Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Galapagos AEX:GLPG.NL, BE0003818359

  • 27,000 19 apr 2024 10:42
  • -0,380 (-1,39%) Dagrange 26,860 - 27,100
  • 13.090 Gem. (3M) 81,1K

Waar beleggen jullie nog meer in

4.692 Posts
Pagina: «« 1 ... 196 197 198 199 200 ... 235 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Lingus 2 september 2021 12:11
    INmune (INMB) is zeker iets waardevols op het spoor. Lees:
    inmunebio.com/index.php/en/science/xp...
    en
    seekingalpha.com/article/4450269-inmu...
    en de reacties van Karl Kestens op:
    seekingalpha.com/article/4439067-inmu...

    Dit major, maar early stage.

    Ik vraag me ook af of opgelost TNF als target in RA nieuw leven ingeblazen kan worden nu de black boxes van JAK-remmers uitgebreid moeten worden.

    Ik overweeg bijkopen.
  2. forum rang 6 mercurius-adept 2 september 2021 16:41
    quote:

    Lingus schreef op 1 september 2021 21:26:

    Als ik dit allemaal lees:
    forbetterscience.com/2021/08/28/facts...
    (eerder gepost door mercurius-adept waarvoor hartelijke dank)

    En jij bedankt voor je (second-) opinion: met zijn allen komen we soms een heel eind.
    Reuze benieuwd hoe het uiteindelijk af gaat lopen daar...

    Ook nog korte analyse van INMB:

    -MarketCap @26,26 = $450.5M
    -Cash per 30-6-21 = EUR 39.5m (net uitgifte achter de rug)
    -Runway: klein jaar ('ten minste tot 12 maanden vanaf 04-08-21')
    -Outlook = Niet winstgevend > 4 jaar

    -Pijplijn: Depressie Phase2 per Q4-2021, Alzheimer Phase2 per Q4-2021,
    MDS (beenmergziekte/oncologie) Phase1, COVID-19 cytokine storm Phase2

    -Upside: potentiële blockbuster drugs, aansprekende resultaten, aansprekende LT kansen (markt)
    -Downside: 'early stage' developments, AD is beetje 'in de mode'(qua marktwaarde), binnen nu -1 jaar weer extra geld erbij/ aandelenuitgifte nodig, concurrentie

    ->best interessant...

    edit: ga je linkjes zeker doornemen Lingus, dank
  3. kwekkel 3 september 2021 13:09
    De strijd wordt voortgezet
    www.cassavasciences.com/news-releases...

    vanuit google translate

    Een CEO die iets ontkend en zegt "ik denk" vind ik wel heel apart.
    sep 03, 2021
    PDF Version
    AUSTIN, Texas, Sept. 03, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Cassava Sciences, Inc. (Nasdaq: SAVA), een biotechnologiebedrijf gericht op de ziekte van Alzheimer, heeft vandaag een openbare verklaring vrijgegeven over recente beschuldigingen tegen het bedrijf.
    "Laat me heel duidelijk zijn: ik denk dat deze beschuldigingen vals zijn," zei Remi Barbier, President & CEO. " De beschuldigingen beweren dat onze wetenschap onwaarschijnlijk, onverwacht en uniek is voor Cassava Sciences,en daarom is het allemaal een uitgebreide fraude. Volgens deze criteria zijn alle drugsinnovaties frauduleus. We zijn van plan om onszelf en onze stakeholders krachtig te verdedigen tegen valse en misleidende beschuldigingen."
    De volledige publieke verklaring van Cassava Sciences is nu beschikbaar als audiobestand gemaakt door Remi Barbier, President & CEO, of als een geschreven transcriptie. Beide zijn bedoeld om inhoudelijk vergelijkbaar te zijn en zijn online beschikbaar via de onderstaande links:
    Audiobestand:

    http://public.viavid.com/index.php?id=146489

    Schriftelijke reactie:

