Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Update: Amerikaanse inflatie op 5,4 procent

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. Stock-King24 11 augustus 2021 15:52
    'tijdelijke hoge inflatie'... op jaarbasis 4,3%, streef percentage is 2%, dus gemiddeld genomen moet de komende maanden op 0% uitkomen om op jaarbasis op de 2% te eindigen. Iets in mij zegt dat dit niet gaat gebeuren. Maatregelen kunnen niet uitblijven (tapering/renteverhoging) lijkt me.
  2. witte Tonnie 11 augustus 2021 17:26
    quote:

    ChopChop schreef op 11 augustus 2021 15:38:

    5,4%...dan is vast het minimumloon ook met 5.4% gestegen...oh wacht...die is al 20 jaar 7,25 p/u

    Veel te veel 7,25! Ze moeten blij zijn dat ze werk hebben. In Oeganda en Oezbekistan zijn er mensen die het voor 4 Euro doen en zij werken nog harder ook. Wij zijn degene die het land draaiende houden, niet de werknemers ;-)
  3. forum rang 8 beleggertje2020 11 augustus 2021 20:04
    Zijn allemaal zeer grote leugens . De inflatie is in werkelijkheid wel ca 10% of nog meer. Koopprijzen van huizen zijn gigantisch gestegen. Benzineprijzen zijn meer als 10% gestegen , alsook de prijzen voor mijn tabak. De drankjes en het eten in de horeca ! Tabak koop ik gewoon nog maar ik geef geen geld meer uit aan de horeca, uit eten en ook geef ik minder geld uit aan benzine en aan kledingzaken ook niet meer , pffffft. Toch ben ik dik tevreden ! Wat ik wel begrijp is dat de aandelen binnenkort gigantisch gaan kelderen . Er zijn al mensen die via mij geld lenen en bereid zijn om gewoon flink hogere rentes te betalen over hetgeen ik hen uitleen. . Tja als de lonen van e gemiddelde burger minder als 10%/jaar stijgen , dan krijg je dat he ha ha !
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links