Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Flow Traders AEX:FLOW.NL, BMG3602E1084

  • 19,620 19 apr 2024 17:38
  • +0,030 (+0,15%) Dagrange 19,300 - 19,710
  • 237.687 Gem. (3M) 205,5K

Flow Traders - 2021: growing and flowing

5.689 Posts
Pagina: «« 1 ... 192 193 194 195 196 ... 285 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Beleggertje Uit Roffa 21 september 2021 10:22
    Ben zelf gisteren long in Flow gestapt. Eerder dit jaar tot vorige week een stevig ritje van 20% naar boven gemaakt met een grondstoffentracker, nu verwacht ik de komende maanden veel volatiliteit nu die inflatoire grondstoffenprijzen gaan neerdalen in de kwartaalcijfers en rentebesluiten. Zie het een beetje als een verzekeringspolis tegen volatiliteit. We gaan het meemaken.
  2. forum rang 4 BowmoreBoerke 21 september 2021 11:14
    Alsof de Evergrande-, grondstoffen- en inflatiekoude opeens uit de lucht is: het is weer buy-the-dip als ik naar de volumes kijk! En Flow daalt, terwijl juist ook bij een stevige aankoopdag er meer winst wordt gemaakt dan gewoonlijk.

    Soms snap ik "de beurs" niet en ik ben ook gestopt naar logica te handelen. Ik blijf maar veilig in Flow/Virtu/Flatex de komende tijd. Ritjes elders missen is dan maar zo.
  3. forum rang 8 beleggertje2020 21 september 2021 17:56
    Tja Flow moest inderdaad op de valreep effe vlug teruggezet worden van 33,72 naar 33,58 . Ach ja mijn 9200 aandelen op FAGRON zijn wel mooi gestegen vandaag. . Per saldo dus toch weer dik 900 euro winst t.o.v. gisteren . Tis voor wat het waard is ! Zolang je ergens in belegd bezit je de winst nog niet , dat is pas bij verkoop ! Ik heb wel de indruk dat beleggers toch geleidelijk meer naar defensief gaan i.p.v groeiaandelen. Die eersten die dat nu al doen zien de bui met flinke personeelstekorten allang hangen . De rest zal wellicht te laat komen want als de kogel eenmaal door de kerk is wil iedereen tegelijk door dezelfde deur naar buiten . Wat dat betreft denk ik dat geschiedenis altijd herhaald wordt ! Denk dat de topvorming bij de Nasdaq inmiddels is gezet , dus maak de borst maar nat !
  4. forum rang 8 beleggertje2020 21 september 2021 20:51
    Ha ha zombiebredrijven die nog meer toegang krijgen tot krediet zorgen juist daardoor dadelijk voor nog veel meer personeels-tekorten voor de verdien-economie . Ik weet wel dat dit echt niet heel lang zo meer door kan gaan want dit is m.i uiteindelijk de opmaat naar mogelijk zelfs economische krimp in de verdien-economie wegens veel personeelsgebrek (die zitten bij de zombie-bedrijven die maar groeien en groeien pffffft) . Denk daarom echt dat de VIXEN binnenkort nog keihard omhoog gaan !
  5. Eric519 22 september 2021 02:34
    Hogere lonen drukken winst FedEx . Eerste slachtoffer van de krappe arbeidsmarkt dient zich aan . FedEx daalde daarop 4% nabeurs.
    Het operationele resultaat werd gedrukt door een stijging van de kosten met zo'n 450 miljoen dollar, door een krappe arbeidsmarkt, waardoor er minder mensen beschikbaar waren om in te huren, meldde FedEx. Dit leidde tot hogere lonen en hogere kosten voor ingehuurd transport. Ook waren er netwerk-inefficiënties omdat het bedrijf onderbemand was.