    'Beleggers'-pagina van de website
    van hetbedrijf www.CassavaSciences.com

    Het audiobestand wordt ook gearchiveerd op de pagina 'Investeerders' van de website van het bedrijf: www.CassavaSciences.com.
    Over Cassava Sciences, Inc.
    De missie van Cassava Sciences is het ontdekken en ontwikkelen van innovaties voor chronische, neurodegeneratieve aandoeningen. In de afgelopen 10 jaar heeft Cassava Sciences state-of-the-art technologie gecombineerd met nieuwe inzichten in neurobiologie om nieuwe oplossingen voor de ziekte van Alzheimer te ontwikkelen. Ga voor meer informatie naar: www.CassavaSciences.com.
    Voor meer informatie:
    Eric Schoen
    , Chief Financial Officereschoen@CassavaSciences.com
    (512) 501-2450
    Waarschuwing met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen:
    Dit nieuwsbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, waaronder maar niet beperkt tot die met betrekking tot de timing van de initiatie en de daaropvolgende voortgang van onze cruciale fase 3-studie en de waarschijnlijkheid van succes, de timing van aankondiging van de resultaten van onze open label-studie, de FDA-reactie op de Citizen's Petition, de initiatie en voortgang van het CUNY-wetenschappelijk onderzoek en de publicatie van de resultaten ervan, en het herstel van wetenschappelijke reputaties.
    De ontwikkeling van geneesmiddelen brengt een hoog risico met zich mee en historisch gezien leidt slechts een klein aantal onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma's tot commercialisering van een product. Klinische resultaten van onze klinische onderzoeken in een eerder stadium zijn mogelijk geen indicatie van volledige resultaten of resultaten van klinische proeven in een later stadium of op grotere schaal en garanderen geen goedkeuring van de regelgeving. U mag niet onnodig vertrouwen op deze verklaringen of wetenschappelijke gegevens die we presenteren of publiceren. Dergelijke uitspraken zijn grotendeels gebaseerd op onze huidige verwachtingen en prognoses over toekomstige gebeurtenissen.
    Dergelijke verklaringen spreken alleen vanaf de datum van dit nieuwsbericht en zijn onderhevig aan een aantal risico's, onzekerheden en aannames, waaronder, maar niet beperkt tot, die risico's met betrekking tot het vermogen om klinische studies uit te voeren of te voltooien op verwachte tijdlijnen, om de specificiteit, veiligheid, werkzaamheid of potentiële gezondheidsvoordelen van onze productkandidaten aan te tonen, de ernst en duur van de voorzorgsmaatregelen voor de gezondheidszorg gezien de COVID-19-pandemie, eventuele onverwachte effecten van depandemie op onze bedrijfsactiviteiten, en inclusief die beschreven in de sectie "Risicofactoren" Het voorgaande beschrijft veel, maar niet alle, factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten afwijken van de verwachtingen in elke toekomstgerichte verklaring. In het licht van deze risico's, onzekerheden en aannames zijn de toekomstgerichte verklaringen en gebeurtenissen die in dit nieuwsbericht worden besproken inherent onzeker en kunnen ze zich niet voordoen, en kunnen de werkelijke resultaten wezenlijk en nadelig verschillen van de verwachte of geïmpliceerde resultaten in de toekomstgerichte verklaringen. Dienovereenkomstig moet u niet vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen als voorspellingen van toekomstige gebeurtenissen. Behalve zoals vereist door de wet, wijzen we elke intentie of verantwoordelijkheid af voor het bijwerken of herzien van toekomstgerichte verklaringen in dit nieuwsbericht.
    Voor meer informatie over deze en andere risico 's in verband met ons bedrijf dienen beleggers onze dossiers bij de SECte raadplegen , die beschikbaar zijn op de website van de SEC op www.sec.gov.
  4. forum rang 6 mercurius-adept 3 september 2021 14:46
    quote:

    Wall Street Trader schreef op 3 september 2021 12:55:

