Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,778 16 apr 2024 17:35
  • -0,016 (-0,42%) Dagrange 3,700 - 3,802
  • 918.061 Gem. (3M) 1,4M

BAM juli 2021

1.150 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 58 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 HenkdeV 6 juli 2021 14:52
    (Gedeelte) beursupdate: bescheiden winsten in Amsterdam

    Door ABM Financial News op dinsdag 6 juli 2021

    (ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurs koerste dinsdagochtend fractioneel hoger. Rond de klok van elf uur koerste de AEX op 734,17 punten.

    De ondertoon op de beurzen blijft nog steeds positief, zo merken diverse analisten op. Vooral particulieren blijven geld in aandelen stoppen. Zo werd in de maand juni nog 28 miljard dollar in aandelen en indextrackers gestoken, zo blijkt uit cijfers van Vanda Research. Sinds 2014 was deze instroom niet zo hoog als in de afgelopen maand.

    Dit onderstreept de aanhoudende invloed van particulieren op de wereldwijde beurzen. De coronacrisis trok veel nieuwe beleggers aan, maar marktanalisten hadden verwacht dat zij zich ook weer zouden terugtrekken zodra de economie zou heropenen. Desondanks blijft het aantal individuele beleggers groeien. Zo werden in de eerste helft van dit jaar al meer dan 10 miljoen nieuwe beleggingsaccounts geopend, zo blijkt uit schattingen van JMP Securities, vergelijkbaar met het aantal in heel 2020.

    "Particuliere beleggers zijn nog steeds zeer optimistisch", aldus topman Jason Goepfert van Sundial Capital Research, dat het sentiment onder particulieren en institutionele beleggers meet. Volgens Goepfert verwacht bijna 70 procent van de particuliere beleggers dat Amerikaanse aandelen zullen stijgen in de komende drie maanden, terwijl slechts 44 procent van de professionele handelaars daarvan overtuigd is.

    Het enthousiasme van particuliere beleggers staat evenwel in schril contrast met professionele beleggers, die zich steeds meer zorgen maken over de vooruitzichten. Met name de inflatie is onder die laatsten een punt van zorg. Met een sterk aantrekkende groei en inflatie, mede door de oplopende energieprijzen, zal de druk op de centrale bankiers de komende maanden steeds verder toenemen om aan de rem te trekken volgens ING.

    "Het is niet de vraag óf centrale banken de geldkraan iets zullen dichtdraaien maar wannéér", aldus investment manager Simon Wiersma van ING.
  2. forum rang 8 HenkdeV 6 juli 2021 15:03
    6 juli 2021 14:26
    BAM Wonen en Synchroon starten oplevering 54 duurzame woningen Kop van Waal fase 2 in Tiel
    Tiel, 6 juli 2021 – BAM Wonen is gestart met de oplevering van 54 duurzame koopwoningen in fase 2 van de Kop van Waal aan de groene klimaatdijk van de Waal in Tiel. BAM Wonen heeft de 54 woningen gerealiseerd in opdracht van ontwikkelingscombinatie De Groene Weerd CV (een samenwerking van BAM Wonen en Synchroon, een dochteronderneming van TBI Holdings). Naast de ruime opzet en het eigentijdse ontwerp van Mulleners+Mulleners architecten staan duurzaamheid en energiezuinigheid centraal. Alle woningen zijn voorzien van een warmtepomp, HR+++ glas, hebben extra isolatie en zonnepanelen. Dat is goed voor het milieu en voor het comfort van de woningen.

    De bewoners van de eerste woningen hebben de sleutel ontvangen. Trots poseren Jamila en Egbert voor hun nieuwe woning die zonder opleverpunten is opgeleverd. ‘Vooral de hoeveel licht van alle kanten is fantastisch en vanaf de tweede verdieping zien we de Waal stromen’, aldus Jamila en Egbert.

    Kopers kregen de mogelijkheid om voor de indeling en afwerking van hun woning een unieke experience bij Homestudios te doorlopen. Op basis van hun persoonlijke situatie en wensen maken de kopers een fysieke en digitale klantreis en doen zij daarmee een complete woonervaring op, voordat ze in hun nieuwe woning gaan wonen. Ook hebben zij de mogelijkheid om hun individuele woonwensen zoals een uitbouw, erker of indelingswijziging van de plattegrond in werkelijkheid te ervaren en uit te laten voeren. Zo helpt Homestudios bewoners van hun huis ook echt een thuis te maken.

