Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.747 Posts
Pagina: «« 1 ... 2837 2838 2839 2840 2841 ... 3538 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 14 september 2021 03:28


    California recall election 14 September

    Een recall election is een soort referendum die kan worden aangevraagd om een zittend Gouverneur af te wijzen nog voor zijn ambtstermijn is afgelopen.

    Republikein Larry Elder heeft in California gevraagd voor een recall election, die vandaag, 14 September, wordt gehouden.
    Het volk van California moet dan besluiten of zij zittend gouverneur Gavin Newsom, Democraat, weg willen hebben en toestemming geven voor een nieuwe voortijdse verkiezing.

    California heeft veel Democratische stemmers en de kans dat deze recall slaagt valt te betwijfelen.

    Vindt het een reporter dan toch nodig om aan Larry Elder te vragen of hij de uitslag zal respecteren of in twijfel zal trekken.
    Totaal van de zotte om een verkiezing uit te vaardigen en wanneer die gunstig uitvalt te zeggen dat de verkiezing geldig was, maar wanneer die in je nadeel beslist te verklaren dat er gesjoemeld is en de uitslag niet deugt.
    Sinds Trump's nederlaag in November 2020 is dit nu de Modus Operandi van de Republikeinen.

    GOP frontrunner Larry Elder would not commit to accepting the results of tomorrow's California recall election when I asked him this morning.

    video 0:30 minuut

    twitter.com/stevenmazie/status/143755...

    reactie Steven Mazie, reporter The Economist :

    Maybe we should stop asking candidates if they will accept the results of elections, as if there are multiple acceptable answers to that question.

  2. forum rang 10 luchtschip 14 september 2021 06:52


    Democratic House representative Ted Lieu :

    "Donald Trump surrendered to the Taliban."

    Rep. Ted Lieu reads excerpts from the Trump administration's agreement with the Taliban, then says, "Donald Trump surrendered to the Taliban."

    video 2:18 minuut

    twitter.com/atrupar/status/1437522618...

    Deze video clip betreft een House Hearing over de terugtrekking uit Afghanistan.
    Antony Blinken legt in deze hearing verantwoording af over de terugtrekking uit Afghanistan
    Ted Lieu stelt de vragen aan de huidige Minister van Buitenlandse Zaken, Antony Blinken, specifiek over het door Donald Trump getekende akkoord met de Taliban in Februari 2020.

    Hier de langere video clip van de hoorzitting met vragen van Ted Lieu aan Antony Blinken

    video 5:31 minuut

    twitter.com/RepTedLieu/status/1437546...

    Trump had met de Taliban in Februari 2020 het volgende akkoord ondertekend

    >>Trump zou 5.000 gevangen gezette Taliban strijders vrijlaten
    >>Trump zou uiterlijk 1 mei 2021 alle US troepen uit Afghanistan hebben teruggetrokken
    >>De Taliban beloofde de US troepen niet aan te vallen voor 20 januari 2021 ( Dit verzekerde Trump ervan dat er geen vijandigheden in Afghanistan waren in aanloop naar de US Presidentsverkiezing van 3 november 2020 )

    Biden werd bij zijn intrede als President geconfronteerd met dit akkoord plus het feit dat Trump de troepen in Afghanistan al had teruggebracht tot slechts 2,500 soldaten.
    Biden kon het akkoord vernietigen, maar dan zou hij de troepenmacht in Afghanistan aanzienlijk moeten uitbreiden.
    Dan met de vraag met welke reden hij nog zou willen blijven in Afghanistan. Na 20 jaar aanwezigheid is er niet veel veranderd en er is weinig uitzicht om een Islamitisch land met vele verdeelde stammen te brengen tot een democratie naar Westerse maatstaven.

    Trump had in Februari 2020 de US al bewogen tot een overgave aan de Taliban.
  3. forum rang 10 luchtschip 14 september 2021 15:53
    quote:

    luchtschip schreef op 13 september 2021 21:14:

    PRINCE ANDREW LAWYERS UP ( neemt nieuwe advocaten in dienst) IN CONNECTION TO JEFFREY EPSTEIN AND GHISLAINE MAXWELL

    Hours in advance of today's initial hearing in Virginia Giuffre's lawsuit, an attorney enters a notice of appearance on behalf of Prince Andrew.

