Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Néovacs PSE:ALNEV.FR, FR001400MV37

  • 0,330 18 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,310 - 0,370
  • 8.265

Forum Neovacs geopend

873 Posts
Pagina: «« 1 ... 29 30 31 32 33 ... 44 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. flessenpostbode 6 september 2021 09:29
    Zojuist uitleg over de plannen voor de komende jaren. Totaal 80 miljoen investeren waarvan 58 miljoen voor de uitrol naar de klinische fases van hun producten. 8 miljoen voor onderzoek naar nieuwe toepassingen. 4,2 miljoen naar een deelname (35%) in een onderneming welke Covid-19 gerelateerd werkt. 1.3 miljoen deelname in een kleine start/scale up biotech onderneming welke sinds 2017 bestaat. Verder nog 8,9 miljoen in zoektocht naar een nieuwe lokatie in de regio Ile-de-France.
  2. [verwijderd] 6 september 2021 09:36
    quote:

    flessenpostbode schreef op 6 september 2021 09:29:

    Zojuist uitleg over de plannen voor de komende jaren. Totaal 80 miljoen investeren waarvan 58 miljoen voor de uitrol naar de klinische fases van hun producten. 8 miljoen voor onderzoek naar nieuwe toepassingen. 4,2 miljoen naar een deelname (35%) in een onderneming welke Covid-19 gerelateerd werkt. 1.3 miljoen deelname in een kleine start/scale up biotech onderneming welke sinds 2017 bestaat. Verder nog 8,9 miljoen in zoektocht naar een nieuwe lokatie in de regio Ile-de-France.
    Was er een presentatie of, waar heb je deze info vandaan ?
  3. p/o 6 september 2021 09:41
    Parijs en Boston, 6 september 2021 - 8 uur CET - Néovacs (Euronext Growth Paris: ALNEV) presenteert haar investeringsbeleid voor 2021 en de komende jaren.

    Na het succes van de eerste uitgifte van converteerbare obligaties heeft Néovacs een cashflow van bijna € 43 miljoen. Bij volledige benutting van de nieuwe financieringslijn ondertekend op 5 september 2021 kan deze cashflow worden uitgebreid tot maximaal € 50 miljoen extra in de komende 48 maanden. Deze financiering wordt gebruikt voor een ambitieus investeringsbeleid dat vandaag wordt onthuld .

    € 58 miljoen om fase I en II klinische proeven op het gebied van allergieën te financieren

    Als onderdeel van zijn onderzoeksactiviteiten rond zijn Kinoïde® technologisch platform, bevestigt Néovacs zijn ambitie om een ??Fase I / IIa klinisch proefprogramma en de producten die nodig zijn voor hun prestaties volgens goede fabricagepraktijken (GMP) te implementeren, na wettelijke goedkeuring voor de ontwikkeling van een kandidaat voor een vaccin op het gebied van allergieën.

    Deze volgende fase vereist een totale investering van naar schatting € 15 miljoen.

    Bij gunstige resultaten wordt de benodigde investering voor de uitvoering van fase IIb geschat op € 43 miljoen.

    € 8 miljoen om nieuwe interne R&D-programma's te financieren

    Als onderdeel van zijn onderzoeksactiviteiten heeft Néovacs besloten zijn productportfolio uit te breiden door het verwerven en opzetten van nieuwe onderzoeksprojecten, alleen of in combinatie met academische structuren met internationale reputatie. Deze nieuwe programma's zullen deels draaien om de indicaties en expertisegebieden van Néovacs.

    Deze verschillende onderzoeksprogramma's vergen een initiële investering van naar schatting € 8 miljoen.

    € 1,3 miljoen in de ontwikkeling van een BioTech gespecialiseerd in infectieziekten

    Néovacs is ook bezig met het afronden van de voorwaarden voor een investering in een Frans bedrijf dat innovatieve therapeutische oplossingen ontwikkelt tegen infectieuze luchtwegaandoeningen.

    Het resultaat van Franse academische uitmuntendheid, dit jonge bedrijf, opgericht in 2017, heeft tot doel nieuwe therapeutische indicaties te identificeren voor antivirale geneesmiddelen die al op de markt zijn, om infectieuze luchtwegaandoeningen effectief te bestrijden.

    Als de besproken akkoorden rond zijn, is Néovacs van plan om in het kader van een nieuwe financieringsronde in totaal € 1,3 miljoen te investeren.

    € 4,2 miljoen in de opstart van een Covid-19 screeningsbedrijf

    Als onderdeel van zijn investeringsactiviteit in veelbelovende bedrijven die actief zijn op medisch gebied (BioTech of MedTech), heeft Néovacs een startfonds opgericht om de opkomst van oplossingen voor de preventie en bestrijding van Covid-19 en meer in het algemeen tegen huidige en toekomstige pandemieën te ondersteunen.

