Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.559 Posts
Pagina: «« 1 ... 2850 2851 2852 2853 2854 ... 3528 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 14 oktober 2021 13:34


    6 Januari Capitol bestorming onderzoek van het House Committee

    Vandaag moeten Steve Bannon ( Trump former Advisor ) en Kashyap Patel ( Former Defense Department Official onder Trump ) voor een hoorzitting verschijnen.

    Vorige week hadden zij documenten moeten inleveren
    Onduidelijk of zij dit gedaan hebben.
    De berichten zijn dat Bannon geen documenten wilde inleveren en er met Patel contact was over documenten.

    Vandaag zal moeten blijken of zij daadwerkelijk verschijnen en indien niet of Het House Committee maatregelen neemt.

  2. forum rang 10 luchtschip 14 oktober 2021 14:57


    De partij van Donald Trump gaat steeds meer extremere vormen aannemen.

    In Virginia zijn momenteel verkiezingen voor de Gouverneurspost van Virginia.

    De Republikeinse kandidaat is op een rally bijeenkomst.
    Zweert trouw aan de vlag ( pledge of allegiance ), die gedragen werd tijdens "vreedzame" rally met Donald J Trump op 6 januari.

    Op 6 januari was de coup poging van Trump door de bestorming van het Capitol.

    At the rally last night for GOP VA Gov candidate Glenn Youngkin, they said the ‘Pledge of Allegiance’ to a flag that was carried during the insurrection on Jan 6, as if it was sacred or something.

    video 0:33 minuut

    twitter.com/TeaPainUSA/status/1448629...

    Commentaar van T.E. Pain, schrijver ;

    Sound familiar?

    The Blutfahne or Blood Flag, is a Nazi Party swastika flag that was carried during the attempted coup d’etat Beer Hall Putsch in Munich, Germany on 9 November 1923, during which it became soaked in the blood of one of the SA men who died.

  3. forum rang 9 gnocchi. 14 oktober 2021 15:01
    quote:

    luchtschip schreef op 14 oktober 2021 13:34:

    6 Januari Capitol bestorming onderzoek van het House Committee

    Vandaag moeten Steve Bannon ( Trump former Advisor ) en Kashyap Patel ( Former Defense Department Official onder Trump ) voor een hoorzitting verschijnen.

    Vorige week hadden zij documenten moeten inleveren
    Onduidelijk of zij dit gedaan hebben.
    De berichten zijn dat Bannon geen documenten wilde inleveren en er met Patel contact was over documenten.

    Vandaag zal moeten blijken of zij daadwerkelijk verschijnen en indien niet of Het House Committee maatregelen neemt.

    Hier komt het: Steve Bannon kan beter over zijn schouder gaan kijken voor US Marshals
    Bill Palmer | 8:00 pm EDT 13 oktober, 2021.

    www.palmerreport.com/analysis/here-it...

    Zelfs nu veel te veel media-pundits blijven klagen dat we op "dag vijf" zitten en het 6 januari Comité "niets doet" aan degenen die dagvaardingen hebben genegeerd, blijkt letterlijk niets van dat alles waar te zijn. Ten eerste, we zijn niet op dag vijf van wat dan ook; de laatste (secundaire) deadline voor de dagvaardingen is eigenlijk donderdag. En nu onthult de commissie wat er gaat gebeuren zodra de werkelijke deadline is aangebroken.

    Congreslid Stephanie Murphy, die in het 6 januari Comité zit, heeft eerder vandaag tijdens een optreden op MSNBC publiekelijk bevestigd dat US Marshals achter Steve Bannon en anderen aan zullen worden gestuurd als dat nodig is om hen te laten gehoorzamen.

    Laten we duidelijk zijn: dit is geen film, dus Tommy Lee Jones zal niet om 12:01 uur op pad worden gestuurd om Bannon in elk bijgebouw, schuur en kippenhok te zoeken (je hebt "The Fugitive" gezien of niet). Dit proces zal gebeuren op een realistische, juridisch haalbare tijdlijn. Maar het is duidelijker dan ooit dat het comité niet aan het kloten is.

