Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.747 Posts
Pagina: «« 1 ... 2847 2848 2849 2850 2851 ... 3538 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Kaviaar 7 oktober 2021 23:21
    Trump is en blijft een rasechte narcist. Het gaat bij hem om eigen eer. Hij vindt zichzelf letterlijk de beste.

    Het is een persoon zonder enig inlevingsvermogen. Helaas steunen de Republikeinen hem door dik en dun, want het gaat de rest enkel om geld en geen gezichtsverlies.

    Arme bende daar in de VS.
  2. forum rang 9 gnocchi. 8 oktober 2021 00:39
    Ali Alexander heeft een hele slechte dag – en Roger Stone en Mo Brooks ook
    Bill Palmer | 17:36 EDT 7 oktober 2021.

    www.palmerreport.com/analysis/ali-ale...

    Nu de ontvangers van dagvaardingen van het Comité van 6 januari in de eerste ronde dom hebben besloten om hun dagvaardingen te trotseren, zullen ze te maken krijgen met strafrechtelijke verwijzingen naar het ministerie van Justitie - en we kijken er vooral naar uit om ze een voorbeeld te zien van Steve Bannon. Zelfs als dit zich afspeelt, gaat de commissie door met een belangrijkere dagvaardingsronde.

    Het comité van 6 januari heeft zojuist Ali Alexander gedagvaard, het zelfverklaarde middelpunt van de "Stop the Steal"-onzin en de aanval op het Capitool van 6 januari. Alexander heeft eerder publiekelijk beweerd dat drie huisrepublikeinen, waaronder Mo Brooks, met hem hebben samengespannen; deze bewering wordt geloofwaardig gemaakt door Brooks 'opstandige toespraak tot de indringers van het Capitool vlak voordat ze aanvielen.

    Alexander zit blijkbaar sindsdien ondergedoken, ook al hebben we gewacht om te zien in welk stadium van het criminele onderzoek van 6 januari de DOJ hem zou opsporen en binnenbrengen. Maar nu staat de kwestie op het punt geforceerd te worden, omdat de Het 6e Comité heeft hem zojuist gedagvaard. Dit betekent dat als hij niet kan worden gevonden, de U.S. Marshals hem kunnen opsporen en indien nodig de dagvaarding kunnen afgeven. Welke ongecompliceerde strategie hij ook heeft gebruikt om dit jaar "ondergedoken" te blijven, zal daar waarschijnlijk geen partij voor zijn.

    Dus Ali Alexander heeft een slechte dag. Dat geldt natuurlijk ook voor de drie huisrepublikeinen die hij heeft beschuldigd van de aanval op het Capitool. Maar de commissie heeft ook zowat iedereen gedagvaard die betrokken is bij de "Stop the Steal"-onzin. Aangezien Roger Stone achter die specifieke criminele samenzwering zat, is dit een bijzonder slechte dag voor hem. Houd er rekening mee dat Stone's gratie twee weken voor 6 januari kwam en daarom per definitie zijn acties met betrekking tot de Capitoolaanval niet dekt. Dit is een slechte dag om Roger Stone te zijn.
  3. forum rang 9 gnocchi. 8 oktober 2021 00:47
    Georgisch crimineel onderzoek naar Donald Trump levert nieuwe munitie op
    Shirley Kennedy | 16:00 EDT 7 oktober 2021.

    www.palmerreport.com/analysis/georgia...

    Het lijkt erop dat iedereen tegenwoordig een boek schrijft over alle wandaden van Donald Trump tijdens zijn ambtsperiode. Het is triest dat de meesten er niet in slaagden de informatie openbaar te maken terwijl hij bezig was ons land te vernietigen, maar in ieder geval één kan uiteindelijk helpen. Daily Beast rapporteerde over het nieuwe boek van de Georgische minister van Buitenlandse Zaken Brad Raffensperger, "Integrity Counts", waarvan ze een geavanceerd exemplaar ontvingen. In het geval van het boek van Raffensperger zal het misschien helpen bij de strafrechtelijke vervolging die Fulton County District Attorney Fani Willis onderzoekt.

