Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Huizenprijzen dalen met 60% in 7 jaar en nog veel meer.

40.341 Posts
Pagina: «« 1 ... 1980 1981 1982 1983 1984 ... 2018 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Atari 18 oktober 2021 14:43
    Geloof me dames en heren, de woningmarkt blijft doorstijgen. Iedereen in mijn omgeving verkoopt z'n oude woning niet of is actief in beleggen in vastgoed. Ik heb vrienden die 3 jaar geleden een geweldig succesvol experiment hebben gedraaid. Eerst koop je een woning gewoon met een normale hypotheek, met NHG met 2% rente voor verhuur. Maar voordat je dat doet koop je nog 2 panden aan en laat je allemaal passeren op dezelfde dag met NHG, kan ook eventueel 3 panden maar dat experiment hebben we nog niet gedaan. Tussen beide transacties zal 8 maanden. De rente was gedaald naar 1,7%. Op dat moment heb je 3 woningen voor de verhuur en een passief inkomen. 3x 1750euro inkomen en de waarde stijging vanaf dat moment 3x125.000. Geweldig goede handel. Niemand die ernaar omkijkt of zich druk maakt. Zelfs NHG niet want het wordt gedoogd en je moet alleen je hypotheek betalen. Per woning nog geen 500euro rente en aflossing. En je kosten koper en rente gewoon aftrekken want de Belastingdienst slaapt lekker door. Kijk zo wordt je slapend rijk. En niet door met je boterham trommeltje naar werk te fietsen. Titel van deze topic moet zijn waarde stijgt 60% of meer in 7 jaar tijd
  2. forum rang 6 andre68 18 oktober 2021 14:46
    quote:

    Atari schreef op 18 oktober 2021 13:37:

    Overigens adviseer ik iedereen hetzelfde te doen net als al mijn vrienden hebben we inmiddels aardig wat opgebouwd en de jongste is pas 33 en hoeft eigenlijk al niet meer te werken. Uiteraard wil ik iedereen best wat tips en adviezen geven om een goede start te maken.
    Slim dat je er gebruikt van maakt. Schandalig dat de overheid dit faciliteert/gedoogd/niet aanpakt.

    Maar goed dat deden/doen ze ook niet met woekerpolissen, groningse aardbevingsgedupeerden, toeslag-slachtoffers etc.

    Gewieksten zoals Atari maken gebruik van passieve ambtenaren die niet/nauwelijks ter verantwoording (kunnen) worden geroepen.
  3. Atari 18 oktober 2021 14:49
    Precies je moet slim zijn en profiteren van fouten in het systeem. Dat de enige route om snel geld te maken. Waarom regels naleven als ze niet gehandhaafd worden. Bij mijn kapper op de hoek en de Chinees is de pinautomaat altijd stuk. Heb jij jezelf afgevraagd waarom. In heel Rotterdam is vaak bij winkels van niet westerse komaf de pinautomaat stuk. Hahahahahahahahahahs, maar ze tikken vaak wel een dure wagen cash af. Dat doen ze niet omdat ze netjes hun belastingen betalen. En de overheid doet niets. Dus wat doe je zelf. Toekijken of meeprofiteren!
  4. forum rang 6 andre68 18 oktober 2021 14:51
    quote:

    Atari schreef op 18 oktober 2021 14:43:

    Geloof me dames en heren, de woningmarkt blijft doorstijgen. Iedereen in mijn omgeving verkoopt z'n oude woning niet of is actief in beleggen in vastgoed. Ik heb vrienden die 3 jaar geleden een geweldig succesvol experiment hebben gedraaid. Eerst koop je een woning gewoon met een normale hypotheek, met NHG met 2% rente voor verhuur. Maar voordat je dat doet koop je nog 2 panden aan en laat je allemaal passeren op dezelfde dag met NHG, kan ook eventueel 3 panden maar dat experiment hebben we nog niet gedaan. Tussen beide transacties zal 8 maanden. De rente was gedaald naar 1,7%. Op dat moment heb je 3 woningen voor de verhuur en een passief inkomen. 3x 1750euro huur inkomen en de waarde stijging vanaf dat moment 3x125.000. Geweldig goede handel. Niemand die ernaar omkijkt of zich druk maakt. Zelfs NHG niet want het wordt gedoogd en je moet alleen je hypotheek betalen. Per woning nog geen 500euro rente en aflossing. En je kosten koper en rente gewoon aftrekken want de Belastingdienst slaapt lekker door. Kijk zo wordt je slapend rijk. En niet door met je boterham trommeltje naar werk te fietsen.
    Nogmaals slim dat je er gebruik van maakt. De "dommen" vissen achter het net en betalen jouw (passieve) inkomen én rente/aflossing van jouw eigendom, waarvan de waardestijging ook nog eens voor jou is.

