Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Philips Koninklijke AEX:PHIA.NL, NL0000009538

  • 19,620 24 apr 2024 17:35
  • +0,020 (+0,10%) Dagrange 19,540 - 19,885
  • 2.325.215 Gem. (3M) 2M

Philips 2021

2.588 Posts
Pagina: «« 1 ... 40 41 42 43 44 ... 130 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Bluescreen 3 augustus 2021 18:33
    quote:

    the observer schreef op 29 juli 2021 20:47:

    quote
    ==
    "Beleggers hoopten op een positieve update over de terugroepactie, maar die kwam er niet", aldus de analisten. Deutsche Bank verwacht dat het proces lang kan duren, terwijl Amerikaanse advocaten een zaak voorbereiden tegen het Amsterdamse bedrijf.

    "Het zal eerder maanden dan weken duren voordat er een oplossing is gevonden en in de tussentijd zullen de operationele resultaten van ondergeschikt belang zijn", aldus de analisten, die dit zonde vinden, omdat het bedrijf goed presteert. Naast de uitkomst van de terugroepactie is er bovendien ook weinig ruimte voor missers voor wat betreft de marge-outlook. "Dit verhoogt het risico dat er later in het jaar opnieuw herziening van de outlook moet komen", aldus de analisten."
    ==

    Je kunt wel kwaad worden om de top maar ze presteren maximaal naar HUN vermogen Het is toch eigenlijk van de gekke dat een stukje schuim ruim 9 miljard euro kost! Welke kwaliteits-inspectie heeft het bedrijf eigenlijk,??
    Daarnaast is het bijna onbegrijpelijk als je de commentaren van CEO van Houten hoort uit maart en begin april. Geen enkel spoor van de (toen) aankomende ellende.
    Philips wilde een paar jaar geleden minder volatiel worden door zich op 1 productgroep te concentreren. Wel, we zien momenteel een van de mogelijke gevolgen. Geen compensatie dus max. koersuitslagen!!
    Hoogste tijd dat de directie definitief stappen onderneemt om de kwaliteit beter te controleren. en dit ook adequaat naar buiten te communiceren. Dit laatste is een zwak punt van Philips en ihb ceo van Houten. Werkt ongetwijfeld hard maar heeft tijdens zijn "bewind" nu tot tweemaal toe te laat ingegrepen. Beslist geen goed trackrecord voor nog een periode.
  2. Bluescreen 3 augustus 2021 18:55
    De huidige gebruikers van de Dreamstation 1 worden met in slaap sussende mededelingen van Philips en de dealers aan het lijntje gehouden over onderzoek naar mogelijk schadelijke gevolgen voor hun gezondheid : onderzoek wat nog maanden (?)
    kan duren en claims die nog veel langer kunnen etteren, zoals ik uit de reactie op zalvende toon van meneer Van Houten heb beluisterd.
    Als ik Philips was zou ik verdomd snel handelen en alles uit de kast halen om de zaak op te lossen : ik lees dat sinds april van dit jaar ook een (veilige?) Dreamstation 2 wordt geleverd...dus als de donder de oude apparatuur omruilen voor nieuwe lijkt mij.
    En anders moeten de zorgverleners de huidige gebruikers voorzien van een apparaat van een andere producent, die wel deugdelijke apparatuur levert. Het wordt
    tijd dat de gebruikers uitgeslapen reageren en gaan protesteren tegen het m.i. te laconieke handelen door zowel Philips als de dealers cq. zorgverleners.
    Zachte heelmeesters zorgen voor stinkende wonden en oplopende schade voor de aandeelhouders.

  3. Daardrinkenweop 3 augustus 2021 21:22
    Aug 3 (Reuters) - FDA::FDA - PHILIPS RESPIRONICS RECALLS V60 AND V60 PLUS VENTILATORS EQUIPPED WITH HIGH FLOW THERAPY SOFTWARE VERSIONS 3.00 AND 3.10.FDA - HAS IDENTIFIED THIS AS A CLASS I RECALL FOR PHILIPS RESPIRONICS.FDA - PHILIPS RESPIRONICS RECALLS V60 AND V60 PLUS VENTILATORS DUE TO RISK OF RECEIVING REDUCED OXYGEN.

    Is dit nieuws?
  4. forum rang 10 voda 4 augustus 2021 09:02
    Deze is al weer van 17 juli:

    Geachte heer voda,

    In vervolg op de eerdere berichten houdt Total Care u op de hoogte van ontwikkelingen en informatie na de veiligheidsmelding die Philips heeft afgegeven op bepaalde slaap- en beademingsapparaten.

