ik moet zeggen ik had 8.000 besmettingen op 1 dag niet meer verwacht. Aan de andere kant we doen alles zonder maatregelen, ok, wat beperkte maatregelen en dat in de bijna moeilijkste periode van het jaar. De herfst / winter periode.
    En nog opvallender we gaan wel met ons allen op vakantie naar vakantie landen die een lagere vaccinatie graad hebben. Waarom doen we dat? We lopen dus extra risico voor ons plezier. Heel apart allemaal. Brazilie. Daar gaat het niet goed (meer). Dat economische wonder van BRIC. Het was een economisch wonder van BRIC. De Bovespa doet moeite om boven de 100.000 punten te blijven. Ze zijn inmiddels een 27.000 punten gezakt en zitten daarmee net in de beren markt met een -20% in zes maanden tijd. Maar dat is niet het enige. De yields van Brazilie zijn gestegen van een 8 naar een 12. En de muntheid begint weer weg te zakken, ondanks het feit dat de Braziiaanse Centrale Bank de rente percentages flink heeft verhoogd. Kortom Brazilie zit in een moeilijkj pakket, wat wij allemaal gaan ondervinden. Inflatie is gewoon niet goed en niet prettig. En als we nog eens mensen te kort komen en mensen gaan boycotten om naast ons te hebben, dan gaan die tekorten vanzelf nog meer toe nemen. Eigenlijk creeeren we met ons gedrag een zware crisis. Biden aan Pentagon: Bescherm Taiwan. Pentagon: We hebben geen piloten meer. Biden. Waarom niet? Pentagon: Die heeft u zelf weggestuurd. Ongevaccineerd. China kan dus beter nu dan later Taiwan binnen vallen. Frankrijk heeft bonje met Ukkie. EU heeft bonje met Polen en met Rusland en is wanhopig op zoek naar landen die gas willen leveren, in grote hoeveelheden. OPEC gaat goed. Aramco maakt $26 miljard in een kwartaaltje. En die willen ze natuurlijk nog hoger opvoeren. U wilt niets geven aan Saoedische Arabieren, maar u wilt of kan u oude auto niet inleveren voor een veel duurdere, wat niet vreemd is, want zowel uw hypotheek rente, uw gas, uw elektriciteit, uw boodschappen, uw belastingen, uw kinder opvang, het gaat allemaal hoger en hoger. Kortom we gaan vanzelf door met deze squeeze. En de wereld bevolking neemt nog steeds toe. Kortom alleen nog maar meer druk en druk op milieu, grondstoffen, ruimte en aard oppervlakte. Oftewel nog meer squeeze in de toekomst. En de slechte werelden om ons heen breiden zich uit, of worden in ieder geval niet minder. Rusland met de Krim, Noord Korea met hun raketten. Het blijft toch knap dat een land als Noord Korea hun raketten programma goed kan door ontwkkelen. Het zegt voldoende hoe de realiteit in de wereld anders is dan we graag willen geloven. En als het meest boycotte land als Noord Korea dit kan, dan kunnen andere landen dit ook. Afganistan is weer terug in de handen van de Taliban. Ja ja. een Westerse vijand waar 20 jaar is tegen gevochten, het land is zelfs bezet genomen en na een weekje of twee weken was al die 20 jaren voor niets geweest. Iran begint steeds meer controle te krijgen in Yemen, ondanks die vele lucht aanvallen van uit de Ararbische Samenwerkings Staten. Tuurlijk helpt dit met uitstellen van volledige controle, maar ook hier geldt uitstel is slechts afstel. Houthis blijven komen.
    Kortom Stoutere Landen winnen zelfs terrrein op het Westen. We lezen weer dat de Western Drugs & Debt World heel veel drugs nodig heeft om de realiteit onder ogen te zien. Drugs moet gekocht worden. En dat is duurder dan een kratje bier in de supermarkten, ook als ze die niet in de stunt verkoop gooien. $28.93 trillion al weer. Volgende maand dus op $29.05 trillion en mogelijk eind december op $29.20 trillion. Amerika kan al lang de bills niet meer betalen en zijn aan het competen met Zuid Europese Landen qua slechtheid. Ze hebben allen de dollar als dominante valuta als bescherming. Taperen is straks alleen nog maar in de VS. Europa doet nog niet aan taperen, die drukt nog door tot en met maart 2022. De rest is al gestopt met geld drukken. Sterker nog de rest is al bezig om rentes te verhogen. En dan nog blijven de rentes lager dan de inflatie. Ja. De Muur van Worries wordt weer groter en groter. Des te groter de klim hoger des te groter de sprong lager. Het is jammer dat zo'n thema park niet afgebouwd is, want we hebben dat met onze gedrag hard nodig. Een thema park. We moeten ontspannen. Heerlijk. Vandaag om 23.00 uur de futures open. Laat ze maar komen.