    De Kop van Waal is natuurlijk wonen in een prachtig park met de historische stadskern van Tiel op loopafstand. De natuur is de drager van het plan naar een ontwerp van Imoss. Rondom de Kop van Waal komen grote wadi’s die het plan letterlijk inbedden in het landschappelijke karakter van de Echteldsedijk en het natuurgebied Vijverberg. Centraal in de Kop van Waal ligt een groen park met een kreek die het regenwater afvoert naar de omringende wadi’s. Voor een optimale parkbeleving liggen de woningen met de voordeur, soms in de vorm van veranda’s, direct aan deze groenblauwe slinger.

    Nadere informatie: BAM Wonen, afdeling Communicatie, (030) 659 89 44 of communicatie.wonen@bam.com.
  3. forum rang 8 HenkdeV 6 juli 2021 15:05
    quote:

    Positief2021 schreef op 6 juli 2021 09:38:

    Het blijft een raar aandeel, vergelijkbaar met een pyramide, voor je het weet loop je weer een geheime kamer binnen waar een vloek op rust. ;-)
    Zolang er in die kamer maar geen lijk ligt.
    Een mummie is prima, dat zit al lang in de koers:-).
  4. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 6 juli 2021 15:17
    Het werk begint om het technische blok van Plymouth University te creëren als onderdeel van een campusplan van £ 100 miljoen

    Nieuw huis voor School of Engineering, Computing and Mathematics en School of Art, Design and Architecture moet in 2023 worden voltooid
    Birminghampost



    Door William Telford Business Editor, Plymouth Live



    Onderneming
    Het bestaande Babbage-gebouw aan de Universiteit van Plymouth is omheind, klaar voor herontwikkelingswerkzaamheden om te beginnen (Afbeelding: Matt Gilley)
    Meld u aan voor GRATIS e-mailwaarschuwingen van BusinessLive - Zuidwest - uw dagelijkse regionale overzicht van de laatste koppen, opmerkingen en analyses
    Wanneer u zich aanmeldt, gebruiken we de informatie die u verstrekt om u deze nieuwsbrieven te sturen. Uw gegevens worden gebruikt in overeenstemming met onze privacyverklaring.

    Er wordt begonnen met de bouw van een enorm nieuw engineering- en ontwerpcentrum aan de Universiteit van Plymouth - wat zou kunnen leiden tot de oprichting van een "stedelijk park" in het hart van de campus.

    De universiteit is begonnen met de werkzaamheden rond het Babbage-gebouw en de grote bouwwerkzaamheden zullen later in de zomer van 2021 beginnen. Naar schatting zal de verbouwing van het blok, aan de westelijke rand van de hoofdcampus van de universiteit, tegen het begin van 2023/24 voltooid zijn. academiejaar.

    Het project is om een ??nieuw huis te creëren voor de School of Engineering, Computing and Mathematics en extra ruimte voor de School of Art, Design and Architecture .

    VOOR MEER OVER HET PLAN VAN DE UNIVERSITEIT VAN PLYMOUTH VOOR HET BABBAGEGEBOUW KLIK HIER .

    Het maakt deel uit van een ambitieus £ 100 miljoen campusplan voor de universiteit, dat naar verwachting zal doorgaan met de sloop van de Brunel Building-laboratoria om plaats te maken voor een "Civic Heart/Urban Park".
    Het Babbage-gebouw, aan de Universiteit van Plymouth, links, wordt herontwikkeld tot een engineering- en ontwerpcentrum, en de Brunel-laboratoria, rechts, kunnen dan worden gesloopt om plaats te maken voor een 'Urban Park' (Afbeelding: Matt Gilley)

    Details van dit voorstel zullen naar verwachting in 2022 worden afgerond, maar voorlopig concentreert de universiteit zich op het toevoegen van een nieuwbouwgedeelte en het opknappen van het oorspronkelijke Babbage-gebouw uit de jaren 70, waardoor meer dan 10.000 m² onderzoeks- en onderwijsruimte ontstaat.

