Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.586 Posts
Pagina: «« 1 ... 2798 2799 2800 2801 2802 ... 3530 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 30 juni 2021 15:24
    Ze willen niet eens een aanval op zichzelf onderzoeken: Rachel Maddow drijft de spot met de GOP [VIDEO]
    DOOR Todd Neikirk 30 juni 2021.

    Link Engels.
    hillreporter.com/they-wont-even-inves...

    Joe Biden had een decennia lange carrière in de senaat van de Verenigde Staten. En hij ontwikkelde diepe relaties met veel Republikeinse wetgevers. Toen hij aantrad, zei Biden dat hij er alles aan zou doen om met hen samen te werken bij het aannemen van wetgeving.

    De GOP-senatoren hebben echter niet in goed vertrouwen gehandeld. Hoewel ze met Biden hebben gesproken, verzetten ze zich nog steeds tegen vrijwel alles wat hij wil doen. Rachel Maddow haalde dinsdagavond uit naar journalisten die doen alsof de Republikeinse wetgevers bereid zijn tot een compromis.

    De MSNBC presentatrice begon: "Ze delegeerden de Republikeinen om te werken aan een onpartijdig of tweepartijdig plan voor een onderzoek. Dat hebben ze gedaan. Het was succesvol, en toen zei de Republikeinse leiding: 'Nee, stem er toch maar niet voor."

    De presentator vervolgde: "Het is letterlijk hun eigen werkplek die werd aangevallen door een menigte die op dat moment onder andere riep dat ze de vice-president van hun eigen partij wilden opjagen en ophangen. De Republikeinen willen niet dat er naar gekeken wordt."

    Maddow sloot haar commentaar af:

    "Ik vind het geweldig dat de Beltway-pers nog steeds volhoudt dat de Republikeinen in groten getale voor de infrastructuurwet van Joe Biden zullen stemmen, of, je weet wel, voor bipartisan politiehervormingsinspanningen of letterlijk alles wat Biden of de Democraten willen doen. De Republikeinen zullen niet stemmen om een misdaad te onderzoeken die tegen henzelf is gepleegd! Niet als de democraten dat willen. De Republikeinen zijn niet geïnteresseerd in dingen doen met de Democraten. Grote dingen, kleine dingen. Ze willen het niet."

    Bekijk hieronder een fragment van het segment, met dank aan MSNBC:

    www.youtube.com/watch?v=V7BH5lua4T8
  2. forum rang 9 gnocchi. 30 juni 2021 16:09
    Trump Organization CFO wordt donderdag aangeklaagd: WSJ
    Brad Reed
    30 juni 2021.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/allen-weisselberg-26...

    The Wall Street Journal meldt dat de aloude Trump Organization Chief Financial Officer Allen Weisselberg donderdag strafrechtelijk zal worden aangeklaagd.

    Volgens de bronnen van de Journal wordt verwacht dat het Openbaar Ministerie van Manhattan de Trump Organization en haar financieel directeur deze week zal aanklagen wegens belastingmisdrijven in een onderzoek dat uiteindelijk ook voormalig president Donald Trump zou kunnen betrekken.

    Het openbaar ministerie van Manhattan onderzoekt de Trump Organization al drie jaar en heeft uitgebreide medewerking gekregen van voormalig Trump-"fixer" Michael Cohen, die schuldig pleitte aan het doen van illegale zwijggeldbetalingen aan een volwassen filmster en Playboy-model tijdens de presidentiële campagne van 2016.

    Voormalige medewerkers van de Trump Organization, waaronder Cohen zelf, hebben gezegd dat het vervolgen van Trump vrijwel zeker de medewerking van Weisselberg zal vereisen, die de financiën van de Trump Organization decennialang heeft behandeld.
  3. forum rang 9 gnocchi. 30 juni 2021 18:02
    Historici geven Trump brute cijfers in nieuw onderzoek - en rangschikken hem slechter dan de president die na een maand stierf
    Brad Reed
    30 juni 2021.