    Eerst Europa updaten. Kijken of ik daar nog wat downgrades tegen aan kan gooien.
  4. forum rang 6 ttroo 31 oktober 2021 15:17
    Akzo. Keurig opgeveerd op de 92 euro en nu op een 100 euro. De 102 daar ligt de grens. Die moet veroverd gaan worden.
    Adyen. Komen ze de 2.650 euro niet voorbij? Hmm. Dat moet wel. Oppaasen voor een daling naar de 2.400 euro.
    PayPal doet het al een heel stuk slechter dan Adyen. Maar had PayPal geen dure aankoop gedaan?
  5. forum rang 6 ttroo 31 oktober 2021 15:38
    Kijkt u eens naar de American Trillion Dollar Companies. Microsoft. Ok. Die hebben nog steeds een zeer sterke positie. Alphabet. Feitelijk hebben ze 2 geweldige produkten waar ze op draaien. Zoek machine en YouTube. Nu naar de zwakkeren. Amazon. $1.7 trillion marktwaarde? En met een beetje personeels problemen zitten ze al in de problemen. Nee, met de magere gerapporteerde en te rapporteren volgend kwartaal zijn ze niet eens $1 trillion waard. Die kan en moet er gewoon af. En dan hebben ze al met afschrijvingen aardig wat winst geoptimaliseerd. Apple. Nee. Nee. Nee. Met zulke ratio's een bijna $2.5 trillion. Tjonge tjonge. Als er een Fugro stond in plaats van Apple met deze ratio's zou ik zeggen, dalende trend in alles. Niettemin hebben ze natuurlijk een sterke P&L, maar die gaat geheel op om maar die $2.5 trillion markt waarde te behouden. Nog een geweldig flink kwartaal en dan? Ze zitten steeds meer in een squeeze, want Apple heeft nieuwe markten nodig. Deze waardering kunnen ze nooit waar maken. Zelfs het overschot aan cash is niet groot. $50 a $60 miljard. Dat is heel wat anders dan een ondernemingswaarde van $2.5 trillion. Nee, dat gaat een keer mis daar. Tesla serieus. Meer dan $1 trillion aan waarde voor een zogenaamd technisch bedrijf, dat leeft op emissie rechten en dat hun software zo goed is dat ondanks hun goed heid van hun software ze nog steeds een bestuurder achter het stuur moeten hebben. Kortom zwaar overhypped. Ze maken maar 1 miljoen auto's op een totaal van 60 miljoen. Tuurlijk op een EV groeiende markt doen ze het zeker goed. Hoeveel markt aandeel 20%. En dalende. Logisch misschien, want andere auto bedrijven gaan ook EV's doen en maken maar als je echt superieur bent moet je in de huidige tijd een hoger markt aandeel kunnen vasthouden. En met zo'n kwaliteit produkt? Dat gaat nog leuk worden daar. Maar zolag de shorts gesqueezed worden, want koersdoelen blijven hoger en hoger gaan en Muskito blijft op zijn Tesla shares zitten dus een squeeze. Het gaat fout als Muskito ergens gaat leuk lopen met investeringen. En dat gaan vanzelf een keer gebeuren.
  6. forum rang 6 ttroo 31 oktober 2021 15:48
    Ondanks dat ik geen fan ben van ING en BNP Paribas, de slechtste Europese Financials die rondlopen op deze Aarde en die zijn ook nog eens aandelen aan het inkopen en daarom bent u er juist fan van. U houdt van dit soort fondsen. High Risk, High Downs. U kent ze van vroeger, en u gaat ze weer kennen in de toekomst. Niettemin zet ik ze nog niet op een downgraden, maar houd ik ze wel in de gaten. ING de 13 moet het houden. Op weg naar de 14, waar een flinke weerstand kan worden verwacht. Afwachten met deze fondsen. Vanzelf zullen deze twee slechtste Euroepse Financials vanzelf een keer gered moeten worden door hun nationale overheden.
  7. forum rang 6 ttroo 31 oktober 2021 16:02
    Heineken op weg naar de 98 euro weerstand?
    En voor een poster hier? AB Inbev op weg naar de 58 euro weerstand?
    Interessant om te volgen of ze dat ook daadwerkelijk gaan doen.
    Alcohol fondsen zijn bij mij uit den boze. Veel te slecht voor de algemene gezondheid van de mens. De laatste tijd horen we dat vaker.
  8. forum rang 9 Calimero 31 oktober 2021 16:21
    quote:

