Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Coronavirus echt gevaar?

59.685 Posts
Pagina: «« 1 ... 2037 2038 2039 2040 2041 ... 2985 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 okeanos 25 september 2021 10:06
    quote:

    Kleintje66 schreef op 25 september 2021 09:26:

    [...]Daar gaat het niet over het gaat over: "New restrictions on prescribing ivermectin for COVID-19".
    Dan zijn de new restrictions toch lachwekkend?

    Mensen die ivermectin gebruiken zullen zich minder snel laten testen, staat in de tekst.
    En mensen die het vaccin nemen, gaan die nog even snel een test laten afnemen? Die voelen zich toch ook veilig.

    Snap je niet dat die new restrictions.belachelijk zijn?

  2. forum rang 6 asti 25 september 2021 10:21
    quote:

    Okeanos schreef op 25 september 2021 09:52:

    [...] Als ik iemand boter geef, eieren, bloem en suiker dan kan die persoon wellicht 100den keren aantonen dat je daar geen cake mee kan bakken. Maar wat bewijst dat? Er zit ook onwil in het verhaal. In een wereld zonder corruptie is het makkelijk redeneren natuurlijk. Maar jij weet beter. Waarom sta je langs de andere kant?
    Het is niet aan wie dan ook om te bewijzen dat het niet werkt. Er dient bewezen te worden dat het wel werkt. En die beoordeling moet je overlaten aan mensen die er voldoende verstand van hebben.
  3. forum rang 4 okeanos 25 september 2021 10:30
    quote:

    asti schreef op 25 september 2021 10:21:

    [...]En die beoordeling moet je overlaten aan mensen die er voldoende verstand van hebben.
    Experten weten heel veel.
    Over heel weinig.

    Daarom noemt men ze experten.

    Verstand is iedereen bij mekaar.
    Verstand komt er door open debat.
    Er is geen open debat meer.
  4. forum rang 6 leonardus65 25 september 2021 10:50
    Was te verwachten, als een Amerikaans bedrijf (Apple, Microsoft...) in Europa stageplaatsen beschikbaar stelt, stellen ze op prijs dat de studenten gevaccineerd zijn. Wordt/Is het verboden om die eisen te stellen, dan zijn er geen of minder stageplaatsen beschikbaar. Het is al jaren heel moeilijk om goede stageplaatsen te vinden, overheid moet begrijpen dat een deel van de bedrijven/beroepen een coronapas eist. Eigen personeel of klanten die risicopatiënt zijn. Een kapper die veel 65+ onder zijn klantbestand telt kijkt er anders tegenaan dan de hippe kapper die vooral tieners en twintigers knipt

    www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210924_967...

    Het onderwijs trekt aan de alarmbel omdat verschillende stageplekken leerlingen weigeren die niet gevaccineerd zijn. “Het is verboden om naar de vaccinatiestatus te vragen, maar in de praktijk gebeurt het wel”, zegt het katholiek onderwijs. “Er is een verduidelijking nodig, anders dreigen er juridische procedures.”
  5. forum rang 6 asti 25 september 2021 10:55
    quote:

    Okeanos schreef op 25 september 2021 10:30:

    [...] Experten weten heel veel.
    Over heel weinig.

    Daarom noemt men ze experten.

    Verstand is iedereen bij mekaar.
    Verstand komt er door open debat.
    Er is geen open debat meer.
    Het doet er in deze niet toe of de experts verstand hebben van bijvoorbeeld astronomie of bouwkunde. Het gaat erom dat ze verstand hebben van het onderwerp in kwestie.
  6. forum rang 6 asti 25 september 2021 10:57
    quote:

    Okeanos schreef op 25 september 2021 10:26:

    Vertrouwen, daar draait het om.
    En dat ik dat vertrouwen volledig kwijt ben kan men mij niet eens kwalijk nemen.
    Neem de spuit en je krijgt je vrijheid terug.
    Neem de spuit en alles is opgelost.
    Ik denk niet dat een vaccin jouw problemen kan oplossen.
  7. forum rang 10 voda 25 september 2021 11:03
    Bijna 231,2 coronabesmettingen wereldwijd
    Ruim 6 miljard prikken gezet.