    Om te laten zien hoe vastbesloten hij was om de uitslag van de verkiezingen in Georgië te veranderen, probeerde Trump in totaal 18 keer om Raffensperger te bereiken voordat hij hem uiteindelijk aan de telefoon kreeg. De oproep die doorkwam, kwam nadat Trump, die zoals gewoonlijk aan Fox News was gekluisterd en Raffensperger zag, die deelde: “President Trump nog steeds verloren. Daarna hebben we een volledige hertelling gedaan. President Trump heeft nog steeds verloren.” Kun je je voorstellen hoe het bloed van Trump moet koken? Volgens Raffensperger probeerde Trump onmiddellijk na die verschijning te bellen via Mark Meadows, die contact opnam met Jordan Fuchs, de plaatsvervanger van Raffensperger. Terwijl in het boek staat dat Raffensperger het telefoontje vanuit zijn keuken aannam, waren Fuchs en de hoofdadvocaat aan de telefoon met hem. Raffensperger nam niet alleen het gesprek op, maar hij had ook twee getuigen aan de lijn.

    Raffensperger neemt een transcriptie van het telefoongesprek op in zijn boek, en tijdens het gesprek vertelde Trump hem dat het "zeer gevaarlijk" was om te beweren dat de verkiezingen legitiem waren, wat de partijen bij het gesprek opvatten als de pogingen van Trump om Raffensperger te intimideren. Raffensperger verwees treffend naar Trump als een “bullebak” en vervolgde: “Ik voelde toen – en geloof nog steeds vandaag – dat dit een bedreiging was.” Trump had zelfs het lef om Raffensperger te vertellen dat het steunen van de legitieme uitkomst van de verkiezingen "een groot risico voor u" en "een strafbaar feit" was. Hoezo? Het verbergen of onderdrukken van de waarheid – die Trump verloor – zou een strafbaar feit zijn geweest. De waarheid vertellen was dat niet. Raffensperger nam geen blad voor de mond in zijn onthullingen. Hij zei dat de oproep "doorspekt was met bedreigingen" van "een president die vond dat het pesten van de staatssecretaris van Georgië zijn enige manier was om de uitkomst te veranderen." Trump zal een heel nieuw probleem hebben zodra dit boek op de tribunes komt.


    In Georgië is het plegen van verkiezingsfraude - zelfs iemand anders vragen om het voor je te doen - een misdrijf. Fani Willis was al begonnen met een onderzoek naar de activiteiten van Trump in Georgië voordat dit boek aan het licht kwam. Nu heeft ze schriftelijk bewijs dat Trump – en misschien de advocaat van Mark Meadows en Trump – zich bezighield met verkiezingsfraude. Waarschijnlijk heeft Willis deze informatie al, aangezien ze Raffensperger en zijn medewerkers heeft geïnterviewd. Het zou net kerstochtend zijn als Willis Trump kan beschuldigen en veroordelen voor zijn misdaad. Zijn schuld is duidelijk, en we zouden van hem af zijn, in ieder geval voor een tijdje. De meesten van ons zullen een paar maanden in de gevangenis zitten om de grootste verliezer het zwijgen op te leggen.
  4. forum rang 8 closer 8 oktober 2021 10:47
    Trump wil dat oud-medewerkers zwijgen bij onderzoek naar Congresbestorming

    De Amerikaanse oud-president Trump wil voorkomen dat zijn voormalige medewerkers moeten getuigen in een Congresonderzoek naar de bestorming van het Capitool door zijn aanhangers. In een brief die persbureau AP heeft gezien, schrijft Trump aan getuigen die zijn opgeroepen dat hun gesprekken met de president vertrouwelijk waren.

    De Congrescommissie die de aanval op 6 januari onderzoekt heeft vier directe medewerkers van Trump gedagvaard om te getuigen over de invloed van Trump op de woedende massa die het Congres binnendrong. Onder hen zijn oud-stafchef Mark Meadows en de vertrokken adviseur Steve Bannon.

    De brief aan de opgeroepen personen stelt dat hun gesprekken met Trump vallen onder het executive privilege, de vrijheid die elke president krijgt om vrij te overleggen met adviseurs zonder bang te zijn dat ze ooit hoeven te getuigen over die vertrouwelijke besluitvorming.

    Presidenten van beide partijen hebben in het verleden een beroep gedaan op dit verschoningsrecht: president Nixon probeerde zo bijvoorbeeld tevergeefs opnames over Watergate geheim te houden, president Obama wilde details over een mislukte undercoveroperatie niet bekendmaken.

