Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel SHELL PLC AEX:SHELL.NL, GB00BP6MXD84

  • 33,465 19 apr 2024 17:37
  • -0,005 (-0,01%) Dagrange 32,920 - 33,550
  • 9.995.595 Gem. (3M) 7,6M

Uitstappen? Is het echt never sell Shell?

200.031 Posts
Pagina: «« 1 ... 6047 6048 6049 6050 6051 ... 10002 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Oet! 9 juli 2021 08:17
    quote:

    Sdock schreef op 9 juli 2021 07:49:

    Vandaag verwacht ik nog een dieper dal dan gisteren en wederom wat oprispingen want het moet wel spannend blijven!

    Succes met de trades!
    Ik denk dat je gisteren niet op tijd bent ingestapt en daarom hoopt op een dieper dal vandaag. Gaat niet gebeuren. Het is lekker weer. We gaan 2% omhoog en lekker het weeekend in.
  2. forum rang 6 andre68 9 juli 2021 08:35
    quote:

    Sdock schreef op 9 juli 2021 08:31:

    Je ziet het verkeerd ik stap in en uit, mij maakt het niet zoveel uit wat de bandbreedte is, zolang ik maar voor een stijging erin zit!

    Hoop ieder geval dat je gelijk hebt!

    Met die strategie heb je afgelopen weken meer verdiend dan met blijven zitten.
  3. [verwijderd] 9 juli 2021 08:46
    quote:

    Sdock schreef op 9 juli 2021 07:49:

    Vandaag verwacht ik nog een dieper dal dan gisteren en wederom wat oprispingen want het moet wel spannend blijven!

    Succes met de trades!
    Verwacht vandaag ligt hogere koers.

    Ik den dat we een kleine bull run krijgen richting de cijfers. Olie liep ook lichtelijk op dus kans is groot.
  4. forum rang 5 Mr Trade 9 juli 2021 08:53
    Eens kijken wat deze mooie vrijdag ons brengt.
    Aan het weer ligt het in ieder geval niet, hoop vandaag op licht herstel richting de 17,20-17,30 regionen.

    Dan kunnen we vanuit daar "opnieuw" bouwen aan een uitbraak richting de 18eu bij bijvoorbeeld goed nieuws vanuit OPEC+ of tempering van de angst m.b.t. de delta variant.

    We gaan zien! in ieder geval succes allemaal!
  5. forum rang 4 Cpt. Willard 9 juli 2021 08:59
    quote:

    basinclab schreef op 8 juli 2021 23:47:

    Alle goederen zijn onderworpen aan waardeverminderingen.... nieuw is altijd meer in functie van de actuele vraag, en verder speelt slijtage en economische vervanging een rol... behalve dan voor niet vervangbare grondstoffen.
    Dat ook geld aan waardevermindering is onderworpen, ...daarom is er inflatie en rente.
    Echter de reële inflatie is wat we nodig hebben om verder de activiteiten te onderhouden... en dat is deflatoir, waardoor je met eenzelfde geldhoeveelheid toch meer kunt doen...
    'meer geld' ter beschikking stellen versneld de vernieuwing en dat is niet noodzakelijk inflatoir, wel integendeel ...soms.
    in 'moeilijke tijden' moeten de productiemiddelen in stand gehouden worden, en dan is 'meer geld' niet inflattoir, en dan is er geen enkele reden om vanhet extra rendement niet te profiteren... Als de rente daarna zou stijgen, dan zal dat in aanvangsfase ... meer belastingen opleveren dan wat aan intresten te betalen valt. Ik heb het dan puur op de inkomsten uit rente voorheffingen... en wat de extra groei/of krimp vermijden opbrengt is puur extra winst.
    De zeer lage rente is geen concurrentie voor de aandelenmarkt... De aandelen moeten het hebben van hun marktprestaities en de schaarste aan investeringsmiddelen...en als de rente laag blijft beschikken ze over goedkoop geld....en lager risico, hoger cashflow....en verantwoord hoger koersen, maar daarom niet 'duurder'...wel integendeel, meer waard!!!
    Als er een beter alternatief is voor olie.... dan is die waardeloos. Good luck. Als er geen goed alternatief is, dan is alles waardeloos...
    Er is alleen lage inflatie (of zelfs deflatie zo je wilt) doordat het officieel gemaakte begrip allerlei zaken buiten beschouwing laat. En dat is weer omdat overheden/nationale banken koste wat kost recessies willen voorkomen en meer willen uitgeven dan er binnenkomt. Er wordt in feite gewoon geld bijgedrukt door de ECB en Fed die al lang niet meer opkomen voor de functie van geld en dus de spaarzame burger, maar voor de politiek en politieke doelen. (Redden van de EU door zuidelijke landen te voorzien van een houdbare rente o.a.)
    Vroeger was dit beleid van 'knoflooklanden', maar nu lijkt het erop dat de hele wereld graag op de pof leeft.
    Volgens de oude Duitse Bank en oude DNB, horen bij torenhoge schulden ook hoge rente's. Immers het geld is dan schaars en er is weer een prikkel om die schulden af te bouwen. Tegenwoordig wordt er nog meer schuld aangegaan door (onafhankelijke in your dreams) Nationale banken om alle schuldpapier op te laten kopen en weer meer geld te 'creëren'. Dat deden ze in de Weimarrepubliek en Zimbabwe ook ongeveer zo.
    De prijzen van onroerend goed, goud en van de meeste aandelen, met name tech, laten wél zien dat er juist enorme reële inflatie is. Een gemiddeld huis op een postzegel grond kost in NL inmiddels €410.000,-!

