Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Inflatie, inflatie, inflatie: dit waait niet zomaar over

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 61
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

91 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 Calimero 18 oktober 2021 20:49
    quote:

    Calimero schreef op 24 september 2021 13:30:

    www.iex.nl/Forum/Upload/2021/13186100...

    Mercury’s last period of retrograde motion in 2021 lasts from September 27 to October 17
    According to the age-old practice of astrology, we are all influenced by the effect of Mercury in retrograde.

    This is an excellent time to reflect on the past, however, and it’s said that intuition is high during these periods. Coincidences can be extraordinary.

    :)

    www.iex.nl/Forum/Upload/2021/13656017...

    www.youtube.com/embed/q2mu2iVU3N4?rel...
    We kunnen alles hier wel voorkauwen ... werkt echt niet Silk ...
  2. forum rang 5 De verhapstukkende bekokstover 18 oktober 2021 21:43
    quote:

    retsok schreef op 18 oktober 2021 20:56:

    Tja
    Conclusie van al het voorgaande van de afgelopen dagen: waarom zouden de boys van de Big Banks zich moeten verdiepen in ontelbare moeilijke cycli als ze gewoon zoals betoogd eens per maand tijdens een overvloedig diner bekokstoven welke kant ze de beurzen opduwen en zo alles al uitbuikend helemaal vanzelf binnenharken?
  3. forum rang 5 X_Million_Euro_Man 18 oktober 2021 22:22
    quote:

    Calimero schreef op 18 oktober 2021 10:06:

    [...]

    Speciaal gemaakt voor Angela ... omdat ze nog niet kan tellen .... :)
    Speciaal gemaakt voor Calimero, door Angela ... omdat hij nog niet kan tekenen ... met Adobe Photoshop PRO ... ;-)

    www.timeanddate.com/countdown/birthda...

  4. Stock Exchange Monkey 18 oktober 2021 22:44
    quote:

    Terminal velocity schreef op 18 oktober 2021 21:43:

    [...]

    Conclusie van al het voorgaande van de afgelopen dagen: waarom zouden de boys van de Big Banks zich moeten verdiepen in ontelbare moeilijke cycli als ze gewoon zoals betoogd eens per maand tijdens een overvloedig diner bekokstoven welke kant ze de beurzen opduwen en zo alles al uitbuikend helemaal vanzelf binnenharken?
    Dat is gewoon hoe het werkt en aangezien die niet van verliezen houden wordt alles in het werk gesteld om dit zo te laten verlopen. Wat denk je waarom Fred niet op richting handelt…
    Effe de aflevering vluchtig bekeken. Wel leuk verhaal, alleen die van Doets is 1 bijzondere en begrijp niet dat als je zelf stroom opwekt je met zo’n super vervuilende/jankende kettingzaag aan de gang gaat(elektrische zijn fantastisch)
  5. Stock Exchange Monkey 18 oktober 2021 22:46
    quote:

    1_Million_Euro_Man schreef op 18 oktober 2021 22:22:

    [...]

    Speciaal gemaakt voor Calimero, door Angela ... omdat hij nog niet kan tekenen ... met Adobe Photoshop PRO ... ;-)

    www.timeanddate.com/countdown/birthda...

    En ik niet kan tellen, maar ben wel weer effe geholpen :)
  6. forum rang 6 ttroo 18 oktober 2021 23:07
    Zelfs mijn luilak was in slaap gevallen met de huidige beurzen. Ik viel bijna in slaap tijdens mijn eigen wandeling. Gelukkig doe ik nog niet aan treinen. Maar bedankt voor je feedback, aangezien ik me zeker af vroeg zijn er mensen verkouden of niet? Ja dus. Tijdens mijn wandeling kom ik zeg 10 a 20 mensen tegen, kortom anderhalve meter afstand hebben we. Ja ja, geen mondkapjes bij vier lucht vaart maatschappijen in Scandinavie. Maar vluchten buiten Zweden, Denemarken en Noorwegen geldt uiteraard de mondkapjes. Ik las zelfs 47% bescherming na 6 maanden. Dus van die 1 miljoen die volgende week dinsdag na het werk gaan daarvan lopen 530.000 mensen met minimale bescherming tegen COVID ondanks dat ze dubbel gevaccineerd zijn. Nogmaal een groot risico. Want een maand later met 2 miljoen er bij en dan tegen 53% zitten we op een ruime 1 miljoen. Kortom eind november zijn de ongevaccineerden met 1.5 miljoen gelijk aan die 1.5 miljoen dubbel gevaccineerden die niet beschermd zijn. Vergist u niet de vandaag dubbel gevaccineerden daar van lopen 12% al COVID risico. Kortom als gevaccineerde wil ik dat iedereen gaat testen. Want een corona pas zeg me helemaal niets. Helemaal niets over het feit dat iemand wel of geen corona heeft. En de groep dubbel gevaccineerden met steeds meer COVID risico wordt groter en groter. En daar behoor ik over een paar maanden ook toe. Dus we moeten een derde vaccin gaan nemen of een vierde of een vijfde of een zesde. Ik vind wel dat ongevaccineerde zich beter moeten gaan gedragen. In de zin van ze komen te vaak in het zieken huis terecht. En dat is geen reclame voor de draag kracht van hun eigen groep. Aan de andere kant als zwangere vrouwen zonder vaccin in het zieken huis komen, kan ik dat begrijpen.

    Naar de beurzen. Wat is het saai. RoRAMPp. U begrijpt de bijnaam. Waarom daalt het daar zo hard? Als alles weer gaat lopen, gaan bedrijven weer lopen en gaan die weer huur betalen. Schijnbaar zie ik dat concept verkeerd. Flippen. Die flipte na de cijfers. Randstad. Die waren goed hersteld. Dit is een verloren dag voor de stieren, maar zeker nog geen winst dag voor de beren. Beren hebben hoogstens de stieren vandaag gestopt. Maar ze moeten morgen weer rood laten zien. Misschien krijgen de beren hulp uit de rapporterende hoek. Philips is een duidelijk voorbeeld hiervan. Wie gaat Philips volgen? Amerika gaat steeds meer los met cijferen. nasDAK ging super. Amerika ging super. VIXie ging nog meer omlaag. Ze liggen nog steeds op schema om volgende week maandag de bodem te zetten. En het kan altijd eerder, maar dan moeten ze groen laten zien om die bodem eerder te gaan zetten. En niet 1 dag. En beurzen blijven dus op schema liggen om dat de top neer te zetten. Maar cijfers, yields, politiek, macro kunnen die top eerder op de borden brengen. Misschien gaat India nog de eigen beurzen flink laten rocken. Het woord recessie komt steeds meer te voor schijn. Misschien gaat dat woord vanzelf meer echo-en op de beurzen. Op weg naar beurs einde van de week, op weg naar de beurs top.
91 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links