Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,908 23 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,905 - 0,923
  • 4.300.077 Gem. (3M) 6,9M

Pharming september 2021

6.031 Posts
Pagina: «« 1 ... 182 183 184 185 186 ... 302 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 18 september 2021 12:57
    Ik heb wel eens meegemaakt dat er een groep van 10 volwassenen tezamen met 6 kinderen (kleuterleeftijd) op vakantie gingen voor 2 weken,....

    Dat was de bedoeling althans.
    De 6 kinderen wisten middels schreeuwen slaan en schoppen iedere dag weer, de sfeer echter zo te verpesten dat de geplande 2 weken slechts 1 week werd, en er 5 gezinnen het vakantiehuis rennend en huilend van verdriet verlieten, en met gierende banden huiswaarts keerden.

    Op de gehele terugweg zaten alle kinderen onschuldig en met een big smile op de achterbank aan een ijsje te likken.

    Geen idee waarom ik de behoefte voelde om deze vakantieperikelen met u te delen, maar kwam zomaar in mij op.

  2. [verwijderd] 18 september 2021 13:52
    quote:

    Bureaustoel schreef op 18 september 2021 13:16:

    [...]

    Mijn woorden waren aan een zelfingenomen persoon (DM) gericht, blijkbaar ook de beheerder van dit forum. Ik vond dat als hij geen afstand zou doen van wat four70 over SdV plaatste hij van het zelfde lage niveau was. En daar hou ik het bij!
    Zo op het eerste gezicht zou je zeggen: D'r zit een grote bug op deze site.
    Krijg zomaar bij een quote de oude post terug die op de site als verwijderd staat. ( gemodbreakt )

    Opmerkelijk is, dat dit niet altijd het geval is wat toch doet vermoeden dat de moderator een bepaalde handeling vergeet......

    Wellicht een opfriscursus ?
  3. [verwijderd] 18 september 2021 13:52
    quote:

    four70 schreef op 18 september 2021 13:19:

    [Modbreak IEX: Gelieve te stoppen met het plaatsen van niet onderbouwde berichten op het forum, bericht is verwijderd. Waarschuwing.]
    Ik eis een excuus, ik heb nooit en zal ook
    nooit oorlogs vergelijking maken, u verwisselde mij een een andere reageerder.
  4. [verwijderd] 18 september 2021 14:23
    Goedemiddag, ik ontving van ariV een bericht met de vraag of ik dat wil posten, bij deze dus.

    Tekst van ariV

    Beste vrienden van de maanddraad, afgelopen morgen ben ik klaarblijkelijk over de schreef gegaan met een post van mij waardoor ik geschorst ben.
    Op dit forum zal ik niet meer terugkeren en wil iedereen hartstikke bedanken voor de fijne tijd.
    Hoop dat het pharming en alle posters goed zal vergaan, Henk bedankt voor de moderatie en ook jij het allerbeste.
    Eric zorg dat je op tijd covert en J&J keep up the good work. G. houd het forum scherp en blijf erop letten dat de voetjes op de vloer blijven. Vince, maak je wat minder druk en hoop dat je bij BB meer succes zal hebben. Voda, bedankt voor al het harde werk dat je voor alle draadjes en members van de IEX verricht, diep respect hiervoor!
    Zal zo nu en dan nog wel meelezen en grinniken om de langstlopende forumsoap uit de Nederlandse geschiedenis.
    Nogmaals allemaal het beste.
    Het ga jullie goed.
    Groeten ariV
  5. [verwijderd] 18 september 2021 15:04
    ariV, dit had natuurlijk niet mogen gebeuren. Heel spijtig dat je afscheid neemt van het forum. Daarmee verdwijnt weer iemand die zorgde voor de broodnodige balans. Jammer dat het hier inmiddels zo’n enorme janboel is geworden. Nog maar weinig posters nemen verantwoordelijkheid om er inhoudelijk iets van te maken. En blijkbaar is het ook erg lastig om normale fatsoensregels te hanteren. Jij deed dat wel, helaas met één slippertje. Met dus het bekende Henkiaanse gevolg. De goeden lijden soms onder de slechten. Dat is gebleken. Het ga je goed.
  6. forum rang 4 The passenger 18 september 2021 15:25
    quote:

    Sharen schreef op 18 september 2021 08:38:

    [...]
    Ik moet eerlijk toegeven dat ik inderdaad niet de tijd en zin heb om in dezelfde overvloed mijn juist zeer positieve visie op Pharming te posten.

    Maar klik gerust op mn alias en zie een lijst met eerdere goed gewaardeerde geregelde postings met veel feiten, zoals bijvoorbeeld over de zeer goede resultaten van het recente amerikaanse Covid-onderzoek.

    Ik ‘fantaseer’ inderdaad ook graag, bijvoorbeeld over hoe ik even beledigend en denigrerend zou kunnen zijn, maar kies ervoor om dat niet te doen, is gewoon niet netjes.
    Beste Sharen, ook 2*Janssen,

    Blijf er rekening mee houden dat het scenario wat de PM bewaarheid wordt, ondanks de goede berichtgeving uit allerlei trails.

    Pharming is en blijft een gok, en kan blijven zitten met one-trick pony Ruconest waarvan de commerciële potentie volledig wordt gekannibaliseerd met een upcoming Biocryst pil, om vervolgens binnen 3 jr compleet weggevaagd te worden door Pharvaris.

    SdV heeft stellig aangegeven tijdens de vorige presentatie van de jaarcijfers dat de profylaxe middelen hun verzadigingspunt bereikt hebben, ook tijdens de AVA overigens. De vraag is of hij deze stelling zal blijven ondersteunen tijdens de Q3-kwartaalcijfers, of enigszins dient terug te kabbelen.

    Vergelijk het met KPN die de invloed van What’s App op zijn SMS-diensten onderschat heeft, of heel veel retail de impact van de online channels. Of straks een Jumbo / AH, de impact van Picnic waar de Bill & Melissa foundation achter is gaan staan ivm carbon footprint etc.

    Van gentherapie, alternatieve behandelingen, ondanks de koeienlijn, en Leniolisib ivm beperkt aantal patiënten, kunnen zomaar een stille dood sterven.

    Ik herinner mij een specifieke filmscène nog, waarin een soort Amish commune van mensen zich verzameld heeft in een grot, ergens in Midwest van de VS,, inclusief kleine kinderen die met onschuldig wijd gesperde blauwe ogen met verbazing het schouwspel om hun heen gadeslaan, en als ultieme offer resoluut besluit na enig aandringen van hun leider deze ruimte te laten verzegelen met een enorm stenen bal die met geen macht van binnenuit geopend kan worden, en overigens ook niet van buitenaf.

    Hou hier ten zeerste rekening mee!

    Pharming kan ten dode zijn opgeschreven, en zitten de werknemers incl. de aandeelhouders in dezelfde grot, waar zonet of al een aantal jaren geleden diezelfde stenen bal (Biocryst, Pharvaris, Kalvista) de grot hermetisch heeft afgesloten.

    Tot nu toe heeft Jules in alle opzichten gelijk gehad, ook de wijze waarop het goede nieuws uit de VS trail ontvangen is door de markt, op de juiste wijze gerelativeerd. Dat vind ik erg knap, en getuigt imo van grote kunde.

    Salut
6.031 Posts
Pagina: «« 1 ... 182 183 184 185 186 ... 302 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links