Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel TomTom AEX:TOM2.NL, NL0013332471

  • 7,275 15 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 7,250 - 7,510
  • 213.528 Gem. (3M) 272,7K

TOMTOM SEPTEMBER 2021

35 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 2 september 2021 12:52
    Het lijkt er echt op dat Renault een Google search zoekopdracht koppelt aan TomTom navigatie. Laatste keer dat dat voorkwam was toen TomTom zelf nog Google search op zijn PND apparaten had. Totdat ze zelf haar eigen POI ging doen.

    Beiden partijen blij. Google snoept wat data over waar mensen naar zoeken vanaf een bepaalde bestemming. En TT zit toch in Renault met een combinatie van offboard maps die zich realtime updaten.

    Nieuwe electrische Renault ZOE (documentatie 1 juli)

    Truly connected Listen to your favourite playlists, browse your applications and make calls easily, thanks to the new EASY LINK multimedia system, with the 7" or optional 9.3” touch screens, both with Android AutoTM or Apple CarPlayTM as standard(1). Directly connected to TomTom services, models with on-board navigation offer you a wealth of information in real time: traffic delays, weather, location of your nearest charging stations, and more.

    Nieuwe Renault Clio (documentatie 1 juli)

    The onboard navigation delivers a huge amount of information in real time: traffic density, to incidents or service stations on your journey**. As simple and effective as Google Maps, all you need is two or three key words to search for your destination on the Google address search. Thanks to the Auto-Update function, you can be sure that your system and TomTom mapping are automatically updated.

    cdn.group.renault.com/ren/gb/transver...
    cdn.group.renault.com/ren/gb/transver...
  2. [verwijderd] 2 september 2021 16:46
    quote:

    *JustMe* schreef op 1 september 2021 00:54:

    [...]

    Als je zo graag wilt dat ik minder post op dit forum, dat vind ik prima, gezond zelfs, maar wellicht kun jij dan ook je azijnhandeltje wat minderen. Nu versterken we elkaar alleen maar.
    Je post maar hoe vaak je wilt. In Frankrijk postte je veel omdat je je nerdy zat te vervelen. Je hebt inmiddels 4 (vier!) keer aangekondigd om minder te posten. Er ging te veel tijd in zitten, er was werk aan de winkel etc.
    Vandaag in 5 uur (kantoortijd) 13 uitgebreide posts waarvan eentje in de pluralis majestatis, iets over op tijd instappen.

    Zes jaar geleden stond TT ruim boven de 10 toen je iedereen 16,50 voorschotelde, Nu staat TT ruim onder de 7 en begin je weer de boel op te jutten. Je bent niet alleen in 2020 weggeweest, maar veel langer en je hebt *Justin* laten verwijderen in de hoop niet te worden aangesproken op foutieve informatie. Alles wijst er op dat je een opdrachtgever hebt, met name je taaltechnieken.

    Het lijkt me overbodig er op te wijzen dat de AEX weer nieuwe records aantikt en TomTom zoals gewoonlijk weer diep in het rood staat. Dat maakt jouw positiviteit nóg lachwekkender en vooral ongeloofwaardiger.

    Mijn ‘missie’ om mensen hiervoor te waarschuwen is voorbij. Ik heb sowieso het idee dat de meesten er niet meer intrappen en heb betere dingen te doen. Wie weet gaan we jou en je moeilijk leesbare maar taalkundig vrijwel foutloze bijdragen daardoor ook minder zien.

    Iedereen heeft de baan die hij verdient. Ik ga 15 oktober om 09.05 h. volgen of je je auto langs de kant hebt gezet om snel wat putopties te kopen. Daar moest ik destijds erg om lachen.
  3. [verwijderd] 2 september 2021 19:42
    quote:

    Riet v. Milt schreef op 2 september 2021 16:46:

    [...]

    Mijn ‘missie’ om mensen hiervoor te waarschuwen is voorbij. Ik heb sowieso het idee dat de meesten er niet meer intrappen en heb betere dingen te doen. Wie weet gaan we jou en je moeilijk leesbare maar taalkundig vrijwel foutloze bijdragen daardoor ook minder zien.

    Mooi zo. We gaan je enorm missen!
  4. [verwijderd] 2 september 2021 20:04
    quote:

    *JustMe* schreef op 2 september 2021 19:42:

    [...]

    Mooi zo. We gaan je enorm missen!
    En weer die pluralis majestatis, die wordt doorgaans gebruikt door wie in opdracht van een ander schrijft of door een over het paard getilde jongeheer.Ik vermoed een combinatie en blijf alert.
  5. [verwijderd] 2 september 2021 20:48
    quote:

    Wereldbelegger schreef op 2 oktober 2020 18:00:

    Ketelbinkie2 die zich van zijn pluralis majestatis kant laat zien door het woordje "We" ?
    Of de positivo's die al zo veel jaren op hun 'goudgerande aandelen" zitten dat de glans er van af is?
    Of de markt?
    Of de heer Goddijn?

    [...]
  6. Edhvvvvv 3 september 2021 09:58
    Als je aangeeft het vermoeden te hebben dat hier mensen zitten met meerdere petten op dan wordt dat verwijderd. De moderator maakt er zelf de term 'illegale activiteiten' van. Ik zie het zelf als operenen in de marge van het 'toelaatbare'. Waar wel een waarschuwing voor mag worden gegeven her en der tussen alle hosanna verhalen.
    Wanneer je echter jaren lang gouden bergen voorstelt en als een messias het T2 geloof predikt dan kan dat natuurlijk zomaar. Af en toe (elke 2/3 maand) een op hande zijnde overname voorschoteld en discussie voert over hoeveel T2 dan welk niet gewaardeerd zou moeten zijn is dat geen enkel probleem. En natuurlijk doen deze mensen dat zonder enige vorm van eigenbelang. Puur om mensen te informeren. Ik begrijp dat wel.
35 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

TomTom onderliggend sterk en vooruitzichten zijn goed

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links