    Ik vind jouw handelen niet verwerpelijk, maar wel "het systeem" dat dít mogelijk maakt......maar ja.......bij wie moet je dan zijn....uuuhhhhhh.............
  5. [verwijderd] 18 oktober 2021 14:54
    Ik heb een AB aan Atari gegeven, blijf vooral posten, de banken gaan hoe dan ook gedagvaard worden, geen ontkomen aan, maar ff 10 miljard euro bij de ING inpompen gaat niet meer gebeuren, de Evergrande template gaat opgeld doen.

    NB

    De 30 dagen klok tikt gewoon vrolijk door, maar niemand hier weet de einddatum wanneer het stempel "D"(default) definitief wordt en de verzekeringsinzetten tot uitbetaling gaan komen, slaap zacht beste aandeelhouders van van alles en nog wat.
  6. Atari 18 oktober 2021 14:58
    Nee, dat heb ik niet nodig, ik heb geld zat en ga niets strafbaars doen terwijl je met vastgoed een prima boterham kan verdienen. Dat zou pas dom zijn. Ik maak me niet druk en hoef niet achterom te kijken. De waarde stijgt dagelijks en de huur komt maandelijks naar mij toe. waarom strafbare feiten plegen. Dat laat ik aan andere over
  7. forum rang 9 objectief 18 oktober 2021 14:58
    quote:

    andre68 schreef op 18 oktober 2021 14:51:

    [...]Nogmaals slim dat je er gebruik van maakt.
    Ik vind jouw handelen niet verwerpelijk, maar wel "het systeem" dat dít mogelijk maakt......maar ja.......bij wie moet je dan zijn....uuuhhhhhh.............
    Er is niks slim aan; het is puur geluk dat de rente extreem laag werd en heel lang is gebleven.
    Belasting ontwijken is daarbij niet verwerpelijk, al is het minder ethisch.
    In feite laat je je buurman jou rekeningen betalen!!
  8. Atari 18 oktober 2021 15:01
    Willem als jij t niet serieus wil nemen prima. Ik zeg alleen hoe t in elkaar steekt. En dat mijn buurman belasting betaald moet hij zelf weten. Hij kan t ook gaan ontduiken wat veel mensen doen. Ook figuren uit de politiek. Dus ga jezelf maar voor de gek houden en de brave burger uithangen.
  9. forum rang 7 ffff 18 oktober 2021 15:47
    Atari,

    Ik heb zelfs AL je postings van de afgelopen 48 uur op mijn gemak opnieuw doorgelezen.

    Toch een persoonlijk woordje. Ik ben zo'n 40 jaar ouder dan jij en heel wat watertjes doorzwommen. Wat mij aan JOUW postings opvalt is dat je de slagkracht van de Nederlandse Overheid onderschat. Nu komt er een geweldige poster langs, die duidelijk kennis van zaken heeft, en die enkel en alleen om goedbedoelde redenen, jou waarschuwt voor mankementen in jouw constructies, maar die wuif je weg.

    Natuurlijk is dat je goed recht, maar alleen maar goedbedoeld, Atari: De Overheid gaat op een gegeven moment ALTIJD achter de vette varkentjes aan. Dat wil zeggen: De Overheid gebruikt zijn energie en mogelijkheden niet om achter verpauperden te gaan, maar achter mensen met vermogen. met een bankrekening, dan wel met onroerend goed.