    Introductie van de nieuwe advocaat bij de rechter :

    pbs.twimg.com/media/E_LWgdsWEAcQ1wd?f...

    twitter.com/ericgarland/status/143745...

    De advocaat voor Prince Andrew is Andrew Brettler, one who has handled multiple cases of sex crimes against children.

    Virginia Giuffre, was slachtoffer van pedofiel Jeffrey Epstein toen zij minderjarig was.
    In opdracht van Epstein moest zij Prince Andrew animeren en daar gaat nu de rechtszaak over.
    Zij klaagt Prince Andrew aan wegens sex met haar als minderjarige.
    Andrew Brettler, is Prince Andrew's nieuwe advocaat.

    Brettler verdedigde eerder :

    >.actor Armie Hammer after a woman accused him of sexual assault, as well as multiple other Hollywood notables accused of sexual misconduct during the #MeToo era.

    lawandcrime.com/high-profile/prince-a...

    > filmregisseur Bryan Singer,
    In 2016 zou hij ( Singer ) de film Bohemian Rhapsody regisseren, maar tijdens de productie werd hij ontslagen wegens nalatig gedrag. Hij werd daarom vervangen door Dexter Fletcher.

    Singer is gedurende zijn carrière meerdere malen beschuldigd van seksueel misbruik

    nl.wikipedia.org/wiki/Bryan_Singer

    > filmmaker Brett Ratner

    Ratner werd in het najaar van 2017 beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, seksueel misbruik en het doen van homofobe uitspraken door onder anderen actrices Olivia Munn[1] en Ellen Page

    lawandcrime.com/high-profile/prince-a...

    > film- en televisieacteur en Scientologist Danny Masterson, one who has handled multiple cases of sex crimes against children

    In 2018 werd de tv-show The Ranch zonder hem verdergezet, en verliet zijn managersteam hem, nadat hij door verschillende vrouwen beschuldigd werd van seksueel misbruik. Het onderzoek is nog steeds lopende bij de politie van Los Angeles. Het misbruik zou plaatsgevonden hebben begin 2000 bij vier vrouwen, op feestjes van Scientology. Vier vrouwen hebben inmiddels in september 2019 Masterson aangeklaagd. De aanklacht tegen Masterson gaat over seksueel misbruik en intimidatie

    nl.wikipedia.org/wiki/Danny_Masterson

    Prince Andrew verkeert in goed gezelschap door deze advocaat te nemen.
    Een advocaat die gespecialiseerd is in rechtszaken van sexuele intimidatie

  4. forum rang 9 gnocchi. 14 september 2021 21:22
    Een ander bestuur dat Trump dumpt
    door Timothy Evans 14 september, 2021.

    Link Engels.
    hillreporter.com/another-condo-board-...

    Het is de zoveelste financiële en reputatieschade voor het vastgoedbedrijf van Donald Trump. Voor de tweede keer in een maand tijd heeft het bestuur van een door Trump gemerkt en beheerd flatgebouw besloten zich te distantiëren van de tweemaal beschuldigde, voormalige president die maar één termijn heeft.

    Met ingang van 1 oktober zal de 40 verdiepingen tellende luxetoren Trump Plaza in New Rochelle, N.Y., niet langer worden beheerd door de Trump Organization en verwacht wordt dat de eigenaars van de appartementen in het gebouw binnenkort ook zullen stemmen over het schrappen van de naam Trump uit het gebouw. Het bestuur van New Rochelle zei tot dit besluit te zijn gekomen "na een uitgebreid onderzoek naar het management en een due diligence-proces".

    De inkrimping van de vastgoedportefeuille van de Trump Organization begon kort nadat hij was verkozen en is grotendeels de fall-out van zijn steeds controversiëlere persona en merk. Sinds 2016 hebben flatbesturen en hotels van Toronto tot Florida de naam Trump verwijderd en beheerscontracten met zijn bedrijf beëindigd, waaronder vijf gebouwen in New York City, waar de naam Trump ooit de vastgoedwereld regeerde.

