Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.749 Posts
Pagina: «« 1 ... 2799 2800 2801 2802 2803 ... 3538 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 1 juli 2021 13:14
    Een soort 2e Donald!

    Link Engels.
    www.rawstory.com/kristi-noem-2653614847/

    'Ongelooflijk gevaarlijk': Topdemocraat haalt uit naar Kristi Noem van Zuid-Dakota
    David Badash, De nieuwe burgerrechtenbeweging
    01 juli 2021

    De top-Democraat van het House Armed Services Committee haalt uit naar de Republikeinse gouverneur van South Dakota, Kristi Noem, voor het inwilligen van het verzoek van een rijke GOP-donor die haar vroeg om de Nationale Garde in te zetten in Texas om te patrouilleren aan de grens, en voor het accepteren van zijn privé-donatie om dit te betalen.

    Voorzitter Adam Smith (D-WA) noemt Noems besluit "ongelooflijk gevaarlijk" en waarschuwde dat hij minister van Defensie Lloyd Austin onder druk zal zetten om ervoor te zorgen dat de Nationale Garde niet wordt behandeld als een "privémilitie" en "om het te laten stoppen", zo meldt Politico.

    "Dit is ongelooflijk gevaarlijk om te denken dat rijke mensen het Amerikaanse leger kunnen gaan gebruiken om hun doelstellingen te bevorderen, onafhankelijk van wat de opperbevelhebber en de minister van defensie denken dat ze zouden moeten doen," zei Smith woensdag bij "Meet the Press".

    Op dinsdag hadden velen hun verontwaardiging uitgesproken dat Noem de Nationale Garde had veranderd in "een huurlingenmacht."

    Noem, die algemeen wordt gezien als een kanshebber voor het presidentschap van de GOP in 2024, heeft momenteel het op twee na hoogste aantal gevallen van het coronavirus en het op tien na hoogste aantal sterfgevallen door het coronavirus per hoofd van de bevolking.
  2. Gijs T 1 juli 2021 13:20
    quote:

    Pirlo schreef op 30 juni 2021 18:09:

    Stuur je ook wel eens wat positiefs over trump of republikeinen gnocchi?
    Goeie vraag, Pirlo

    Ik heb zojuist het hele internet afgezocht. Als ronduit positief wordt ervaren dat hij tijdens zijn presidentschap afzag van het normale salaris (ca 400.000 dollar per jaar). Mooi gebaar va Trump. Hulde daarvoor.

    De enige hits die ik verder op internet tegenkwam met de zoektermen "Trump" en "positief" hadden te maken met het feit dat zowel hij, zijn vrouw als hun zoontje Barron in oktober 2020 positief zijn getest op Covid.

    Of heb jijzelf nog objectief positief nieuws over Trump?
  3. forum rang 9 gnocchi. 1 juli 2021 13:50

    Nog meer slecht nieuws voor Donald Trump
    Jesse Green | 11:59 pm EDT June 30, 2021.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/community/more-b...

    De klappen blijven komen voor de Orange Freaking Menace (OFM). De Trump Organisatie zal naar verwachting morgen worden aangeklaagd en dit zal de bal aan het rollen brengen om OFM verantwoordelijk te houden. Hij begeeft het nu al onder de druk. Nog meer slecht nieuws voor OFM en de Trumpvidianen: de resultaten van het C-SPAN onderzoek van 2021 onder presidentiële historici zijn bekend gemaakt. OFM werd gerangschikt als de 41ste beste president van de 44 totale presidenten tot nu toe. Ondertussen is president Obama opgeklommen naar de top 10 van presidenten in de enquête.

    Hoewel 41 van de 44 een tamelijk genereuze beoordeling van OFM is, is het simpele feit dat OFM bijna onderaan in de ranglijst staat, ver onder Nixon (31), Ford (28), Bush I (21), en Bush II (29). En ver onder president Obama, die alles is wat OFM niet is (vriendelijk, vrijgevig, intelligent, enz.) en op wie OFM waanzinnig jaloers is en een hekel heeft. En als ons land in de komende jaren verder gaat, stel ik me voor dat OFM op of heel dicht bij de bodem zal blijven staan.