    Voor de waarnemers die vragen waarom ze "nog steeds moeten wachten" op actie van de commissie, is het de moeite waard te herhalen dat de deadline voor de documenten van de dagvaardingen vorige week was, maar dat de deadline voor de getuigenissen later deze week is. Je kunt de commissie niet vragen om een tijdmachine te gebruiken. Dit is niet "Back to the Future."

    Maar om u eraan te herinneren dat het 6 januari Comité wel degelijk agressief is en dat haar tactiek vooruitgang boekt, meldt Reuters dat Mark Meadows en Kash Patel meewerken en deze week getuigenissen zullen afleggen voor het comité. Het toont aan dat de commissie in feite echte vooruitgang boekt, zelfs terwijl Twitter fantasieland rondschreeuwt over hoe de commissie "niets doet" en hoe de slechteriken "overal mee wegkomen".

    In ieder geval, ervan uitgaande dat Steve Bannon niet op het laatste moment toegeeft, zal hij nu over zijn schouder moeten gaan kijken voor US Marshals. Het is ook vermeldenswaard dat terwijl Bannon probeert te doen alsof hij arrogant zijn neus ophaalt voor deze dagvaarding, dat niet is wat er gebeurt. Hij is onder bevestigd strafrechtelijk onderzoek in New York, en als hij getuigt voor het Huis, New York aanklagers kunnen die getuigenis gebruiken in hun strafzaak tegen hem. Bannon is in het nauw gedreven en zit in een niet te winnen situatie. Niemand hier "komt weg met" iets.
  4. forum rang 9 gnocchi. 14 oktober 2021 15:07
    Trump: Als de GOP de verkiezingen van 2020 niet herstelt, zullen Republikeinen niet stemmen in '22 of '24
    DOOR Todd Neikirk 14 oktober 2021.

    Link Engels.
    hillreporter.com/trump-if-the-gop-doe...

    Tijdens de impeachment hoorzitting in januari van dit jaar stemden 7 Republikeinse senatoren voor een veroordeling van Donald Trump. Als er 10 voor zouden kiezen, zou Trump zich in de toekomst niet meer verkiesbaar mogen stellen voor een ambt.

    Waar het op neerkomt is dat de voormalige president helemaal niets geeft om de partij of haar toekomst. Het enige waar hij echt om geeft is zijn ego en zijn macht. Het was dan ook geen verrassing dat Trump woensdagavond dreigde dat Republikeinen in 2022 of 2024 niet meer zouden stemmen als GOP-wetgevers de grote leugen niet zouden steunen.

    De voormalige president schreef in een verklaring:

    "Waarom bestudeert de 6 januari Unselect Committee van partijdige hacks niet de massale presidentiële verkiezingsfraude, die plaatsvond op 3 november en de reden was dat honderdduizenden mensen naar Washington gingen om te protesteren op 6 januari? Kijk naar de cijfers die nu worden gerapporteerd over de fraude, die we nu de "Echte Grote Leugen" noemen. Je kunt 6 januari niet bestuderen zonder de reden te bestuderen waarom het gebeurde, 3 november. Maar dat willen de Democraten niet, omdat ze weten wat er op de verkiezingsdag is gebeurd in de Swing States, en daarbuiten. Als we eerlijke media hadden, zou deze verkiezing al maanden geleden ongedaan zijn gemaakt, maar onze media zijn bijna net zo corrupt als ons politieke systeem!"

    De meeste verkiezingen zijn tegenwoordig partijdig en dichtbij. Zelfs als een klein percentage Republikeinen niet gaat stemmen in de midterms van 2022, kan dat een groot effect hebben. Het zal interessant zijn om te zien welke Republikeinen Trump blijven steunen en welke zich tegen hem uitspreken.
  5. forum rang 10 luchtschip 14 oktober 2021 15:07

    Trump heeft op 13 Oktober een "Statement" afgegeven.

    Statement by Donald J Trump, 45th President of the United States of America :

    If we don't solve the Presidential Election Fraud of 2020 ( which we have thoroughly and conclusively documented ), Repubkicans will nt be voting in 2022 and 2024.
    It's the single most important thing for Republicans to do.

    statement :
    pbs.twimg.com/media/FBmyVD2XIAEocib?f...