    De toren in het voorstedelijke New Rochelle, ligt op ongeveer 30 minuten rijden (zonder verkeer) van New York City. Het is maar een klein eindje rijden naar de 35 verdiepingen tellende Trump Tower at City Center in het nabijgelegen White Plains, dat in augustus besloot de naam Trump en het merk te dumpen. Net over de staatsgrens in Stamford, Ct., stemde het bestuur van Trump Parc Stamford unaniem voor het verwijderen van de naam van de voormalige president uit het gebouw in de weken na de door Trump aangewakkerde dodelijke opstand bij het Amerikaanse Capitool op 6 januari.

    Zelfs Trump Bay Street in Jersey City, een 50 verdiepingen tellende woontoren die mede-eigendom is van Kushner Companies en KABR Group, heeft het luxe huurcomplex onlangs omgedoopt tot simpelweg 65 Bay Street.

  5. forum rang 10 luchtschip 15 september 2021 00:51
    Onthullingen in het nieuwe boek "Peril" van bob Woodward en Robert Costa wordt vermeld dat Trump plannen had nucleaire wapens te gebruiken in de laatste maanden van zijn Presidentschap.

    De Chairman of the Joint Chiefs of Staff General Mark Milley heeft toen besloten China te contacteren. teneinde mogelijke escalatie te voorkomen
    Bovendien gaf hij opdracht dat wanneer Trump opdracht gaf nucleaire wapens te gebruiken men eerst General Milley moest contacteren voor zijn eventuele toestemming of ander advies.

    “Twice in the final months of the Trump administration, the country’s top military officer was so fearful that the president’s actions might spark a war with China that he moved urgently to avert armed conflict.”

    twitter.com/Tamaraciocci/status/14378...

    www.washingtonpost.com/gdpr-consent/?...

  6. forum rang 10 luchtschip 15 september 2021 00:57
    quote:

    luchtschip schreef op 15 september 2021 00:51:

    Onthullingen in het nieuwe boek "Peril" van bob Woodward en Robert Costa wordt vermeld dat Trump plannen had nucleaire wapens te gebruiken in de laatste maanden van zijn Presidentschap.

    De Chairman of the Joint Chiefs of Staff General Mark Milley heeft toen besloten China te contacteren. teneinde mogelijke escalatie te voorkomen
    Bovendien gaf hij opdracht dat wanneer Trump opdracht gaf nucleaire wapens te gebruiken men eerst General Milley moest contacteren voor zijn eventuele toestemming of ander advies.

    “Twice in the final months of the Trump administration, the country’s top military officer was so fearful that the president’s actions might spark a war with China that he moved urgently to avert armed conflict.”

    twitter.com/Tamaraciocci/status/14378...

    www.washingtonpost.com/gdpr-consent/?...

    Donald Trump reageert furieus op de onthullingen in het boek

    Trump on General Milley :

    If it is actually true which is hard to believe that he would have called China… that’s treason

    video 0:20 minuut

    twitter.com/SpiroAgnewGhost/status/14...

    Als er iemand weet wat landverraad is dan is het Trump wel, die op 6 januari de leiding had over de aanval op het Capitol op 6 januari.
  7. forum rang 10 luchtschip 15 september 2021 01:26
    quote:

    ff_relativeren schreef op 8 september 2021 00:53:

    Trump aanhang gaat in Washington DC demonstreren op 18 september. Met als doel hun maatjes van de 6-januari-opstand die gevangen zitten, vrij te krijgen. De internet-berichten onder de Trump-aanhang zou overeenkomsten vertonen met de dagen voorafgaand aan 6 januari. Bron : edition.cnn.com/2021/09/06/politics/s... .
    Alert sent from US House Sergeant at Arms to US House staff:

    "Unless required to be onsite, Members and staff are strongly encouraged to avoid the U.S. Capitol Complex on September 18th."

    twitter.com/MacFarlaneNews/status/143...

    Zaterdag as is het 18 september.

    Ze noemen het de "Justice for J6" rally ( justice for January 6th)

    toelichting ;
    House Sergeant of Arms is het hoofd van de beveiliging van het Huis van Afgevaardigden
  8. forum rang 10 luchtschip 15 september 2021 01:36
    quote:

    luchtschip schreef op 15 september 2021 01:26:

    [...]