    Het zal niemand verbazen dat OFM op of bijna onderaan stond als het ging om zaken als moreel gezag, betrekkingen met het Congres, crisisbeheer, of internationale betrekkingen. Zijn scores op gebieden als visievorming en publieksovertuiging waren hoger, maar nog steeds ver onder die van president Obama.

    Ik hoop eerlijk gezegd dat OFM hierover een inzinking krijgt, dat zijn nalatenschap buiten zijn basis wordt gezien als een gigantische en stinkende hoop paardenmest. Tak Trumpvidians geloven duidelijk dat OFM op water loopt en het zal bijna onmogelijk zijn om dat te veranderen, maar rationele mensen blijven OFM en waar hij voor staat verwerpen.
  4. forum rang 9 gnocchi. 1 juli 2021 14:30
    Editors' Pick|Jun 29, 2021,11:24am EDT|25.973 views
    Een aanklacht zal 'doodsteek' zijn voor Trump Hotels, Resorts en Golf Clubs, zeggen voormalige federale aanklagers
    Suzanne Rowan Kelleher.

    "Voor de bedrijven van Donald Trump zou alleen al de aanklacht verwoestend kunnen zijn, zelfs nog voor een eventueel schuldig vonnis", zei Paul Butler, professor aan Georgetown Law, tegen Ayman Mohyeldin van MSNBC. Butler is een voormalig federaal aanklager bij het Amerikaanse Ministerie van Justitie, waar zijn specialiteit corruptie in de publieke sector was.

    Lees verder.
    www.forbes.com/sites/suzannerowankell...
  5. forum rang 9 gnocchi. 1 juli 2021 14:45
    'Flip als een flapjack': Trump-critici verheugen zich nadat CFO zich overgeeft in nasleep van aanklachten
    John Wright
    01 juli 2021
    'Flip als een flapjack': Trump-critici verheugen zich nadat CFO zich overgeeft in kielzog van aanklachten

    Allen Weisselberg, de chief financial officer voor het bedrijf van voormalig president Donald Trump, heeft zichzelf donderdag vroegtijdig aangegeven nadat een grand jury hem woensdag had aangeklaagd op wat verondersteld wordt belastinggerelateerde aanklachten te zijn.

    De aanklachten tegen Weisselberg en de Trump Organization worden naar verwachting donderdag om 14.00 uur vrijgegeven.

    "Mr. Weisselberg, vergezeld door zijn advocaat, Mary E. Mulligan, liep rond 6.20 uur het gebouw in Lower Manhattan binnen waarin de strafrechtbanken en het kantoor van de officier van justitie zijn ondergebracht. "De aanklachten tegen de Trump Organization en de heer Weisselberg - die de heer Trump ooit prees voor het doen van "alles wat nodig was om de winst te beschermen" - zijn voortgekomen uit het uitgebreide onderzoek van de openbare aanklager naar de zakelijke praktijken van de heer Trump en zijn bedrijf."
    Chris Matthews praat met Raw Story: Op wie zou jij inzetten in 2024, Trump of Kamala?

    De Trump Organization gaf de volgende verklaring uit als reactie op de aanklacht van Weisselberg: "Allen Weisselberg is een liefhebbende, toegewijde echtgenoot, vader en grootvader die 48 jaar bij de Trump Organization heeft gewerkt. Hij wordt door de officier van justitie van Manhattan niet gebruikt als pion in een poging om de voormalige president schade toe te brengen. De officier van justitie stelt een strafrechtelijke vervolging in waarbij personeelsbeloningen in het geding zijn, iets waar noch de belastingdienst noch een andere officier van justitie ooit aan zou denken. Dit is geen gerechtigheid, dit is politiek.

    Hier is hoe Twitter reageerde op Weisselberg's overgave.

    www.rawstory.com/allen-weisselberg-26...
  6. forum rang 9 gnocchi. 1 juli 2021 14:51
    'Een zeer donkere dag voor de Trump-familie': Trump-biograaf reageert op aanklacht Weisselberg
    Matthew Chapman
    01 juli 2021.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/allen-weisselberg-in...