    Link Engels.

    www.rawstory.com/trump-cspan-historia...

    C-SPAN heeft woensdag zijn laatste ranglijst van Amerikaanse presidenten vrijgegeven, zoals bepaald door tientallen prominente historici - en het onthulde zeer onwelkom nieuws voor voormalig president Donald Trump.

    Over het algemeen hebben historici Trump gerangschikt als de op drie na slechtste president ooit, op één plek lager dan voormalig president William Henry Harrison, die stierf na slechts een maand in functie.

    De enige presidenten op de lijst die slechter scoren dan Trump waren Franklin Pierce, Andrew Johnson en James Buchanan.

    Johnson was de eerste Amerikaanse president die werd aangeklaagd en Trump was de eerste Amerikaanse president die tweemaal werd aangeklaagd. Buchanan wordt ondertussen het best herinnerd omdat hij Amerika naar een burgeroorlog slingerde.

    Door individuele leiderschapskenmerken af ??te breken, rangschikten de historici Trump als laatste in moreel gezag en werd op dit punt nog slechter gerangschikt dan Richard Nixon, de enige Amerikaanse president die ontslag nam in het licht van afzetting.

    Trump scoorde ook slecht in de categorie crisisbeheer, ongetwijfeld een weerspiegeling van zijn veel bekritiseerde reactie op de nieuwe pandemie van het coronavirus die meer dan 600.000 Amerikanen heeft gedood.

    Lees hier de volledige enquête.

    www.c-span.org/presidentsurvey2021/
  4. forum rang 10 luchtschip 30 juni 2021 18:20

    Aanklacht tegen Trump Organization wordt donderdag verwacht, volgens anonieme bronnen

    Dit zou door CNN volgens anonieme bronnen zijn uitgelekt over de plannen

    New York prosecutors are scrutinizing cash bonuses as part of their focus on whether the Trump Organization failed to pay taxes on benefits provided to some employees, people familiar with the matter tell @CNN

    The interest in cash payments is part of investigators' look at whether executives and the company failed to pay appropriate taxes on benefits, including school tuition, cars and rent-free apartments, the people said.

    twitter.com/Pervaizistan/status/14101...

    edition.cnn.com/2021/06/30/politics/t...

    Het lijkt op de Al Capone aanpak : onderzoek de belasting aangiftes

    In principe lekt de DA ( District Attorney van New York) niet.
    Echter er worden getuigen gehoord, Allan Weisselberg ( Trump Organization CFO ), Michael Cohen, Trump's ex prive advocaat en ritselaar (fixer), en die kunnen bevroeden aan de hand van de vraagstellingen welke kant de aanklagers op zullen gaan.

    indien deze gelekte informatie klopt, zal morgen, Donderdag, de aanklager met en aanklacht tegen de Trump Organisatie komen.
    We zullen zien.
    .
  5. forum rang 10 luchtschip 30 juni 2021 20:15
    quote:

    Pirlo schreef op 30 juni 2021 18:09:

    Stuur je ook wel eens wat positiefs over trump of republikeinen gnocchi?
    Je bedoelt wat we al 4 jaar horen uit het Trump kamp :

    "He built his company from the ground up"
    and

    "He's a self made billionaire" and "He's a successful businessman"

    Morgen, Donderdag komt met alle waarschijnlijkheid de aanklacht tegen de Trump Organisatie, wegens financiele malversaties

    De ontlading bij Trump zal enorm zijn, en gaat hij van angst en frustratie volledig aan de dunne :

    pbs.twimg.com/media/E5I3U3HWEAUF09Q?f...

    Morgen kan je horen hoe goed Trump zichzelf vond, dat hij een financieel imperium had opgebouwd.