    Verder lezen: nos.nl/artikel/2400805-trump-wil-dat-...
  5. forum rang 6 gbakl 8 oktober 2021 13:30
    ''De brief aan de opgeroepen personen stelt dat hun gesprekken met Trump vallen onder het executive privilege, de vrijheid die elke president krijgt om vrij te overleggen met adviseurs zonder bang te zijn dat ze ooit hoeven te getuigen over die vertrouwelijke besluitvorming.''
    .
    m.a.w. ook trump is van mening dat hij langzamerhand doodgezwegen moet worden...
  6. forum rang 10 luchtschip 8 oktober 2021 22:42


    House Committee voor onderzoek naar de 6 januari bestorming van het Capitol.

    Donderdag 7 October was de deadline om documenten in te leveren.

    Dit betreft : Steve Bannon, Mark Meadows, Kash Patel en Dan Scavino.

    Dan Scavino is onduidelijk, want de berichten zijn dat men geen adres van hem heeft om de dagvaarding tot het geven van documenten af te leveren.

    1)

    De voorzitter, Bennie G Thompson ( democraat ) en vice voorzitter, Liz Cheney ( republikein ) hebben over de andere 3 een verklaring afgegeven.

    Mark Meadows en Kash Patel " are engaging" met het Committee. Er is dus medewerking van hun kant omtrent indienen van documenten
    Steve Bannon heeft aangegeven zich te willen verschuilen achter de vage indicaties van President Trump, dat gesprekken met de toenmalig President Trump vallen onder "executive privilege" ( absolute geheimhouding van vertrouwelijke info van de President ).

    Zij verklaren ook, dat zij uitgaan van goed vertrouwen van de getuigen en dat zij zullen meewerken.
    Vertraging en obstructie wordt niet getolereerd en daarop zullen maatregelen genomen worden.

    Hier de verklaring van Thompson en Cheney :

    pbs.twimg.com/media/FBMfajxWUAgThw5?f...

    twitter.com/mkraju/status/14465344486...

    2)

    Trump had de 4 opgeroepen getuigen een brief gestuurd dat zij geen documenten mochten afgeven, omdat dat zou vallen onder "executive privilege"
    Trump had ook het "National Archive" geadviseerd geen documenten te geven omdat dat valt onder "executive privilege"

    3)

    Biden heeft inmiddels het "National Archive" opdracht gegeven de documenten aan de Committee te overhandigen.
    Biden adviseert dat "executive privilege' niet van toepassing is.

    In a letter to the National Archives, White House Counsel Dana Remus wrote:

    “President Biden has determined that an assertion of executive privilege is not in the best interests of the US, and therefore is not justified as to any of the documents.”

    twitter.com/RanttMedia/status/1446551...

    The White House on Friday formally blocked an attempt by former President Donald Trump to withhold documents from Congress related to the Jan. 6 attack on the Capitol, setting up a legal showdown between the current and former presidents over executive privilege.

    In a letter to the National Archives obtained by NBC News, White House Counsel Dana Remus rejected an attempt by Trump’s attorneys to withhold documents requested by the House Select Committee regarding the then-president’s activities on Jan. 6, writing that “President Biden has determined that an assertion of executive privilege is not in the best interests of the United States, and therefore is not justified as to any of the documents.”

    www.nbcnews.com/politics/white-house/...

    Volgende week Donderdag en Vrijdag worden de 4 personen, overeenkomstig de dagvaarding, bij het Committee persoonlijk gehoord om getuigenis af te leggen omtrent hun rol bij de 6 januari bestorming van het Capitol

  7. forum rang 10 luchtschip 8 oktober 2021 23:21

    Schandaal dat ouders via omkoping hun kinderen een goede opleiding konden laten doen, terwijl zij geen kwalificaties hadden voor dit onderwijs niveau.

    Het schandaal waarbij meerdere ouders geld stortten om hun kind via een sport activiteit en omkoping toegang tot een gerenommeerde opleiding te geven, staat bekend onder de naam :

    "Varsity Blues "

    Varsity staat voor Universiteit en Varsity Blues is een film uit 1999

    A jury convicted a former casino magnate & a hedge fund founder in the first trial over the "Varsity Blues" college admissions scandal, a case that ensnared corporate titans & celebrities & raised issues of wealth, class & corruption at elite universities.

