Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Valuta BTC/USD IEX:20162.IEX,

  • 61.471,63 18 apr 2024 02:51
  • -2.721,37 (-4,24%) Dagrange 60.954,96 - 61.754,23
  • 0

Nieuw Bitcoin Forum

15.641 Posts
Pagina: «« 1 ... 442 443 444 445 446 ... 783 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Fred 62 5 juli 2021 17:46
    quote:

    Keinscheisscoins schreef op 5 juli 2021 12:56:

    [...]

    Kijk, iemand heeft vandaag een nieuwe nick aangemaakt en 3 comments geplaatst, allemaal om mij bruin te verven. Hallo Fred 59!
    Hallo scheiss , ik behoef geen nieuwe nick.
    Ik had even iets belangrijker zaken dan slap lullen over de waarde
    van bitcoin.
    De waarde is 0 , en wat een dwaas daar van maakt is voor
    eigen rekening.
  2. forum rang 6 Fred 62 5 juli 2021 17:50
    quote:

    Keinscheisscoins schreef op 5 juli 2021 08:36:

    [...]

    Bitcoin is digitaal goud. Waarom hebben mensen goud? Misschien omdat het waardevast is itt je eurootjes, die worden steeds minder waard. Je wordt kortom bestolen. Begrijp je dat?
    Heb jij wel eens een horloge gezien van bitcoin.
    Of een ketting.?
  3. forum rang 10 DeZwarteRidder 5 juli 2021 18:25
    Represailles

    Groenewegen verwacht, net als andere experts, dat de Verenigde Staten de aanval zullen aangrijpen om maatregelen te nemen die criminelen moeten afschrikken. 'Als REvil hier mee wegkomt, dan is dat een vrijbrief om grootschalig vergelijkbare aanvallen te plegen.' Afgelopen weekend liet president Joe Biden al weten een grondig onderzoek te starten.

    Het zou volgens experts kunnen dat de Amerikanen cryptomunten in beslag nemen door de hackers zelf te hacken, maar ook dat er politieke druk op Rusland komt om de criminelen achter de aanval op te sporen. Eerder werden van DarkSide, de groep achter de aanval op Colonial Pipeline, al bitcoins teruggepakt. Bij REvil gaat dat mogelijk lastiger worden, nuanceert Jordi Scharloo, onderzoeker bij KPN Security.

    'REvil gebruikt veelal de Monero en die munten zijn moeilijker te traceren dan de bitcoin'.

    Scharloo denkt dat de kans groter is dat een van de partners van REvil wordt opgepakt. REvil werkt met naar schatting zo'n tien 'affiliaties', die de software van REvil gebruiken om hun aanval uit te voeren. De kopstukken van de criminele groep zijn waarschijnlijk minder gemakkelijk te vinden.
    'Miljoenen opgehaald'

    Naar de totale omvang van de schade is het nog gissen. Kaseya claimt dat wereldwijd minder dan veertig IT-bedrijven echt zijn getroffen door de gijzelsoftware. 'Ik denk dat hiermee al vele miljoenen zijn opgehaald', zegt James Lyne, instructeur bij cybertrainingscentrum Sans. 'En dan ben ik nog conservatief.' REvil zelf liet op zijn 'Happy Blog' weten dat het meer dan een miljoen systemen heeft geïnfecteerd. Bij betaling van $70 mln belooft het al die systemen weer vrij te geven.

    Lees het volledige artikel: fd.nl/futures/1390755/groep-achter-me...
  4. forum rang 6 Fred 62 5 juli 2021 19:58
    Bitcoin was even leuk voor diegene die er snel bij was.
    Nu wordt Bitcoin in verband gebracht met criminaliteit
    en het slopen van het milieu.
    Het verbruik van energie om de boel aan de gang te houden
    zal alleen maar toenemen en het draagvlak zal afnemen.

    En zoals de slager altijd beweerd.

    Aan alles komt een eind en een worst heeft er twee.
  5. forum rang 6 Fred 62 5 juli 2021 20:08
    Voor nu zijn er mensen die bakken met echt geld verdienen aan
    de handel in nepgeld.
    Elke dag 6 % eraf en er weer erbij , al die aan en verkopen op de
    nieuwe cryptobeurzen waar echt geld wordt verdiend in € en $.
    Nieuwe goeroes en boeken over uitleg en manieren om muntjes
    te kopen , je kan het al die influencers niet kwalijk nemen , zij doen het
    goed , je laten betalen in euro's voor het maken van bitcoin reclames.