    Grote kans dat hij zich volledig distantieert van het financiele succes van de Trump Organisatie en zich zelf geen rol toebedeelt

    Hij zal iets zeggen in deze trant :

    "I have done an incredible job building my name into an amazingly valuable commodity. My name is the product. When I allow someone to slap that on an organization, a University, a vodka, I'm not responsible for the product. It's just like selling parts."

    In ieder geval kun je van Trump zelf horen , morgen, of er nog iets positiefs van hem over blijft.
  6. forum rang 9 gnocchi. 30 juni 2021 20:26
    Gevangenen dilemma voor eedhouders als een getuigt, pleit schuldig
    door Steph Bazzle 30 juni, 2021.

    Link Engels.
    hillreporter.com/prisoners-dilemma-fo...

    Misschien kan de zin van het jaar 2021 zijn: "....is pleit schuldig en werkt samen met aanklagers." We hebben het al gehoord over Joel Greenberg, wiens getuigenis aan aanklagers verondersteld wordt Matt Gaetz te impliceren, er wordt veel gespeculeerd over wie in de Trump Organisatie als eerste zal zijn om te draaien, en nu is het een Eed Keeper.
    De aanklacht van Insurrection beschrijft huiveringwekkende berichten tussen de eedhouders.
    [Foto door Probal Rashid/LightRocket via Getty Images]

    De Oath Keepers zijn een extreem-rechtse militiegroepering die volgens het Souther Poverty Law Center al ver voor de opstand op het Capitool betrokken waren bij samenzweringen en geweld, en die nauw betrokken waren bij de aanval in januari, waaronder een lid, Stewart Rhodes, die op 10 november Amerikanen opriep het Capitool te bestormen zoals ze de Bundy Ranch bestormden, meerdere leden die aangeklaagd werden voor de aanval, en anderen die naar verluidt optraden als lijfwachten voor Roger Stone.

    Nu lijkt het er echter op dat één eedhouder die aangeklaagd is voor de opstand, zich tegen de anderen zal keren en zal getuigen. Volgens CNN heeft een lid een deal gesloten en getuigt vanmiddag tegen de anderen.

    Mark Grods zal schuldig pleiten aan slechts twee aanklachten - samenzwering en obstructie van het Congres.

    Er wordt echter van hem verwacht dat hij getuigt over een lijst van activiteiten, waaronder de paramilitaire training van de groep, de plannen om wapens illegaal het Capitool binnen te smokkelen, het vervoer door hemzelf en anderen van vuurwapens, helmen en andere militaire uitrusting naar het Capitool-terrein voor de aanval.

    Huffpost meldt dat Grods ook zal toegeven dat hij de Oath Keepers heeft geholpen bij het opslaan van vuurwapens buiten het gebouw in een hotel in Virginia, en dat anderen die met hem het gebouw betraden agenten van de Capitoolpolitie hebben aangevallen.
  7. forum rang 10 luchtschip 30 juni 2021 21:38


    Aanpak zwartgeld circuit, en gelduitwas praktijken in de Verenigde Arabische Emiraten

    "More than 500,000 firms in the United Arab Emirates (UAE) must disclose their ultimate owners from Wednesday or face penalties, as the Middle East financial hub tries to avoid inclusion on a dirty money watchlist."

    twitter.com/DemopJ/status/14102764787...

    However, under legislation passed last year beneficial and legal ownership data will only be disclosed to the government and not publicly accessible. Financial transparency advocates say having that data available to all is the gold standard, although so far only a handful of countries do so.

    The Financial Action Task Force (FATF), an intergovernmental anti-money laundering monitor, declined to comment on the UAE law but directed Reuters to a 2020 report which said "fundamental and major improvements" were needed to avoid it placing the UAE on its 'grey list' of countries under increased monitoring.

    Countries on this list risk reputational damage, trouble accessing global finance and increased transaction costs.