    Roth Capital Partners KemPharm, Inc. (NASDAQ: KMPH) (Buy) PT $28

    In Roth Capital Partners note on Augustus 13, 2021 they reiterated their $28 12-month price target and buy rating for KemPharm, Inc.
    de andere kant die ik zie, is dat het wat langer duurt daar dan ik had verwacht.
    en Azstarys zal ook geen instant-blockbuster worden, zie bv Acacia Pharma
    --> er kan zomaar nog eens extra geld nodig zijn...
  5. forum rang 4 Wall Street Trader 3 september 2021 16:17
    quote:

    mercurius-adept schreef op 3 september 2021 14:46:

    [...]

    de andere kant die ik zie, is dat het wat langer duurt daar dan ik had verwacht.
    en Azstarys zal ook geen instant-blockbuster worden, zie bv Acacia Pharma
    --> er kan zomaar nog eens extra geld nodig zijn...
    Partly agreeing, for now it's just a focused launch in a few states with select prescribers. But I still think the stock is undervalued at the moment, thought this would be trading at least around ~ $15 by now.

    KemPharm has a solid financial position. I would say there are no immediate needs but a SHELF and ATM are available if strategically appropriate in the future. Cash burn rate remains at $1 to $1.5 million per quarter. But obviously, as they make strategic decisions around development opportunities that will change the cash burn rate as they get those development plans in place.

    The Azstarys patents run until 2037 and has a 16-year product life. KemPharm believes the peak market share may be greater than original internal forecasts.

    Do you think the market is underappreciating, I mean, I know you can’t comment come on the stock price, but, do you think this is overall just the underappreciated component of Azstarys’ future?

    CEO Travis Mickle

    "I do. I don't think a lot of people have really looked into, well number one, how many preschoolers are on these products? It's difficult to go and track the marketplace. We believe it's a few percent of the overall market. But if you get a few percent that's hundreds of millions of dollars potentially. And if we're the first or one of just a few products that are listed for preschoolers that's a huge thing on top of six and up."
  6. forum rang 4 holenbeer 3 september 2021 16:18
    quote:

    Lingus schreef op 1 september 2021 21:26:

    Als ik dit allemaal lees:
    forbetterscience.com/2021/08/28/facts...
    (eerder gepost door mercurius-adept waarvoor hartelijke dank)
    dan ben ik blij dat ik uitgestapt ben bij Cassava (SAVA), met ook nog een goede restwinst. ("Had-ik-maar-gedachten" moet je dan uitschakelen). Ik hoop nog steeds dat ik ongelijk heb, maar ik ben erg pessimistisch geworden de laatste dagen. Zou me niets verwonderen als Hoau-Yan Wang, Remi Barbier en Lindsay Burns binnenkort onvindbaar zijn. En Joe Springer, al een tijd niets van gehoord. Misschien nog op de discord groep, maar daar ben ik uitgetrapt wegens kritiek. Die server staat in Noord Korea blijkbaar.

    Een stuk of twintig advocatenkantoren inmiddels al, willen gedupeerde beleggers helpen. Ik kan me niet herinneren dat ik zóveel class action lawsuits tegen een bedrijf opgestart heb zien worden. Ik zal ze niet nodig hebben. Geluk en wijsheid toegewenst aan allen.
    Ik blijf nog even zitten, koop gestaffeld bij. De fase 3 staan op het punt van beginnen en ik heb het idee dat de kritiek meer gecorreleerd is met de forse shortpositie dan met de klinische resultaten. Ik lees toch vooral kritiek op oude (10-15 jaar) onderzoeksresultaten en op de manier van presenteren van recente. Waarbij ik dan denk, zou de FDA geen beter zicht hebben gehad op de resultaten tot nu toe en de manier waarop die tot stand zijn gekomen dan mensen die met een geodriehoek percentages uit een onduidelijke poster moeten afleiden?

    Alleen al qua timing komt de kritiek precies op het moment dat de goedkeuring van de fasen 3 werd aangekondigd en een forse positie in puts is opgebouwd, net zoals de vorige 2 keren o.a. eind juli.

