Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel CM.COM AEX:CMCOM.NL, NL0012747059

  • 6,880 19 apr 2024 17:35
  • -0,020 (-0,29%) Dagrange 6,820 - 6,950
  • 92.667 Gem. (3M) 36,9K

CM.COM 2021

3.703 Posts
Pagina: «« 1 ... 120 121 122 123 124 ... 186 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 14 september 2021 18:11
    quote:

    Rob_vd schreef op 14 september 2021 18:00:

    Die €40 bodem wordt wel heel erg goed aangestampt ;-)

    ‘Geduld overwint alles’
    Zoveel geduld heb jij vast niet. Duurt jaaaren.

    Gloo toch Gertjie ik kan nie dood nie, maar mij jaare gaat voorbij.
    www.youtube.com/watch?v=OHpDCc_8n7E
  2. Nuchtere Kijk Op 14 september 2021 18:12
    quote:

    Bowski schreef op 14 september 2021 17:40:

    [...]

    Moet het even uit het hoofd doen, maar ik meen dat Bartjens betoogt dat 80% van de kosten bestaat uit vergoedingen voor SMS-jes, etc, welke de telecomproviders niet zullen verlagen.
    Ik begrijp er uit dat je, als je gelooft in de diensten / het succes van Cm.com, Messagebird, c.s., dat vooral telecomproviders zoals KPN daar van gaan profiteren.
    Bartjens nog niet gelezen, maar ga ik nog wel doen hihi. Echter type dan (telecomproviders zoals KPN) gaan "MEE" profiteren ;-) Echter wat je zegt heb ik al eerder voorbij zien komen, goed bedoeld hoor, maar velen papegaaien elkaar overal na.

    Let maar op wat er volgend jaar veranderd. Met die DSTA deal. Die betalingen gaat ze echt helpen. Velen, waaronder hele grote partijen, zijn gewoon STR*NT jaloers. Groot banken maar ook de bekende namen op betaal gebied. En ja daar vreet CM zich ook maar mooi in de markt. Laat die 3 G's noem ik ze maar (incl. de CFO) maar schuiven/schaken. Maar ook daar werd bv. over die OG uitleg in Breda negatief bericht. Ik ga minder uitleggen, laat me toch weer ff verleiden (moeilijkkkkkkkkk hihi) ff afkicken tot nog meer NUCHTERE KO (nee geen knock out)

    Ik verwacht ooit nog WEL van CM iets meer uitleg over juist dat belenen van 500K stukken. Ook al eerder over bericht. En nogmaals die Converteerbare obligatie zeker met die looptijd, is PRIMA. Ook omdat ze dan minder verwatering krijgen bij omruil stukken op hogere koersen. En die obligatie zal meer op de aandelen koers en dus op CM performance, boven of onder PARI komen te staan, dan dat het gekoppeld is aan rente bewegingen.

    Natuurlijk speelt dat ook mee de rente ontwikkeling in de markten, maar 53,30 of hoger in 5 jr? Haha ik moet me sterk vergissen als dat anders loopt dan waar ik eerder over schreef.

    En WIE weet zijn er straks naast CM wel een paar extra grote partijen die samen de TELECOM providers onder druk gaan zetten. Als ze zoveel extra verkeer/inkomsten genereren voor OOK die branche, kun je er op wachten, dat ook daar het schaakspel pas NET begonnen is. I.p.v. schaken had ik beter racen kunnen typen om in de F1 deal sector te blijven denken? Ook daar dacht Ziggo/Vodafoon Libertel het wel goed voor elkaar te hebben. En ook daar ging het ineens anders. Hoe groter een adres als CM wordt, des te meer (en zeker te samen met con-collegae) ze ook die hegemonie anders tegemoet gaan treden. Vele teksten/ideeën schieten weer door me hoofd, echter ik houd me in ;-)
  3. Nuchtere Kijk Op 14 september 2021 18:33
    quote:

    Broer Konijn schreef op 14 september 2021 17:54:

    [...]

    Hoi NKO,

    Het enige dat ik heb verkocht zijn een paar tickets voor DutchGP die ik over had. Voor de rest niets ;-)

    In de fase waarin CM zit en de transacties (convertible) die ze moeten doen krijg je ook te maken met een andere dynamiek en een ander soort investeerders. Dat hoort er helaas bij en is noodzakelijk om te blijven groeien.

    Even een paar tegeltjes wijsheden: 'Keep the faith', 'Basic skill is patience', 'Fortune favors the brave'.....

    Vriendelijke groet, Broer Konijn
    Disclaimer: long CM

    Hi B.K. Duimpje staat er alweer hoor ;-) Mooi, dat je ook nog volledig aanboort bent/blijft. Ik heb zelf 1 x echt klein verkocht omdat ik iets moest betalen en ff geld moest vrij maken. Daarna weer gedeeltelijk TE vroeg terug gekocht. Hier ook geen kristallen bol. Bartjens haha dat stuk keek ik net, en dacht meteen dat heb ik gisteren al gelezen. Geen idee wie dan de auteur is/was whahaaaaaaa.

    Ik moet mezelf MEER leren beheersen om niet steeds terug te prikken op die negatieve berichten. Net hier boven weer die uitleg over bv. MEE profiteren (providers) enz.