    Nieuwe informatie over de veiligheidsmelding
    De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft informatie opgevraagd bij Philips om beter zicht te krijgen op risico’s van het gebruik van CPAP, BiPAP en beademingsapparaten.

    De inspectie komt op basis daarvan samen met de medisch behandelaars (NVALT, SVNL en Centra voor Thuisbeademing), na raadpleging van toxicologisch deskundigen en uitwisselingen met collega-autoriteiten, tot onder meer de volgende constateringen en aanbevelingen:

    -Wereldwijd is een klein aantal meldingen gedaan van gezondheidseffecten, zoals luchtwegirritatie, hoesten en hoofdpijnklachten. Dit waren meldingen buiten Europa;

    Uit de gegevens van de fabrikant blijken geen acute risico’s op gezondheidsschade;
    -De vrijgekomen (schuim)deeltjes die bekend zijn, blijken voor het overgrote deel te groot om in de longen te worden opgenomen. De deeltjes kunnen mogelijk neerslaan in de grote luchtwegen en kunnen milde klachten geven zoals hoesten. De beschikbare gegevens wijzen niet op schadelijke langetermijneffecten, maar deze kunnen echter ook nog niet worden uitgesloten. Metingen zijn gebaseerd op enkele gebruikte apparaten, met name uit Zuidoost Azië.

    -Relevant gebleken, verergerende factoren voor het vrijkomen van de deeltjes, zoals hoge temperatuur of luchtvochtigheid, dan wel het gebruik van ozonhoudende schoonmaakmiddelen, zijn in Nederland hoogstwaarschijnlijk niet aan de orde;
    De op dit moment beschikbare gegevens wijzen niet op scha­de­lijke langetermijneffecten van de gerapporteerde vrijkomende vluchtige stoffen;

    Op dit moment is er niet genoeg informatie om op basis van medische gronden de vervanging van de apparaten te prioriteren. De komende maanden wordt meer informatie verwacht over de eventuele schadelijkheid en op informatie van Philips over de termijn van vervanging/reparatie. Mogelijk dat hieruit naar voren komt dat bepaalde machines eerder vervangen moeten worden dan andere machines. Zodra er meer informatie beschikbaar is, zullen de betrokken medisch behandelaars beoordelen of er op medische gronden een prioritering gemaakt moet worden in het kader van vervanging.

    Lees hier het volledige document van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

    Wat betekent dit voor u?
    Volgens de inspectie blijkt geen veiligheidsrisico dat significant opweegt tegen de medische risico’s die aan de orde zouden zijn bij het stoppen van het gebruik van deze apparatuur. De algemene aanbeveling is daarom zowel voor wat betreft de beademingstoestellen, als voor de apneu-slaapondersteuningsapparatuur, de therapie voort te zetten.

    Een actieplan op basis waarvan reparatie of vervanging van uw apparaat plaats zal vinden, zal waarschijnlijk nog enige tijd op zich laten wachten.

    Intussen hebben we alle Philips-apparaten die via ons geleverd zijn en onder deze veiligheidsmelding vallen bij Philips geregistreerd. Dit betekent dat alle Philips apparaten die via Total Care zijn geleverd en die onder deze veiligheidsmelding vallen, voor eventuele reparatie of vervanging worden ingepland. Hiervoor hoeft u niets te doen.

    We houden u op de hoogte
    Total Care blijft samen met branchevereniging FHI, in gesprek met Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, artsen, zorgverzekeraars en Philips. Zodra we meer weten, krijgt u vanzelfsprekend weer bericht van ons.

    Houd onze website in de gaten voor de meest recente informatie over de veiligheidsmelding van Philips.

    Met vriendelijke groeten,

    Customer Support
    Total Care

    www.totalcaregroep.nl/veiligheidswaar...
  5. John48 4 augustus 2021 09:25
    Gaat nu echt vervelend worden....
    www.marketscreener.com/quote/stock/KO...

    Bedankt voor het bericht waarmee de zoveelste koersdaling ook weer is verklaard maar dit is inderdaad dweilen met de kraan open... . Benieuwd waar een eventuele koerstrigger de komende maanden vandaan moet komen maar ik zie het somber is.
2.588 Posts
Pagina: «« 1 ... 40 41 42 43 44 ... 130 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Toch enkele lichtpuntjes zichtbaar bij veelgeplaagd Philips

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links