    Ik zit intussen met een positie die bestaat uit een deel van mijn winst. Ik verwacht nog minstens 1 keer een flinke stijging, ofwel omdat er nieuws komt, ofwel omdat de shortpositie wordt gecoverd en men hetzelfde truukje nog een keer probeert. Als verzekering koop ik op pieken gewoon wat puts. De laatste keer gingen die x 3, waarmee ik de positie op een lager punt weer wat kan aanvullen.

    Ik ben ook wel benieuwd wat er waar is van de 'non-dilutive cash inflow'. Die zal misschien niet op korte termijn aangekondigd worden, maar als de fases 3 gewoon van start gaan, de OL doorgaat en de CMS intussen al een tijdje loopt, komt er vanzelf weer nieuws.

  7. Phill 3 september 2021 19:58
    [quote alias=Wall Street Trader id=13658360 date=202109031617]
    [...]

    Akkoord over Kempharm, heb met de terugval van 15 naar 9 USD gebruik gemaakt om mijn positie verder uit te breiden. Het potentieel van SDX als klasse 4 medicijn is enorm groot. Mijn verwachting is dat Kempharm een 10 bagger zou kunnen worden (MC ~ 400 M -> 4 BUSD).

    Ik leef mee met de SAVA shareholders, al doen jullie het nog altijd een stuk beter als mij aangezien ik ze allemaal verkocht had aan 20 USD/stuk.

    Ik blijf ook vervolgens in Protalix geloven en heb ondertussen mijn GAK verlaagt naar 2 USD/stock dus nog wel wat opwaarts te gaan. Ook veel Nov calls gekocht voor de A meeting met de FDA op 9 September, minutes van deze meeting worden ten laatste 30 dagen nadien gepubliceerd. De markt verwacht een vraag voor meer data terwijl de CRL enkel voor de FDA inspectie was, met de FDA weet je uiteraard nooit. Echter met een MC van 70 MUSD, een reeds goedgekeurd medicijn, twee andere in de (vroege) pijplijn en uiteraard PRX 102 lijkt me de risk/reward vrij goed te zitten voor deze stock.

  8. forum rang 4 Lingus 5 september 2021 10:01
    quote:

    Bas261 schreef op 4 september 2021 21:01:

    zijn hier beleggers die ook in mobile gaming beleggen? omzetten en winsten stijger harder dan de 'oorspronkelijke' games op de consoles etc.
    Ik beleg in Unity (U) en heb Roblox (RBLX) op mijn watchlist staan. Ik heb te weinig gedetailleerde kennis om bedrijven en kansen op waarde te schatten. Mobile gaming is snel groeiend, dat hoor ik ook uit mijn omgeving van een game-developer.
  9. ousen 5 september 2021 10:25
    zijn hier beleggers die ook in mobile gaming beleggen? omzetten en winsten stijger harder dan de 'oorspronkelijke' games op de consoles etc.

    Ik heb er 2, t.w.;
    -Ubisoft (Franse beurs)ingestapt op 51,-
    -Remedy (Finse beurs) ingestapt op 39,50

    Allebei bescheiden posities, wellicht dat ik bijkoop op eventuele dips.

    Verder op dit moment aan biotech/pharma:
    -Rigel Pharmaceuticals Mijn oudste positie.
    -Vyant Bio
    -9 Meters Biopharma
    -Reshape Lifescienes
    -Brickell Biotech

    Met BBI heb ik al een fantastische rit gemaakt. Gekocht op 0,48 in 2020 en in februari dit jaar verkocht rond
    de 1,20 met een flink aantal. Kijken of het nog een keer lukt.
    Veel insiders inkopen op dit moment en ze hebben een nieuwe overeenkomst gesloten met Voronoi Inc (Zuid Korea) voor exclusieve, wereldwijde rechten op therapeutische producten die worden gegenereerd door een eigen DYRK1A-remmerplatform.
    Ik had verwcht dat de koers zou gaan dalen op dit bericht, maar is niet gebeurd.
    Verder mogelijke triggers:
    -Topline-resultaten voor fase 3 pivotal Cardigan I- en Cardigan II-studies worden naar verwachting gerapporteerd in het vierde
    kwartaal van 2021
    -Verkopen van sofpironiumbromidegel, reeds goedgekeurd in Japan en gecommercialiseerd door Kaken

