Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.705 Posts
Pagina: «« 1 ... 2807 2808 2809 2810 2811 ... 3536 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 11 juli 2021 05:31


    CPAC, the Conservative Political Action Conference, dit weekend een bijeenkomst in Dallas, Texas.

    Gesprek op het podium over de Democraten.
    En om het gedrag van de democraten te verklaren moet je Karl Marx erbij halen., ook al klopt er niets van het hele verhaal. een verhaal zo krom als een hoepel.
    Er wordt antwoord gegeven op de vraag : waarom hebben de Democraten geen "natural, parental love"

    twitter.com/Ben_Dowsett/status/141396...
  2. forum rang 9 gnocchi. 11 juli 2021 08:40
    Echt de ras narcist. Hij schrijft veel als een derde persoon.Donald schrijft ......."Het is absoluut schandalig dat Mitch McConnell geld verspilt aan haar campagne. Stem op de grote Mo Brooks! Hij staat voor America First en alles wat Alabama wil. Hij heeft ook mijn volledige en totale goedkeuring", zei Trump.......... Hij bedoelt dus, hij staat voor mij en Albama wil mij hebben. Als een narcist iemand de hemel in prijst dan is deze man of vrouw onvoorwaarlijk trouw aan Donald.

    www.rawstory.com/donald-trump-alabama...

    Trump heeft een nieuwe bijnaam voor McConnell terwijl de voormalige man de voorverkiezing van de Senaat van 2022 probeert te leiden
    Bob Brigham
    10 juli 2021
  3. forum rang 9 gnocchi. 11 juli 2021 08:45
    Een editie van de Bijbel gericht op rechtse evangelicals heeft stilletjes verwijzingen naar slavernij en 'de joden' geschrapt
    Paul Rosenberg, Salon
    11 juli 2021

    Lang voordat Donald Trump aanvallen op 'politieke correctheid' tot een hoofdthema van zijn verkiezingscampagne van 2016 maakte, hebben evangelische leiders zoals Wayne Grudem, auteur van 'Systematic Theology', zich ertegen verzet, vooral wanneer ze zien dat het hun terrein binnendringt - met gender- neutrale taal in bijvoorbeeld bijbelvertalingen. Maar een nieuwe studie door Samuel Perry, co-auteur van "Taking America Back for God" (ik heb eerder zijn co-auteur, socioloog Andrew Whitehead geïnterviewd), ontdekt dat Grudem zelf bij ongeveer hetzelfde betrokken is.
    Lees verder.

    Link Engels.

    www.rawstory.com/bible-verses-about-s...
  4. forum rang 9 gnocchi. 11 juli 2021 09:01
    Con Law-expert onthult obscure 1800-wet die voorgoed voor Trump zou kunnen zorgen
    Bob Brigham
    10 juli 2021.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/laurence-tribe/

    Een van 's lands meest vooraanstaande experts op het gebied van constitutioneel recht onthulde de federale wet die openbare aanklagers zouden kunnen gebruiken om Donald Trump ter verantwoording te roepen voor het aanzetten tot de opstand van 6 januari.

    Alex Witt van MSNBC interviewde zaterdag professor Laurence Tribe van Harvard Law om de laatste ontwikkelingen in de strafzaken tegen de opstandelingen te bespreken.

    "Dus, Laurence, de DOJ heeft eigenlijk Trump genoemd, ze hebben zijn valse beweringen over de verkiezingen aangehaald, dit in een juridisch argument om te proberen een beschuldigde oproerkraaier in de hoofdstad in de gaten te houden. Levert die connectie enig juridisch gevaar voor hem op?" vroeg Witt.

    'Nou, het is in ieder geval een indicatie dat ze de punten met elkaar beginnen te verbinden,' antwoordde Tribe.

    "Dat wil zeggen, als het het geval is, zoals het ministerie van Justitie heeft beweerd door te zeggen dat iemand constant in de gaten moet worden gehouden en niet moet worden vertrouwd om volledig vrij te zijn, als ze zeggen dat een deel van wat zelfs nu geweld aanmoedigt, de bewering van Trump en enkele van zijn volgelingen dat de verkiezingen zijn gestolen, en als dat nu geweld aanmoedigt, dan de bewering dat het allemaal is gestolen en dat de menigte geweld moet gebruiken om de machtsoverdracht naar Joe Biden te voorkomen door het tellen te onderbreken van de electorale stemmen op 6 januari, lijkt dat allemaal een essentieel onderdeel te zijn van een schending van een zeer belangrijk federaal strafrecht dat teruggaat tot de burgerrechten, het tijdperk van de burgeroorlog. Dat wil zeggen 18 USC § 2383, "legde hij uit .