    Sahil Kapur, National Political Reporter at @NBCNews :

    Trump just threatened to have Republican voters stay home in 2022 and 2024 unless the party is able to "solve" (by which he seems to mean overturn) the result of the last presidential election, which he lost.
  6. forum rang 9 gnocchi. 14 oktober 2021 15:19
    Sheldon Whitehouse: Geloof rechter Alito niet - het is duidelijk dat dit hooggerechtshof is gebouwd door zwart geld
    Sen. Sheldon Whitehouse, Salon
    14 oktober, 2021

    Hoe sterk is het patroon? Tijdens de ambtstermijn van opperrechter John Roberts heeft het Hof meer dan 80 partijdige beslissingen genomen, met 5-4 of 6-3 stemmen, waarbij grote belangen betrokken waren die belangrijk zijn voor de grote donateurs van de Republikeinse Partij. Republikeins benoemde rechters hebben de donorbelangen in elke zaak een overwinning bezorgd.

    Lees verder.
    www.rawstory.com/sheldon-whitehouse-j...
  7. forum rang 9 gnocchi. 14 oktober 2021 15:26
    Top lawyers won’t touch Donald Trump with a ‘1,000-foot pole’ as legal crises escalate

    Minstens vier bekende advocaten hebben de afgelopen weken herhaalde verzoeken van Trumps team afgewezen, vertelde een bron die bekend was met de besprekingen aan CNN, waardoor de tweemaal beschuldigde president met een klein en relatief onervaren juridisch team achterblijft om uitvoerende privileges en andere constitutionele kwesties te procederen.

    "Je zou een top 10 nationaal advocatenkantoor willen zien met een groot, ervaren DC kantoor," zei John Yoo, een universiteit van Californië in Berkeley hoogleraar in de rechten en voormalig ambtenaar van het ministerie van Justitie voor George W. Bush. "Dat zie je hier niet. Het is nogal opvallend."

    Sommige advocaten van grote namen zijn afgeschrikt door de reputatie van de ex-president voor het niet betalen van juridische honoraria, volgens bronnen dicht bij conservatieve juridische kringen, terwijl anderen wegblijven vanwege de reputatieschade die Trump's vorige advocaten hebben opgelopen.

    Lees verder.
    www.rawstory.com/donald-trump-lawyer-...
  8. forum rang 9 gnocchi. 14 oktober 2021 20:07
    Bannon gaat de zelfde tactiek van Donald toepassen. Vertragen en van de ene rechtszaak na de andere.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/steve-bannon-crimina...

    twitter.com/RawStory/status/144870772...

    6 januari: panel stemt over minachting van Congres voor Steve Bannon
    Travis Gettys
    14 oktober 2021.

    Het selecte comité van het Huis dat de opstand van 6 jan. onderzoekt, zal volgende week stemmen of het Steve Bannon in minachting van het Congres zal vinden.

    Wetgevers gaven een dagvaarding uit aan de voormalige strateeg van het Witte Huis op zoek naar bewijs van zijn mogelijke betrokkenheid bij het coördineren van de dodelijke aanval op het Amerikaanse Capitool met als doel Donald Trump in functie te houden, en het selecte comité zal dinsdag stemmen of het hem in minachting zal houden voor het weigeren te voldoen aan hun bevel.

    "De heer Bannon heeft geweigerd om samen te werken met de Select Committee en in plaats daarvan verschuilt hij zich achter de ontoereikende, algemene en vage verklaringen van de voormalige president met betrekking tot privileges waarop hij zich heeft beweerd te beroepen," zei commissievoorzitter Rep. Bennie Thompson (D-MS). "Wij verwerpen zijn standpunt volledig. De Select Committee zal het negeren van onze dagvaardingen niet tolereren, dus we moeten doorgaan met de procedure om de heer Bannon te verwijzen voor strafrechtelijke minachting."

    Nadat het select committee een minachtingsrapport heeft aangenomen, zal het worden doorverwezen naar het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden voor een stemming en vervolgens worden overgedragen aan het kantoor van de Amerikaanse procureur voor vervolging.
  9. forum rang 9 gnocchi. 14 oktober 2021 20:16
    Ik denk eerder dat hij veel geld nodig heeft voor zijn aankomende rechtszaken om uit de gevangenis te blijven of te ontkomen aan huisarrest en afgesloten wordt van enig vorm van media.

