Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Olie stuit op weerstand nu prijs Light Sweet een top uit 2018 heeft aangetikt

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 37
  2. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79
  3. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 79

Reacties

53 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Doptieman 7 juli 2021 17:56
    quote:

    Calimero schreef op 7 juli 2021 16:36:

    [...]

    even mijn witte boordje afdoen :)

    www.youtube.com/embed/KQhg7uDmLGw?rel...
    Nogal onder de indruk van Premiesloop en witboordjes merk ik

    Mooie woorden he Premieslopen of Premieabsorptie en Gladstrijken Oppompen langzaam leeg laten lopen Regie
    Witboordjes Zo wordt het grote geld daar binnen gehengeld had je dat niet even kunnen zeggen jij weet nogal veel!!
    Of ben je een schrijver van Opties ?? Dan snap ik het wel hoor .......
    En niet vergeten he : Wie de lootjes verkoopt mag ook de teller bedienen daar op Beursplein 5 !!

    Winnaar Bekend !!! (En vandaag zat Doptieman weer vet bij de winnaars. En morgen neem ik maar een Rustdag. (denk ik) Weer genoeg van die Schraap Poppenkast gezien,
    Alphaville mooi nummer maar de originele versie vind ik beter klinken. Ciaohh.
  2. forum rang 9 Calimero 7 juli 2021 18:32
    quote:

    Doptieman schreef op 7 juli 2021 17:56:

    [...]
    .. Regie
    Witboordjes Zo wordt het grote geld daar binnen gehengeld had je dat niet even kunnen zeggen ...
    ...
    En niet vergeten he : Wie de lootjes verkoopt mag ook de teller bedienen daar op Beursplein 5 !!
    ..
    heb ik gedaan .. wel opletten hoor :)

    www.iex.nl/Forum/Upload/2021/13547128...

    www.iex.nl/Forum/Upload/2021/13202565...

    www.youtube.com/embed/CD87baicrW8?rel...

  3. forum rang 9 Calimero 7 juli 2021 21:32
    quote:

    Calimero schreef op 7 juli 2021 19:54:

    Anyway ... het blijft dom tellen ... mvg

    www.iex.nl/Forum/Upload/2021/13547343...

    www.youtube.com/embed/rVN8VT53Ebs?rel...
    Waar zouden we uit komen, wanneer we 25920 dagen zouden aftrekken van 05 sep 2000 ??? :)

    www.youtube.com/embed/yY1OJyaWBJ4?rel...
  4. forum rang 6 ttroo 7 juli 2021 23:07
    Europa deed het. Ze werden uit het moeras getrokken door de Amerikanen. Zelf kunnen ze het niet. De Debt & Drugs wereld draait gewoon door. Wat er ook om ons heen gebeurt. We blijven de sponsors van wat zelf erg vinden. Over gedrag en gebruik gesproken.

    VIXie sprong vandaag voor de tweede keer en moesten terug voor de tweede keer. Maar ze staan nog in de 16. En morgen zet ik de VIX stand op 17.1. Het blijft bij een sprongetje van 6%. Ietjes er onder. Vrijdag kan het serieuzer gaan worden in de VIX. Afhankelijk van de morgen slot uiteraard.

    Opvallend dat de Nasdaq trein weer werd getrokken door de grotere fondsen. Alphabet, Amazon Apple, oftewel Tripple A van de nasDAK fondsen gingen en blijven door het dak heen gaan. Pfoe. De korte - korte / middel lange en lange termijn parameter liggen (zwaar) overspannen. Maar geen duidelijke reversal in deze fondsen.

    Tesla heeft al een tijdje de handdoek in de ring gegooid. Ze liggen ruim 25% lager dan de Super Top. Dat is toch au au.

    Eindelijk. Nvidia. Rood. Wereld nieuws. Ok. De Russen zitten er achter. En anders de Chinezen. En anders de Iraniers. En anders de Noord Koreanen. Ingrijpen is vereist!

    Intuit blijft doorgaan. Ze staan net als de grotere Nasdaq fondsen zwaar in de parameters. Maar ook geen reversal in Intuit.

    Intel Inside. U bedoelt Corona Vaccin Inside. Oh. De ene was populair in computers en zijn ze misschien nog steeds wel. Maar ze hebben de mobiele markt behoorlijk gemist. De andere zit in onze lichamen.

    Een Nasdaq fonds dat zeer weining genoemd wordt is Costco. Kijkt u eens. Volgens mij van $300 naar $400 in een relatief korte tijd (3 a 4 maanden).

