Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 4,040 24 apr 2024 12:25
  • +0,054 (+1,35%) Dagrange 3,978 - 4,046
  • 397.226 Gem. (3M) 1,4M

BAM oktober 2021

817 Posts
Pagina: «« 1 ... 22 23 24 25 26 ... 41 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 HenkdeV 20 oktober 2021 17:46
    quote:

    havik of duif schreef op 20 oktober 2021 17:02:

    Al die shorters die onder de radar zitten zijn al weken bezig in de morgen aftebouwen omdat ze weten dat de koers bij de cijferpresentatie direct zal stijgen. In de middag mag dan weer de koers voor de volgende dag oplopen.
    Wanneer shorters afbouwen, dan moeten ze aandelen kopen.
    Dus dan gaat de koers eerder omhoog dan naar beneden.
    En wanneer ze daar in de middag mee stoppen, dan zou de koers dan naar beneden kunnen.

    En wanneer shorters weten dat de koers na de cijferpresentatie direct zal stijgen, dan zullen andere beleggers dat toch ook wel weten. Dus die zouden nu massaal kopen.

    En het is zeer de vraag of er nog veel shorters onder de radar zitten.

    Al met al rammelt jouw verhaal aan alle kanten.
  2. forum rang 8 HenkdeV 20 oktober 2021 17:54
    quote:

    havik of duif schreef op 20 oktober 2021 17:46:

    Ook bij goed nieuws zijn beleggers soms totaal de weg kwijt, kijk vandaag maar eens bij ASML, ijzersterke vooruitzichten, koers bij min 4%
    Hoe dat kan, heb je zelf op het ASML forum al aangegeven.

    havik of duif
    20 oktober 2021 09:14
    vele hebben in de afgelopen weken een te hoge verwachting opgebouwd en zijn bij deze prachtige cijfers en sterke vooruitzichten toch teleurgesteld.
  3. Geduld... 20 oktober 2021 18:02
    quote:

    havik of duif schreef op 20 oktober 2021 17:46:

    Ook bij goed nieuws zijn beleggers soms totaal de weg kwijt, kijk vandaag maar eens bij ASML, ijzersterke vooruitzichten, koers bij min 4%
    Tien jaar opzij leggen en niet meer naar kijken.
    Die Veldhovenaren weten inmiddels wel hoe het werkt.
    Geen zorgen.
    Kijk naar de nick; Geduld...

  4. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 20 oktober 2021 18:12
    Geduld, geduld, lullen ouwehoeren en nog eens lullen. Intussen wordt het duurder....

    Zitting Raad van State over reconstructie N65 in april 2022

    20 oktober 2021 Algemeen

    De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verwacht pas in april 2022 het Bestemmingsplan N65 te behandelen. Dat heeft de bestuursrechter in een brief aan de gemeente Vught laten weten.

    De Afdeling heeft de STAB (Stichting advisering bestuursrechtspraak) aangewezen als deskundige en gevraagd onderzoek te doen. Dat is niet ongebruikelijk en het maakt deel uit van een zorgvuldig proces, dat bijdraagt aan een juiste beoordeling. Het gevraagde onderzoek is specifiek geformuleerd en omvat een beschrijving van de huidige situatie en de gevolgen van het plan voor de afwikkeling van het verkeer, waaronder de bereikbaarheid en veiligheid.

    Binnen de afspraken
    De zittingsdatum past binnen de afspraken die onlangs bij de gunning van het werk voor de N65 zijn gemaakt met de aannemer (BAM Infra). Dat betekent dat de zittingsdatum, die nu bekend gemaakt is, vooralsnog geen financiële gevolgen voor de gemeente heeft. Niettemin betekent deze datum dat er tot die tijd niet begonnen kan worden met de werkzaamheden en dat de uitspraak afgewacht moet worden. Dat kan ook een tussenuitspraak zijn. Eerder was de verwachting uitgesproken dat de Raad van State de zaak nog dit jaar zou behandelen.

    In reactie op de brief van de Afdeling laat wethouder Du Maine weten blij te zijn met duidelijkheid over de verwachte zittingsdatum en de concrete, afgebakende onderzoeksopdracht voor het voorliggende Vughtse plan. Du Maine: “Wel vind ik het jammer dat het langer duurt voordat we met de voor Vught zo belangrijke werkzaamheden kunnen beginnen. Voorop staat echter het belang van een zorgvuldige afweging door de Raad van State. Daar hebben we, zeker ook met het inschakelen van STAB, alle vertrouwen in.”
  5. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 20 oktober 2021 18:13
    Work on Great Yarmouth's Third River Crossing 'progressing well'
    person

    Sean Galea-Pace
    Published: October 20, 2021
    Once completed, Great Yarmouth's Third River Crossing will help ease traffic congestion on the town's roads.