    The UAE has tightened up over the last few years to overcome a perception it is a hot spot for illicit money and in February the government created an Executive Office for Anti-Money Laundering and Counter Terrorism Financing.

    lees verder

    money.usnews.com/investing/news/artic...
  8. forum rang 10 luchtschip 1 juli 2021 00:06


    Stemming over het aanstellen van een commissie om de 6 januari bestorming van het Capitol te analyseren

    The House votes to establish a January 6 commission by a vote of 222-190. Only 2 Republicans - Kinzinger and Cheney - voted in favor of the commission.

    twitter.com/briantylercohen/status/14...
  9. forum rang 10 luchtschip 1 juli 2021 02:36


    Kyle Griffin, Senior Producer. MSNBC's @TheLastWord :

    Breaking Washington Post :

    Allen Weisselberg is expected to surrender Thursday morning at the office of Manhattan District Attorney Cy Vance, two people familiar with the plan said.

    twitter.com/lauferlaw/status/14103878...

    Of dat ook betekent dat hij een plea deal sluit en dus schuld bekent en meewerkt aan het onderzoek van de aanklagers door alles op te biechten over de Trump Organisatie, in ruil voor strafvermindering, blijft de vraag.
  10. forum rang 10 luchtschip 1 juli 2021 03:26

    Bij de 6 januari bestorming van het Capitol werd Ashli Babbitt doodgeschoten, terwijl zij op de gang een raam naar een volgende ruimte wilde forceren.
    Blijkt nu, na loslippigheid tijdens een borrel, dat een van de beschermende lijfwachten van Mike Pence haar doodgeschoten heeft.
    Wanneer een dreigend iemand zo dicht bij de Vice President komt, als eerste van een woedende menigte, moet een noodmaatregel toegepast worden.

    “Sources close to and within the intelligence community tell Cockburn that Babbitt was actually shot by a member of VP Mike Pence’s protective detail … one person asserted to Cockburn over drinks in DC that this is ‘basically an open secret’ in the IC”

    twitter.com/starree/status/1410395997...

    Sources close to and within the intelligence community tell Cockburn that Babbitt was actually shot by a member of then-vice president Mike Pence’s protective detail. The VP’s detail, of course, is provided by US Secret Service, not the Capitol Police. One person asserted to Cockburn over drinks in DC that this is ‘basically an open secret’ in the intelligence community.

    Law enforcement sources suggested to Cockburn that the Capitol Police Department and Department of Justice have publicly identified the shooter as a Capitol Police officer in order to protect the reputation of the Secret Service. Cockburn also wonders if this isn’t an attempt to protect Pence from further anger or threats from Capitol rioters who wanted him to refuse to certify the results of the election on January 6.

    A cover-up of this nature would also explain why the government hasn’t been forthcoming with other information about the alleged Capitol Police officer who they say shot Babbitt. Police officers who are involved in shootings are almost always identified publicly.

    The unnamed officer’s lawyer says that his client is being kept anonymous due to threats against his life. Babbitt’s family, however, argues that they have a right to know who shot and killed their beloved relative. Her husband, Aaron Babbitt, is suing Washington DC for access to records that would supposedly reveal the name of the officer.

    lees verder
    spectatorworld.com/topic/killed-ashli...

  11. forum rang 9 gnocchi. 1 juli 2021 08:26
    quote:

    luchtschip schreef op 1 juli 2021 02:36:

    Kyle Griffin, Senior Producer. MSNBC's @TheLastWord :

    Breaking Washington Post :

    Allen Weisselberg is expected to surrender Thursday morning at the office of Manhattan District Attorney Cy Vance, two people familiar with the plan said.

    twitter.com/lauferlaw/status/14103878...

    Of dat ook betekent dat hij een plea deal sluit en dus schuld bekent en meewerkt aan het onderzoek van de aanklagers door alles op te biechten over de Trump Organisatie, in ruil voor strafvermindering, blijft de vraag.
    Paranoïde Donald Trump weigert nu alleen in een kamer te zijn met Allen Weisselberg
    Bill Palmer | 22:28 EDT 30 juni 2021.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/paranoi...