    Resultaten behaald in het verleden...................................................
  6. forum rang 10 voda 6 juli 2021 15:52
    Ethereum heeft meer actieve gebruikers dan de bitcoin - dat is geen goed teken voor de nummer 1 op de cryptomarkt
    Camomile Shumba 4 uur geleden

    Sascha Steinbach/EPA© 519 Sascha Steinbach/EPA

    Cryptomunt ether, die hoort bij het Ethereum-netwerk, heeft de bitcoin afgelopen vrijdag overvleugeld wat betreft het aantal actieve gebruikers. Dat is een teken dat de vraag bitcoins afneemt, terwijl ether steeds populairder wordt.

    Uit gegevens van de site Bitinfocharts blijkt dat er momenteel 757.859 actieve gebruikers van Ethereum zijn, 49.154 meer dan de 708.705 van bitcoin. Het totale aantal actieve digitale portemonnees op het bitcoinnetwerk is sinds de piek van 1,1 miljoen in april met maar liefst 38 procent gedaald.

    Actieve bitcoin-adressen Bron: bitinfocharts.com© Aangeboden door Business Insider Nederland Actieve bitcoin-adressen Bron: bitinfocharts.com
    Er kunnen meerdere redenen ten grondslag liggen aan het dalende aantal actieve gebruikers van de bitcoin, zegt Justin d'Anethan van cryptoplatform Eqonex tegen Insider. Zo was er de enorme koersdaling in mei en het Chinese verbod op het 'minen' van bitcoins. Bij dat laatste gaat het om het goedkeuren van transacties op het digitale logboek van de bitcoin, de blockchain.

    "Deze ontwikkelingen bij de bitcoin én de opkomst van praktische toepassingen op het Ethereum-netwerk hebben hoogstwaarschijnlijk bijgedragen aan het feit dat de bitcoin is overvleugeld door ether wat betreft het aantal actieve gebruikers", zegt d'Anethan.

    Door het Chinese verbod is naar schatting meer dan 90 procent van de mining-projecten van bitcoins gestopt. De productie van ether is ook geraakt, maar de gevolgen daarvan zijn een stuk minder groot aangezien er volgend jaar een nieuwe manier komt om transacties op het netwerk van Ethereum goed te keuren.

    De terugval van het aantal actieve gebruikers duidt erop dat de populariteit van de bitcoin daalt, maar tegelijkertijd zijn er ongetwijfeld ook handelaren die wachten tot de cryptomunt nog verder in prijs is gedaald en dan weer instappen.

    De koers van bitcoin is sinds de piek halverwege april met 50 procent gedaald, maar ook ether heeft sinds de recordhoogte in mei van 4.380 dollar meer dan 50 procent aan waarde verloren.

    Sommige analisten denken dat Ethereum dicht bij een enorme doorbraak is, gelet op het gebruiksgemak en de flexibiliteit van de technologie achter het netwerk. Het gedecentraliseerde platform wordt ook gebruikt voor zogenoemde "slimme contracten" en andere toepassingen. Hierbij worden afspraken tussen financiële partijen vastgelegd in stukjes computercode die uitgevoerd kunnen worden op het Ethereum-netwerk.

    "Ethereum is altijd al het beste platform geweest voor 'smart contracts' vanwege het volwassen ecosysteem", legt d'Anethan uit. "Daarom is Ethereum ook een geliefd platform om nieuwe gedecentraliseerde toepassingen op te ontwikkelen."

    Zogenoemde gedecentraliseerde financiële diensten waarmee wordt geëxperimenteerd op het Ethereum-netwerk lopen uiteen van sparen, lenen, vermogensbeheer en verzekeringen, tot creatieve toepassingen en gaming.

    Bedrijven als Compound, UniSwap en SushiSwap omarmen dergelijke DeFi-apps in rap tempo, zegt d'Anethan. Die apps worden meestal ontwikkeld op het Ethereum-netwerk en daarom is het aantal actieve gebruikers van het platform ook gestegen.