    Comcast duwt ook door. Steeds wat erbij. Op weg naar de Comcast Top.

    Cisco is net als Intel. Oude Economie waar ze ooit de Nieuwe Economie waren.

    Charter Communications gaat ook door en door.

    De enige echte negatieveling in de Nasdaq is Booking. Die ligt in de downtrend. Misschien nog wat andere kleinere fondsen. Maar dat weet ik niet. Laat ik aan uw aanvulling over.

    Die Yennen zijn niet vooruit te branden. En die Nikkei ook niet. Opvallend. Nikkei doet niet mee met de Western Debt World. Wilt niemand meer in Japan beleggen nadat de markten communistisch zijn geworden en grotendeels in handen van de Centrale Bank. Japan Communistisch. Ja zeker! Alles voor Bassie en Adriaan, zoals vele Oranje fans het kennen, maar in Japan zeggen ze: ?????????????. En dan denkt u waar staat dat voor? Alles voo rde Japanse Centrale Bank. Gewoon via google translate.

    Huawei lijkt zich weer te richten op de externe omgeving. Oftewel modellen uitbrengen in hun verschillende produkten range. In de tussen tijd is Harmony OS vorm gegeven en gaan ze een eigen chip fabriek bouwen. Kortom de blik kan weer naar de externe omgeving worden gericht. En dat wordt nog meer interessant. Want qua markt aandelen hebben ze veel, heel veel ingeleverd. Vooral in de smartphone business en de 5G Western Debt World. Niettemin de Chinese smartphones blijven komen en worden steeds sterker en ze krijgen steeds meer voorloop op de Western Debt World features. Kortom ze investeren echt wel in R&D. Huawei wordt een gevaarlijke speler over een paar jaar, zodra ze de eigen chip produktie kan laten floreren. Want dan zitten ze in design en produktie.

    Dat is het verschil tussen Chinese High Tech, Chinese regering, Amerikaanse High Tech en de Amerikaanse regering. In Amerika praten ze, praten ze, praten ze en ja praten ze over om Big Tech kleiner te maken. En China doen ze het gewoon. Praten en Meteen Doen! Die 15% standaard belasting is leuk, maar slaat feitelijk nergens. Ja. Amerikaanse en zelfs Nederlandse High Tech doet zeker soms een 10% of wat lager dan dit en het is goed om dit naar 15% te brengen. Maar ten opzichte van de kleine bedrijven is het nog steeds een verschil in belasting tarief ten gunste van de Grote Bedrijven. En de wereld hebben Tax Money nodig. Dus gaan ze accoord hiermee. Maar verder komt de Amerikaanse en Europese regeringen niet. Ja. Af en toe een flinke boete. Maar als ze dat 1x in de drie jaar doen voor maximaal een pijnlijke boete in een kwartaal dat ze nog steeds mega winsten draaien dan is het gewoon wat afpakken voor de statistieken.

    Morgen nieuwe beursdag. Western Debt World blijft hun twee beste produkten produceren: Debt & Drugs. American debt op $28.49 trillion. Ze kunnen geen inflatie hebben. Inflatie is slecht voor hun eigen financien. Een ding is duidelijk: Super Lage Rentes, Negatieve Rentes het helpt in ieder geval niet om de schulden te doen digitale verbranding.
    Uurtje wachten op de futures, dan half uurtje kijken. En dan in slaap vallen. Vannacht was duidelijk de Groene Spook gekomen in de Western Debt World. Vanacht zal niet anders zijn. Blijft u oppassen voor de VIX, want bij uitbraak boven de 17.1 kunnen de beurzen al gaan sidderen en de yields gaan zeker nog de rode lijnen uitdagen in 2 a 4 weeks time frame en ze zijn zelfs een mega bedreiging naarmate het jaareinde vordert. De lagere yields heden ten dage is slecht schone zijn en zal de bodem voor de middel lange termijn gaan zetten, waarbij de uptrends zichtbaar blijven op de middel lange termijn.

  5. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 8 juli 2021 08:48
    quote:

    handyman6 schreef op 8 juli 2021 08:17:

    Nou.....dan maar met een gratis pingel,he Makkelie?
    Is wel heel Ge Makkelie gegeven ja..

    Deze "Plee-BoY" staat ook wel bekend als thuisfluiter..

    Toegevoegd:

    En voor wat hoort wat natuurlijk..

    Maar... Liefde moet ook wel van 2 kanten komen: Uefa en Gé Makkelie..;))
53 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links