Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,881 18 apr 2024 13:40
  • -0,080 (-8,33%) Dagrange 0,861 - 0,957
  • 23.676.739 Gem. (3M) 6,4M

Pharming september 2021

6.031 Posts
Pagina: «« 1 ... 118 119 120 121 122 ... 302 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Marxsa 14 september 2021 09:48
    Persbericht met nietszeggende info.
    Lang op gewacht en maar heel weinig gekregen.
    En dan een zoethoudertje erbij dat er vervolgonderzoek komt.

    Ga onderhand eens door met de onderzoeken die er meer toedoen!
    AKI en PRE! Daar ligt de grote markt en het grote geld. Ik heb echt het gevoel dat we vanaf april 2020 voor de gek zijn gehouden. 32 patienten en 86 (ff uit het hoofd) in anderhalf jaar....
    Er zouden updates etc komen, maar ja zonder patienten....Geen update gezien. Ondertussen de waarde van het aandeel waar het hier iedereen om gaat behoorlijk verwatert!! Oh ja natuurlijk zijn er ook "enkele" die het voor de mensheid doen, en niet voor het geld. Dat lees ik wel aan al die negatieve reacties hier ;-)

    Mijn mening een grote sof, en deze oetlul maar steeds bijgekocht.
    Ben er niet blij mee, maar tis niet anders. Gooi er dan nu maar een pb uit dat Ph per direct de onderzoeken PRE en AKI weer opstart, krijgen we nog een kleine opleving miss.

    Beste Ruud, je kunt positief zijn, en je kunt positief zijn maar jaren blijven roepen over grote koersdoelen die absoluut niet uitkomen laat zien dat je ook realist moet zijn. Vorig jaar een "wedje" gelegd met je, 2 euro weet je nog. En nu een trieste 8 dubbeltjes. Een beetje minder kan dus ook ;-)

    En nu lees ik ook nog de hoop in enkele berichten dat nu om 15.30 uur de Nasdaq opengaat en dan donkergroen??? Met 1000 adr's oftewel 10.000 stukjes?? Begin steeds meer te denken dat het allemaal zoethoudertjes zijn, de Nq notering, de Covid onderzoeken etc.Elk kwartaal dezelfde verhalen en verwachtingen, alleen komt er niets van uit.

    Zooo, dat klinkt lekker negatief op de dinsdagmorgen ;-)

    Beste SdV, doe eindelijk eens iets voor je aandeelhouders en start de voorgenoemde onderzoeken onderhand weer op. Je kunt je nu niet meer verstoppen achter Covid. Doe eens iets terug voor die enorme groep die jou al jaren ondersteund.

    Mijn mening!
    Grt
    Marc

  2. [verwijderd] 14 september 2021 09:57
    quote:

    Ien72 schreef op 14 september 2021 09:43:

    [...]
    Ik zou me kunnen voorstellen dat de VS trial sec georienteerd was op de behandeling van Covid en dat de Basel trial een bredere orientatie had op het gehele systeem, met het oog op de bredere toepassing van ruconest.
    Dat zou ook een verklaring kunnen zijn voor de initiatie van de VS trial en voor de wijze van uitvoering vd Basel-trial.
    Komt bij dat ik me echt niet kan voorstellen dat Osthoff en de andere onderzoekers pas achteraf dachten "oh, chips, nu hebben we geen goede onderzoeksgroepen, oeps", ze zijn echt slimmer dan dat.

    Osthoff lijkt hier toch echt een ontzettende oen.

    Er is sinds voorjaar 2020 een tsunami aan Covid onderzoeken op gang gekomen. Bijna iedere farmaceut heeft onderzoeken lopen. Het is vrijwel onmogelijk om patiënten te rekruteren, omdat alle farmaceuten vissen in dezelfde vijver.

    Wat doet Osthoff vervolgens om toch de studie voort te kunnen zetten. Die gaat morrelen aan de selectiecriteria voor de studie. Patiënten die Ruconest kregen waren veel zieker dan de patiënten in de controlegroep. Iedere oen begrijpt dat je dan "appels met peren" gaat vergelijken.

    Gelukkig is het Amerikaanse Ruconest/Covid onderzoek wel goed uitgevoerd en heeft dat bruikbare, positieve resultaten opgeleverd. Pharming gaat nu een vervolgonderzoek opzetten.