    Lees hier meer nieuws over cryptomunten:
    De bitcoin leeft waarschijnlijk weer op als het marktaandeel weer boven de 50% klimt, aldus crypto-expert van JPMorgan
    Periodiek beleggen met crypto: dit is je rendement, als je een jaar lang elke week voor €10 aan bitcoin of ether kocht
    Crypto’s zijn niet allemaal bedoeld als valuta – dit moet je weten over de bitcoin en 14 andere opmerkelijke coins

    Voor meer en sublinks, zie link:

    www.msn.com/nl-nl/geldzaken/nieuws/et...
  7. forum rang 10 voda 9 juli 2021 07:31
    Beursblik: ABN AMRO ziet in cryptomunten geen beleggingscase
    Te hoge risico's volgens de bank.

    (ABM FN-Dow Jones) ABN AMRO concludeert dat beleggen in cryptocurrencies nu nog te risicovol is, omdat er nog veel onduidelijkheden zijn. Dit bleek vrijdag uit een rapport van de bank.

    Cryptomunten kwalificeren zich volgens de bank niet als financieel instrument en vallen niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten. "Door dit gebrek aan regulering en transparantie hebben cryptocurrencies nog altijd een sterk speculatief karakter, waardoor er kans is op grote verliezen", aldus Ralph Wessels, hoofd beleggingsstrategie van ABN AMRO.

    "Tevens is de toekomstige waardebepaling nog altijd lastig. Vanuit beleggingsoptiek vindt ABN AMRO het risico dat nu met cryptocurrencies gepaard gaat daarom niet wenselijk", zo vervolgde Wessels.

    Als naar cryptocurrencies wordt gekeken als mogelijke belegging, ligt het risicorendementsprofiel volgens ABN AMRO het dichtst bij dat van venture capital. Daarbij zouden cryptomunten als beleggingscategorie in theorie tot een lagere correlatie en meer diversificatie in de portefeuille moeten leiden, maar uit onderzoek komt hierover geen eenduidig beeld naar voren.

    Alles bij elkaar moet daarom voorzichtig worden omgegaan met de vraag of cryptocurrencies in een beleggingsportefeuille horen, aldus de bank.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  8. forum rang 10 DeZwarteRidder 9 juli 2021 07:57
    quote:

    voda schreef op 9 juli 2021 07:31:

    Beursblik: ABN AMRO ziet in cryptomunten geen beleggingscase
    Te hoge risico's volgens de bank.

    (ABM FN-Dow Jones) ABN AMRO concludeert dat beleggen in cryptocurrencies nu nog te risicovol is, omdat er nog veel onduidelijkheden zijn. Dit bleek vrijdag uit een rapport van de bank.

    Cryptomunten kwalificeren zich volgens de bank niet als financieel instrument en vallen niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten. "Door dit gebrek aan regulering en transparantie hebben cryptocurrencies nog altijd een sterk speculatief karakter, waardoor er kans is op grote verliezen", aldus Ralph Wessels, hoofd beleggingsstrategie van ABN AMRO.
    "Tevens is de toekomstige waardebepaling nog altijd lastig. Vanuit beleggingsoptiek vindt ABN AMRO het risico dat nu met cryptocurrencies gepaard gaat daarom niet wenselijk", zo vervolgde Wessels.
    Als naar cryptocurrencies wordt gekeken als mogelijke belegging, ligt het risicorendementsprofiel volgens ABN AMRO het dichtst bij dat van venture capital. Daarbij zouden cryptomunten als beleggingscategorie in theorie tot een lagere correlatie en meer diversificatie in de portefeuille moeten leiden, maar uit onderzoek komt hierover geen eenduidig beeld naar voren.
    Alles bij elkaar moet daarom voorzichtig worden omgegaan met de vraag of cryptocurrencies in een beleggingsportefeuille horen, aldus de bank.
    Door: ABM Financial News.
    Redactie: +31(0)20 26 28 999
    Bankrekeningen zijn tegenwoordig ook geen 'beleggingscase' meer................
  9. forum rang 4 efreddy 9 juli 2021 09:32
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 9 juli 2021 07:57:

    [...]

    Bankrekeningen zijn tegenwoordig ook geen 'beleggingscase' meer................
    Bankrekeningen zijn het nooit geweest.

    Staatsobligaties zijn dit met hun negatieve rente al een hele tijd niet meer en spaarrekeningen mag je als beleggingscase ook al een tijd afschrijven.
15.641 Posts
Pagina: «« 1 ... 442 443 444 445 446 ... 783 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links