    Tribe citeerde het deel van de federale wet dat opstand of opstand dekt.

    "Iedereen die ophitst, te voet gaat, helpt bij of deelneemt aan enige opstand of opstand tegen het gezag van de Verenigde Staten of de wetten daarvan, of daaraan hulp of troost verleent, zal onder deze titel worden beboet of niet meer dan tien jaar worden opgesloten, of beide; en zal niet in staat zijn om een ??ambt onder de Verenigde Staten te bekleden", staat in de wet.

    "Die wet is, denk ik, wel van toepassing op Donald Trump", zei Tribe.

    Kijk maar:

    www.youtube.com/watch?v=BtfR-oEX6bc
  5. forum rang 10 luchtschip 11 juli 2021 12:39


    Video over Lauren Boebert, Republikeins lid Huis Afgevaardigde en haar rol in de 6 januari bestorming van het Capitol

    Lauren Boebert is a dangerous conspiracy theorist who helped instigate an attack on the country she swore an oath to defend. She should be removed from Congress and prosecuted for her betrayal. Pass it on.

    video 1:37 minuut

    twitter.com/ReallyAmerican1/status/14...
  6. forum rang 10 luchtschip 11 juli 2021 17:09


    Senator Ted cruz , Republikein, Texas op twitter :

    Joe Biden & the CDG need to end mask mandates on airplanes & Public Transportation for vaccinated Americans.

    pbs.twimg.com/media/E59pAucXEAMAht3?f...

    twitter.com/ericgarland/status/141421...

    Reactie Eric Garland :

    So you’re asking Big Government to tell private industry what to do?

    You people can’t get your damn stories straight.

    Note :

    Republikeinen staan op het standpunt van weinig overheidsbemoeienis en zo veel mogelijk aan de vrije sector overlaten.
    De vrije sector houdt richtlijnen voor het dragen van maskers aan.
  7. forum rang 10 luchtschip 11 juli 2021 18:11
    quote:

    rojixa53 schreef op 11 juli 2021 18:05:

    WASHINGTON - De toespraak die Donald Trump vrijdag bij zijn inauguratie als president van de Verenigde Staten houdt, duurt circa twintig minuten. Dit hebben zijn naaste medewerkers woensdag aangekondigd.

    Trump schrijft de toespraak zelf of heeft dat al gedaan. Er is een foto verspreid waarop hij enkele weken geleden aan zijn speech zou werken op het landgoed Mar-a-Lago in West Palm Beach (Florida).

    Hij heeft eerder al verklapt dat hij zijn voorganger Barack Obama en diens echtgenote Michelle eerst gaat bedanken. Obama werd 20 januari 2009 de 44e president van het land dat in 1776 is gesticht. Trump is vrijdag als 45e aan de beurt.
    Een link naar je bron had wel zo netjes geweest

    Artikel van 18 januari 2017

    www.welingelichtekringen.nl/anp/trump...
  8. forum rang 10 luchtschip 12 juli 2021 01:26


    CPAC, the Conservative Political Action Conference, dit weekend een bijeenkomst in Dallas, Texas.

    En Zondagavond speelt Donald Trump

    En wat zegt onze bedrieger, wiens Trump Organization wordt aangeklaagd voor belastingfraude :

    We want LAW and Order

    video 0:12 minuut

    twitter.com/SpiroAgnewGhost/status/14...
  9. forum rang 9 gnocchi. 12 juli 2021 16:43
    Lin Wood gooit 'Kraken-advocaat' Sidney Powell onder de bus tijdens schorsingszitting in Michigan
    Sarah K. Burris
    12 juli 2021.

    Link Engels.

    www.rawstory.com/lin-wood-throws-sidn...

    De juridische teamleden van voormalig president Donald Trump, Lin Wood en Sidney Powell, moesten maandagochtend verschijnen in een rechtszaak in Michigan om aan het licht te brengen of ze allebei een sanctie zullen krijgen voor hun verkiezingsrechtszaken die door collega's als oneerlijk werden bestempeld.

    Advocaat David Fink uit Detroit was de plaatselijke advocaat die de twee advocaten in de stukken beschuldigde van "leugens", "ongehoorde samenzweringstheorieën" en "fraude op de rechtbank".