    Alert sent from US House Sergeant at Arms to US House staff:

    "Unless required to be onsite, Members and staff are strongly encouraged to avoid the U.S. Capitol Complex on September 18th."

    twitter.com/MacFarlaneNews/status/143...

    Zaterdag as is het 18 september.

    Ze noemen het de "Justice for J6" rally ( justice for January 6th)

    toelichting ;
    House Sergeant of Arms is het hoofd van de beveiliging van het Huis van Afgevaardigden
    In a notice to staff, House Sergeant at Arms says installation of temporary security fence will begin as early as *tomorrow*.. and "The fence will run between Independence Avenue and Constitution Avenue from First Street in the west to First Street in the east"

    twitter.com/MacFarlaneNews/status/143...

  9. forum rang 10 DeZwarteRidder 15 september 2021 09:40
    ’Generaal belde China uit angst dat Trump oorlog zou starten’
    2 uur geleden
    in BUITENLAND

    WASHINGTON - De Amerikaanse generaal Mark Milley, de hoogste militair in de VS, zou twee keer in het geheim hebben gebeld met zijn Chinese tegenhanger omdat hij bezorgd was dat toenmalig president Donald Trump een oorlog met China zou ontketenen, meldt The Washington Post.

    Milley zou de Chinese generaal Li Zuocheng voor het eerst hebben gebeld op 30 oktober 2020, toen Trumps aanstaande verkiezingsnederlaag zich al aandiende. Het tweede gesprek volgde volgens de krant op 8 januari 2021, twee dagen nadat Trump-supporters het Capitool hadden bestormd om te voorkomen dat het Congres Trumps verkiezingsnederlaag zou bekrachtigen.

    In de telefoontjes zou Milley Li Zuocheng hebben verzekerd dat de Verenigde Staten „stabiel” waren en niet zouden aanvallen. Als er toch een aanval zou komen, dan zou hij Li Zuocheng meteen waarschuwen. The Washington Post baseert zich in zijn berichtgeving op het volgende week uitkomende boek ’Peril’ van de journalisten Bob Woodward en Robert Costa. Woodward en Costa zeggen hun bevindingen te stoelen op interviews met ruim tweehonderd bronnen.

    Trump noemde in een verklaring dinsdag de berichtgeving over Milley „verzonnen”, maar zei ook dat als het verhaal wel waar was geweest, Miley voor hoogverraad zou moeten worden berecht. Hij verklaarde tevens: „Voor de goede orde, ik heb er nooit aan gedacht om China aan te vallen.”
  10. forum rang 9 gnocchi. 15 september 2021 15:54
    Gavin Newsom heeft de herroepingsverkiezingen gemakkelijk gewonnen - en het is een groot verhaal voor de Democraten in de toekomst
    Bill Palmer | 11:31 pm EDT 14 september, 2021.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/gavin-n...

    www.palmerreport.com/analysis/the-rep...

    Palmer Report " Analyse

    Gouverneur Gavin Newsom van Californië heeft de recall-race vanavond met gemak overleefd. De gerespecteerde verkooppunten Decision Desk en Cook Political Report hebben de race al genoemd. Dit betekent dat het een overweldigende uitslag is. MSNBC en CNN zijn nog steeds bezig met het officieel uitroepen van de uitslag, maar ze hebben in principe toegegeven dat het voorbij is (Update 23:38 uur, MSNBC en CNN hebben het zojuist geroepen). Dit was een alom verwacht resultaat, en het herinnert ons eraan dat de uiteindelijke peilingsgemiddelden in een bepaalde verkiezing (niet individuele peilingen, maar de gemiddelden) meestal correct blijken binnen de aangegeven foutmarge. Maar dit is niettemin een grote zaak.

    Vergeet niet dat deze race niet altijd een uitgemaakte zaak was. Nog maar een paar weken geleden zeiden de peilingen dat de verkiezing gelijk stond. Maar toen kwamen we allemaal in actie en deden we het werk dat nodig is om een verkiezing te winnen - stemmen, mensen laten registreren om te gaan stemmen, doneren, telebankieren, van deur tot deur gaan, herinneringen sturen naar vrienden en familie - en inderdaad, Newsom kwam al snel ver voor te liggen in de peilingen en won vervolgens.

