Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.566 Posts
Pagina: «« 1 ... 2797 2798 2799 2800 2801 ... 3529 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 29 juni 2021 22:22


    Daniel Goldman, Former: Lead Counsel, House Impeachment Inquiry (van de Trump 1rste impeachment) :

    As I’ve been saying for a while, if Allen Weisselberg does not cooperate with the Manhattan DA’s office — and all indications are that he has not and will not — that office will not be able to criminally charge Donald Trump for any of the conduct under investigation.

    twitter.com/danielsgoldman/status/140...

    Weisselberg deed illegale activiteiten als CFO van de Trump organisatie. Hij gaf lage waarde op van huizen bij de belasting en bij het verkrijgen van leningen hoge waardes. Hij faciliteerde de betalingen voor zwijggeld aan de dames die een affaire hadden met Trump.
    Wanneer Weisselberg niet meewerkt en niet zegt dat Trump hem daartoe opdracht gaf kan Trump niets verweten worden.
    Er staat niets zwart op wit en Trump gaf alleen mondelinge opdrachten.

    Het lijkt een beetje op het aanpakken van de maffia. de maffia baas geeft opdrachten tot criminele daden, maar er kan niet bewezen worden dat zij opdracht gaven. De daders worden gepakt en de maffia bazen gaan vrij uit.

    Niemand weet wat voor bewijsmateriaal de aanklagers al hebben tegen Trump, zonder benodigde mede werking van Weisselberg.

    We moeten afwachten waarmee de aanklagers komen.
    Mogelijk deze week al een aanklacht.
    Nog 3 dagen te gaan.

    Of moeten we nog langer wachten voor de aanklacht wordt ingediend ?
  2. forum rang 10 luchtschip 29 juni 2021 22:35


    Donald Trump is zo nerveus dat er een aanklacht komt tegen Allan Weisselberg, Trump Organization CFO, en tegen de Trump Organization zelf.

    Weer een statement van Donald Trump, the 45th President

    Statement :

    CNN ratings are down 70%. MSDNC is also way down. Actually, they are ALL way down. They say the news is "boring" since I left D.C. Morning Joe, Joy Reid (whoever that is?), Nicole Wallace, Jake Tapper, and even Chris Wallace, at Fox, in free fall. A wonderful thing to see!

    pbs.twimg.com/media/E5EQ_rWXEAg_4nf?f...

    twitter.com/jaketapper/status/1409952...
  3. forum rang 9 gnocchi. 29 juni 2021 22:38
    Michael Cohen zegt dat New York al genoeg bewijs heeft om Donald Trump aan te klagen – en hij zou het moeten weten
    Bill Palmer | 14:39 EDT 29 juni 2021.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/michael...

    Er is nog steeds veel verwarring in de nasleep van de bewering van de advocaat van Donald Trump dat Trump deze week niet zal worden aangeklaagd, en de daaropvolgende kop van Politico die ten onrechte beweert dat Trump niet zal worden aangeklaagd. Al die onzin terzijde, het lijkt erop dat we terug zijn waar we waren toen de week begon: Allen Weisselberg en de Trump Organization zelf zullen naar verwachting deze week worden aangeklaagd, in wat zeker slechts de eerste ronde van aanklachten in de zaak zal zijn.

    In het kielzog van de verwarring die door Politico is ontstaan, grijpen een aantal media-experts het verhaal aan dat Weisselberg nooit zal omdraaien en dat Trump als gevolg daarvan vrijuit zal gaan. Maar de feiten ondersteunen dit verhaal gewoon niet.

    Om te beginnen, hoewel niemand zeker weet wat de kans is dat Weisselberg omvalt, weten we wel dat die kansen de komende dagen en weken zullen stijgen - niet dalen. Weisselberg wordt gearresteerd. Hij zal een aanklacht zien waaruit blijkt dat hij jarenlang de gevangenis in gaat, en op zijn leeftijd heeft hij geen jaren. Als hij het naar buiten sleept, zal hij zien dat zijn kinderen worden aangeklaagd. En op een gegeven moment kan Trump een van zijn handelsmerkverklaringen naar buiten brengen om afstand te nemen van Weisselberg. Naarmate de tijd verstrijkt, zal het voor Weisselberg veel moeilijker worden om niet om te draaien.