    Geloof maar niet dat dat alleen maar voor Fed-Ex gaat gelden , dat toch wel grote gebrek aan nieuw personeel. Daar gaan vast heel veel bedrijven ook flink wat van merken van die personeels-tekorten . Teveel personeels-tekorten gaan altijd ten koste van toekomstige bedrijfswinsten . Daarom denk ik dat er de komende tijd nog veel bedrijfswinstvewachtingen nog behoorlijk naar beneden bijgesteld gaan worden. De oorzaak van dit alles is m.i. uiteraard de FED/ECB met hun fluwelen handjes. Hebben m.i dus nu al veels teveel geld bijgedrukt waardoor zombiebedrijven met grote schulden en lage winsten of zelfs verliezen , extra personeel hebben kunnen stelen van gezonde bedrijven als Fed-Ex . Geloof nu nog meer erin dat ze straks ook flink wat handjes tekort komen bij ook gezonde bedrijven als ASML/ASMI/BESI die daardoor ook hun nu al torenhoge winstverwachtingen dan ook niet meer waar kunnen maken t.g.v toenemende personeels-tekorten . De omzetten per werknemer zijn heel hoog bij ASML/ASMI/BESI . Als je dan mede wegens de groei-ambitie bijv ca 10% personeel tekort komt op het totaal Dan praat je al gauw over minimaal ca 15 a 20% minder netto jaarwinst dan eerder geraamd schat ik in. Daar worden beleggers m.i. dan niet vrolijk van als de KW-verhoudingen nu al veels te hoog zijn.
  6. forum rang 4 GBV-95 22 september 2021 10:50
    Ik vind het op zijn zachtst gezegd lichtelijk amusant wat er nu allemaal gebeurt op de markt.

    Mijn thesis luidt dan nog steeds, crash zal worden ingeluid door Chinese default golf.

    Het lijkt er op dat Evergrande deze week in ieder geval aan haar (binnenlandse) verplichtingen zal voldoen. Daarvoor heeft de PBOC op een week slechts $32,5 miljard aan liquiditeit verstrekt..

    Gelukkig maar dat hiermee ieder gevaar is afgewend…

    Evergrande is namelijk de enige zwakke schakel in het systeem. De andere ontwikkelaars en bouwbedrijven hebben op geen enkele manier geparticipeerd in de hausse van het afgelopen decennium..

    De blootstelling van de financiële sector is uiterst beperkt, dat is vast de reden dat er een dusdanige som liquiditeit wordt geïnjecteerd..

    Iets met een blikje vooruittrappen.. en een druppel op een gloeiende plaat..

    Kijken of dat ook nog gebeurt wanneer de buitenlandse belangen aan de orde komen..

    Het is een kwestie van tijd in mijn optiek, maar ik vind het (over) optimistische sentiment vrij aandoenlijk en allerminst kenmerkend.

    Flow Traders blijft de leukste belegging op termijn, zal er geen nacht slechter om slapen ;)

    Leuk dat het deze week zijn waarde alvast heeft weten te bewijzen bij een kleine golf van paniek, veel belovend voor de nabije toekomst :)

  7. forum rang 8 beleggertje2020 22 september 2021 18:47
    quote:

    Cato de jongere schreef op 22 september 2021 13:15:

    Misschien kun je beter niet reageren Beleggertje, jij post dit en het gaat weer eronder.
    Ja ja grapjas ! Eerlijk gezegd vind ik het wel bemoedigend dat met de omhooggaande trend van FLOW (tja VIX ruim boven de 18 ! Op 21 Zelfs !) er toch weer effe de 34 aangetikt werd ! Denk zelf dat er de komende tijd wel meer in het vat zit . Ze zaniken nu allemaal over banengroei die achterblijft en dat dat zogenaamd ligt aan de corona-deltavariant en dat dat maar tijdelijk is . Verder gezanik over de inflatie dat dat maar tijdelijk is en bla bla bla. Ik geloof daar zelf geen ene flikker van. M.i gaat de banengroei juist gewoon dalen t.g.v personeelstekorten onstaan door al dat vele bijgedruk in Dollars en Euro's. Toenemde inflatie zonder dat de rentes weer in de plus komen, zorgen alleen maar voor steeds meer en meer bedrijven met niets-verdienende zombie-activiteiten die vervolgens veel beslag leggen op het personeels-aanbod zodat dat personeel dus juist meer en meer ontrokken wordt aan gezonde groei-ondernemingen die bijv in de hightech bezig zijn en dus gruwelijk veel last gaan krijgen van die personeelstekorten omdat dat hun groei-verwachtingen en toekomstige winsten flijnk gaat belemmeren. Als blijkt dat t.g.v personeelstekoren de huidige gruwelijk hoge KW-verhoudingen in bijv de Hightech niet meer flink naar beneden kunnen binnen 1 a 2 jaar doordat personeelsgebrek en dus ook hogere personeelskosten voor huidig personeel de winsten flink laten dalen , dan denk ik niet dat beleggers daat erg vrolijk van gaan worden. Dan stappen ze wellicht eerder over naar degelijke aandelen met lage KW 's en met mooie dividenden die nauwelijks tot niet groeien maar wel jaarlijks redelijk mooie winsten draaien
  8. forum rang 8 beleggertje2020 22 september 2021 19:01
    Ja ja met haar ( het artikel hieronder ) strookt heel goed met wat ikzelf ook verwacht , nl :

    Veel beleggers denken dat de deltavariant de wereldwijde economische groei zal afremmen, maar volgens Irene Goh, Hoofd Multi Asset Solutions Azië Pacific bij Aberdeen Standard Investments, is dat onterecht. Inflatie is grootste gevaar, stelt zij.