    De Republikeinen dachten echt dat ze hier iets hadden. Ze hoopten dat we ongemotiveerd zouden zijn omdat we heel 2020 al hadden besteed aan het verkozen krijgen van Joe Biden. Ze hoopten ons te pakken met onze waakzaamheid naar beneden. Maar dat hebben we niet laten gebeuren. In plaats daarvan hebben we laten zien dat wanneer we ons in het "Verzet" (of hoe we onszelf tegenwoordig ook noemen) goed voorbereiden om een gevecht te winnen, we net zo sterk zijn als altijd.

    Dit toont duidelijk aan dat als we het werk doen dat nodig is om te winnen, en als we vechten alsof we gaan winnen, we de verkiezingen in Virginia in november 2021 kunnen winnen, en dan de tussentijdse verkiezingen in november 2022. We kunnen het Huis behouden. We kunnen de Senaat meerderheid uitbreiden. We kunnen verschrikkelijke gouverneurs als Abbott en DeSantis ten val brengen. We kunnen het allemaal.

    We hebben net bewezen dat als we goed vechten, de impopulaire Republikeinen en hun zak met slappe trucs geen partij voor ons zijn. Nu kunnen we dit enorme momentum van de California blowout nemen en er mee verder gaan. Als we blijven vechten alsof we gaan winnen, is er geen houden meer aan.
  11. forum rang 9 gnocchi. 15 september 2021 15:57
    Michael Cohen scheurt Donald Trump aan stukken
    Bill Palmer | 9:00 pm EDT 14 september, 2021

    Palmer Report " Analyse

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/michael...

    Donald Trump wordt met de dag leger. Steeds meer leidinggevenden van zijn Trump Organisatie getuigen tegen hem voor de New Yorkse grand jury. En peilingen wijzen uit dat ongeveer de helft van de Republikeinse kiezers denkt dat hun partij in 2024 meer kans maakt om te winnen als Trump niet wordt genomineerd. Nu is iedereen aan het aanklagen.

    Voormalig assistent openbaar aanklager Richard Signorelli tweette vandaag dit: "Essentiële kenmerken van Trumpisme: oneerlijkheid, criminaliteit, voorbarigheid, wreedheid, woede, incompetentie, hypocrisie, autoritarisme, onwetendheid, domheid, paranoia, nativisme, egoïsme, & racisme."

    Michael Cohen, die Donald Trump maar al te goed kent, voegde er dit aan toe: "Je vergeet ook...seksisme, vrouwenhaat, xenofobie, homofobie, islamofobie en antisemitisme; om er maar een paar te noemen!"
  12. forum rang 9 gnocchi. 15 september 2021 16:01
    Dit ziet er niet goed uit voor Steve Bannon.
    Bill Palmer | 9:09 am EDT 15 September, 2021.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/this-do...

    Meerdere berichten in de media hebben de afgelopen maanden bevestigd dat het Openbaar Ministerie van Manhattan een strafrechtelijk onderzoek instelt naar Steve Bannon in een aantal zaken. Staats aanklachten worden niet gedekt door zijn federale gratie, dus als hij aangeklaagd en veroordeeld wordt in New York, zal hij rotten in de gevangenis. Nu heeft hij een ander juridisch front om zich zorgen over te maken.

    Een aankomend boek van Bob Woodward en Robert Costa onthult dat het Steve Bannon was die Donald Trump ervan overtuigde om een grote deal te maken van 6 januari, waarbij hij zelfs zover ging om Trump ervan te overtuigen dat ze Joe Biden op die datum zouden gaan "begraven". Aangezien Trump vervolgens omdraaide en direct aanzette tot een dodelijke binnenlandse terroristische aanslag op het Capitool van de Verenigde Staten, moet Bannon zich nu zorgen maken dat hij aangeklaagd kan worden voor aanzetting en/of samenzwering.

    Trump gaf Steve Bannon een federaal pardon dat zijn "bouw de muur"-fraude en aanverwante misdaden dekte, maar het dekte niet de aanval op het Capitool. Als de FBI uiteindelijk toch met een samenzweringsaanklacht van hoog niveau komt, zal Bannon zich zorgen moeten maken over een federale aanklacht, naast de aanklacht die New York naar verluidt tegen hem heeft ingediend. De raderen van justitie draaien tergend langzaam, maar dit ziet er niet goed uit voor Bannon.
  13. forum rang 7 ff_relativeren 15 september 2021 22:45
    De zedenzaak van E. Jean Carroll tegen Donald Trump mag door gaan van de Rechtbank. De advocaten van Donald Trump hadden een jaar lang geprobeerd om deze zaak tegen te houden. Door de nieuwe uitspraak kan E. Jean Carroll met dagvaardingen gaan werken om administratieve gegevens, overige gegevens en DNA van Donald Trump op te eisen.