    Link Engels.
    hillreporter.com/increasingly-despera...

    Steeds wanhopiger en agressiever wordende Trump-mails vertellen aanhangers dat ze verraders zijn als ze geen geld sturen
    DOOR Todd Neikirk 14 oktober 2021

    Het maakt niet uit hoe rijk ze zijn, alle politici hebben ontzettend veel donaties nodig om zich verkiesbaar te stellen. En hoe hoger het ambt, hoe meer geld ze nodig hebben. Als ze zich verkiesbaar stellen voor het presidentschap gaat het bedrag alleen maar omhoog.

    En alles wijst erop dat Donald Trump van plan is om zich in 2024 opnieuw kandidaat te stellen voor het presidentschap. Als gevolg daarvan is hij actief bezig met fondsenwerving, jaren voordat de verkiezingen zelfs maar plaatsvinden. De e-mails die hij naar aanhangers stuurt, worden steeds wanhopiger en agressiever.

    Een kopie van een e-mail van de NRCC die werd gedeeld door Andrew Sollender was ronduit bedreigend. Er stond in:

    "Je bent een verrader... Je hebt Trump in de steek gelaten. Ons werd verteld dat je een beproefde en ware, levenslange patriot was. Maar toen Trump zei dat hij zich kandidaat zou stellen voor het presidentschap als we het Huis zouden terugnemen van Nancy Pelosi ... Je deed niets. Had Trump het mis over jou? Dit is uw laatste kans om uw loyaliteit te bewijzen of te worden gebrandmerkt als deserteur. We geven jullie een laatste kans om achter Trump te staan. Je hebt maar 17 minuten."

    Naast het feit dat dit soort e-mails illegaal zouden moeten zijn, is het ook zorgwekkend dat zoiets gaat werken. Trump heeft een geschiedenis van niet zorgvuldig omgaan met de donaties van zijn aanhangers en dit is daar maar weer een voorbeeld van.
  10. forum rang 9 gnocchi. 14 oktober 2021 21:35
    [BREAKING] Jan 6e Comité zal strafrechtelijke minachting vragen voor Steve Bannon
    DOOR Tara Dublin 14 oktober 2021

    "Wij verwerpen zijn standpunt volledig. De Select Committee zal niet tolereren dat we onze dagvaardingen negeren, dus we moeten doorgaan met de procedure om de heer Bannon te verwijzen voor strafrechtelijke minachting," zei Thompson, die zei dat de stemming is gepland voor dinsdagavond.

    Minachting van het Congres kan leiden tot een boete en tussen de één en twaalf maanden gevangenisstraf, volgens de commissie.

    Lees verder.
    hillreporter.com/breaking-jan-6th-com...

    [Dit is een brekend en zich ontwikkelend verhaal, kijk terug voor updates]
  11. forum rang 7 ff_relativeren 15 oktober 2021 00:42

    We weten inmiddels dat Donald Trump alle Republikeinen oproept om in 2022 en in 2024 niet te gaan stemmen bij de verkiezingen. Wie denkt en publiceert dat het Donald Trump alleen te doen is om zijn eigen ego, kan er wel eens lelijk naast zitten. Donald Trump is nog steeds bezig met een slow-motion uitrol van een nieuwe machtsgreep. En het oproepen om niet deel te nemen aan de verkiezingen vertoont contouren van een goed uitgedacht Plan B.

    Wat houdt Plan B in ? Als Donald Trump genoeg Republikeinen zo ver krijgt om niet te gaan stemmen in de tussentijdse 2022 verkiezing, plus in de Presidentiele verkiezing van 2024, dan is de volgende stap die we mogen verwachten, dat Trump en de zijnen aan de Republikeinen vertellen dat het langverwachte moment is gekomen : Zij hebben niet voor het Parlement gestemd en niet voor de President gestemd, en daardoor zijn zij geen gehoorzaamheid meer schuldig aan het landsbestuur. Zelfs niet aan het naleven van de Wetten van de USA.