    In de weken sinds duidelijk werd dat de CFO Allen Weisselberg, CFO van de Trump-organisatie, strafrechtelijk zou worden aangeklaagd, hebben we een aantal nogal vreemd hoogdravende verhalen in grote kranten gezien, waardoor het klonk alsof de zaken tussen Donald Trump en Weisselberg nog steeds een domper waren. In feite klonken de verhalen zo hoogdravend dat we ons afvroegen of ze misschien ten onrechte waren geplant.

    Nu blijkt dat het helemaal niet goed zit tussen Donald Trump en Allen Weisselberg. Tijdens zijn MSNBC-show vanavond onthulde Lawrence O'Donnell dat zelfs voorafgaand aan de aanklacht tegen Weisselberg van vanavond, Trump heeft geweigerd alleen met hem in een kamer te zijn. Wanneer de twee elkaar onlangs hebben ontmoet of gesproken, is er altijd een derde partij in de kamer geweest.

    Dit betekent dat Donald Trump inderdaad erg bang is dat Allen Weisselberg hem uiteindelijk zal bedriegen, en hij is bang om Weisselberg iets meer te geven om mee te werken dan hij al heeft. De derde partij in de kamer betekent dat als Weisselberg beweert dat Trump dit of dat tegen hem heeft gezegd, er een getuige zal zijn die het kan betwisten.

    Opmerkelijk genoeg suggereert dit dat Donald Trump zo paranoïde is geworden, dat hij nu bang is dat Weisselberg gewoon zal doen alsof Trump dit of dat belastende ding tegen hem heeft gezegd. Natuurlijk is Trump zo inherent oneerlijk, het is niet verwonderlijk dat hij verwacht dat zijn ondergeschikten net zo oneerlijk zijn.

    Maar zoals altijd het geval is geweest met Donald Trump, is dit too little too late. Allen Weisselberg runt al tientallen jaren de bedrijven van Trump, doet de boekhouding voor zijn criminele capriolen en kookt zijn boeken. Weisselberg heeft zeker al meer dan genoeg om een ??deal tegen Trump te sluiten. Dus de late paranoia van Trump zal hem niet helpen.
  12. forum rang 9 gnocchi. 1 juli 2021 08:31
    Voormalig federaal aanklager voorspelt de “vernietiging” van Donald Trump na strafrechtelijke aanklachten
    Bill Palmer | 21:40 EDT 30 juni 2021.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/former-...

    hillreporter.com/breaking-trump-organ...

    Eerder vandaag heeft een grand jury van New York de Trump Organization en haar CFO Allen Weisselberg strafrechtelijk aangeklaagd. Weisselberg wordt morgenochtend in hechtenis genomen en morgenmiddag wordt de volledige tekst van de aanklachten openbaar gemaakt. Dus wat nu?

    Voormalig assistent-advocaat van de VS Richard Signorelli vatte deze aanklachten als volgt samen: “Ik heb het al eerder gezegd en ik heb het bij het verkeerde eind gehad, maar ik denk dat morgen het begin zal zijn van de vernietiging van deze gek die zoveel heeft vernietigd en zoveel heeft vermoord. Het zal echter even duren, maar de bal gaat eindelijk rollen.”

    Nu kunnen we zien hoe de Trump-organisatie instort als een zakelijke entiteit, zelfs nu Weisselberg gedwongen wordt zijn eerdere standpunt van weigering om een ??pleidooiovereenkomst te sluiten opnieuw te evalueren. Natuurlijk verwachten we dat Donald Trump zelf uiteindelijk wordt aangeklaagd. Signorelli heeft gelijk dat we hem in de tussentijd systematisch zullen zien ontmantelen en vernietigen.
  13. forum rang 9 gnocchi. 1 juli 2021 08:39
    Acosta van CNN gevierd omdat hij Trump heeft gevraagd of hij zich wil verontschuldigen voor 6 januari: 'Het lijkt erop dat Trump Acosta heeft gekregen'
    Sarah K. Burris
    30 juni 2021

    Tijdens een optreden in Texas woensdag deed voormalig president Donald Trump alsof hij nog steeds de president was, terwijl hij de grens onderzocht en de impact die zijn onvoltooide en slecht gebouwde "muur" had.

