Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Novacyt PSE:ALNOV.FR, FR0010397232

  • 0,827 19 apr 2024 17:29
  • +0,077 (+10,27%) Dagrange 0,735 - 0,867
  • 1.492.936 Gem. (3M) 147,5K

Novacyt de volgende biotech raket!

70.354 Posts
Pagina: «« 1 ... 3207 3208 3209 3210 3211 ... 3518 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. elpapa 25 augustus 2021 20:08
    U hebt hem door. Meneer Trab wil enkel de koers lager om te traden of hij zit short. Meer moet je er niet achter zoeken. Heeft tijd over en komt hier de zaak wat opblazen. Gelukkig geen kat die gelooft dat hij ook maar enige invloed op de koers kan hebben. Dit terzijde. Mooi koersverloop tot nu toe. Op naar de €6 !
  2. forum rang 7 trab33 25 augustus 2021 20:12
    quote:

    elpapa schreef op 25 augustus 2021 20:08:

    U hebt hem door. Meneer Trab wil enkel de koers lager om te traden of hij zit short. Meer moet je er niet achter zoeken. Heeft tijd over en komt hier de zaak wat opblazen. Gelukkig geen kat die gelooft dat hij ook maar enige invloed op de koers kan hebben. Dit terzijde. Mooi koersverloop tot nu toe. Op naar de €6 !
    dat kunnen zelfs mijn kuikens inschatten dat mijne zever hier geen enkele invloed op de koers heeft ;) alhoewel de bruine kuikens hier toch nog een ander idee over hebben
  3. PBos 25 augustus 2021 20:17
    Voorlopig hebben de bashers toch een mooie kans laten liggen van de € 3,50 naar de € 5,00. Toch niet zo goed gezien denk ik dan. Zal toch een gevoel geven van “had ik maar”. En dat gevoel zal naar mijn mening alleen nog maar groter worden als de koers verder omhoog gaat. Maar ja ieder zijn eigen inzicht natuurlijk.
  4. forum rang 5 RW1963 25 augustus 2021 20:19
    quote:

    Jawohl ! schreef op 25 augustus 2021 19:58:

    Meneer zegt dat zijn leven is veranderd door de grote winsten met Novacyt en loopt nu al een hele tijd het aandeel te bashen.
    Iets klopt er niet.

    En dan te bedenken dat er in het begin nog velen achter hem aanliepen.

    Nu hebben de meesten hem inmiddels gelukkig wel door.

    (die opmerking daarboven van jou is trouwens totaal overbodig!)
  5. Jawohl ! 25 augustus 2021 20:25

    Klopt, die neem ik terug , beetje flauw van mij

    quote:

    RW1963 schreef op 25 augustus 2021 20:19:

    [...]

    En dan te bedenken dat er in het begin nog velen achter hem aanliepen.

    Nu hebben de meesten hem inmiddels gelukkig wel door.

    (die opmerking daarboven van jou is trouwens totaal overbodig!)
  6. Unieke_Alias 25 augustus 2021 23:20
    quote:

    voda schreef op 25 augustus 2021 12:16:

    Dat dispuut hangt al maanden als een soort zwaard van Damocles boven het aandeel. Dit drukt de koers enorm, beleggers houden nu eenmaal niet van onzekerheid.

    Tevens is het saldo Debiteruren op de balans al maanden enorm hoog, omdat de rekeningen niet betaald worden.
    De diensten zijn echter wel geleverd. Als er een schikking komt, en die zal er komen, dan zal nog een behoorlijk bedrag naar de kas stromen. Een eventuele credit nota heeft natuurlijk wel een negatief effect voor de Verlies En Winst rekening.

    Het hangt er helemaal van af wat de juristen/advocaten/directie allemaal met elkaar bekokstoven.

    Ik hoop nu echt dat er korte termijn eindelijk een oplossing komt. Het zou fijn zijn als deze kwestie opgelost wordt voordat de CEO Graham Mullis met pensioen gaat. (18 oktober 2021)
    Ik heb zelf het idee dat de oplossing pas komt nadat Mullis met pensioen is gegaan. De nieuwe CEO kan het niet fout doen: valt het dispuut tegen, dan is dat een erfenis; valt het dispuut mee, dan kan dit een verdienste van de nieuwe CEO zijn.
  7. forum rang 10 voda 26 augustus 2021 07:07
    Het testen blijft!

    Studie: Corona-vaccin beschermt maar zes maanden
    Redactie 14 uur geleden

    © Copyright Faqt
    Volgens een nieuwe Britse studie verdwijnt de vaccinatiebescherming tegen Covid-19 binnen zes maanden na volledige immunisatie met de vaccins van Pfizer en AstraZeneca. De cijfers onderstrepen de noodzaak van herhalingsvaccinaties, benadrukken de wetenschappers van King's College in Londen. De studie is gebaseerd op meer dan 1,2 miljoen testresultaten van gevaccineerden.