    Tjonge, als de FED ECB niet doen wat ze moeten doen , dan zorgen de grote beleggers er wel voor dat het gebeurd op een zodanige manier dat die vele grote zombiebedrijven failliet gaan cq opgeruimd gaan worden. Alleen dan gaat het flink wat rigoureuzer denk ik
  9. forum rang 8 beleggertje2020 22 september 2021 19:29
    Dan erbij als laatste ! Ik Vertrouw niet meer zo op al dat goochelen met zogenaamd posititieve cijfers over consumenten-vertrouwen e.d, zekers niet met aardig toenemende inflatie en daarbovenop explosieve stijgingen van de huizenprijzen plus belastingen op energie e.d pffft. Mijn rijtjeshuis met garage is denk ik op het moment dat ik dan wil verkopen wellicht minstens 1 miljoen Euro waard i.p.v nu dik 4 ton Euro . Ook lache tuurlijk . Kan m.i echt niet lang meer doorgaan zoals het nu gaat ! Denk dat heel erg veel beleggers gaan huilen met het gruwelijk krimpen van hun winstvoorstelling !
  10. forum rang 8 beleggertje2020 22 september 2021 20:01
    Last but not least , ik denk dat er hele goede tijden voor FLOW aanbreken ! Zelfs als de koersen verder zouden stijgen tot over de huidige laatste toppen , dan is er op z'n minst een dusdanige gemiddele VIX ( > 18 ) dat FLOW m.i daar best 40 Euro of ietwat meer door waard kan gaan worden + uiteraard mooiere dividenden dan de laatste van slechts 1 euro/aandeel.afgelopen augustus Tja bij flinke beursdips kan het m.i wel es 50 euro worden en bij heftige crashes mogelijk zelfs wel tot over de 60 euro+ een jaardividend van zegge minstens 6 euro ! We gaan het zien de komende tijd !
  11. forum rang 8 beleggertje2020 22 september 2021 20:12
    Ben ook al niet ontevreden over mijn huidige 9200 stuks Fagron buiten mijn 10000 stuks FLOW. Fsgron zit nog steeds ruim boven de bodem van 17,15 ! We zien het wel ! Mocht FLOW toch onterecht nog es een paar euro terugzakken en FAgron boven de 17,15 , koop ik rustigjes weer 5000 stuks FLOW bij . We houden t in de gaten !
  12. forum rang 8 beleggertje2020 22 september 2021 20:55
    De grappigste opmerking van de FED vind ik wel dat de maximale werkgelegenheid nog niet is bereikt , terwijl bijna overal personeels-tekorten zijn te melden . Tja de meeste mensen die nu nog in een uitkering zitten zijn gewoon niet gekwalificeerd genoeg voor de banen die nu aangeboden worden of ze hebben gewoon geen zin en gaan gewoon voor de uitkering . hebben hier in NL meer dan zat kansloze buitenlanders binnengeharkt waarvan er velen gewoon in het criminele circuit terecht komen plus uitkeringen opstrijken. Daar wordt ook al van weggekeken . Oorzaken mogen niet benoemd worden en ook niet worden aangepakt . in feite doen de FED en ECB hetzelfde ! Dus tja uiteindelijk grijpen beleggers zelf gigantisch in en gaan dan roteren naar andere sectoren met nog wel lage KW's , goede financiele positie en behoorlijk stabiele winsten , allemaal beter dan negatieve rentes
  13. Wijze belegger 22 september 2021 22:57
    Wijze belegger vind het zijn plicht nog maar eens te waarschuwen. Niet tegen onheil, maar tegen de vrees voor onheil en zodoende week na week rendementen te missen. Leest u allen de eerdere gulle adviezen van wijze belegger er nog maar eens op na. Wijze belegger krijgt vaak gelijk en wordt langzamerhand vervelend van elke dag zijn uitdijende verzameling USD’s tellen.Volg daarom de raad op die gratis is gegeven en bevrijd u van de beperkende gedachten die rendement in de weg staan. Amen.
5.689 Posts
Pagina: «« 1 ... 192 193 194 195 196 ... 285 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Oplopende VIX uitstekend nieuws voor Flow Traders

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links