    (ABM FN-Dow Jones) Het aantal geregistreerde Covid-19 besmettingen wereldwijd is opgelopen tot bijna 231,2 miljoen. Dit blijkt zaterdag uit actuele data verzameld door Johns Hopkins CSSE.

    In de Verenigde Staten zijn nog de meeste Covid-19 gevallen geregistreerd, met bijna 42,9 miljoen. Het aantal sterfgevallen ligt hier nu op 687.084.

    Het totaal aantal officiële besmettingen in India ligt nu op ruim 33,6 miljoen. Het aantal sterfgevallen staat officieel op 446.658.

    Brazilië is het derde land wereldwijd qua besmettingen met meer dan 21,3 miljoen gevallen en 593.663 overledenen.

    In West-Europa heeft het Verenigd Koninkrijk het hoogste aantal besmettingen met meer dan 7,6 miljoen. Frankrijk zit op bijna 7,1 miljoen gevallen. Spanje telt ruim 4,9 miljoen besmettingen, Italië op bijna 4,7 miljoen en Duitsland zit op 4,2 miljoen.

    In Nederland staat het aantal officiële besmettingen nu op 2.031.182, van 2.029.409 gisteren. In België staat het aantal gevallen momenteel op 1.233.723, ten opzichte van 1.231.523 een dag eerder.

    In China, eind 2019 het eerste land dat coronagevallen meldde, zijn nu 108.227 besmettingsgevallen geregistreerd. Dat waren er gisteren 108.180.

    Volgens de data van Johns Hopkins zijn er wereldwijd inmiddels bijna 4,74 miljoen mensen aan het virus overleden. Er zijn verder bijna 6,06 miljard vaccinaties toegediend.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  8. [verwijderd] 25 september 2021 11:07
    DZR...

    Maar wie nog het meest profiteert van de prik is degene die hem krijgt. De kans om als volledig gevaccineerde met corona in het ziekenhuis te belanden is twintig keer lager dan voor een niet-gevaccineerde. Zo becijferde het RIVM deze zomer na onderzoek gebaseerd op ruim 15.000 mensen.

    waaruit bestaat dit Onderzoek v 15.000 mensen.. ik wil de samenstelling zien vd populatie/leeftijden cq het hele rapport zonder Zwarte strepen erin...dit zegt natuurlijk 0,0 op deze manier hahahahahaha
  9. [verwijderd] 25 september 2021 11:10
    quote:

    Okeanos schreef op 25 september 2021 10:06:

    [...]

    Dan zijn de new restrictions toch lachwekkend?

    Mensen die ivermectin gebruiken zullen zich minder snel laten testen, staat in de tekst.
    En mensen die het vaccin nemen, gaan die nog even snel een test laten afnemen? Die voelen zich toch ook veilig.

    Snap je niet dat die new restrictions.belachelijk zijn?

    Je begrijpt toch hopelijk wel dat artsen middelen moeten voorschrijven waarvan bewezen is dat ze werken? Dat je geen middelen voorschrijft die alleen valse veiligheidsgevoelens opwekken waardoor sommige mensen domme keuzes maken lijkt mij ook logisch. Het is lachwekkend wat jij hier schrijft, die richtlijnen zijn logisch en blijkbaar noodzakelijk de toelichting is heel duidelijk.
  10. [verwijderd] 25 september 2021 11:14
    quote:

    Okeanos schreef op 25 september 2021 09:55:

    [...] Het zit langs alle kanten kleintje. De corruptie zit overal. Ik weet dat jij oprecht bent. Maar dat ben ik ook.
    Oprecht onzin vertellen is ook niet erg handig, als jij zo achterdochtig bent is het juist zaak om heel kritisch te kijken maar jij lijkt de hardste schreeuwers achterna te lopen.
  11. forum rang 10 voda 25 september 2021 11:21
    Hugo de Jonge: 'Als je je niet vaccineert, raak je zeer waarschijnlijk vroeg of laat besmet’

    INTERVIEW
    Met het loslaten van de afstandsregel zet Nederland vandaag een ‘belangrijke, betekenisvolle en symbolische’ stap naar het oude normaal, zegt demissionair minister Hugo de Jonge. Maar helemaal gerust op een winter zonder zorgen is hij niet.

    Niels Klaassen 25 sep. 2021 Laatste update: 09:23

    Hugo de Jonge heeft weinig talent voor somberen of twijfelen. Als demissionair minister van Volksgezondheid (CDA) in de lastigste en ‘hopelijk laatste’ fase van de coronabestrijding, vindt hij vrijwel overal tegenliggers op zijn weg.

    Burgemeesters die even dreigden om de handhaving van de nieuwste QR-regels te weigeren, horeca-ondernemers die de kont tegen de krib gooien, een Tweede Kamer waarin de steun afbrokkelt en zorgwekkender: een flink dalend vertrouwen bij Nederlanders in de corona-aanpak.

    Lees ook
    ‘Kapotte koelkast vol Janssen-vaccins en Dansen met Janssen staan volledig los van elkaar’
    De Jonge waarschuwt: ‘Wie voor toilet naar binnen gaat, moet ook QR-code tonen’

    Maar zijn beleid of boodschap zal hij niet veranderen, zegt De Jonge in de week dat Nederland na anderhalf jaar afscheid neemt van de 1,5 meterplicht. ,,Ik zie de kritiek vooral als collectieve uiting dat iedereen er totaal klaar mee is. Wie niet? U, ik, wij allemaal toch”, zegt de minister in een vergaderzaaltje van de tijdelijke Tweede Kamer in Den Haag. De Algemene Politieke Beschouwingen zijn even gepauzeerd, De Jonge moet deze dagen vooral luisteren, ondertussen appt en mailt hij voortdurend om vandaag de 1,5 meter los te kunnen laten. De test- en QR-systemen moeten op orde zijn, de vaccinatiegraad moet hoger.

    Het virus is nog niet weg. Maar we staan achter deze versoepe­ling, de adviseurs stellen dat het kan, we zien dat overal de rek eruit is

    Je zou het kunnen zien als een feestdag, maar er hangt een grauwsluier overheen, lijkt het. Hoe ziet u dat zelf?
    ,,Het is een grote dag. We zetten een betekenisvolle, belangrijke stap. Alles kan bijna weer, maar wel met coronatoegangsbewijs. Het is ook symbolisch belangrijk: die 1,5 meterregel staat symbool voor alle beperkingen, voor een periode waarin we moesten leven met onderlinge afstand, iets onnatuurlijks, zeker als je juist nabijheid zoekt. Daar neem je afscheid van, maar behoedzaam.”

    Demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid (CDA). © Robin Utrecht

    Is het nog spannend, deze versoepeling?
    ,,Zeker. Het RIVM schat dat er duizenden extra ziekenhuisopnames te verwachten zijn als de 1,8 miljoen mensen die niet gevaccineerd of niet eerder besmet zijn geraakt alsnog ziek worden. Het virus is nog niet weg. Maar we staan achter deze versoepeling, de adviseurs stellen dat het kan, we zien dat overal de rek eruit is. We doen het wel verantwoord, met tien vingers aan de pols.”

