Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Niet vergeten: each rally climbs a wall of worry

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:50 Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 32
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

105 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 b.west.invest 4 oktober 2021 23:01
    Tja Troob, dan ga je al zo lang short , en nu komt de oerknal en zit je of long of je hebt niet genoeg shortjes .

    DTJ heeft een vrije dag ?

    Calimero , heb ik goed geteld 719 einde week ? Of de Cog nog fout , ik ga naar boven , niet naar zolder en niet naar de kelder , gewoon mijn nachtrust pakken , succes allen .
  2. forum rang 6 ttroo 4 oktober 2021 23:09
    Ja. U gelooft het niet. Ik gebruik geen drugs en ook geen alcohol. En om het spannender te maken, nee ik rook niet. Maar u heeft gelijk, het wordt wel weer tijd voor me voor vakantie. Gelukkig zitten we, althans lijkt het, in de corona eind fase. Ik heb geen nieuwe variant in tijden meer gehoord. Zijn ze gestopt met varianten maken? En tot mijn grote verrassing zijn de sterftes met corona net zo hoog als zonder corona in Nederland. Dat is eigenlijk gewoon bizar. Want daar doen we geen onderzoek(en) naar. Maar ik kan wel wat kleur opdoen.

    Ik ben dus net zo spannend of net zo ontspannend als de beurs. Het belangrijkste is het resultaat. En met pijn en moeite konden de Amerikaanse indices wat terrein terug winnen. Nikkei is KO gegaan. Dus die heeft tien tellen. Daarna kan de beurs open en kunnen ze wat gaan herstellen. Dat Azie is geheel vaag. India dat het goed houdt, ondanks de grote sprongen omhoog die ze gemaakt hebben. China die maar wat doet. Terwijl het onroerend goed in China, althans de Fondsen op omvallen staan. In Amerika doen ze dat dan weer met de Amerikaanse gas prijzen. Zo hebben we overal wat financiele gevolgen in de wereld. Maar de impact daarvan is nog nihil. Zolang dat R woord maar niet komt. De R van Recessie.

    VIXie kan wat gedrukt worden aan het einde van de handel. Overtuigend drukken is er nog niet bij.

    Ik zie een 90% regel te voorschijn komen. Als 90% de macht heeft, dan dwingen ze die andere 10% zo veel mogelijk, behalve als het financieen betreft want daar kan de verhouding naar 1% financiele macht gaan en de rest blijft nog steeds verdeeld. Het zijn misschien de verkeerde voorbeelden, maar dan moet u dat maar aangeven. 90% gevaccineerd. Ze willen niet te maken hebben met die andere 10%. Hoeveel joden waren in Nederland tijdens de WOII. Een 10%? Ik heb geen flauw idee. Maar ik heb niet het idee dat de joden de meerderheid hadden in Nederland tijdens WOII. En als we kijken naar Amerika met de huidskleur. 10% kleur en 90% blank? Ik weet het antwoord niet. Zuid Afrika was anders. Daar was 10% blank? Die overheersten de 90% niet blanken. En toen ging het ineens andersom. Die 90% lijkt een dwingende regel te zijn voor de overige 10%. Maar het is een idee. Wie weet zit ik er helemaal naast.
  3. forum rang 6 ttroo 5 oktober 2021 05:58
    In de nacht is het makkelijker over een muur te klimmen en de worries achter te laten.
    Dit gaat goed. De futures liggen er redelijk bij. Vasthouden graag.
    Nikkei future heeft een spannede nacht gehad zo te zien. Die is een paar keer omgevallen, maar ook weer opgestaan en probeert de nacht goed af te sluiten en de partij tegen de beren te winnen. DAXie future op weg naar de 15.125K en daarna nog hoger gaan?
105 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links