    Op CNN reageerde Trump-biograaf Michael D'Antonio donderdag op de op handen zijnde aanklacht tegen Trump Organization CFO Allen Weisselberg, die geweigerd heeft mee te werken met aanklagers tegen de familie van de voormalige president.

    "Wat denk je dat de weerslag is binnen Trump World deze ochtend?" vroeg presentator John Berman.

    "Ik denk dat, gezien het feit dat de identiteit van de voormalige president helemaal verweven is in dit bedrijf en in de manier waarop hij 50 jaar zaken heeft gedaan, dit een moment van angst is voor deze familie," zei D'Antonio. "Het is bijna alsof ze persoonlijk fysiek worden aangevallen. En ik denk dat hun grootste angst is dat dit proces zal ontrafelen en alle methodes zal onthullen die ze door de jaren heen hebben gebruikt om het systeem te winnen en te bespelen. Dus dit is een zeer donkere dag voor de Trump familie."

    "Hoeveel druk denk je dat het nu op hem legt?" vroeg Berman. "Hij heeft niet meegewerkt. Nu is hij aangeklaagd. Welke druk heeft hij in de toekomst?"

    "Hij moet het gevoel hebben dat het gewicht van de wereld op hem is gelegd en op hem drukt," zei Berman. "Dit is een man die zijn hele werkzame leven in deze ene organisatie heeft doorgebracht. Dat is zo'n 50 jaar. Bijna net zo lang als Donald Trump zelf deel uitmaakte van deze organisatie. Ze traden op hetzelfde moment toe. Wat ik fascinerend vind om te zien, als iemand die de familie op de lange termijn begrijpt, is dat hij in dienst trad, als je het zo wilt noemen, toen de vader van Donald Trump op zijn hoogtepunt was. En hij pionierde met alle manieren om het systeem te manipuleren en misschien te bespelen en om te gaan met banken en belastingdiensten en om te gaan met hen op glibberige manieren ... hij was praktisch een zoon voor Fred Trump, en alles behalve een broer voor de voormalige president."

    Bekijk hieronder:

    Michael D'Antonio zegt dat Weisselberg aanklacht een "donkere dag" is voor de Trump familie

    Zie youtube.

    www.youtube.com/watch?v=tsAoM1TWhMU
  7. forum rang 10 luchtschip 1 juli 2021 15:52


    Lloyd's of London verlengt zakelijke aansprakelijkheidsverzekering van NRA ( National Rifle Association ) bestuursleden niet.

    Het NRA gaat nu een fonds oprichten van ca $ 5 miljoen om gerechtskosten, advocaten te betalen voor mogelijk te verwachten rechtszaken en daarbij te verwachten claims.

    Het NRA staat zwaar juridisch onder vuur door aanklagers wegens zelfverrijking bestuur en overtreden van de non profit regels, die zorgen voor een o tarief bij de belasting.

    pbs.twimg.com/media/E5NbYpOWYA4rqNE?f...

    Lloyd's of London declines to renew insurance policy covering directors and officers of the National Rifle Association - possibly leaving them personally exposed to liability

    twitter.com/ericgarland/status/141057...

  8. Pirlo 1 juli 2021 16:54
    quote:

    Gijs T schreef op 1 juli 2021 13:20:

    [...]

    Goeie vraag, Pirlo

    Ik heb zojuist het hele internet afgezocht. Als ronduit positief wordt ervaren dat hij tijdens zijn presidentschap afzag van het normale salaris (ca 400.000 dollar per jaar). Mooi gebaar va Trump. Hulde daarvoor.

    De enige hits die ik verder op internet tegenkwam met de zoektermen "Trump" en "positief" hadden te maken met het feit dat zowel hij, zijn vrouw als hun zoontje Barron in oktober 2020 positief zijn getest op Covid.