    Reuters verslaggever Jan Wolfe live-tweette de procedure en onthulde dat Wood zich op een gegeven moment distantieerde van Powell, door te beweren dat hij niets te maken had met de juridische indiening in kwestie.

    "Om wat voor reden dan ook, heeft degene die de klacht heeft ingediend mijn naam erop gezet...Ik had geen specifieke betrokkenheid," zei Wood.

    Wood beweerde dat hij niet naar behoren op de hoogte was gesteld van de hoorzitting over de sancties, wat volgens Fink een "overduidelijk valse" bewering was, omdat het aan hem was gemaild.

    De rechter leek de opmerkingen van Wood niet te geloven, twitterde Wolfe.

    "Dit lijkt de rechtbank een verklaring na de feiten", zei U.S. District Judge Linda Parker. "Dacht u niet dat u de plicht had om de rechtbank te informeren dat uw naam in een rechtszaak stond en u geen toestemming had gegeven?"

    Powell sloeg vervolgens terug naar Wood en zei dat ze specifiek zijn toestemming had gevraagd voordat ze zijn naam op de rechtszaak zette.

    "Er kan een soort van miscommunicatie zijn geweest," zei ze.

    Lees de live-tweeting van Wolfe hier.

    twitter.com/JanNWolfe/status/14145668...
  10. forum rang 9 gnocchi. 12 juli 2021 16:51
    Eric Swalwell's battle against Mo Brooks takes an unexpected turn as judge asks the House general counsel to weigh in
    Matthew Chapman
    July 12, 2021.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/mo-brooks-lawsuit/

    "Swalwell diende in maart een rechtszaak in waarin Brooks, voormalig president Donald Trump en anderen ervan worden beschuldigd rechtstreeks te hebben aangezet tot de aanval op het Capitoolgebouw. Het beschrijft hoe Brooks de bijeenkomst bij het Washington Monument promootte en sprak die voorafging aan de aanval," meldt Todd Ruger. "Brooks heeft betoogd dat de rechtbank hem als gedaagde uit de rechtszaak moet verwijderen omdat hij handelde binnen de reikwijdte van zijn dienstverband als lid van het Congres - een wettelijke bescherming waar leden en medewerkers van het Huis traditioneel op vertrouwen om hun werk te doen."

    "Nu heeft een federale rechter het kantoor van de House General Counsel gevraagd om te wegen op dat deel van de ongebruikelijke lid vs. lid rechtszaak, die al opruiende retoriek heeft gegenereerd over zelfs typisch routinematige kwesties zoals het vinden van Brooks om hem te dienen met de rechtszaak," zei het rapport. "Het bureau, dat onder controle staat van de Democraten omdat zij de meerderheid hebben, geeft dagelijks juridisch advies en bijstand aan leden van beide partijen. Tot nu toe heeft het zich buiten de Swalwell-Brooks strijd gehouden."

    Wekenlang ontweek Brooks, die kandidaat is voor de open Senaatszetel in Alabama, dat hij gedagvaard werd in Swalwells rechtszaak. Toen hij eindelijk werd opgespoord, probeerde hij te beweren dat de pogingen om hem op te sporen illegaal waren.

    Brooks was een van de meest prominente zittende leden van het Congres die sprak op de "Save America" rally die onmiddellijk voorafging aan de Capitool rellen. Uit GPS-gegevens van het rechtse sociale netwerk Parler bleek dat veel relschoppers naar het Capitool waren gekomen vanaf de National Mall waar de pro-Trump bijeenkomst plaatsvond.

    Op die bijeenkomst vertelde Brooks de pro-Trump menigte dat het tijd was voor "namen nemen en kont schoppen" - wat hij nu ontkent was bedoeld om geweld op enigerlei wijze te bepleiten.
70.705 Posts
Pagina: «« 1 ... 2807 2808 2809 2810 2811 ... 3536 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 871,95 +0,63%
EUR/USD 1,0703 +0,48%
FTSE 100 8.042,27 +0,23%
Germany40^ 18.071,70 +1,18%
Gold spot 2.329,06 +0,08%
NY-Nasdaq Composite 15.451,31 +1,11%

Stijgers

VIVORY...
+34,91%
PROSUS
+3,90%
BAM
+3,52%
JUST E...
+3,43%
Vastned
+2,48%

Dalers

RANDST...
-6,76%
Akzo N...
-6,04%
NSI
-4,12%
FASTNED
-3,54%
AMG Cr...
-2,13%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links