Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slotcall: Vies tegenvallend banenrapport besmeurt de beurs

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Coen Grutters

Coen Grutters is redacteur van IEX.

Meer over Coen Grutters

Recente artikelen van Coen Grutters

  1. jan '23 Slotcall: Arbeidscontracten in techsector massaal door de shredder 24
  2. jan '23 Slotcall: ‘Cryptobeleggers zetten Accsys per ongeluk 7% hoger’ 18
  3. jan '23 Slotcall: Lagarde adviseert beleggers hun posities te herzien 29

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. Peak 4 september 2021 16:24
    Hele wereld heeft het over; rente omhoog of rente laag houden/ verder omlaag? Daar reageert de beurs op, verder eigenlijk niets.
    De ruimte om te verhogen is er niet, dan stort de hele (financiële) wereld in. Omlaag kan ook niet meer worden verantwoord wanneer je naar inflatie en vorming van bubbles en ongelijkheid in samenlevingen kijkt. Zeker in de VS niet, ze gaan daar (overheid) kapot, bij een rente van 3% op het betalen van de staatsschuld.
    Stel je dus maar in op een stotter rente. Dat wil zeggen; rente tikkie omhoog, rente omlaag, rente omhoog en dan weer gauw omlaag gedurende een lange tijd achterelkaar. Net zolang tot je niet meer weet waar je aan toe bent met het kopen van een huis en met je belegging.
    Dat is wat wordt bedoeld met Rutte (en consorten) is een clini clown, die jou eerst zelf vreselijk ziek gemaakt heeft. Als hij eindelijk oprot, dan bezit je niks meer. Je hebt t zelf moeten opgeven.
    Rutte en consorten (Knot, De Jonge, Timmermans, Nijpels, nagenoeg alle kritiekloze journalisten, etc etc) zijn allemaal blinde uitvoerders van de World Economic Forum doctrine. Deze heeft tot nu toe ontelbaar meer levensjaren gekost dan opgeleverd qua corona-aanpak en energie transitie. Daar gaat het hele cover up feest niet om, het gaat om het redden van banken die er slechter voorstaan dan dat iedereen zich beseft. Dat gaat met de ongebreidelde geld uitdelerij. Dat is allemaal bestedingspolitiek. En de rekening van dit kansloze clini feest? Die gaat u zelf betalen, dat heeft Rutte in 2014 alvast vastgelegd in het bankenpact. Alleen ene Omtzigt heeft daar een vraag aan durven wijden, over het democratische gehalte in deze aanpak van zaken. En u weet hoe dat afliep.. Hoogste tyd om die boevenbende weg te sturen. Er komt een najaarsdebat aan. Ik zou daar eens objectief naar luisteren, naar de feiten wie of wat de bron ook is. Het moet u gaan om feiten. Rutte weet dat hij het onderspit gaat delven op de feiten. Daarom doet hij er alles aan om demissionair te blijven, zodoende kan hij niet worden weggestuurd..
    Ik word ziek van deze verdraaiingen, leugens uit de politiek, gebrek aan welk journalistiek gehalte dan ook en de ongelooflijke geldsmijterij aan eenmalige "oplossingen". Is er een ziekenhuisbed bijgekomen ergens? Werkdruk verlicht? etc. Ziek, en ik wil geen Haagse Cliniclown meer zien. (u begrijpt dat ik niets tegen deze mensen heb, integendeel ! Vaak vrijwilligers zelfs, doe graag een donatie aan de echte clini clowns, als de neppers uit Den Haag maar heel gauw opdoeken, oh wat moet ik mn best doen om me politiek correct uit te drukken)..
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links