    Shell (en andere waarde-aandelen) blijft achter omdat het geen baat heeft bij 'gratis geld'. Hoewel dat laatste er wel voor gezorgd heeft dat men voor Corona teveel dividend kon blijven uitgeven. (Dat is tegenwoordig eigenlijk de norm.)
    Ik ben blij dat dat verleden tijd is en Shell weer minder uitgeeft dan er binnenkomt. Dat lijkt nu een ouderwetse gedachte, maar is 'duurzamer' dan wat al die tech-bedrijven doen. Van die laatste zal maar een handjevol echt waarde creëren op termijn, terwijl er bij Shell dagelijks harde cash binnenrolt.

    Succes allemaal!
  6. [verwijderd] 9 juli 2021 09:07
    quote:

    Hendrik65 schreef op 9 juli 2021 08:55:

    Heeft al iemand op basis van de winstverwacht et cetera berekend, wat een reëel dividend in eurocenten per aandeel zou kunnen zijn?
    Tussen de 60 en 70 cent adjusted earnings 4,8en 5,6miljard (netto kan hoger uitvallen door verkopen)

    Ik zou ze aanraden niet meer uit te keren dan 30/ 35 cent in dividend en share buybacks.
  7. forum rang 4 Opgelet 9 juli 2021 09:08
    quote:

    Zwijnash schreef op 8 juli 2021 21:28:

    [...]

    Ga een vriendin zoeken jongen
    In Miami loopt er geen relatiemateriaal rond, hooguit siliconen met een houdbaarheidsdatum van een dag voor TNWB. TNWB heeft het ook niet met moeders, dus dan valt de enige vrouw in dit topic ook al af:) Maar terug naar Shell. Vrouwen zijn immers afleiding en dat kun je niet gebruiken als je op vier verschillende beursen handelt. Met welke koers sluiten we de week af? Geen stimulering van de fed en hoge olieprijzen, kan de vraag van olie doen afnemen. RDS is een van de weinige aandelen in het rood geopend.
  8. forum rang 10 bp5ah 9 juli 2021 09:18
    quote:

    patrick 22 schreef op 9 juli 2021 09:17:

    TNWB lees al jou succes verhalen ( of het waar is ??) stel ik geef aan jou 100k om mee te beleggen hoeveel winst denk jij dan te maken op 4 weken gemiddeld ??????
    Ophouden, kan ie geen antwoord op geven, is afhankelijk van de markt, zelfs The Greatest.
  9. forum rang 5 mathijsjelle 9 juli 2021 09:22
    quote:

    The Next Warren Buffet schreef op 9 juli 2021 09:08:

    [...]
    In Miami loopt er geen relatiemateriaal rond, hooguit siliconen met een houdbaarheidsdatum van een dag voor TNWB. TNWB heeft het ook niet met moeders, dus dan valt de enige vrouw in dit topic ook al af:) Maar terug naar Shell. Vrouwen zijn immers afleiding en dat kun je niet gebruiken als je op vier verschillende beursen handelt. Met welke koers sluiten we de week af? Geen stimulering van de fed en hoge olieprijzen, kan de vraag van olie doen afnemen. RDS is een van de weinige aandelen in het rood geopend.
    Lees jouw posts meestal niet maar in deze maak je een heel mooie opmerking m.b.t. de moeder van Juul. Chapeau!
  10. forum rang 6 Jestbread 9 juli 2021 09:23
    quote:

    SAHR-0310 schreef op 9 juli 2021 09:07:

    Verhoging dividend, 2 adviesverhogingen en nog mag de koers niet omhoog. Denk teveel groene hippie belangen die dat niet leuk vinden
    Mooi he, dat wanneer de koers niet vooruit te branden is, het zelfs dan aan groen kan liggen.
    De échte sterke kapitalistische mannen die weten toch waar het geld verdiend wordt en zouden dus toch in Shell moeten beleggen? Die trekken zich toch niets aan van de groenen vinden? Of ligt zelfs dat aan de groenen? Of zou het toch wat anders liggen?
200.031 Posts
Pagina: «« 1 ... 6047 6048 6049 6050 6051 ... 10002 »» | Laatste |Omhoog ↑

Direct naar Forum

Premium

Er staat extreem veel op het spel voor Shell

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links