    >>Abdelaziz, a former casino executive from Las Vegas, is charged with paying $300,000 to get his daughter into the University of Southern California as a basketball recruit.

    >>Wilson, a former Staples executive who now heads a Massachusetts private equity firm, is accused of paying $220,000 to have his son designated as a USC water polo recruit and an additional $1 million to buy his twin daughters’ ways into Harvard and Stanford.

    www.nbcnews.com/news/us-news/first-tr...

    >>On the charge of conspiracy to commit mail fraud, the jury finds John Wilson & Gamal Abdelaziz: GUILTY

    >>On the charge of conspiracy to commit wire fraud, the jury finds John Wilson & Gamal Abdelaziz: GUILTY

    >>On the charge of conspiracy to commit honest services mail fraud, the jury finds John Wilson & Gamal Abdelaziz: GUILTY

    >>On the charge of conspiracy to commit honest services wire fraud, the jury finds John Wilson & Gamal Abdelaziz: GUILTY

    >>On the charge of conspiracy to commit federal programs bribery, the jury finds John Wilson & Gamal Abdelaziz: GUILTY

    >>On the charge of wire fraud & honest services wire fraud, the jury finds John Wilson: GUILTY

    >>On the charge of federal programs bribery, the jury finds John Wilson: GUILTY

    >>On the charge of filing a false tax return, the jury finds John Wilson: GUILTY

    >>>>>John Wilson & Gamal Abdelaziz have been found guilty on all counts, handing prosecutors a signature victory in the first trial in the "Varsity Blues" college admissions case.

    De rechter zal over enige tijd uitspraak doen over de strafmaat ( tenticing ) :

    >>>>>Gamal Abdelziz's sentencing is scheduled for Feb. 16 at 3pm

    John Wilson's sentencing is slated for the following day, Feb. 17.

    Neither man appeared to show any emotion during the verdict.

    Judge Gorton thanks them for a well-tried case.

    We are adjourned ( verdaagd ).

    twitter.com/ChrisVillani44/status/144...
  8. forum rang 9 gnocchi. 9 oktober 2021 09:04
    quote:

    luchtschip schreef op 8 oktober 2021 22:42:

    House Committee voor onderzoek naar de 6 januari bestorming van het Capitol.

    Donderdag 7 October was de deadline om documenten in te leveren.

    Dit betreft : Steve Bannon, Mark Meadows, Kash Patel en Dan Scavino.

    Dan Scavino is onduidelijk, want de berichten zijn dat men geen adres van hem heeft om de dagvaarding tot het geven van documenten af te leveren.

    1)

    De voorzitter, Bennie G Thompson ( democraat ) en vice voorzitter, Liz Cheney ( republikein ) hebben over de andere 3 een verklaring afgegeven.

    Mark Meadows en Kash Patel " are engaging" met het Committee. Er is dus medewerking van hun kant omtrent indienen van documenten
    Steve Bannon heeft aangegeven zich te willen verschuilen achter de vage indicaties van President Trump, dat gesprekken met de toenmalig President Trump vallen onder "executive privilege" ( absolute geheimhouding van vertrouwelijke info van de President ).

    Zij verklaren ook, dat zij uitgaan van goed vertrouwen van de getuigen en dat zij zullen meewerken.
    Vertraging en obstructie wordt niet getolereerd en daarop zullen maatregelen genomen worden.

    Hier de verklaring van Thompson en Cheney :

    pbs.twimg.com/media/FBMfajxWUAgThw5?f...

    twitter.com/mkraju/status/14465344486...

    2)

    Trump had de 4 opgeroepen getuigen een brief gestuurd dat zij geen documenten mochten afgeven, omdat dat zou vallen onder "executive privilege"
    Trump had ook het "National Archive" geadviseerd geen documenten te geven omdat dat valt onder "executive privilege"

    3)

    Biden heeft inmiddels het "National Archive" opdracht gegeven de documenten aan de Committee te overhandigen.
    Biden adviseert dat "executive privilege' niet van toepassing is.

    In a letter to the National Archives, White House Counsel Dana Remus wrote:

    “President Biden has determined that an assertion of executive privilege is not in the best interests of the US, and therefore is not justified as to any of the documents.”

    twitter.com/RanttMedia/status/1446551...