    Het is een dreun, maar op een dag kan er toch beslag gelegd worden, als je niet aan bepaalde voorwaarden hebt voldaan. Ik merk dat jouw constructies in zoverre kwetsbaar zijn, omdat ik jou niet hoor spreken over constructies die ik mijn hele leven heb toegepast: Stichtingen, Maatschappen, BVBA's, BV's , CVA en dat alles onder goede begeleiding van fiscaal juristen. DAT is ook een manier om wat over te houden, maar nogmaals, zelfs al heb je de mooiste constructies: Er komt een dag dat ze langskomen........

    Mijn posting is goedbedoeld, Atari, omdat ik jouw ondernemingszin zo herken en ervan kan genieten. Maar ik proef heel duidelijk onvoorzichtigheid, voor de dag dat er toch één en ander aan een nader onderzoek wordt onderworpen. Dat doet de Overheid altijd....als het varkentje goed vet geworden is en er uiteraard iets te plukken valt: Beslagleggingen is de geijkte maatregel...... Kan er uren over meepraten.... Onthoud ook één ding ontzettend goed: Je vijand slaapt nooit.

    Wat ik jou, echt goed bedoeld, aanraad is toch eens een goede fiscaal adviseur ite raadplegen en met hem te bespreken wat echt nog net kan en wat echt niet kan. Neem van mij aan dat als er fouten in je constructie zitten, dat er ooit afgerekend wordt......

    Tenslotte Atari: Ooit bouwde ik ook mijn eerste miljoenen in Nederland op en ergerde mij kapot aan de vermogensbelasting. Precies zoals jij zegt: Al dat belastinggeld om de verpamperde hangmatmaatschappij draaiend te houden: al de quasi werklozen, al de quasi zieken, de echte aanstellers en profiteurs. Hele volksstammen met een prachtuitkering.

    Ik verkaste dus naar het buitenland om daaraan te ontsnappen. Denk maar eens na wat jij gaat doen, als "ze" je weten te vinden. Dankzij het puike opzoekwerk van John/ Josti weet ik sinds 48 uur, dat de tarieven in Nederland weer zo ontzettend zijn opgetrokken dat ik niet de door mij wel 30 keer gepubliceerde 4550 Euro per dag, maar 5680 Euro per dag ontwijk door UIT Nederland weg te blijven.

    Gigantisch hoe die belastingdruk in Nederland stijgt, precies voor die mensen waar jij het ook niet aan uit wilt geven. Alleen moet je nog maar eens goed nadenken, hoe je dat in de toekomst denkt aan te pakken.

    Ik wens je wel succes, heb genoten van je postings, heb zelfs heel even over je werk gedroomd, maar kreeg toen weer die vervelende ervaring voor ogen die ik 40 jaar geleden had bij MIJN verhuurd onroerend goed in Nederland: Peter had zich kapot gewerkt voor een mooi pand, en de ellendige huurder betaalde niet en IK ondervond dat de Nederlandse Overheid meer de niet betalende huurder beschermt, dan de eigenaar van de woning. Kortom, bij MIJ een afknapper, 40 jaar geleden, maar blijkbaar heb jij dat soort ellende ( nog) niet meegemaakt.

    Peter
  10. Atari 18 oktober 2021 16:01
    Tja als je niet meer weet wat je moet zeggen is t ineens een trol. Nou ik besta echt en alles is obv waargebeurde feiten. Kijk zelf rond en zie het zelf, of je leeft in een andere maatschappij. Ik dank ffff voor zijn bijdrage! Maar in deze samenleving trek ik mijn eigen plan met dank aan de falende overheid. Tot nu toe levert het mij dikke winsten op en denken jullie maar aan een trol hahahaha
  11. forum rang 7 ffff 18 oktober 2021 16:05
    Ik zie dat je mijn posting NOG EEN KEER RUSTIG moet lezen, want ik proef weinig twijfel aan je werk. Enfin, ik heb ook heel veel moeten leren de afgelopen 50 jaar. Er waren zaken bij waar ik voor gewaarschuwd ben...., maar dacht ook...... Onthoud vooral Atari: Ze komen bij je langs als je financieel "vet" bent....
  12. Atari 18 oktober 2021 16:08
    Beste ffff bedankt voor de tips maar ik kijk ook al met 1 oog naar het buitenland. Nederland gaat naar de klote wordt uitgemolken door vluchtelingen, oost Europeanen en mensen van niet westerse komaf. Sterker nog die sluizen al het geld ook weg naar hun eigen land. De hele Turkse Rivièra is gebouwd met bijstandsgeld en fraude uit onze verzorgingsstaat.
  13. forum rang 10 DeZwarteRidder 18 oktober 2021 16:47
    quote:

    Atari schreef op 18 oktober 2021 16:08:

    Beste ffff bedankt voor de tips maar ik kijk ook al met 1 oog naar het buitenland. Nederland gaat naar de klote wordt uitgemolken door vluchtelingen, oost Europeanen en mensen van niet westerse komaf. Sterker nog die sluizen al het geld ook weg naar hun eigen land. De hele Turkse Rivièra is gebouwd met bijstandsgeld en fraude uit onze verzorgingsstaat.
    In het buitenland is de situatie precies hetzelfde of erger, maar als ik jou was dan zou ik naar Polen gaan, zodat je nog meer Polen kunt uitmelken.

  14. forum rang 4 Straddleman 18 oktober 2021 17:09
    quote:

    ffff schreef op 18 oktober 2021 15:47:

    Atari,

    Ik heb zelfs AL je postings van de afgelopen 48 uur op mijn gemak opnieuw doorgelezen.

    Toch een persoonlijk woordje. Ik ben zo'n 40 jaar ouder dan jij en heel wat watertjes doorzwommen. Wat mij aan JOUW postings opvalt is dat je de slagkracht van de Nederlandse Overheid onderschat. Nu komt er een geweldige poster langs, die duidelijk kennis van zaken heeft, en die enkel en alleen om goedbedoelde redenen, jou waarschuwt voor mankementen in jouw constructies, maar die wuif je weg.

    Natuurlijk is dat je goed recht, maar alleen maar goedbedoeld, Atari: De Overheid gaat op een gegeven moment ALTIJD achter de vette varkentjes aan. Dat wil zeggen: De Overheid gebruikt zijn energie en mogelijkheden niet om achter verpauperden te gaan, maar achter mensen met vermogen. met een bankrekening, dan wel met onroerend goed.

    Het is een dreun, maar op een dag kan er toch beslag gelegd worden, als je niet aan bepaalde voorwaarden hebt voldaan. Ik merk dat jouw constructies in zoverre kwetsbaar zijn, omdat ik jou niet hoor spreken over constructies die ik mijn hele leven heb toegepast: Stichtingen, Maatschappen, BVBA's, BV's , CVA en dat alles onder goede begeleiding van fiscaal juristen. DAT is ook een manier om wat over te houden, maar nogmaals, zelfs al heb je de mooiste constructies: Er komt een dag dat ze langskomen........

    Mijn posting is goedbedoeld, Atari, omdat ik jouw ondernemingszin zo herken en ervan kan genieten. Maar ik proef heel duidelijk onvoorzichtigheid, voor de dag dat er toch één en ander aan een nader onderzoek wordt onderworpen. Dat doet de Overheid altijd....als het varkentje goed vet geworden is en er uiteraard iets te plukken valt: Beslagleggingen is de geijkte maatregel...... Kan er uren over meepraten.... Onthoud ook één ding ontzettend goed: Je vijand slaapt nooit.

    Wat ik jou, echt goed bedoeld, aanraad is toch eens een goede fiscaal adviseur ite raadplegen en met hem te bespreken wat echt nog net kan en wat echt niet kan. Neem van mij aan dat als er fouten in je constructie zitten, dat er ooit afgerekend wordt......

    Tenslotte Atari: Ooit bouwde ik ook mijn eerste miljoenen in Nederland op en ergerde mij kapot aan de vermogensbelasting. Precies zoals jij zegt: Al dat belastinggeld om de verpamperde hangmatmaatschappij draaiend te houden: al de quasi werklozen, al de quasi zieken, de echte aanstellers en profiteurs. Hele volksstammen met een prachtuitkering.