    Dit , beste lezers , is hoe een scheuring van de Verenigde Staten tot stand gaat komen onder de ophitsende leiding van Donald Trump. De "Rode" staten splitsen zich af van de USA, installeren een lid van de Trump Dynastie op de Republikeinse troon , en krijgen vanuit Texas aan de Golf van Mexico, en via de Red River die uitkomt in de Mississippi, toegang tot de oceanen. Rivier de Mississippi stroomt door een tiental vooral Republikeinse Staten ; Minnesota, Louisiana, Wisconsin, Illinois, Kentucky, Tennessee, Mississippi, Iowa, Missouri, en Arkansas.

    Qua burgerrechten mogen we daar een terugkeer verwachten naar de tijden van voor de Amerikaanse burgeroorlog, geheel in stijl van de opvattingen van Donald Trump en de witte puntmutsen. Zo zou de nabije toekomst van Amerika er uit kunnen zien. Veel retoriek tijdens de afscheiding, maar beide partijen wijs genoeg om de afscheiding niet uit te laten lopen op een nieuwe burgeroorlog. En dat is precies waar Donald Trump op rekent. Dat hij ook hiermee weg komt.

    Vergis u niet. Het doet er niet toe of Donald Trump zelf intellectueel genoeg is om zoiets te bedenken en te regisseren. Het proces is inmiddels in werking gezet ! De grootste hoop die de USA momenteel heeft, is dat Justitie niet langer wacht dan hooguit medio 2022 om Vonnis uit te spreken over alles waarvoor Donald Trump momenteel onderzocht en vervolgd wordt.
  12. forum rang 9 gnocchi. 15 oktober 2021 08:23
    Andrew McCabe heeft zojuist wraak genomen op Donald Trump
    Bill Palmer | 21:39 uur EDT 14 oktober 2021.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/andrew-...

    De DOJ van Biden heeft zojuist het pensioen van Andrew McCabe hersteld met volledig achterstallig loon, nadat de toenmalige president Donald Trump hem bestraffend en illegaal had ontslagen. Dit soort juridische procedures kost tijd om goed te worden uitgevoerd, maar het is duidelijk dat dingen worden opgelost!

    – Nieuwe peiling van Fox News erkent dat president Biden veel populairder is dan Donald Trump. De peilingen van Fox News zijn verrassend eerlijk. Verwacht gewoon niet dat Fox-persoonlijkheden in de lucht toegeven dat deze peiling bestaat.

    – Om eerlijk te zijn, de gedetineerde Steve Bannon zal waarschijnlijk veel lijken op de gewone Steve Bannon.
  13. forum rang 10 luchtschip 15 oktober 2021 12:26
    quote:

    ff_relativeren schreef op 15 oktober 2021 00:42:

    We weten inmiddels dat Donald Trump alle Republikeinen oproept om in 2022 en in 2024 niet te gaan stemmen bij de verkiezingen. Wie denkt en publiceert dat het Donald Trump alleen te doen is om zijn eigen ego, kan er wel eens lelijk naast zitten. Donald Trump is nog steeds bezig met een slow-motion uitrol van een nieuwe machtsgreep. En het oproepen om niet deel te nemen aan de verkiezingen vertoont contouren van een goed uitgedacht Plan B.

    Wat houdt Plan B in ? Als Donald Trump genoeg Republikeinen zo ver krijgt om niet te gaan stemmen in de tussentijdse 2022 verkiezing, plus in de Presidentiele verkiezing van 2024, dan is de volgende stap die we mogen verwachten, dat Trump en de zijnen aan de Republikeinen vertellen dat het langverwachte moment is gekomen : Zij hebben niet voor het Parlement gestemd en niet voor de President gestemd, en daardoor zijn zij geen gehoorzaamheid meer schuldig aan het landsbestuur. Zelfs niet aan het naleven van de Wetten van de USA.

    Dit , beste lezers , is hoe een scheuring van de Verenigde Staten tot stand gaat komen onder de ophitsende leiding van Donald Trump. De "Rode" staten splitsen zich af van de USA, installeren een lid van de Trump Dynastie op de Republikeinse troon , en krijgen vanuit Texas aan de Golf van Mexico, en via de Red River die uitkomt in de Mississippi, toegang tot de oceanen. Rivier de Mississippi stroomt door een tiental vooral Republikeinse Staten ; Minnesota, Louisiana, Wisconsin, Illinois, Kentucky, Tennessee, Mississippi, Iowa, Missouri, en Arkansas.