    The White House on Friday formally blocked an attempt by former President Donald Trump to withhold documents from Congress related to the Jan. 6 attack on the Capitol, setting up a legal showdown between the current and former presidents over executive privilege.

    In a letter to the National Archives obtained by NBC News, White House Counsel Dana Remus rejected an attempt by Trump’s attorneys to withhold documents requested by the House Select Committee regarding the then-president’s activities on Jan. 6, writing that “President Biden has determined that an assertion of executive privilege is not in the best interests of the United States, and therefore is not justified as to any of the documents.”

    www.nbcnews.com/politics/white-house/...

    Volgende week Donderdag en Vrijdag worden de 4 personen, overeenkomstig de dagvaarding, bij het Committee persoonlijk gehoord om getuigenis af te leggen omtrent hun rol bij de 6 januari bestorming van het Capitol
    January 6th Committee confirms it’s absolutely enforcing Steve Bannon subpoenas
    Bill Palmer | 2:51 pm EDT October 8, 2021

    Palmer Report » Analysis.

    www.palmerreport.com/analysis/january...
  9. forum rang 9 gnocchi. 9 oktober 2021 09:11
    Nieuw bewijsmateriaal van Deutsche Bank wijst op hoe blut Donald Trump is
    Bill Palmer | 19:00 EDT 8 oktober 2021

    www.palmerreport.com/analysis/new-deu...

    Eerder deze week schrapte Forbes Donald Trump van de lijst van de vierhonderd rijkste mensen. Palmer Report wees erop dat de timing merkwaardig was, aangezien de onderzoeken naar Trump uiteindelijk zouden onthullen dat hij zo ver op zijn kop staat, zijn nettowaarde is eigenlijk negatief en hij is daarom helemaal niet rijk. We vroegen of Forbes hier gewoon voor uit probeerde te komen door Trump stilletjes van zijn lijst te schrappen, voordat de geloofwaardigheid van de hele lijst in twijfel zou worden getrokken. Nu hebben we het antwoord misschien al gekregen.

    Het House Oversight Committee onthulde vandaag dat gedurende de vier jaar dat Donald Trump in functie was, zijn hotel in Washington DC – het enige eigendom van Trump dat zogenaamd nog steeds winstgevend was – in feite meer dan $ 70 miljoen verloor. Verder moest Deutsche Bank Trump speciale clementie geven om te voorkomen dat het hotel volledig ten onder zou gaan.

    Dit betekent dat het enige eigendom van Donald Trump dat zogenaamd nog waarde had, in feite nooit waarde had. Met andere woorden, geen van de eigendommen van Trump brengt geld op, ze draaien allemaal met verlies – en Trump staat zo ondersteboven in zijn onroerendgoedimperium dat zijn favoriete Russische witwasbank moest ingrijpen om hem overeind te houden. Met andere woorden, Donald Trump is echt zo blut.

    Dit suggereert natuurlijk dat hij al die tijd blut is geweest en dat hij jarenlang alleen maar van Peter heeft geleend om Paul te betalen. Zodra het criminele onderzoek van New York de activa van Trump begint in beslag te nemen en / of zijn ware financiële situatie in aankomende aanklachten onthult, zullen we de volledige omvang zien van hoe blut Trump zou kunnen zijn. Maar dit nieuwe Deutsche Bank-gerelateerde bewijs schetst een beeld van een mislukte, failliete vastgoedmagnaat die altijd probeert zijn instortende imperium nauwelijks vast te houden.
  10. forum rang 10 DeZwarteRidder 9 oktober 2021 09:15
    quote:

    gnocchi. schreef op 9 oktober 2021 09:11:

    Nieuw bewijsmateriaal van Deutsche Bank wijst op hoe blut Donald Trump is
    Bill Palmer | 19:00 EDT 8 oktober 2021

    www.palmerreport.com/analysis/new-deu...

    Eerder deze week schrapte Forbes Donald Trump van de lijst van de vierhonderd rijkste mensen. Palmer Report wees erop dat de timing merkwaardig was, aangezien de onderzoeken naar Trump uiteindelijk zouden onthullen dat hij zo ver op zijn kop staat, zijn nettowaarde is eigenlijk negatief en hij is daarom helemaal niet rijk. We vroegen of Forbes hier gewoon voor uit probeerde te komen door Trump stilletjes van zijn lijst te schrappen, voordat de geloofwaardigheid van de hele lijst in twijfel zou worden getrokken. Nu hebben we het antwoord misschien al gekregen.