    Een aantal weken geleden weer opnieuw ingestapt. GAK 0,64. We gaan het zien.
    Meer bezitters in dit aandeel? En hoe kijken jullie er tegen aan?

    (De biotech aandeeltjes zitten volgens mij over het algemeen weer een beetje in de lift. Mijn enigste rode fonds is RSLS)

    Succes iedereen.
  10. forum rang 6 gbakl 6 september 2021 11:25
    Sept 3 (Reuters) - VALNEVA SE ::U.S. DOD EXERCISES FIRST YEAR OPTION ON IXIARO® SUPPLY CONTRACT.MINIMUM NUMBER OF DOSES FOR FIRST OPTION YEAR IS NOW 200,000 WITH AN APPROXIMATE VALUE OF $28.8 MILLION.U.S. DEPARTMENT OF DEFENSE (DOD) HAS EXERCISED FIRST OPTION OF CONTRACT SIGNED IN SEPTEMBER 20201 TO PURCHASE FURTHER SUPPLY OF ITS JAPANESE ENCEPHALITIS (JE) VACCINE IXIARO.THIS BRINGS TOTAL MINIMUM VALUE OF CONTRACT TO APPROXIMATELY $118 MILLION, ASSUMING EXERCISE OF SECOND YEAR OPTION WHICH REMAINS UNCHANGED
    .
    Valneva

    € 22,12 +1,90 (+9,39%)
  11. forum rang 6 gbakl 6 september 2021 21:40
    Nu september is begonnen, is het tijd om terug te blikken op augustus. Voor de zevende maand op rij eindigden Amerikaanse en Europese aandelen in het groen. De S&P 500 vestigde op de laatste dag van de maand een nieuw slotrecord, aangedreven door techaandelen, en sloot augustus af met een stijging van 2,90%. De EURO STOXX 50 steeg met 2,62%.

    Valneva’s debuut
    De Franse biotech Valneva was het meest verhandelde aandeel door onze Franse klanten en verscheen voor het eerst op onze kaart. Het was ook de winnaar van augustus van alle aandelen op de kaart, met een koersstijging van 77,40%.
  12. forum rang 6 mercurius-adept 8 september 2021 07:55
    quote:

    Lingus schreef op 17 juli 2021 14:02:

    [...]
    Gisteren goed nieuws voor Kadmon (KDMN); de FDA-goedkeuring van belumosudil, een klein molecuul, remmer van ROCK2, in de indicatie GVHD. Geen verrassing, de fase 2 resultaten waren zeer sterk. Ik kocht KDMN in maart 2021 op $4,00. Met een patent eindigend in 2034 zijn er nog genoeg jaren om van Rezorock, zoals het in de markt komt, een kleine blockbuster te maken. Analisten hebben koersdoelen afgegeven tussen de $8,00 en $20,00. Nu de goedkeuring een feit is gaan analisten misschien komen met nieuwe, hogere koersdoelen. Kadmion wordt stevig geshort, dus ik overweeg een speculatie op shortsqueezes.
    Yes -->Vandaag heeft Sanofi aangekondigd Kadmon over te nemen voor $9.50 per aandeel
    (80% premium tov huidige koers, $5.30. Totale waarde daarmee op $1.9 billion,on a fully diluted basis)

    investors.kadmon.com/news-releases/ne...

    ps: INMB gaat ook al lekker nu, wellicht door alle recente aandacht -->reusachtig potentieel
4.692 Posts
Pagina: «« 1 ... 196 197 198 199 200 ... 235 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links