    Maar ik merk wel aan je snelheid, dat je NOG steeds mee kijkt/leest. En jeetje wat een goed stuk van misterdon WAUW. Daarom die lage 30 haha ik help op dit soort koersen ook wel aanstampen, maar niet meer met duizenden stukken tegelijk, dat zit er ff niet meer in. Laters Gr NKO
  4. IvoNiehe1 14 september 2021 22:23
    quote:

    niels74 schreef op 14 september 2021 21:39:

    Die nieuwe corona maatregelen zijn natuurlijk enorm vervelend maar misschien wel positief voor cm. Nu gaat er volgens mij nog meer gebruik gemaakt worden van QR codes en dergelijke. Ook bij alle evenementen, museums, horeca enz.
    Toevallig net tickets voor Wish Outdoor aangeschaft, ook allemaal netjes via CM ticketing :)

    We gaan het wel zien. Sinds de obligatie uitgifte en de mogelijkheden die er vrij gegeven zijn tot het short gaan, pakken we even wat verliezen.

    Totdat die (of een deel van) 100 miljoen gebruikt wordt voor een sterke tactische overname, en eventueel 19 oktober een positieve doorgetrokken lijn in de cijfers.
    En zoals door andere ook meermaals vermeld; de overheid deal zal pas einde dit jaar van kracht gaan.

    Er zit nog zoveel meer moois in de pijpleiding komende jaren :)
  5. hhhhh 15 september 2021 09:21
    quote:

    Himalaya ! schreef op 15 september 2021 09:18:

    Nou nou dat gaat hard naar beneden, helaas.
    Op super kleine volume dat zal nog wel een tijdje doorgaan verwacht ik. Geduld hebben en dan komt het vanzelf weer goed en ben benieuwd of dit nu komt door die 500.000 uitgeleende short aandelen. Ik zelf verkoop ze niet voor deze prijzen alleen als er een aantal zenuwachtig worden en ook hun aandelen gaan verkopen dan krijg je dit effect.
  6. forum rang 4 Daann 15 september 2021 11:29
    quote:

    Himalaya ! schreef op 15 september 2021 09:20:

    Iedereen die onder de 40 ( weer) wilden instappen kunnen dat NU doen.
    Ik wacht op de lage 30. Ik heb verkocht met een gemiddelde van 45. Lage 30 en dan een ritje naar nieuwe cijfers zou mooi zijn. Zo niet, dan is dat ook prima. Nu kopen is obv technische analyse te risicovol.
  7. hhhhh 15 september 2021 11:42
    quote:

    TechFocused schreef op 15 september 2021 11:29:

    [...]

    Ik wacht op de lage 30. Ik heb verkocht met een gemiddelde van 45. Lage 30 en dan een ritje naar nieuwe cijfers zou mooi zijn. Zo niet, dan is dat ook prima. Nu kopen is obv technische analyse te risicovol.
    Dank voor deze waardevolle info.
  8. [verwijderd] 15 september 2021 12:05
    Rustig vaarwater is voorlopig ver te zoeken mensen.
    Goede halfjaarcijfers en dan vervolgens, 250.000 eigen aandelen eruit bonjouren.
    500.000 eigen aandelen uitlenen voor grote jongens om te shorten.
    Die converteerbare obligaties ophalen voor investeren in groei of voor koersspeculatie , kortom ik zag dit direct aankomen maar kreeg de wind van voren.
    Ik vind dus dat ze geen open kaart spelen, plus dit alles gaat mank met in Zandvoort de bravour spelen.
    Ik ben geen huichelaar en zeg mijn mening omdat ik hier eigenlijk voor minstens paar jaren wou blijven.

  9. forum rang 4 Daann 15 september 2021 12:10
    quote:

    hellemonderke schreef op 15 september 2021 12:05:

    Rustig vaarwater is voorlopig ver te zoeken mensen.
    Goede halfjaarcijfers en dan vervolgens, 250.000 eigen aandelen eruit bonjouren.
    500.000 eigen aandelen uitlenen voor grote jongens om te shorten.
    Die converteerbare obligaties ophalen voor investeren in groei of voor koersspeculatie , kortom ik zag dit direct aankomen maar kreeg de wind van voren.
    Ik vind dus dat ze geen open kaart spelen, plus dit alles gaat mank met in Zandvoort de bravour spelen.
    Ik ben geen huichelaar en zeg mijn mening omdat ik hier eigenlijk voor minstens paar jaren wou blijven.

    De schaarse free float wordt wat verruimd. No biggie. Ja, op de korte termijn gaat de prijs omlaag. aanbod > vraag. Op de lange termijn heeft dit geen invloed. Wanneer je er voor de lange termijn in zit zou ik de eerste 2 jaar niet meer naar de prijs kijken. Wanneer je vooral bezig bent met de korte termijn (noem het traden), dan komt er waarschijnlijk een interessant instapmoment rond de 32-33. De trend wijst daar momenteel op. We gingen deze week dik door de tijdelijke bodem van 40. Dubbele terug test op 40 is mislukt.
3.703 Posts
Pagina: «« 1 ... 120 121 122 123 124 ... 186 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

CM.com zet weer stap in de goede richting

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links