    Een lek systeem dreigt. Als ondernemers niet controleren, heeft de coronapas niet veel zin.
    ,,We zullen dit echt samen tot een succes moeten maken. Wijzen naar elkaar, van ‘jouw kant van de boot is lek’ helpt ons niet vooruit. Ik ben ervan overtuigd dat de stille meerderheid nuchter denkt: leuk is anders, maar het mot voorlopig even. Het kan ook, dat zien we in voetbalstadions en het buitenland al langer. En de burgemeesters zullen handhaven als het moet. Maar het begint echt bij mensen zelf. Ik roep iedereen op: neem je verantwoordelijkheid, we moeten dit samen doen. En als je baalt van de regels, dat mag, tuurlijk. Maar mopper dan op het virus, desnoods op het kabinet. Maar niet op de man of vrouw aan de deur van het café.”

    © Robin Utrecht
    Het coronadebat op sociale media is al tijden ontspoord, inclusief oorlogsvergelijkingen en de roep om ‘tribunalen’ voor beleidsmakers. Maar ook in het parlement zijn partijen kritisch over ‘discriminatie en tweedeling’ die de QR-bewijzen in de hand zouden werken. Daarvan wil De Jonge niks weten. Als Forum-aanvoerder Thierry Baudet losgaat met complottheorieën over het coronavirus, keert de minister hem demonstratief de rug toe tijdens de politieke beschouwingen.

    De CDA’er ziet dan ook geen ongelijke behandeling: de toegangstest blijft gratis, dus kan straks iedereen - ingeënt of niet - terecht in een bioscoop of restaurant. ,,We maken het nu juist mogelijk dat iedereen kan samenkomen. Dat is geen tweedeling, integendeel. En het interessante is: de beperkingen die we nog hebben, zijn vooral nodig omdat er een groep is die zich niet heeft laten vaccineren. Zij hebben de grootste kans anderen te besmetten en zelf besmet te raken. Omdat deze groep nog zo groot is, komt ook de toegankelijkheid van de zorg mogelijk weer in het gedrang. Dus laat ik duidelijk zijn: juist de groep niet-gevaccineerden keert zich het hardst tegen de coronabewijzen, terwijl dat systeem nu uitgerekend voor hén bedoeld is. We zitten met maatregelen omdat te veel mensen geen prik nemen. Dat is de harde waarheid.”

    Maar is het wel een redelijk alternatief als je straks drie keer per week tientallen kilometers moet reizen voor een koffietje in het café of een theaterbezoek om de hoek?
    ,,We hebben veel testlocaties, we gaan naar een capaciteit van 400.000 tests per dag. Iedereen kan binnen dertig minuten rijden bij een testlocatie zijn. Het eerste weekeinde kan je ergens in een bepaalde regio nog wat meer wachttijd zien omdat vraag en aanbod niet precies aansluiten. Maar de capaciteit wordt enorm opgeschroefd. Is zo’n test dan een enorme beperking? Ik vind van niet. Het is een kleine moeite.”

    Duidelijk is: als je je niet vaccineert, raak je zeer waarschijn­lijk vroeg of laat besmet
  12. forum rang 10 voda 25 september 2021 11:21
    Deel 2:

    Begrijpt u de vaccinweigeraars? Kent u ze uit uw eigen omgeving?
    ,,Nee, niet in mijn directe kring. Ik weet dat mensen soms bewust geen vaccin nemen. Ik respecteer dat, het is hun recht. Maar eerlijk gezegd begrijp ik het niet, nee. Daarvoor heb ik te veel leed gezien door dit virus. Ik ken duizend goede redenen om je te laten vaccineren en nul om het niet te doen. Ik ben minister van Volksgezondheid, niet de minister van ‘kijk maar wat je doet’. Ik voel het als mijn verantwoordelijkheid zoveel mogelijk mensen te beschermen. Ik moet eerlijk zijn over de feiten. En ik denk dat we met de vaccinatiegraad echt boven de 90 procent uit kunnen komen, zodat we ook van de maatregelen verlost kunnen raken.”