    Bron : edition.cnn.com/2021/09/15/politics/e... .
  14. forum rang 10 luchtschip 16 september 2021 17:31

    Aanstaande Zaterdag, 18 September, de "Justice for J6" rally

    Justice for January 6th

    ‘Justice for J6’ rally attendees told not to wear pro-Trump clothing.

    twitter.com/covie_93/status/143824580...

    Matt Braynard, a former Trump campaign staffer and organizer of the rally wrote on Twitter: “We request that anybody attending our events not wear any clothing or have signs supportive of either President Trump or Biden. Anyone not honoring this request will be assumed to be an infiltrator and we will take your picture, find out who you are, and make you famous”.

    “This event is 100% about #JusticeforJ6 and not the election or any candidate,” he added.

    The ‘Justice for J6’ rally is being organized by Braynard’s group, ‘Look Ahead America’ and is scheduled for September 18 on the West Lawn of the Capitol.

    Braynard told Steve Bannon last month that the purpose of the rally is to “raise the profiles” of the insurrectionists arrested for storming the Capitol on Jan. 6 which will “make it harder and harder for the left’s phony narrative about an insurrection to stick.”

    According to the Department of Homeland Security, roughly 700 people are expected to be in attendance, some of whom are linked to groups with members charged in connection to Jan. 6.

    In preparation for the rally, Capitol Police issued an emergency declaration to deputize outside law enforcement to serve as “special” Capitol Police officers during the demonstration, according to the Hill. The fence surrounding the Capitol will also be put back in place days before the rally.

    Metropolitan Police will also have a greater presence in the area and will close streets if necessary.

    More than 600 people have been arrested and charged with crimes since supporters of then-President Donald Trump stormed the Capitol to stop Congress’ certification of the Electoral College votes and to pressure Republican lawmakers into supporting Trump’s effort to overturn then-President-elect Joe Biden’s electoral victory.

    themindshield.com/justice-for-j6-rall...
  15. forum rang 10 luchtschip 16 september 2021 19:57

    News Max reporter gaat helemaal uit zijn dak met een woede uitbarsting omdat een veteraan uit het leger milde kritiek heeft op Trump's handelen rond de terugtrekking uit Afghanistan

    Watch Newsmax host cut the feed and scream at a veteran guest for offering a mild critique of Trump

    video 1:45 minuut

    twitter.com/J_Rogers_13/status/143855...
  16. Willy B. 16 september 2021 20:27
    quote:

    luchtschip schreef op 16 september 2021 19:57:

    News Max reporter gaat helemaal uit zijn dak met een woede uitbarsting omdat een veteraan uit het leger milde kritiek heeft op Trump's handelen rond de terugtrekking uit Afghanistan

    Watch Newsmax host cut the feed and scream at a veteran guest for offering a mild critique of Trump

    video 1:45 minuut

    twitter.com/J_Rogers_13/status/143855...
    Hoe triest
  17. forum rang 9 gnocchi. 16 september 2021 21:51
    Roger Stone ontdekt dat rechtszaken het best live, in de lucht, worden geserveerd
    door Timothy Evans 16 september, 2021.

    Link Engels.
    hillreporter.com/roger-stone-discover...

    Het is onmogelijk om te vergeten hoe Rep. Mo Brooks (R-Ala.) eerder dit jaar zoveel moeite deed om te voorkomen dat hij werd gedagvaard in de rechtszaak van Rep. Eric Swalwell (D-Calif.) in verband met de dodelijke opstand op 6 januari bij het Amerikaanse Capitool. De capriolen van Brooks en zijn vrouw om het onvermijdelijke te ontlopen waren hilarisch.