    In deze context ondertekende het bedrijf een intentieverklaring (LOI) voor de oprichting van een bedrijf dat zich toelegt op de detectie van honden van geïnfecteerde mensen. Dit bedrijf zal voor 35% eigendom zijn van NEOVACS en voor 65% van Priority One Canine (P1K9), dat geavanceerde expertise heeft ontwikkeld op het gebied van speurhonden (ziekten, medicijnen, enz.).

    Als de besproken overeenkomsten definitief worden, is Néovacs van plan om in totaal € 4,2 miljoen te investeren in verschillende tranches.

    Investering van € 8,9 miljoen in een onroerend goed dat alle projecten draagt

    Tegelijkertijd besloot Néovacs om een ??vastgoedsite in Ile-de-France te verwerven om al zijn teams samen te brengen, evenals een bedrijfsincubator die werkzaam is op het gebied van medisch onderzoek (BioTech of MedTech). Het is de bedoeling dat deze bedrijven financieel en bestuurlijk worden ondersteund door Néovacs als onderdeel van haar investeringsbeleid.

    De site, die tot nu toe eigendom was van een van de belangrijkste Franse farmaceutische laboratoria, beschikt over eersteklas infrastructuren die bedoeld zijn voor de implementatie van onderzoeks- en productieprogramma's (aanpassing van productieprocessen en opschaling), essentieel voor de realisatie van klinische batches.

    Dit acquisitieproject, dat momenteel wordt afgerond, vertegenwoordigt een totale investering, inclusief acquisitie- en ontwikkelingskosten, in de orde van € 8,9 miljoen.

    In totaal zet Néovacs zich dus in voor een ambitieus investeringsprogramma voor een totaalbedrag van meer dan € 80 miljoen, exclusief lopende kosten met betrekking tot de activiteit en nieuwe kansen voor aandeleninvesteringen.
  4. p/o 6 september 2021 10:28
    Het lijkt allemaal beloftevol, maar neem nu de eerste 58 miljoen dat dient enkel voor fase 1 en 2, dan volgen er in principe nog 2 fases. En wat als het mislukt?
    We weten dat hoe meer aandelen ze uitgeven hoe meer de koers daalt, we zitten nu aan
    31/08/2021 5 936 858 228

    Ik heb het gevoel dat we hier een lawine aan nieuwe aandelen zullen krijgen.
    Ik heb mooi verdient met dit aandeel, maar voor mij stopt het nu.
    Snap ook niet waarom ze niet eerst een r/s 1/1000 hebben uitgevoerd, na de volgende 10 miljard aandelen zal het aandeel sprongen beginnen maken van 20% - 25% -… maar wie zal dit bedrijf nog ernstig nemen.

    Een eerste fondsenwerving van € 3 miljoen wordt vandaag uitgevoerd door de opname van 3 tranches van OCEANE-BSA, wat aanleiding geeft tot de uitgifte van 500.000.000 BSA en mogelijk aanleiding geeft tot de creatie van 2.250.000.000 nieuwe aandelen in conversie van OCEANE-obligaties, op basis van de laatste vermelde prijs. De participatie van een aandeelhouder die vóór deze nieuwe opname 1% van het kapitaal bezit, zou 0,73% bedragen.

  5. Metaphor 6 september 2021 11:00
    Volledig krankzinnig. Het opzetten van onderzoek naar nieuwe toepassingen zou ik op z'n vroegst doen wanneer de Fase III overtuigende successen boekt. Dit is puur opportunisme. Zorgen dat de zakken gevuld zijn nog voor je met de huidige circa 40 Miljoen cash resultaat kan presenteren aan je aandeelhouders...

    Past in het track record van Mr. Brugiere ?

    Iets teveel wijn gehad bij de lunch denk ik...
  6. [verwijderd] 6 september 2021 17:39
    De eerste vraag die we ons moeten stellen, is of er ooit iets terecht komt van hun studies tegen allergieën, want dat zou dan al een belangrijk verschil zijn met andere bedrijven waar hij (Brugière) CEO van is. Die andere bedrijven zoals Cybergun modderen maar wat aan in de zijlijn en komen nooit met baanbrekende producten, dus daar ben je het geld zowiezo kwijt. Hopelijk is het met Neovacs een ander verhaal en dan maakt op lange termijn die financiering niet uit, want de omzet van zo’n middel tegen astma is miljarden waard.
873 Posts
Pagina: «« 1 ... 29 30 31 32 33 ... 44 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links