    Het vertrouwen in de corona-aanpak is gedaald, ook in de Tweede Kamer slinkt de steun. Maar dat is geen reden uw eigen beleid of stijl te wijzigen?
    ,,Nee, die sentimenten horen volgens mij echt bij de vaststelling dat men klaar is met het virus, terecht ook. De rek is eruit. Daarom zetten we vandaag een grote stap, is veel van ons leven weer zo goed als normaal. Ik denk dat veel mensen ook nuchter redeneren: joh, als dit even nodig is, dan is dat zo.”

    © Robin Utrecht
    U wil nu geen einddatum noemen voor alle maatregelen, terwijl de vaccinatiegraad veel hoger is dan het aanvankelijke doel van 60 tot 70 procent voor groepsimmuniteit.
    ,,Met de deltavariant moeten we groepsimmuniteit gewoon afschrijven. Duidelijk is: als je je niet vaccineert, raak je zeer waarschijnlijk vroeg of laat besmet. Als dat te snel gaat, riskeer je alsnog veel ziekenhuisopnames in korte tijd. Vandaar dat we stap voor stap, en eerst met het coronabewijs, versoepelen. Ondertussen gaan we door met vaccineren bij mensen die we eerst lastig bereikten, die twijfelen. We schatten dat zo’n 5 procent van de volwassenen echt niet wil en niet over te halen is. Maar voor iedere bovenarm werken we hard. We zitten nu op 82 procent van de volwassenen, we kunnen echt boven de 90 procent uitkomen.”

    Veel mensen willen een eindpunt: 1 december is het klaar. Kan dat?
    ,,Zo eenvoudig werkt het niet. Dit virus is grillig. Ik wil best met het virus afspreken dat het 1 december klaar is, maar de regels van de biologie verzetten zich daar tegen. We doen alles zo tijdelijk mogelijk. Begin november bekijken we het opnieuw.”

    Kunnen grote publieksevenementen wel weer straks, de sinterklaasintochten bijvoorbeeld? Of moeten we juist rekening houden met nieuwe winterlockdowns door enorme toenames?
    ,,Over die sinterklaasintochten: dat gaan we bekijken, dat is nu nog te vroeg om te zeggen. Over die mogelijke heftige stijging: helemaal uitsluiten kan je het niet, maar niets wijst er nu op dat nieuwe lockdowns nodig zijn. De bescherming tegen ziekenhuisopnames door de vaccins is echt indrukwekkend, van wel 95 tot 97 procent. Dat is iets om heel dankbaar voor te zijn.”

    De Jonge bekijkt centrale covidhospitalen
    Om de normale zorg zoveel mogelijk door te laten draaien, heeft De Jonge de ziekenhuizen gevraagd om te kijken of coronazorg ook geclusterd kan worden in tijden van een nieuwe piek aan patiënten. Deze ziekenhuizen krijgen dan een speciale flexibele ‘coronavleugel’.

    De ziekenhuizen kunnen samen tot 1350 ic-bedden komen deze winter. Daarvan zijn honderden plekken nodig voor achterstallige ingrepen en planbare zorg, ook worden er 200 plekken nodig geacht voor een eventuele griepgolf.

    Belangrijk is wel dat er niet meer dan 200 coronapatiënten een ic-plek nodig hebben, anders komt de planbare zorg of de griepcapaciteit in de knel.

    Nu liggen er nog ruim 180 coronapatiënten op de intensive care, dus er is weinig buffer, beseft de minister. ,,Ik blijf zeggen: het overgrote deel van die mensen had er niet hoeven liggen als ze het vaccin genomen hadden.”

    Om toekomstige pandemieën beter te lijf te gaan, trekt het kabinet volgend jaar alvast 22 miljoen euro uit. Nederland wil - in EU-verband - meer zelfvoorzienend worden als het gaat om de productie van (grondstoffen voor) geneesmiddelen, persoonlijke beschermingsmiddelen en vaccins. ,,Ook de aansturing moet centraler. Het eilandenrijk waarin zorgverleners en GGD’en in een voortdurend overlegmodel zitten werkt niet in crisistijd. Dus we gaan een structuur maken waarin de 25 GGD’en en de capaciteitsplanning centraal worden aangestuurd bij zo’n A-ziekte.”

