Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

AEX loopt voorop

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Wouter Slot

Wouter Slot is senior analist bij Tostrams binnen de IEX Group. Voor Tostrams schrijft hij al sinds 2007 technische analyses. Al op jonge leeftijd bleek hij geïnfecteerd met het TA-virus en daarom koos hij al vroeg in zijn werkzame leven voor een baan in de beleggingswereld. Hij leest de grafieken als geen ander en weet met b...

Meer over Wouter Slot

Recente analyses van Wouter Slot

  1. 22 apr Hoe kleiner, hoe zwakker 48
  2. 01 apr Amerikaanse beurzen zijn niet te stoppen: kan Nasdaq naar 20.000 punten? 10
  3. 25 mrt Opmars Nederlandse beurs steeds wat breder gedragen 34

Reacties

243 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 13 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 16 september 2021 13:36
    Ever is een Chinees probleem. Maar in welke sector speelt dit zich af: Real Estate. En kijkt u eens waar in de wereld grote stijgingen zijn geweest, jazeker in real estate. En waar komen altijd problemen als het fout gaat? Waar zat de oorzaak van de grootste financiele crisis? In real estate (en rente). Kortom als dit een voorloper is, voor wat de Western Debt & Drugs World te wachten staat. Dan wachten we liever. Yields gaan hoger klappen. Ukkie als eerste. Duitsland als tweede. En Amerika als derde.
  2. forum rang 6 ttroo 16 september 2021 13:46
    Gues who is back: K O L E N. Waren ze echt niet weg hoor. Ja, ze vallen steeds meer weg in het groter geheel, maar als het groter geheel groter wordt, dan nemen ze zelfs toe. Dit argument wordt gebruikt voor Tesla. Marktaandeel. En geldt ook gewoon voor K O L E N. Nieuwe energie. Wow. Ik wilde dat het er was. Kernenergie. Dat is nog ouder dan oud. Dus dat is helemaal geen nieuwe energie. En opslaan die afval en beschermingen bouwen voor het geval dat het een keer mis kan gaan, en dat doet het ook om de zoveel tijd, met mega gevolgen. Kortom nieuwe energie is een mooie term, maar we kunnen er weinig mee. Stroom moet ergens mee worden opgewekt. En we krijgen er veel voor terug. Iedereen een pc, iedereen een smartphone, iedereen een bitcoin. Kortom stroom verbruik wordt daar meer en meer. En dat moet opgewekt worden. Het komt echt niet aangelopen. K O L E N. Ja die wordt nog steed gebruikt door de wereld en meer dan u denkt. Het is goed dat dit langzaam steeds wegzakt in het groter geheel. Maar zonder kolen zouden we grotere maatregelen moeten nemen als op corona gebied. Kortom we mogen en moeten blij zijn met K O L E N. Niet dat ik er een fan van ben - voor alle duidelijkheid. China. Leuk hoor die 10 miljoen barrels die ze op de markt gooien. Een markt van 100 miljoen barrels per dag merkt dit niet eens. Een mini spikeje en dat was het. Nee. Arabieren moeten hun eigen landen financieren. Want opstanden betekent gevaar voor de eigen macht. En een hogere olieprijs is voor iedereen beter. Voor het zoeken naar betere alternatieven. Voor het milieu - we worden misschien wat kritischer - en voor de stabiliteit in het midden oosten. We willen daar niet nog meer instabiliteit hebben. Instabiliteit werkt daar in het voordeel van groepen waar we een grote tegenstander van zijn. Het blijven saaie beuzen. ASML Index is tijdelijk in geslaap gevallen.
243 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 13 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links