    Terwijl hij daar was, schreeuwde CNN-presentator Jim Acosta of Trump zich ooit zou verontschuldigen voor zijn rol bij het aanzetten tot de aanval van 6 januari op het Amerikaanse Capitool. Daar werd hij uitgejouwd door het pro-Trump-publiek.

    Hoewel Acosta's opmerkingen waarschijnlijk geen reactie van de voormalige president zouden krijgen, bracht het velen online ertoe om de moed te vieren om zo'n vraag te schreeuwen in een publiek dat vijandig zou kunnen zijn.

    Velen speculeerden dat het de voormalige president waarschijnlijk woedend maakte om met Acosta te worden geconfronteerd.

    Zie onderstaande tweets:

    www.rawstory.com/donald-trump-acosta-...
  14. forum rang 10 voda 1 juli 2021 10:06
    Trump naar grens met Mexico: 'Biden verwoest ons land'
    ANP 1 uur geleden

    Trump naar grens met Mexico: 'Biden verwoest ons land'© Copyright ANP 2021

    EL PASA (ANP) - De Amerikaanse oud-president Donald Trump heeft tijdens een bezoek aan de grens met Mexico forse kritiek geuit op zijn opvolger. "Biden verwoest ons land", concludeerde Trump, die werd vergezeld door de Texaanse gouverneur Greg Abbott en tientallen andere prominente Republikeinen.

    Trump bezocht de grens om aandacht te vragen voor het onderwerp dat een hoofdrol speelde bij zijn oorspronkelijke campagne om president te worden: de aanpak van illegale migratie. Hij beweerde bij de plaats Pharr dat "miljoenen mensen" illegaal het land binnenkomen.

    De 75-jarige Trump geldt ondanks zijn verkiezingsnederlaag nog steeds als een van de meest invloedrijke personen in de Republikeinse Partij. Hij heeft nog niet gezegd of hij in 2024 weer wil meedoen aan de presidentsverkiezingen. Ook zijn gastheer Abbott wordt gezien als mogelijke presidentskandidaat voor de Republikeinen.

    Bekijk ook: Trump brengt publiek in extase: 'We worden partij van liefde' (De Telegraaf)

    Voor video, zie link onderin.

    Migratie

    Migratie blijft politiek een enorm gevoelig onderwerp in de VS. Grensbewakers kwamen in mei 180.000 keer migranten tegen in het grensgebied met Mexico. Dat was volgens cijfers van grensbewakingsdienst CBP het hoogste maandelijkse totaal in ongeveer twee decennia.

    De Republikeinen verwijten de Democraat Joe Biden dat hij het strenge migratiebeleid van Trump deels heeft teruggedraaid en de bouw van een grensmuur liet stilleggen."Wij hebben het fantastisch gedaan", zei Trump volgens Amerikaanse media. "Nu hebben we een open grens. Heel gevaarlijk."

    www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/t...

  15. forum rang 9 gnocchi. 1 juli 2021 12:54
    Rudy Giuliani valt uit elkaar
    Ministry of Trvth | 10:30 pm EDT June 30, 2021.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/community/rudy-g...

    Rudy Giuliani wordt in New York van het tableau geschrapt, wat het einde betekent van zijn carrière als advocaat. De rechtbank heeft de ongebruikelijke stap genomen om zijn advocatenvergunning te schorsen terwijl de zaak nog in behandeling is. De "alle hoop is verloren" trollen merkten onmiddellijk op dat hij zijn vergunning terug zou kunnen krijgen, maar feit is dat als de rechter deze actie nu niet had ondernomen, hij vrij zou zijn om zich als advocaat te blijven voordoen totdat zijn zaak uiteindelijk is beslist.