    Daarnaast komt er een nationale zorgreserve van enkele duizenden arbeidskrachten die in een crisis kunnen helpen.

    Met video's, zie link:

    www.ad.nl/politiek/hugo-de-jonge-als-...
  13. forum rang 10 DeZwarteRidder 25 september 2021 11:24
    Zijn secretaresse belde om de afspraak af te zeggen: de klant vecht op de ic voor zijn leven

    Waarvan akte
    Waargebeurde voorvallen uit de notarispraktijk, opgetekend door journalist Johan Nebbeling. Deze week een klant die niet geloofde dat corona bestaat en daarna op de intensive care belandde.
    Johan Nebbeling ^ 23-09-21, 15:00 Laatste update: 23-09-21, 15:26

    In mijn kantoor ben ik koning. Iedereen is welkom, maar wel onder mijn voorwaarden. En ik wil dat mensen zich aan mijn coronaregels houden. Tot voor kort was dat: afstand nemen, handen ontsmetten, mondkapje voor in de gangen, waar mogelijk alleen en petit comité aan tafel. Heb je daar geen zin in? Even goede vrienden, maar dan moet je je heil maar elders zoeken.

    Verreweg de meeste cliënten hebben begrip voor de regels en houden zich eraan. Maar bij sommigen roepen ze heftige reacties op. Boze telefoontjes, scheldpartijen, verdachtmakingen en beledigingen op internet. Ik raak er klanten door kwijt. Ik haal er m’n schouders over op, maar leuk is anders.

    Ook mijnheer De A. wilde niets van mijn regels weten. Hij geniet in onze regio bekendheid als succesvolle ondernemer en maatschappelijk betrokken mens. Een aardige vent met een grote mond en een klein hartje.

    Hij is al jaren vaste klant en we kunnen het goed vinden. Totdat hij een afspraak maakt omdat hij een stichting wil oprichten die zich, zoals hij zegt, ‘tegen de coronaterreur’ wil verzetten. Hij heeft ‘eigen onderzoek’ gedaan en is tot de conclusie gekomen dat corona niet bestaat.

    Prima, ieder zijn opvattingen. Maar hij wil met twintig medestanders naar mijn kantoor komen om de oprichtingsakte te bespreken. Als ik hem vertel dat dat niet gaat gebeuren, ontsteekt hij in woede. Wat?! Hoe durf ik!? Dit is pure discriminatie!

    Hij dreigt: ik ga naar een andere notaris! Dat zou jammer zijn, zeg ik, maar ik blijf bij mijn standpunt. Hij mag één persoon meenemen naar de afspraak en die moet in de gang wachten. Hij sputtert eerst nog flink tegen, maar gaat toch akkoord.

    Ons gesprek verloopt heel plezierig, geen vuiltje aan de lucht, en we maken een vervolgafspraak voor over enkele weken voor de ondertekening van de stichtingsakte.

    Mijnheer De A. moet zijn afspraak afzeggen: hij is besmet en ligt op de ic

    Zover komt het niet. Een week later belt zijn secretaresse om de afspraak af te zeggen: mijnheer De A. is besmet met corona en vecht op de intensive care van ons plaatselijke ziekenhuis voor zijn leven. Geveld door een ziekte die volgens hem niet eens bestaat: ik zie er de ironie wel van in. Maar zo’n ziekte gun je niemand en ik hoop van harte dat hij het redt. Dat doet hij.

    Na zijn verblijf in het ziekenhuis belt hij me. Het was een helse periode, vertelt hij, en hij is nog steeds een groot deel van zijn energie kwijt. Maar hij leeft nog en dat is wat telt. En o ja, die stichting tegen de coronaterreur komt er niet, want hij weet nu uit eigen ervaring wat corona kan aanrichten.