    Het House Oversight Committee onthulde vandaag dat gedurende de vier jaar dat Donald Trump in functie was, zijn hotel in Washington DC – het enige eigendom van Trump dat zogenaamd nog steeds winstgevend was – in feite meer dan $ 70 miljoen verloor. Verder moest Deutsche Bank Trump speciale clementie geven om te voorkomen dat het hotel volledig ten onder zou gaan.

    Dit betekent dat het enige eigendom van Donald Trump dat zogenaamd nog waarde had, in feite nooit waarde had. Met andere woorden, geen van de eigendommen van Trump brengt geld op, ze draaien allemaal met verlies – en Trump staat zo ondersteboven in zijn onroerendgoedimperium dat zijn favoriete Russische witwasbank moest ingrijpen om hem overeind te houden. Met andere woorden, Donald Trump is echt zo blut.

    Dit suggereert natuurlijk dat hij al die tijd blut is geweest en dat hij jarenlang alleen maar van Peter heeft geleend om Paul te betalen. Zodra het criminele onderzoek van New York de activa van Trump begint in beslag te nemen en / of zijn ware financiële situatie in aankomende aanklachten onthult, zullen we de volledige omvang zien van hoe blut Trump zou kunnen zijn. Maar dit nieuwe Deutsche Bank-gerelateerde bewijs schetst een beeld van een mislukte, failliete vastgoedmagnaat die altijd probeert zijn instortende imperium nauwelijks vast te houden.
    Ik wist al vele jaren geleden dat Trump geen miljardair was en dat Trump de grootste bluffer uit de geschiedenis is.
  11. forum rang 9 gnocchi. 9 oktober 2021 09:16
    Dit is gewoon lelijk voor Donald Trump en Mark Meadows
    Eerlijke waarnemer | 16:43 EDT 8 oktober 2021.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/community/this-i...

    De Senate Judiciary Committee heeft zojuist een vernietigend rapport uitgebracht waarin de criminele pogingen van de voormalige Donald Trump worden beschreven om het ministerie van Justitie te dwingen de presidentsverkiezingen van 2020 ongedaan te maken.

    In het rapport stond: "Trump heeft de macht van het presidentschap op grove wijze misbruikt door DOJ voor persoonlijke, politieke doeleinden in te schakelen in een poging om zijn greep op het Witte Huis te behouden."

    TFG en zijn stafchef Mark Meadows leidden een poging van het Witte Huis om constante dagelijkse druk uit te oefenen op hoge functionarissen van het ministerie van Justitie om een ??neponderzoek naar verkiezingsfraude te starten en een valse openbare verklaring af te leggen dat de verkiezingen corrupt waren, om de overwinning van Joe te behalen Biden nietig verklaard.

    Gelukkig sloten de hoge functionarissen van het ministerie van Justitie zich niet aan bij het snode complot van baas Trump. In feite zorgde een dreigende opstand en massaal ontslag van functionarissen van het ministerie van Justitie uit protest tegen de pressietactieken van het Witte Huis ervoor dat de opperbevelhebber stopte met verdere pogingen om de DOJ te pesten om mee te spelen met zijn Big Lie-campagne.

    Deze reeks gebeurtenissen laat precies zien wat er gebeurt als een pestkop als TFG wordt geconfronteerd met mensen met ruggengraat en principes: hij deinst terug als de lafaard die hij is en zoekt anderen om zijn vuile werk op te lichten.
  12. forum rang 9 gnocchi. 9 oktober 2021 09:20
    Joe Biden heeft het net genageld
    Ron Leshnower | 20:00 EDT 8 oktober 2021.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/joe-bid...

    Op de dag dat president Biden aantrad, handelde hij snel om enkele van de meest offensieve beleidsmaatregelen van zijn haatzaaiende voorganger ongedaan te maken. Maanden later blijft het duidelijk dat, wat er ook op zijn bord ligt, Biden lasergefocust is op het repareren van alles wat Trump heeft gebroken. Helaas vereist het wissen van enkele van Trumps lelijkste vlekken tijd en geduld, maar het goede nieuws is dat het gebeurt.