    Op woensdag koos de zelfbenoemde vuile bedrieger en vertrouweling van Donald Trump, Roger Stone, voor een heel andere aanpak. Terwijl hij deelnam aan een telefonisch interview met een radiostation in St. Louis onderbrak Stone het programma om te verklaren dat hij gerechtelijke documenten kreeg overhandigd door een gerechtsdeurwaarder namens zeven agenten van de politie van het Amerikaanse Capitool die beweren dat Stone en anderen hun grondwettelijke rechten hebben geschonden.

    "Wacht even, ik heb een deurwaarder aan mijn voordeur die op het punt staat mij te dienen in de nieuwste rechtszaak," zei Stone in "Tomorrow's News Today with Joe Hoft & Kell Brazil." Nadat Stone de persoon aan de deur had begroet, zei de deurwaarder: "Je weet wat ik heb."

    "Het is nog steeds fraude, maakt niet uit," zei Stone, terwijl hij de deurwaarder bedankte. "Oké, ik ben zojuist gedagvaard in de rechtszaak van 6 januari - live, hier in uw radioshow."

    Stone kreeg gratie van Trump nadat hij was veroordeeld als onderdeel van het onderzoek van de FBI naar Russische inmenging in de verkiezingen van 2016. Hij maakte luchtig over het incident. "Dit is een grote, grote stapel papieren, wat goed is, want we hebben geen toiletpapier meer," zei hij, terwijl de radiopresentatoren lachten.

  18. forum rang 9 gnocchi. 16 september 2021 21:56
    Donald Trump spreekt steun uit voor Justice for J6 Rally
    DOOR Brandon Gage 16 september 2021'

    Link Engels.
    hillreporter.com/donald-trump-voices-...

    Voormalig president Donald Trump heeft donderdag een verklaring afgegeven ter ondersteuning van de "Justice for J6" rally die zaterdag in Washington, DC zal plaatsvinden. Honderden mensen worden verwacht om het evenement bij te wonen. Vergelijkbare bijeenkomsten zijn ook gepland in tientallen steden over het hele land.

    De 75-jarige eenmalige amateurgolfer herhaalde zijn "Grote Leugen" dat de verkiezingen van 2020 gestolen zijn en verklaarde in een verklaring die door zijn woordvoerster, Liz Harrington, op Twitter werd geplaatst dat "onze harten en gedachten bij de mensen zijn die zo oneerlijk worden vervolgd met betrekking tot het protest van 6 januari betreffende de Verkeerde Presidentiële Verkiezing. Naast al het andere, heeft het onomstotelijk bewezen dat we een tweeledig systeem van gerechtigheid hebben. Maar uiteindelijk zal het recht zegevieren!"

    Volgens de organisatoren van de bijeenkomst van dit weekend zullen de demonstranten zich niet bezighouden met een tit-for-tat over de verkiezingen of hun steun uitspreken voor Trump, president Joe Biden, of welke andere figuur dan ook. In plaats daarvan zullen de aanwezigen "gerechtigheid" eisen voor de meer dan 600 personen die beschuldigd zijn van misdaden in verband met de opstand van 6 januari bij het Capitool van de Verenigde Staten, die volgens hun sympathisanten "politieke gevangenen" zijn.

    Noch Trump, noch enkele van zijn meest uitgesproken aanhangers in het Congres, zoals de Republikeinse afgevaardigden Marjorie Taylor Green uit Georgia, Madison Cawthorn uit North Carolina, Paul Gosar uit Arizona, of senator Tommy Tuberville uit Alabama, zullen naar verwachting aanwezig zijn. Niettemin worden veiligheidsmaatregelen genomen om de veiligheid van het Capitool en de tientallen federale werknemers die er werken, te waarborgen.

70.747 Posts
Pagina: «« 1 ... 2837 2838 2839 2840 2841 ... 3538 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,02 -0,09%
EUR/USD 1,0702 0,00%
FTSE 100 8.040,38 -0,06%
Germany40^ 18.086,70 -0,01%
Gold spot 2.317,47 +0,06%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

VIVORY...
+24,31%
ASMI
+10,99%
BESI
+4,08%
NX FIL...
+3,85%
TomTom
+3,80%

Dalers

ALLFUN...
-11,00%
ING
-5,96%
Flow T...
-2,94%
WDP
-2,89%
RELX
-2,04%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links