    Of heb jijzelf nog objectief positief nieuws over Trump?
    Objectief, is dat nu een vereiste? Ik heb zelf niks over de oud-president. In tegenstelling tot sommige hier heb ik geen obsessie voor een oud-president. Echter, blijf dit topic maar tegenkomen door alle spam.

    Om toch maar met iets positiefs af te sluiten. Als ik alle berichten hier moet geloven zijn er een paar honderd rechtszaken tegen Trump. Echter, hij is nog steeds een vrij man. Zou allemaal wel meevallen dus.
  9. forum rang 9 gnocchi. 1 juli 2021 17:06
    Trump hing op toen Alex Azar probeerde te waarschuwen voor 'extreem gevaarlijk' COVID-19 in januari 2020: boek
    Brad Reed
    01 juli 2021.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-hung-up-on-ale...

    Een explosief nieuw boek over de omgang van voormalig president Donald Trump met de nieuwe coronavirus pandemie beweert dat hij ophing aan zijn eigen Health and Human Services chef toen hij hem probeerde te waarschuwen voor COVID-19.

    The Daily Mail meldt dat Washington Post verslaggevers Yasmeen Abutaleb en Damian Paletta in hun nieuwe boek beweren dat voormalig HHS-secretaris Alex Azar voor het eerst Trump probeerde te waarschuwen voor de potentiële gevaren van het virus in januari 2020, toen het de volksgezondheidsfunctionarissen alarmeerde door de Chinese stad Wuhan te doorkruisen.

    "Meneer de president, ik moet u iets vertellen," zei Azar, volgens het boek. "Er is een nieuw virus uit China dat extreem gevaarlijk kan zijn. Het kan het soort ding zijn waar we ons op hebben voorbereid en waar we ons zorgen over maken."

    Trump was echter meer geïnteresseerd in het uitschelden van Azar over de nieuwe HHS-regelgeving voor e-sigaretten met een smaakje, die hem volgens Trump stemmen zou kunnen kosten in de presidentsverkiezingen van 2020.

    Azar probeerde Trump opnieuw te waarschuwen voor het virus en de noodzaak om veiligheidsmaatregelen te nemen bij het screenen van internationale reizigers.

    "Ja, oké," antwoordde Trump naar verluidt -- en hing toen abrupt op aan Azar.

    Het boek van Abutaleb en Paletta, getiteld "Nightmare Scenario: Inside the Trump Administration's Response to the Pandemic That Changed History", is deze week in de handel gegaan.
  10. forum rang 9 gnocchi. 1 juli 2021 17:10
    Pelosi benoemt Liz Cheney tot Capitool oproer commissie -- nadat Kevin McCarthy haar commissie opdrachten bedreigt
    Brad Reed
    Juli 01, 2021.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/capitol-riot-commiss...

    MSNBC's Jesse Rodriguez meldt dat House Speaker Nancy Pelosi (D-CA) Rep. Liz Cheney (R-WY) heeft uitgenodigd om een plek te hebben in de commissie die de Capitoolrellen onderzoekt .

    Het besluit om Cheney te benoemen in de selecte commissie kwam ondanks het feit dat Republikeinse leider Kevin McCarthy (R-CA) naar verluidt heeft gedreigd met haar commissie opdrachten als ze accepteert.

    Cheney is een van de Republikeinen geweest die zich het meest heeft ingezet om verantwoording af te leggen voor de dodelijke rellen van 6 januari, geïnspireerd door voormalig president Donald Trump, omdat ze niet alleen stemde voor het afzetten van Trump, maar ook een van de slechts twee Republikeinen was die stemde voor Pelosi's selecte comité over de rellen.

    De Wyoming congresvrouw zei dat ze vereerd was om benoemd te worden in de commissie.

    Hier is de CHENEY-verklaring over de selectie voor de commissie van 6 januari: "Ik ben vereerd dat ik ben genoemd om te dienen in het selecte comité van 6 januari."

    twitter.com/DanielStrauss4/status/141...
  11. forum rang 7 Kaviaar 1 juli 2021 17:21
    Gelukkig een streep erdoor.