    Volgens de studie daalde de bescherming van het Pfizer-vaccin vijf tot zes maanden na de tweede dosis van 88 tot 74 procent. Bij het AstraZeneca-vaccin daalde de werkzaamheid na vier tot vijf maanden van 77 tot 67 procent. In het ergste geval zou de bescherming van ouderen tegen de winter tot minder dan 50 procent kunnen dalen. Het Verenigd Koninkrijk is daarom van plan later dit jaar een campagne te beginnen om het hervaccineren te stimuleren. In Nederland beslist de overheid daarover in september.

    De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) daarentegen ziet momenteel geen reden voor herhalingsvaccinaties en dringt erop aan dat mensen in armere landen eerst worden gevaccineerd. Als de vaccinatiegraad wereldwijd niet toeneemt, zouden zich nieuwe, eventueel nog gevaarlijker varianten van het coronavirus kunnen ontwikkelen, zo stelt het rapport.

    www.msn.com/nl-nl/nieuws/wetenschap/s...
  8. forum rang 4 Opstapelen 26 augustus 2021 08:41
    quote:

    Unieke_Alias schreef op 25 augustus 2021 23:20:

    [...]

    Ik heb zelf het idee dat de oplossing pas komt nadat Mullis met pensioen is gegaan. De nieuwe CEO kan het niet fout doen: valt het dispuut tegen, dan is dat een erfenis; valt het dispuut mee, dan kan dit een verdienste van de nieuwe CEO zijn.
    Morge
    ADR is in een vaste tijdslijn gegoten en arbitrage hoogst waarschijnlijk door een onafhankelijke op een specifiek moment afgehamerd.
    Traineren lijkt me en niet zinvol en redelijk uitgesloten.
    Dat ze geen piep loslaten over die datum/voortgang of ons vertellen war het precies om gaat onder het mom van vertrouwelijk gaat rechtstreeks in tegen gelden beursregels.
    Dat ze DHSC nog niet vuur aan de schenen leggen lijkt me ook wel zinvol.
    Ligt al een flink aantal maanden een dikke rekening.

  9. Springel 26 augustus 2021 12:48
    quote:

    trab33 schreef op 26 augustus 2021 11:38:

    zal dat woord moeten opzoeken ,,,, wat de koers betreft vond ik gisteren dat ze goed opgevangen werden in deze regionen en vandaag ook . Wat ook de reden mag zijn dat er deze week een euro meer waarde is t.o.v. vorige week zie ik echt niet .
    Je had inderdaad vorige week beter een euro lager gekocht maar aub, laat het nu toch gewoon.
    Als je liever aandelen koopt van een bedrijf dat op of onder cashwaarde is (als opportuniteit), doe dat dan: Kansen/bedrijven genoeg. Maar nu hoop je gewoon dat ook Novacyt terug naar die waarde gaat om zelf eventueel een zaak te doen. Ondertussen ben je een serieuze zaag aan het spannen. Laat het gewoon zijn.
  10. forum rang 4 Opstapelen 26 augustus 2021 12:58
    In Japan giert het de bocht uit.. vaccinatiegraad is daar nog laag

    www.telegraaf.nl/nieuws/2102634337/ja...

    Japanse ziekenhuizen kunnen aantal coronapatiënten niet aan
    1 uur geleden
    in BUITENLAND

    TOKIO - Japanse ziekenhuizen kunnen de aantallen coronapatiënten in het land niet aan. Steeds vaker worden ambulances met mensen die naar de eerste hulp moeten, geweigerd door een ziekenhuis.

    Zorgmedewerkers in het ziekenhuis in de Japanse stad Yokohama.
    Zorgmedewerkers in het ziekenhuis in de Japanse stad Yokohama.? ANP / HH
    Wekelijks worden meer dan 3000 ambulances door meer dan drie ziekenhuizen geweigerd, waardoor het meer dan een half uur duurt voor de patiënten in een ziekenhuis zijn. De helft van deze patiënten heeft Covid-19. Zeker vijf mensen zijn omgekomen doordat ze niet op tijd naar het ziekenhuis konden.

    Japan heeft te maken met de grootste uitbraak van het coronavirus tot nu toe. Door de deltavariant van het coronavirus stijgt het aantal gevallen flink de laatste weken, met als uitschieter meer dan 25.000 gevallen op een dag.

    De zorg in Japan staat hoog aangeschreven, die zorgt er met preventieve zorg voor dat mensen erg oud kunnen worden. De meeste ziekenhuizen zijn in particuliere handen en het zijn vaak kleine locaties. Daardoor lijken ze niet goed opgewassen tegen een grote gezondheidscrisis. De onderlinge samenwerking verloopt moeizaam en er zijn weinig ic-bedden. Het aantal bedden op de intensive care wordt te langzaam uitgebreid, ondanks financiële steun van de overheid.
70.354 Posts
Pagina: «« 1 ... 3207 3208 3209 3210 3211 ... 3518 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links