    Ik verkaste dus naar het buitenland om daaraan te ontsnappen. Denk maar eens na wat jij gaat doen, als "ze" je weten te vinden. Dankzij het puike opzoekwerk van John/ Josti weet ik sinds 48 uur, dat de tarieven in Nederland weer zo ontzettend zijn opgetrokken dat ik niet de door mij wel 30 keer gepubliceerde 4550 Euro per dag, maar 5680 Euro per dag ontwijk door UIT Nederland weg te blijven.

    Gigantisch hoe die belastingdruk in Nederland stijgt, precies voor die mensen waar jij het ook niet aan uit wilt geven. Alleen moet je nog maar eens goed nadenken, hoe je dat in de toekomst denkt aan te pakken.

    Ik wens je wel succes, heb genoten van je postings, heb zelfs heel even over je werk gedroomd, maar kreeg toen weer die vervelende ervaring voor ogen die ik 40 jaar geleden had bij MIJN verhuurd onroerend goed in Nederland: Peter had zich kapot gewerkt voor een mooi pand, en de ellendige huurder betaalde niet en IK ondervond dat de Nederlandse Overheid meer de niet betalende huurder beschermt, dan de eigenaar van de woning. Kortom, bij MIJ een afknapper, 40 jaar geleden, maar blijkbaar heb jij dat soort ellende ( nog) niet meegemaakt.

    Peter
    Jij houdt van hokjes he?
    Zum kotzen maar ja, het is niet anders.
    50 jaar ervaring en nog geen ruk opgeschoten.
    Geluk ermee
  15. forum rang 9 josti5 18 oktober 2021 18:24
    quote:

    ffff schreef op 18 oktober 2021 16:05:

    Ik zie dat je mijn posting NOG EEN KEER RUSTIG moet lezen, want ik proef weinig twijfel aan je werk. Enfin, ik heb ook heel veel moeten leren de afgelopen 50 jaar. Er waren zaken bij waar ik voor gewaarschuwd ben...., maar dacht ook...... Onthoud vooral Atari: Ze komen bij je langs als je financieel "vet" bent....
    Einde quote.

    Ja, heb atari, met al zijn ook door mij zeer gewaardeerde openheid op een openbaar forum, al aangegeven, wat terughoudender te zijn, want inderdaad: je vijand slaapt nooit, en zeker Vadertje Financiële Staat niet, die zo nu en dan ene bedrijf of individu eruit pikt, om een openbaar voorbeeld te stellen, en daardoor een waarschuwing af te geven.

    Zo ongeveer als dat vreselijke Australische TV-programma, dat laat zien, hoe slim de Australische douane en immigratiedienst wel niet zijn, dus 'U bent hierbij gewaarschuwd'...

    Ik zal ook nooit die belegger (ben zijn naam helaas vergeten), die in de begintijd van IEX heel erg actief was met het promoten van aandelen: ook hij werd in de kraag gegrepen, en ten voorbeeld gesteld.

    En inderdaad zijn de indirecte belastingen schandalig gestegen, en dat doen ze nóg, met als gevolg dat de vrije bestedingsruimte van de loonslavenmassa per saldo al 40 jaar vrijwel stil staat, aldus de RABO bank:

    economie.rabobank.com/publicaties/201...

    Sterker nog: de éénverdiener is inmiddels vrijwel uit beeld, en zelfs met twéé salarissen is het al moeilijk, om rond te komen (nogmaals: het betreft de loonslavenmassa).

    De schone schijn wordt nog steeds, ieder jaar weer, door Vadertje Financiële Staat met positieve 'koopkrachtplaatjes' overeind gehouden, maar gelukkig begint het zelfs in de 2e kamer door te dringen, dat die plaatjes fake zijn.

    Dus ja, Atari, Peter en anderen (onder wie ik mijzelf reken): wil je uiteindelijk financieel overleven, dan dien je de overheid altijd een stap vóór te zijn, en voorál niet onder haar vergrootglas te belanden...

    N.B. De fruitman en de visboer op de markt smeken al langere tijd om contant geld...



40.341 Posts
Pagina: «« 1 ... 1980 1981 1982 1983 1984 ... 2018 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0651 +0,07%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.695,50 -0,80%
Gold spot 2.391,88 +0,53%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links