Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Philips Koninklijke AEX:PHIA.NL, NL0000009538

  • 18,850 19 apr 2024 17:38
  • -0,045 (-0,24%) Dagrange 18,575 - 18,930
  • 2.144.401 Gem. (3M) 2M

Philips 2021

2.588 Posts
Pagina: «« 1 ... 38 39 40 41 42 ... 130 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 28 juli 2021 09:21
    quote:

    Bobbi3378 schreef op 27 juli 2021 23:37:

    [...]

    Ik vind het wel forum vervuiling als je meerdere keren dezelfde berichten plaatst.. Kom dan op z’n minst met een gegronde onderbouwing.
    In Amerika staan mega claims te wachten voor de beademing apparatuur en die liegen er niet om duidelijk toch
  2. forum rang 6 Gadus morhua 28 juli 2021 09:31
    quote:

    Beentjes op de vloer schreef op 28 juli 2021 09:21:

    [...]

    In Amerika staan mega claims te wachten voor de beademing apparatuur en die liegen er niet om duidelijk toch
    Maar dit is al vaker besproken. Daar is op dit moment ook niet veel aan te doen of over te zeggen.
    Hoe dat verder gaat is een kwestie van geduld en wachten en kan misschien wel lang duren.

  3. Daardrinkenweop 28 juli 2021 10:37
    (ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank heeft woensdag het koersdoel voor Philips verlaagd van 44,00 naar 43,00 euro bij handhaving van het Houden advies.

    Volgens analisten van de Duitse bank overschaduwen een verlaging van de margeverwachting voor dit jaar en de terugroepactie van ademhalingsapparatuur DreamStation de solide operationele resultaten in het tweede kwartaal en het aangekondigde inkoopprogramma van eigen aandelen.

    "Beleggers hoopten op een positieve update over de terugroepactie, maar die kwam er niet", aldus de analisten. Deutsche Bank verwacht dat het proces lang kan duren, terwijl Amerikaanse advocaten een zaak voorbereiden tegen het Amsterdamse bedrijf.

    "Het zal eerder maanden dan weken duren voordat er een oplossing is gevonden en in de tussentijd zullen de operationele resultaten van ondergeschikt belang zijn", aldus de analisten, die dit zonde vinden, omdat het bedrijf goed presteert. Naast de uitkomst van de terugroepactie is er bovendien ook weinig ruimte voor missers voor wat betreft de marge-outlook. "Dit verhoogt het risico dat er later in het jaar opnieuw herziening van de outlook moet komen", aldus de analisten.

    Het aandeel Philips koerste woensdagochtend 0,6 procent lager op 38,30 euro.

    Laatste zinnetje gelukkig inmiddels achterhaald
  4. forum rang 6 Gadus morhua 28 juli 2021 10:55
    Beursblik: UBS verlaagt koersdoel Philips
    woensdag 28 juli 2021 10:38
    (ABM FN-Dow Jones) UBS heeft woensdag het koersdoel voor Philips verlaagd van 56,00 naar 53,00 euro, maar herhaalde wel het koopadvies.

    De resultaten van Philips in het tweede kwartaal waren iets beter dan de consensus. Ook werd er een aandeleninkoop aangekondigd.

    "Toch blijft de onzekerheid drukken", meent analist Matthew Taylor, wijzend op de problemen met DreamStation, waarvoor Philips al een half miljard euro opzij zette.

  5. craasie 28 juli 2021 13:00
    ook dit gebeurt in USA (koers daalt maar 0,5%) mocht philips een claim moeten betalen van 250000 dan gaan ze onmiddellijk 10% onderuit.
    ### Goed om te zien dat u mogelijk anderen inspireert met onze journalistieke content. We vragen u enkel voor persoonlijk gebruik onze content te kopiëren, om geen inbreuk te maken op onze Algemene Voorwaarden. Vraag anders naar onze bedrijfslicenties via klanten@fdmediagroep.nl ###

    Monsanto moet drie docenten $185 mln betalen vanwege hersenbeschadigingen
    Van onze redacteur 10:21

    Deel via WhatsApp
    Deel via Twitter
    Deel via Facebook
    Deel via LinkedIn
    Deel via E-mail

    Bewaar artikel in Mijn Nieuws
    Het Amerikaanse chemiebedrijf Monsanto moet drie Amerikaanse leraren $185 mln uitkeren. De leraren stellen dat hun hersenen zijn beschadigd door blootstelling aan pcb's in de school waar zij les gaven.

    Bayer, dat sinds enkele jaren eigenaar van het Amerikaanse bedrijf is, verklaarde het niet eens te zijn met het vonnis van de rechtbank en eventueel in beroep te zullen gaan. De koers van de Duitse moeder daalde woensdagochtend op de beurs in Frankfurt met 0,7%.

    Een rechtbank in Seattle in de staat Washington kende de vergoeding toe na een proces van zes weken, dat werd uitgezonden door Courtroom View Network. De jury had anderhalve dag nodig om tot een vonnis te komen.

    De docenten claimden dat zij waren blootgesteld aan schadelijke pcb's van fluoriserende lampen en kit die in de muren was verwerkt. De pcb's, een groep polychloorbifenyl-stoffen, werden door Monsanto gemaakt en gebruikt bij de koeling van zware elektrische apparaten, tot ze in de jaren zeventig in de ban werden gedaan.

    De rechtbank in Seattle oordeelde dat de producten van Monsanto niet veilig waren en dat op de etiketten niet werd gewaarschuwd voor de risico's.

    Lees het volledige artikel: fd.nl/economie-politiek/1406212/monsa...
  6. the observer 28 juli 2021 18:51
    Diep treurig wat dit bedrijf presteert. Heel Amerika en op afstand Europa viert top waarderingen. Philips, medisch bedrijf, dat gezien de pandemie eigenlijk op de beurs zou moeten " schitteren" bungelt ergens achteraan en wordt door diverse beleggers als melaatse behandeld omdat voorlopig er een grote zwarte hypotheek wolk boven de bedrijfsresultaten hangt. Een inkoopprogramma van 1,5 miljard is fraai maar niets vergeleken bij de koersverliezen van de afgelopen maand. Het MT van Philips moet uiteraard positivisme uitstralen maar er zijn weinig beleggers die de commentaren nog serieus nemen. Het is een parallele samenleving; Philips top en analisten zijn gematigd positief en de beleggers geven keer op keer blijk niets met deze analyse te willen/kunnen doen. Als Philips in oktober (3e kw) schitterende resultaten laat zien zal de koers waarschijnlijk wederom weinig doen vanwege de blijvende onzekerheid mbt claims en juridische kosten. Als aandeelhouder zit je gevangen in een spagaat: verkopen = verliesnemen, aanhouden = tevreden zijn met een (al jaren) matig dividend en de hoop dat de koers op termijn weer stijgt.. De heren (en enkele dame) in de Rembrandtoren worden bedankt! Wat mij betreft 0 bonus ,dat heeft men ruimschoots verdiend.
2.588 Posts
Pagina: «« 1 ... 38 39 40 41 42 ... 130 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links