    ttroo schreef op 31 oktober 2021 15:44:

    Shell lijkt stuk te lopen op de 21 euro. Niet gek, want de Brent Prijs gaat niet hoger meer. Die kunnen de $84 a $85 weerstanden niet breken. Tijd voor winstnemingen in de Brent en in Shell? Teurg naar de 18 a 19 euro voor shell?
    :)
  9. forum rang 9 Calimero 31 oktober 2021 16:22
    quote:

    ttroo schreef op 31 oktober 2021 16:02:

    Heineken op weg naar de 98 euro weerstand?
    En voor een poster hier? AB Inbev op weg naar de 58 euro weerstand?
    Interessant om te volgen of ze dat ook daadwerkelijk gaan doen.
    Alcohol fondsen zijn bij mij uit den boze. Veel te slecht voor de algemene gezondheid van de mens. De laatste tijd horen we dat vaker.
    Beermarkets ?? :)
  10. forum rang 7 handyman6 31 oktober 2021 18:28
    Haha,prima Ttroo: stukjes posten die ,qua inhoud en nivo hierzo eigenlijk achter de betaalmuur horen: u doet het gewoon!

    Er zal wel weer veel getoost en geproest worden in Glasgow,met grootse plannen voor ons mieljeu.Misschien had Maarten Luther daar vandaag es 95 stellingen aan de kerkdeur moeten spijkeren,zoals +-500 jaar terug in Worms!
    En er dan lekker niks aan doen,jaha,nieuwe kolen-mijnen openen ,want de kolen-jouwen in bv China doen dat ook.

    Zooitje is het toch...
  11. forum rang 6 b.west.invest 31 oktober 2021 19:18
    Amazon maakte verlies op zijn vore activiteiten, slechts door clouddiensten diensten in de positieve cijfers , 50 % minder dan het kwartaal ervoor, met normaal een top laatste kwartaal, nu verwachten ze zelf een moeilijk kwartaal . Logisch toch dat je met deze top prestatie maar 2 % koersverlies hebt .
  12. forum rang 7 Unimog 31 oktober 2021 19:27
    quote:

    handyman6 schreef op 31 oktober 2021 12:36:

    ABP stapt zomaar uit fossiel.....
    Principieel? Neuhh..of zouden ze al meer weten?
    Te verwachten rendement te klein? Neuhh...of zouden ze al meer weten?
    Komende rechtszaken voorzijn? Nou....zou best kunnen.

    Ahhh,natuurlijk: verkopen op hoogtepunt.Olie en gas zijn nog " nooit zo duur geweest" immers.

    Hoe simpel kan het zijn ....

    ;-)))
    Dat er een activist instapt en shell wil splitsen in groen en oud is vast geen toeval
    Kunnen de pensioenfondsen terug duurder instappen in groen
    Misschien denk ik wat slecht
  13. forum rang 7 Unimog 31 oktober 2021 19:33
    quote:

    b.west.invest schreef op 31 oktober 2021 19:18:

    Amazon maakte verlies op zijn vore activiteiten, slechts door clouddiensten diensten in de positieve cijfers , 50 % minder dan het kwartaal ervoor, met normaal een top laatste kwartaal, nu verwachten ze zelf een moeilijk kwartaal . Logisch toch dat je met deze top prestatie maar 2 % koersverlies hebt .

    Die 2% hadden ze in aanloop naar de cijfers al gewonnen, per saldo 0% beweging op prutcijfers gelijk Apple
210 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links