    Nog maar een paar dagen geleden schreef ik over hoe de regering-Biden een anti-abortusregel van Trump terugdraaide die de federale financiering van titel X ontzegde ten gunste van klinieken voor gezinsplanning die abortusadvies en verwijzingen aanbieden. Hoewel dit welkome nieuws maanden in zijn presidentschap arriveert, begon Biden in januari aan het lange proces voor de omkering van de regel.

    Gisteravond kondigde het Witte Huis een nieuwe belangrijke stap voorwaarts uit het Trump-tijdperk aan, dit keer op het gebied van het milieu. De regering van Biden herstelt de grenzen van twee nationale monumenten in Utah naar de tijd van voor Trump. In 2017 halveerde Trump de grootte van Grand Staircase-Escalante terwijl hij Bears Ears afsneed met een flagrante beledigende 85%.

    De nieuwe actie van Biden herstelt ook de milieubescherming die Trump heeft verwijderd in het Northeast Canyons and Seamounts National Monument in de Atlantische Oceaan, ten zuidoosten van Cape Cod. Volgens Jen Felt, Ocean Campaign Director van de Conservation Law Foundation, had Trump de regels gewijzigd om commerciële visserij toe te staan ??in dit ‘onschatbare gebied’ dat bekend staat om zijn ‘fragiele soorten’.

    Volgens het Witte Huis kwam Biden "een belangrijke belofte na" door de monumenten op hun volledige grootte te herstellen en "het al lang bestaande principe te handhaven dat de nationale parken, monumenten en andere beschermde gebieden van Amerika voor altijd en voor alle mensen moeten worden beschermd. ” Naast Trumps voorliefde voor het vernietigen van het milieu, irriteerde het hem ongetwijfeld dat alle drie de monumenten werden opgericht door Democratische presidenten.

    De nieuwe actie van Biden komt nadat hij een uitvoerend bevel had uitgevaardigd op de dag dat hij aantrad om het ministerie van Binnenlandse Zaken te leiden om de kwestie van het monument te herzien. Het volgt ook op een recente brief van de Bears Ears Inter-Tribal Coalition waarin de brede schade wordt beschreven die Trump heeft toegebracht aan het “heilige culturele landschap” en waarin wordt aangedrongen op snelle actie om “veel permanente” schade te voorkomen. Nogmaals, de Biden-administratie heeft geleverd.
  13. forum rang 7 ff_relativeren 9 oktober 2021 18:57
    YESSS ook Dan Scavino is nu gedagvaard door het Parlementaire Onderzoeks-comitee in verband met de 6-januari opstand.
    Scavino had zijn assistent, die zich ophield in Trump's Mar-a-Lago , gevraagd om de dagvaarding namens hem in ontvangst te nemen.

    Bron : edition.cnn.com/2021/10/09/politics/s... .

    In dit artikel ook een fraai argument waarom Steve Bannon zich niet kan verschuilen achter het Executive Privilige van Donald Trump. Dat geldt namelijk alleen voor overleg tussen de President en zijn ingehuurde adviseurs. En Steve Bannon behoorde niet meer tot dat betaalde clubje met geacrediteerde toegang tot het Witte Huis.

    Steve Bannon zal zich dus moeten schikken naar de dagvaarding tegen hem ...
  14. forum rang 10 luchtschip 10 oktober 2021 01:02


    Rechtszaak tegen Ghislaine Maxwell, de partner van Geoffrey Epstein

    Rechtszaak gaat per 29 November beginnen met diverse jury zittingen tot na de kerst/nieuwjaarsdag.

    A federal judge is planning the upcoming trial of Ghislaine Maxwell, which she indicates may continue through the holidays.

    Jury selection to be complete by Nov. 19.

    Opening statements on Nov. 29.

    She seeks the parties' best estimate of trial length by next week.

    pbs.twimg.com/media/FA9dAr9VkAM9Ct8?f...

    twitter.com/KlasfeldReports/status/14...

70.747 Posts
Pagina: «« 1 ... 2847 2848 2849 2850 2851 ... 3538 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,02 0,00%
EUR/USD 1,0721 +0,22%
FTSE 100 8.040,38 0,00%
Germany40^ 18.047,90 -0,23%
Gold spot 2.319,69 +0,15%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links