    Once completed, Great Yarmouth's Third River Crossing will help ease traffic congestion on the town's roads. - Credit: BAM | Farrans

    Work on Great Yarmouth's Third River Crossing is 'progressing well', helped largely through the support of key local partnerships, it is said.

    As one of Norfolk's most significant infrastructure projects in recent years, the £121m scheme is being delivered by the BAM Farrans joint venture and has been supported by Ipswich-based Red7Marine, which has acted as the marine partner of choice since April 2021.

    Upon coming onboard the project, Red7Marine's 250ft Haven Seariser 3 jack-up barge was sent to the site in order to carry out marine works.

    This involved the excavation of the quayside and installation of piles to form the foundations for the western and eastern bascule pits.

    The barge has recently demobilised form the site, but construction is set to continue with plans to have the bridge operational and open to traffic by early 2023.
  6. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 20 oktober 2021 18:14
    BEIJING - De overname van de vastgoedbeheertak van het in zwaar weer verkerende Chinese vastgoedbedrijf Evergrande is afgeketst. Evergrande besloot zelf de gesprekken te beëindigen omdat het bedrijf twijfelde of branchegenoot Hopson Development wel aan alle voorwaarden had voldaan om een bod te doen, meldt Evergrande in een verklaring. Eerder waren er al geruchten dat de gesprekken stillagen omdat de Chinese provincie Guangdong de overname niet zou steunen.

    Chinese media meldden eerder dat Hopson omgerekend 4,3 miljard euro wilde neerleggen voor een belang van 51 procent in de vastgoedbeheertak. Met dat geld zou Evergrande mogelijk weer wat rentebetalingen kunnen doen. Het bedrijf kampt met een schuldenlast van ruim 260 miljard euro en miste al enige rentebetalingen waardoor het op de rand van een faillissement verkeert.

    Er wordt gevreesd dat als Evergrande omvalt dit een domino-effect kan veroorzaken in de Chinese vastgoedwereld. Twee andere Chinese vastgoedontwikkelaars misten de afgelopen tijd al deadlines voor het aflossen van schulden. De Chinese overheid en de centrale bank van het land zeggen ervoor te zullen zorgen dat eventuele faillissementen geen bedreiging vormen voor het hele financiële systeem.

    Evergrande liet verder weten een verzoek te hebben gedaan om zijn aandelen vanaf donderdag weer te laten verhandelen op de beurs van Hongkong. De handel in de aandelen lag sinds 4 oktober stil vanwege de overnamegesprekken met Hopson. Het bedrijf waarschuwt beleggers daarbij wel voor de risico's die met investeringen in Evergrande gepaard gaan.
  7. forum rang 8 HenkdeV 20 oktober 2021 18:20
    quote:

    Geduld... schreef op 20 oktober 2021 18:02:

    [...]

    Tien jaar opzij leggen en niet meer naar kijken.
    Die Veldhovenaren weten inmiddels wel hoe het werkt.
    Geen zorgen.
    Kijk naar de nick; Geduld...

    10 jaar geleden was de koers iets van 28 euro.
    En is nog behoorlijk lager (ca 5 euro) geweest.
  8. Geduld... 20 oktober 2021 18:35
    quote:

    HenkdeV schreef op 20 oktober 2021 18:20:

    [...]

    10 jaar geleden was de koers iets van 28 euro.
    En is nog behoorlijk lager (ca 5 euro) geweest.
    Heb een ritje gedaan dec 18 / april 19.
    € 139 > € 174. Ik vond dat toen een mooi rendement.
    Ik was er toen blij mee en nu nog steeds.
    Maar we zijn amper twee en een half jaar verder en kijk nu.
    Deze lopende rit houd ik ze wat langer vast.
    Ze zijn duur, maar die ASML jongens zijn niet gek.
    Geduld...!
  9. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 21 oktober 2021 08:46
    Aandelen van het Chinese vastgoedbedrijf Evergrande zijn donderdag 10,5 procent in waarde gedaald. Dat gebeurde nadat een overname van de vastgoedbeheertak van het in zwaar weer verkerende bedrijf was afgeketst. De aandelen van Evergrande werden donderdag voor het eerst sinds 4 oktober weer verhandeld.
817 Posts
Pagina: «« 1 ... 22 23 24 25 26 ... 41 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links