    Qua burgerrechten mogen we daar een terugkeer verwachten naar de tijden van voor de Amerikaanse burgeroorlog, geheel in stijl van de opvattingen van Donald Trump en de witte puntmutsen. Zo zou de nabije toekomst van Amerika er uit kunnen zien. Veel retoriek tijdens de afscheiding, maar beide partijen wijs genoeg om de afscheiding niet uit te laten lopen op een nieuwe burgeroorlog. En dat is precies waar Donald Trump op rekent. Dat hij ook hiermee weg komt.

    Vergis u niet. Het doet er niet toe of Donald Trump zelf intellectueel genoeg is om zoiets te bedenken en te regisseren. Het proces is inmiddels in werking gezet ! De grootste hoop die de USA momenteel heeft, is dat Justitie niet langer wacht dan hooguit medio 2022 om Vonnis uit te spreken over alles waarvoor Donald Trump momenteel onderzocht en vervolgd wordt.
    Dit is inderdaad een groot gevaar wat er in de US loert.

    De Republikeinen ( dat wil zeggen de Senatoren gelinkt aan Trump ) zijn op weg naar een absolute machtspositie met een dictatoriaal karakter.

    Of het gaat lopen via de hier omschreven weg, een afscheiding van de Republikeinse Staten.
    Of de Republikeinen doen toch mee aan de verkiezingen en wanneer de Republikeinen de meerderheid hebben in het Huis van afgevaardigden en de Senaat, zullen zij een totalitair systeem ontwikkelen en alle democratische grondbeginselen uitschakelen.

    Bedankt voor deze visie.

    Kun je ook aangeven van wie deze visie komt ?
    Je hebt er geen link bijgezet en ik ben toch geïnteresseerd wie deze visie heeft gepubliceerd.
  14. forum rang 10 luchtschip 15 oktober 2021 13:47
    quote:

    ff_relativeren schreef op 15 oktober 2021 12:41:

    Hoi @ luchtschip, het is mijn eigen visie (vandaar geen bronlinkje).
    OK,

    Goed verhaal.

    Deze visie kan ik wel ondersteunen.
    Het is geen wet van meden en perzen dat het zich zo gaat ontwikkelen, maar er zijn genoeg signalen binnen de Republikeinse Partij en Trump volgers, die deze visie ondersteunen.

    Frappant is wel dat ( op Texas en Florida na ) de meeste Staten van de Republikeinen netto ontvangers zijn van het Overheidsgeld.
    De meeste Republikeinse Staten zijn landbouwgebieden en financieel afhankelijk van de rijkere Democratische Staten.
    Mocht Trump en de Republikeinen zich afscheiden van de rest van het land, dan zullen ze toch grote moeite hebben de welvaart op peil te houden.

    Blijft ook nog de vraag hoe groot de achterban van Trump en zijn Senatoren blijft.
    Er zullen genoeg Republikeinse kiezers zijn ( of komen ) die vraagtekens gaan zetten bij de geloofwaardigheid en realiteitszin van Trump's plannen.
    Er is veel aandacht voor de sensatie van het Trump kamp, maar het gaat toch om wat de grote meerderheid van de Republikeinen denkt.
    Mogelijk dat een groot deel tot inkeer komt.
    Of niet ?
    De toekomst zal het leren.
  15. forum rang 10 luchtschip 15 oktober 2021 14:03


    Trump haalt weer eens geld op om hem te steunen in de STRIJD ( BATTLE )

    Het is niet gewoon een politieke partij ( voorman ) steunen maar een oproep om mee te doen aan de strijd.

    Trump wijst erop dat het overduidelijk is dat er vals gespeeld ( cheated ) werd bij de November 2020 Presidentsverkiezing

    Kom op vrienden,
    nu is het jullie tijd
    Jullie land heeft jullie hard nodig aan de frontlinies van deze strijd om de integriteit van de verkiezingen te verdedigen
    Zijn jullie er klaar voor ?