    "We zullen de volledige resultaten van deze studies analyseren met het oog op het samenstellen van toekomstige klinische onderzoeken met RUCONEST® voor de behandeling van COVID-19, evenals voor andere ernstige aandoeningen.”

    Maar voor wat betreft de Basel studie. Die hadden ze beter kunnen stopzetten met als reden dat het onmogelijk was om patiënten te krijgen, dan dat ze nu onbruikbare resultaten hebben verkregen.

  3. [verwijderd] 14 september 2021 09:57
    quote:

    Theo3 schreef op 14 september 2021 09:55:

    [...]

    dit had je toch al eens neer geschreven je valt in herhaling
    Ja, al een paar keer. Hij/zij herhaalt het iedere 5 minuten en haalt dan de vorige weer weg. Zo blijft het op iedere pagina staan en lijkt het steeds een nieuw bericht.

  4. MrFoxx 14 september 2021 09:58
    quote:

    TonR schreef op 14 september 2021 09:41:

    [...]Ik blijf inderdaad lekker zitten. Ik laat me niet gek maken. Pharming komt er wel.
    Nou prima toch !
    Maar laat andere dan gewoon uitstappen als ze dat willen.
    Sta je hier iedereen uit te zwaaien ? Alsof pharming zoveel heeft waargemaakt voor zijn aandeelhouders.
  5. forum rang 7 TonR 14 september 2021 10:01
    quote:

    MrFoxx schreef op 14 september 2021 09:58:

    [...]

    Nou prima toch !
    Maar laat andere dan gewoon uitstappen als ze dat willen.
    Sta je hier iedereen uit te zwaaien ? Alsof pharming zoveel heeft waargemaakt voor zijn aandeelhouders.
    Vandaar ook mijn antwoord....dat gaat de komende jaren echt wel komen. Geduld is bij velen onbekend blijkbaar.
    Iedereen moet doen waar hij/zij zich goed bij voelt. Fijne dag Foxx.
  6. forum rang 4 BowmoreBoerke 14 september 2021 10:07
    Waar maakt iedereen zich druk om? Ik vind dit wel mooi, een daling op sentiment (in plaats van fundamentele gronden) om bij te kunnen kopen.

    Technisch zitten we aan de onderkant van het trendkanaal en fundamenteel is Pharming, doorRuconest, winstgevend en is Ruconest een motor voor investeringen voor de toekomst. De koersdoelen (met name van IEX) zijn gebaseerd op deze motor (reguliere verkoop van Ruconest), niet op de potentie dat Ruconest de "heilige graal" is bij de behandeling van Covid-patiënten.

    Een meer "normale" koers hoort, bij het ontbreken van rode vlaggen (ernstige bijwerkingen, patentschendingen, etc) rond de 0,90-1,00 te liggen. Deze daling is puur ingegeven door sentiment en een "gemiste kans", maar levert voor mij fundamenteel geen reden op om het bedrijf ook daadwerkelijk lager te waarderen.

    Kortom: ik koop gestaffeld bij en wacht rustig af, tot de paniekverkopers klaar zijn....
  7. forum rang 8 Wilbar 14 september 2021 10:14
    quote:

    Profitmaker schreef op 14 september 2021 09:50:

    Wat een RAMP aandeel. Je zult ze maar hebben. Om te gilluhhh (gieren) zeg:-)
    Een ramp is echt iets anders, hoor. Zie bijvoorbeeld Haïti. Het feit dat u wat er gebeurd is op Haïti vergelijkt met een aandeel zegt alles over hoe u in de maatschappij staat. Behoorlijk vrekkig, eenkennig en buiten de maatschappij dus.
    Velen zijn bijzonder opgelucht dat u niet tot de Pharming gemeenschap behoort en dat zij u alleen van het IEX forum kennen.
  8. forum rang 7 TonR 14 september 2021 10:14
    quote:

    Wilbar schreef op 14 september 2021 10:12:

    [...]
    Een ramp is echt iets anders, hoor. Zie bijvoorbeeld Haïti. Het feit dat u wat er gebeurd is op Haïti vergelijkt met een aandeel zegt alles over hoe u in de maatschappij staat. Behoorlijk vrekkig, eenkennig en buiten de maatschappij dus.
    10 punten.
6.031 Posts
Pagina: «« 1 ... 118 119 120 121 122 ... 302 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links