    Rechter in VS stopt wet die techbedrijven kan beboeten bij schorsen van politicI

    Een rechter in de Amerikaanse staat Florida heeft voorlopig een wet tegengehouden waarmee techbedrijven een boete konden krijgen als ze politici zouden blokkeren. Volgens de rechter wordt hiermee voorkomen dat "delen van de wet die het Eerste Amendement van de Amerikaanse grondwet overtreden" in werking treden. Het Eerste Amendement gaat onder meer over de vrijheid van meningsuiting.

    De wet, die eigenlijk op 1 juli zou ingaan, geeft de staat Florida het recht om socialemediabedrijven zoals Facebook boetes op te leggen als ze een politicus blokkeren of verbannen. Die boetes kunnen oplopen tot 250.000 dollar (211.000 euro) per dag als een politieke kandidaat in de staat wordt geblokkeerd.

    Gouverneur Ron DeSantis van Florida diende het wetsvoorstel niet lang nadat Facebook, Instagram en Twitter de voormalige Amerikaanse president Donald Trump hadden verbannen in. Dat gebeurde vanwege Trumps uitspraken nadat zijn aanhangers op 6 januari het Capitool hadden bestormd. Eind mei werd het voorstel officieel ondertekend.

    Lobbygroepen NetChoice en de Computer and Communications Industry Association, die de belangen van techbedrijven als Google en Facebook behartigen, vochten de wet aan. Eerder zeiden burgerrechtenactivisten al dat de wet een schending was van de vrijheid van meningsuiting.

    "Wat de vrijheid van meningsuiting betreft, is een website niet anders dan een krant: hij heeft het fundamentele recht te beslissen welke meningsuiting hij wel en welke hij niet op zijn platform toelaat", zegt Corbin Barthold van de groep TechFreedom. "Florida probeert een paar grote platforms te dwingen uitspraken toe te laten die ze anders niet zouden accepteren."

    www.nu.nl/tech/6142812/rechter-in-vs-...

    Zo is de Republikeinse partij, of onder invloed daarvan, achter de schermen bezig!
  12. forum rang 10 luchtschip 1 juli 2021 21:16


    Weisselberg is charged with Grand Larceny (diefstal) in the second degree
    Trump Org charged with scheme to defraud in the first degree

    twitter.com/Pooterbugsmom/status/1410...

    Grand Larceny kent een straf van maximum15 jaar.
    Aangezien Weisselberg niet eerder in overtreding is geweest ligt ca 5 jaar gevangenis straf in de verwachting.

  13. forum rang 10 luchtschip 1 juli 2021 21:20

    Er gaat nu ook een rechtszitting van start in de zaak tegen Mazar, Trump's accountant, aangaande Trump's belastingopgave.

    Arguments in the Trump/Mazars case are about to start in DC, in front of Judge Mehta

    twitter.com/KlasfeldReports/status/14...

    What a Timing.

    Trump krijgt het er maar druk mee.
  14. forum rang 10 luchtschip 1 juli 2021 21:34


    Daniel Goldberg, Former: Lead Counsel, House Impeachment Inquiry :

    Weisselberg evaded about $344k in state and city taxes, which is the total loss for the charges against him. Probably a small amount of jail time.

    twitter.com/danielsgoldman/status/141...

    Maximum 15 jaar, mogelijk 5 jaar voor hem, is toch bijna levenslang voor iemand van 74 kaar.

70.749 Posts
Pagina: «« 1 ... 2799 2800 2801 2802 2803 ... 3538 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 876,20 +0,25%
EUR/USD 1,0724 +0,25%
FTSE 100 8.089,27 +0,61%
Germany40^ 17.985,30 -0,57%
Gold spot 2.325,71 +0,41%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

Flow T...
+5,69%
UNILEV...
+5,56%
NX FIL...
+3,86%
VIVORY...
+2,79%
JUST E...
+2,34%

Dalers

ADYEN NV
-10,08%
WDP
-4,46%
IMCD
-1,35%
Alfen ...
-1,30%
AZERION
-1,18%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links