    Geef alstublieft ieder bedrag middels een donatie .

    pbs.twimg.com/media/FBtVqVhXMBMhn03?f...

    twitter.com/atrupar/status/1448845895...

    Ophitsen, opruien van zijn achterban met leugens en daarbij geld vragen.

  16. forum rang 6 Opentop 15 oktober 2021 14:36
    quote:

    luchtschip schreef op 15 oktober 2021 14:11:

    Adam Schiff ( Democraat, Huis Afgevaardigde ) :

    "The Republican Party has turned into an autocratic cult of the former president. It is no longer wedded even to the idea of democracy."

    video 1:28 minuut

    twitter.com/atrupar/status/1448818886...
    Adam Schiff zou zich buiten de discussie moeten houden.
    Ik vind de visie dat Trump op een of andere manier zijn eigen land wil belachelijk. Maar omdat het Trump betreft aannemelijk.
    Voor de democraten altijd een win.
    -niet stemmen, geen vertegenwoordiging.
    -de helft gaat niet stemmen, altijd verlies voor de Rep.
    -wel stemmen, geef ja aan dat je de leider niet volgt. Dat is pas raar.
    Kortom, niks zeggen lekker doorgaan vooral geen olie op het vuur gooien.
    De geschiedenis leert dat men ook een "vijand"nodig heeft die de home base verbind.
    Zorg dat je geen vijand wordt.
  17. forum rang 9 gnocchi. 15 oktober 2021 22:48

    Brad Reed
    15 oktober 2021
    Jeffrey Epstein zei dat Bill Barr echt het Witte Huis leidde -- niet de debiel' Trump:
    Michael Wolff.

    Link Engels.

    www.rawstory.com/jeffrey-epstein-trump/

    Een nieuw rapport van auteur Michael Wolff beweert dat miljardair kindersekshandelaar Jeffrey Epstein in 2019 aan de voormalige Israëlische premier Ehud Barak vertelde dat toenmalig president Donald Trump niet echt de lakens uitdeelde in het Witte Huis.

    Terwijl Barak op bezoek was bij Epstein in zijn Manhattan penthouse, schrijft Wolff voor The Daily Beast, vroeg hij Epstein wie echt de regering leidde.

    Epstein antwoordde dat Trump "een debiel" was en dus duidelijk niet de leiding had.

    "Op dit moment heeft Bill Barr de leiding," zei Epstein, hoewel hij waarschuwde dat dat elk moment kan veranderen gezien de manier waarop Trump mensen in zijn administratie ontslaat.

    "Het is Donald's patroon," legde Epstein uit. "Hij laat iemand anders de leiding hebben, totdat andere mensen zich realiseren dat iemand, anders dan hij, de leiding heeft. Als dat gebeurt, ben je niet langer de baas."

    Epstein beweerde verder dat Barr besloot procureur-generaal te worden omdat hij geloofde dat hij daarna veel geld zou verdienen als "redder" van Republikeinse presidenten die het niet konden helpen dat ze zichzelf in juridisch gevaar brachten.

    "Barr gelooft dat hij hier een grote betaaldag uit zal halen," zei Epstein. "Als hij Donald in functie houdt, erin slaagt het ministerie van Justitie bij elkaar te houden en de Republikeinse Partij helpt Donald te overleven, denkt hij dat dit hem veel geld waard is. Ik spreek uit directe kennis. Extreem direct. Geloof me."

    Lees hier het hele verslag.
    www.thedailybeast.com/epstein-bragged...

70.559 Posts
Pagina: «« 1 ... 2850 2851 2852 2853 2854 ... 3528 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,36 +0,00%
EUR/USD 1,0640 -0,03%
FTSE 100 7.877,05 +0,37%
Germany40^ 17.751,90 -0,48%
Gold spot 2.389,67 +0,43%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

VIVORY...
+11,51%
JUST E...
+5,71%
Air Fr...
+4,18%
FASTNED
+3,00%
RANDST...
+2,65%

Dalers

Pharming
-9,63%
ASMI
-6,10%
Avantium
-6,01%
PostNL
-5,84%
TomTom
-3,31%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links