    Ook tussen mensen, bedenk ik me als hij heeft opgehangen. Ik zal blij zijn als we helemaal van die corona-ellende zijn verlost. Tja, wie niet?

    Vanwege beroepsgeheim zijn geen namen vermeld. Reageren? akte@dpgmedia.nl
    Je las zojuist een PREMIUM
  14. Boodschappert 25 september 2021 11:25
    quote:

    Kleintje66 schreef op 25 september 2021 09:44:

    [...]

    Er is gewoon veel meer aan de hand in de campagne rondom dat spul.
    www.theguardian.com/australia-news/20...

    Gewoon fraude in onderzoeken met vervalste data, de grote vraag is wie er achter zitten en waarom.

    www.nature.com/articles/s41591-021-01...
    Wat een complete lariekoek. Heel die vaccins waren niet nodig geweest als we gelijk hadden ingezet op behandeling met o.a. Ivermectine. Het bewijs valt niet meer te ontkennen dat is echt een gepasseerd station.

    De grote vraag wie er achter de anti-ivermectine campagne zit is eenvoudig te beantwoorden. Het motief is ook geheel duidelijk.
  15. forum rang 10 DeZwarteRidder 25 september 2021 11:29
    quote:

    Boodschappert schreef op 25 september 2021 11:25:

    [...]Wat een complete lariekoek. Heel die vaccins waren niet nodig geweest als we gelijk hadden ingezet op behandeling met o.a. Ivermectine. Het bewijs valt niet meer te ontkennen dat is echt een gepasseerd station.

    De grote vraag wie er achter de anti-ivermectine campagne zit is eenvoudig te beantwoorden. Het motief is ook geheel duidelijk.
    Zelfs fabrikant Merck zegt dat het niet werkt tegen corona, dus waarom zit jij nog dit soort leugens te verspreiden........????
  16. [verwijderd] 25 september 2021 11:32
    quote:

    Boodschappert schreef op 25 september 2021 11:25:

    [...]

    Wat een complete lariekoek. Heel die vaccins waren niet nodig geweest als we gelijk hadden ingezet op behandeling met o.a. Ivermectine. Het bewijs valt niet meer te ontkennen dat is echt een gepasseerd station.

    De grote vraag wie er achter de anti-ivermectine campagne zit is eenvoudig te beantwoorden. Het motief is ook geheel duidelijk.

    "Several other studies that claim a clinical benefit for ivermectin are similarly fraught, and contain impossible numbers in their results, unexplainable mismatches between trial registry updates and published patient demographics, purported timelines that are not consistent with the veracity of the data collection, and substantial methodological weaknesses. We expect further studies supporting ivermectin to be withdrawn over the coming months."
    www.nature.com/articles/s41591-021-01...
  17. Boodschappert 25 september 2021 11:36
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 25 september 2021 11:29:

    [...]
    Zelfs fabrikant Merck zegt dat het niet werkt tegen corona, dus waarom zit jij nog dit soort leugens te verspreiden........????
    Gelukkig is de pharmalobby aan de verliezende hand wat de anti-ivermectine strijd betreft en wordt het wereldwijd steeds meer voorgeschreven.

    Merck is waarschijnlijk met een "nieuwe" Ivermectine bezig, waar dus wel een patent op komt.
59.685 Posts
Pagina: «« 1 ... 2037 2038 2039 2040 2041 ... 2985 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,03 +0,00%
EUR/USD 1,0726 +0,26%
FTSE 100 8.075,07 +0,43%
Germany40^ 18.011,50 -0,43%
Gold spot 2.328,26 +0,52%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

UNILEV...
+4,72%
Flow T...
+4,36%
NX FIL...
+2,93%
Fugro
+2,18%
ForFar...
+0,63%

Dalers

ADYEN NV
-13,61%
VIVORY...
-6,59%
WDP
-4,77%
IMCD
-2,74%
BESI
-2,70%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links