    Dit zal dan verbeterde en moderne gespecialiseerde apparatuur bevatten, afgestemd op het onderzoek en de expertise van het personeel en de universiteit in staat stellen om samen te werken met regionale industriële partners.

    Een woordvoerder van de universiteit zei: ""Het vergrote en verbeterde Babbage-gebouw zal een innovatief en inspirerend nieuw huis bieden voor onze School of Engineering, Computing and Mathematics en extra ruimte voor de School of Art, Design and Architecture.

    “De stedenbouwkundige vergunning voor het project werd in december 2020 verleend en er zijn al enkele beperkte faciliterende werken begonnen, met het hekwerk rond de omtrek van de site en de hoofdactiviteit zal naar verwachting later deze zomer beginnen. Het werk gaat dan door totdat de faciliteit in september 2023 klaar is om les te geven.”
    Hoe het nieuwe engineering- en ontwerpblok van de University of Plymouth eruit zou kunnen zien

    En de woordvoerder voegde toe: “Een belangrijk aandachtspunt van het project – in lijn met het bredere Campus Masterplan – is altijd geweest om een ??gebouw te creëren dat duurzaam is en koolstofarme technologieën bevat, terwijl het tegelijkertijd kansen biedt om de omgeving te verbeteren.

    “Zo worden het landschap en de openbare ruimte rond de nieuwbouw volledig verjongd om onderscheidende en bruikbare ruimtes te creëren voor studenten, medewerkers en bezoekers.

    “De helling naar de westelijke rand van het gebouw, naast de rotonde North Cross, wordt ook getransformeerd met bomen en wilde bloemen om de biodiversiteit op een belangrijke locatie in het stadscentrum te vergroten.

    “Als de nieuwe faciliteit klaar is, wordt gekeken naar de mogelijkheden om een ??centraal deel van de campus vrij te maken voor open ruimte. De ontwikkeling van het ontwerp zal naar verwachting volgend jaar beginnen.”

    In de bouwaanvraag voor de renovatie van het Babbage-gebouw stond dat er een visie is voor het gebouw om "uit te kijken op een nieuwe open ruimte / plein".
    Contact opnemen met William Telford en Business Live

    De South West Business Reporter van Business Live is William Telford. William heeft meer dan tien jaar ervaring in het rapporteren over de zakenwereld in Plymouth en het zuidwesten. Hij is gevestigd in Plymouth, maar bestrijkt de hele regio.

    Om contact op te nemen met Willem:

    E-mail: william.telford@reachplc.com - Telefoon: 01752 293116 - Mob: 07584 594052

    Twitter: @WTelfordHerald - LinkedIn: www.linkedin.com - Facebook: www.facebook.com/william.telford.5473

    Het zei dat de universiteit van plan is het Brunel-gebouw te slopen en een park aan te leggen en zei: "De sloop van dit gebouw en de oprichting in de plaats van een nieuw 'Civic Heart/Urban Park' ten westen van de campus maakt geen deel uit van deze aanvraagvoorstellen, maar is een belangrijk aspect van het Masterplan van de universiteit.

    "De sloop zal mogelijk zijn zodra dit plan is gebouwd, omdat de functies van Brunel naar deze voorstellen zullen worden verplaatst."

    Het benadrukte dat het ontwerp van het nieuwe engineering- en ontwerpblok "compatibel is met het behoud van het Brunel-gebouw" mocht dit om onvoorziene redenen nodig zijn", maar het nieuwe plan wordt gepresenteerd aan een park. Het benadrukte dat er nog geen ontwerpproces voor het park was geweest "omdat dit de bedoeling op langere termijn is."

    Ontworpen door het internationaal bekroonde architectenbureau Feilden Clegg Bradley Studios, ontving het engineering- en ontwerpblok eind 2020 voorwaardelijke planningsgoedkeuring van de gemeenteraad van Plymouth.

    Het Western-team van bouwbedrijf BAM is geselecteerd om de ontwikkeling te realiseren, BAM heeft al drie gebouwen voor de universiteit gebouwd.
    www.business-live.co.uk/enterprise/wo...
1.150 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 58 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links