Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beter bed 2021

3.949 Posts
Pagina: «« 1 ... 109 110 111 112 113 ... 198 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Kaviaar 7 september 2021 17:20
    Vandaag, op Duurzame Dinsdag, lanceren Beter Bed en kartonspecialist KarTent het Paper Bed: een kartonnen bed dat comfortabel, duurzaam en betaalbaar is. Het Paper Bed is gemaakt van Nederlands gerecycled karton en is 100% recyclebaar. De partners lanceren samen ook andere kartonnen producten als onderdeel van de Paper Bed-lijn, waaronder nachtkastjes, bedlampjes en kledingkasten. De nieuwe en duurzame producten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in de Beter Bed en KarTent webshops en in de nieuwe Beter Bed winkel in Groningen, gelegen aan het Sontplein.

    De atleten die deelnamen aan de Olympische Spelen in Tokio kunnen bevestigen dat een kartonnen bed een goede nachtrust biedt; ze sliepen allemaal in één tijdens de spelen. Naast een geweldig slaapcomfort is een kartonnen bed ook nog eens erg duurzaam. Het Paper Bed is ontworpen om de impact op het milieu te minimaliseren. Beter Bed en KarTent hebben hiervoor ook andere stappen gezet, zoals het minimaliseren van de verpakkingsgrootte en het zorgen voor een efficiënte levering. Verder is alles in Nederland geproduceerd en 100% recyclebaar.

    Duurzaamheid
    Jaap Westland, Manager Duurzaamheid & MVO bij Beter Bed Holding, legt uit waarom Beter Bed in samenwerking met KarTent het Paper Bed introduceert: "Beter slapen is de sleutel tot een gezonde levensstijl. Het Paper Bed zorgt niet alleen voor een goede nachtrust, maar draagt ??ook bij Met dit nieuwe product spelen we ook in op het toenemende milieubewustzijn van de Nederlandse consument door hen een bed aan te bieden dat niet alleen zorgt voor veel slaapcomfort, maar ook helpt om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.” Op deze manier respecteert ons bedrijf mens en milieu."

    Timo Krenn, CFO van KarTent: "Bij KarTent zijn we continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe slimme en duurzame kartonnen producten. Door onze samenwerking met slaapproductenspecialist Beter Bed kunnen we duurzame slaapproducten aan meer consumenten aanbieden. Het zorgt ervoor dat iedereen toegang krijgt tot betaalbare duurzame producten ."

    Het kartonnen bed
    Het Paper Bed heeft niet de conventionele lattenbodem, maar de kartonnen bodem heeft unieke eigenschappen die zorgen voor een groot slaapcomfort. Dankzij 7 mm dik Nederlands gerecycled karton in combinatie met FSC-gecertificeerde houtvezels kan het Paper Bed een gewicht van 200 kilo per vierkante meter dragen en is tegelijkertijd zeer licht. Hij kan dus met zeer weinig inspanning vier verdiepingen omhoog worden gedragen.

    Het Paper Bed is er in verschillende breedtematen en doordat het bed 5 centimeter korter is dan de matras, blijft de matras altijd stevig op zijn plaats. Naast duurzaam slaapcomfort heeft het Paper Bed ook een aantal zeer praktische eigenschappen. Een voorbeeld hiervan zijn de lades, die ideaal zijn voor het opbergen van kleding en kleine spullen. De eenpersoonsbedversie heeft twee lades en versies met een breedte van 120 centimeter of meer hebben er vier. En mocht je toch een vlek op je kartonnen bed krijgen, dan kun je die er meestal makkelijk uit krijgen door deze met een droge of licht vochtige doek af te deppen. Bovendien kan het Paper Bed worden gepersonaliseerd, omdat je het gemakkelijk kunt schilderen.

    Samenwerking tussen Beter Bed en KarTent
    De samenwerking tussen Beter Bed en KarTent kwam niet uit de lucht vallen. Omdat Beter Bed marktleider is in slaapcomfort en KarTent gespecialiseerd is in karton, zijn de twee bedrijven perfecte bedpartners. De Paper Bed-lijn omvat de eerste producten die uit deze samenwerking voortkomen, maar er zullen zeker meer producten volgen.

    Over Beter Bed Holding
    Beter Bed Holding (BBH) is Nederlands grootste slaapspecialist in retail, groothandel en B2B.

    Onze missie is simpel. Wij geloven dat hoe beter we slapen, hoe gelukkiger, gezonder en productiever we zijn. En we zullen niet rusten voordat iedereen de hoogwaardige slaap krijgt die ze verdienen.

    BBH is genoteerd aan Euronext Amsterdam en exploiteert de succesvolle retailmerken Beter Bed, Beddenreus en het nieuwe abonnementsmerk Leazzzy.

    Daarnaast heeft BBH via haar dochteronderneming DBC International een groothandel in merkproducten in de sector slaapkamerinrichting, waaronder het bekende internationale merk M line.

    Met 3 distributiecentra, een vloot van 80 voertuigen, 134 winkels en een snelgroeiende online aanwezigheid, heeft ons team van meer dan 1.000 toegewijde medewerkers in 2020 bijna 200.000 klanten bediend, met een omzet van meer dan € 200 miljoen.

    Het verstrekken van deskundig slaapadvies vormt de kern van onze strategie en dankzij onze revolutionaire Bedmatch-tool helpen onze slaapconsulenten klanten om de perfecte nachtrust te krijgen.
    BBH is trots dat M line de officiële slaapleverancier is van AFC Ajax, TeamNL, Jumbo-Visma en de KNVB.

    Voor meer informatie
    Persvragen: Uneke Dekkers / CFF Communications
    T +31 (0)20 575 4010 of M +31 (0)6 50261626
    E uneke.dekkers@cffcommunications.nl
  2. forum rang 4 SpecuKlaas 8 september 2021 10:46
    quote:

    Kaviaar schreef op 8 september 2021 09:51:

    Iemand wil steeds goedkoper inkopen.
    Inderdada wie niet ?

    Je bedoelt te zeggen: " zelfs bij deze koers wil emand ze nogsteeds kwijt ".

    Maar vandaag met +1 cnt !!! een van de weinige stijgers.

    Gister had ik het in deze chat even over de Crypto's ( sorry ja) en ih het bijzonder over de Salano , maar dat is pas schommelen .

    coinmarketcap.com/currencies/solana/ 24 juli Euro 28 7 sept 166. 7 sept even een spike down naar... 106 !!!, en up naar 161 en vanochtend 133. Tja, dan is BB nog een stabiel 'aandeeltje ' . Alles is relatief.

    Een interessante wereld voor elke belegger / speculant (mag je ook niet missen ).

    In BB blijf ik geloven voor de 5 jaar horizon zeker ( anders zat ik er niet (te) groot in ). Goed managment. Financien meer en meer op orde.
3.949 Posts
Pagina: «« 1 ... 109 110 111 112 113 ... 198 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links