    De uitspraak beschrijft Giuliani's misdrijf in bloederig detail. Advocaten mogen niet willens en wetens onjuiste juridische beweringen doen, noch in een rechtszaal noch in het openbaar. De voorlopige uitspraak beschrijft tientallen schendingen van dit basisprincipe.

    Rudy heeft niet alleen verzuimd de verkiezingsfraude van zijn cliënt te bewijzen, hij heeft ook verzuimd zijn eigen verdediging te voeren. Terwijl zijn advocatenlicentie op het spel stond, heeft Rudy geen van de "honderden pagina's beëdigde verklaringen" overgelegd die hij beweert in zijn bezit te hebben. In plaats daarvan verwachtte hij dat de rechtbanken zich zouden bezighouden met paranoïde Qanon-stijl speculatie om een reeks ongefundeerde en zichzelf tegensprekende beweringen als feiten te accepteren.

    Hij verwees naar "beëdigde verklaringen" en "vertrouwelijke informanten" die hij nooit in het proces-verbaal heeft opgenomen. Hij citeerde speculatieve blogs die zelf geen enkel ondersteunend bewijs aanhaalden. En hij bleef liegen tegen het publiek, zelfs nadat hij de rechtbank had verteld dat hij "persoonlijke discipline" had en zou blijven betrachten. Ja, hij heeft dit echt gezegd! In de rechtbank!

    De ironie wil dat deze uitspraak de basis legt voor de twee keer beschuldigde verliezer van de laatste presidentsverkiezingen om Giuliani aan te klagen voor juridische malversaties en fraude. Als Rudy op dit moment niet begrijpt waarom hij geen rechten zou mogen uitoefenen, dan is dat nog een reden waarom hij geen rechten zou mogen uitoefenen. Misschien kan zijn laatste cliënt hem inlichten.
  16. forum rang 9 gnocchi. 1 juli 2021 13:08
    Beschuldigde MAGA-relschopper kronkelt wanneer verslaggever hem vertelt dat de FBI foto's heeft van hem dat hij eigendommen vernietigt
    Brad Reed
    01 juli 2021.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/chase-allen/

    Een beschuldigde MAGA-relschopper kronkelde deze week nadat een lokale nieuwsverslaggever hem had verteld dat federale aanklagers foto's hebben van hem die eigendommen vernietigt tijdens de rellen van 6 januari in het Capitool van de Verenigde Staten.

    In een interview met WPRI 12 beweerde de 25-jarige Chase Allen dat hij op 6 januari gewoon in het Capitool was om te documenteren wat er gebeurde en dat hij er niet was als aanhanger van voormalig president Donald Trump.

    WPRI 25-verslaggever Shiina LoSciuto liet hem echter weten dat "er naar verluidt foto's van hem zijn die op camera-apparatuur stampen" die worden gebruikt als bewijs dat hij eigendommen heeft vernietigd.

    'Ben jij dat op die foto die de FBI naar buiten brengt?' vroeg ze hem.

    "Eh, daar wil ik op dit moment geen commentaar op geven", antwoordde een ongemakkelijke Allen. "Ik ben alles aan het uitzoeken met de rechtbanken en zo. Uhm, dat is dat."

    LoSciuto zegt ook dat Allen haar heeft verteld dat hij nog geen advocaat heeft om hem te vertegenwoordigen.

    Bekijk de video hieronder.

    twitter.com/ShiinaHL/status/141037674...
70.586 Posts
Pagina: «« 1 ... 2798 2799 2800 2801 2802 ... 3530 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0655 +0,11%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,13%
Gold spot 2.392,50 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.282,01 -2,05%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links