    En zelfs als Weisselberg nooit flipt, is er geen reden om te verwachten dat dit ertoe zal leiden dat Trump op magische wijze vrijuit gaat. Michael Cohen, die de aanklagers in deze zaak tien keer heeft ontmoet en telt, zegt dat er al meer dan genoeg bewijs is om Trump aan te klagen, zelfs zonder de hulp van Weisselberg. Houd er rekening mee dat hij, op basis van de specifieke vragen die aanklagers Cohen hebben gesteld, zeker een goed idee heeft van het bewijsmateriaal dat ze in handen hebben - dus als hij zegt dat er genoeg is, raadt hij niet alleen wat ze hebben.

    Houd in gedachten dat Trump Organization Controller Jeff McConney drie weken geleden voor de grand jury in de zaak getuigde. Hij is de nummer twee geldman van Trump achter Allen Weisselberg. Er is dus duidelijk een zaak tegen Donald Trump, of Weisselberg nu wel of niet flipt – en er is ook nog geen reden om te concluderen dat Weisselberg niet zal flippen
  4. forum rang 9 gnocchi. 29 juni 2021 23:05
    Republikeinen in Florida struikelen over elkaar om te zien wie het het ergst kan verknallen
    Brutale publicist: 4:00 pm EDT June 29, 2021

    De concurrentie is groot voor de Republikeinse "Florida Man" van het Jaar wedstrijd. In een staat die bekend staat om zijn domme mannen, hebben de Republikeinen van Florida de agressieve domheid naar een nieuw niveau getild. Hier is een overzicht van de favorieten:

    Gouverneur Ron DeSantis - Van het verknoeien van de COVID-respons van de staat tot het politiseren van de uitrol van vaccins, DeSantis heeft de bijnaam DeathSantis verdiend. Maar hij rustte niet op zijn lauweren. Hij heeft ook wetgeving ondertekend die bestuurders die "onopzettelijk" met hun auto tegen demonstranten aanrijden die een straat blokkeren, civielrechtelijk onschendbaar verklaart, maar het blokkeren van het verkeer als onderdeel van een demonstratie of protest zonder vergunning strafbaar stelt. Het is ook een misdrijf om een standbeeld of monument neer te halen of te vernielen als onderdeel van een "wanordelijke bijeenkomst". DeSantis vindt dus dat levende mensen minder bescherming verdienen dan standbeelden van bijvoorbeeld verraders van de Confederatie. Tot zover het "pro-leven" zijn.

    Geen wonder dat DeSantis aan de leiding gaat in een vroege peiling voor de Republikeinse presidentsnominatie; hij is dom en strijdlustig - precies wat Republikeinen zoeken in een leider!

    Matt Gaetz - Met de politieke ervaring van zijn vader in Florida, heeft Gaetz een natuurlijk geboren voordeel. Hij streefde ernaar een lakei van Trump te zijn en is daar boven zijn stoutste dromen in geslaagd. Van het regelmatig geven van praatjes op Fox News tot zijn stunt om de Sensitive Compartmented Information Facility (SCIF) te "bestormen" waar een afzetting werd gedaan in Trump's eerste impeachment procedure, hij heeft laten zien alles te willen doen in dienst van de Tangerine Tyrant.

    Gaetz omringt zich graag met domme, dwaze collega's als Gym Jordan, en heeft een toespraaktournee georganiseerd met de gestoorde Trumplicaanse Marjorie Taylor Greene. Zijn persoonlijke leven is op zijn zachtst gezegd merkwaardig, van zijn "adoptie/niet echt" van Nestor tot zijn omgang met Joel Greenberg. Deze laatste heeft blijkbaar Gaetz' mogelijke misdaden (seks met een minderjarige, sekshandel, enz.) onthuld aan openbare aanklagers. Oeps - Matt is misschien niet beschikbaar om de prijs persoonlijk in ontvangst te nemen als

    Lees verder.
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/community/florid...
  5. forum rang 10 luchtschip 29 juni 2021 23:06


    Gouverneur Kristi Noem ( republikeins) van South Dakota stuurt 50 South Dakota National Guard troops naar Texas.
    Dit om Texas te helpen de binnenkomst van immigranten en hun overlast te bestrijden.
    Dit op verzoek van Texas Gouverneur Gregg Abbott.
    De troepenzending wordt betaald uit prive donaties.
    Zij vindt dat de grenzen beschermd moeten worden en dat Biden daarin verzuimt.

    statement Kristi Noem :

    pbs.twimg.com/media/E5DqhFKX0AAYdti?f...

    twitter.com/leesgirl9/status/14099715...

    Dit is wel bizar.
    Dat een staat uit het verre Noorden van Amerika troepen stuurt naar Texas in het zuiden, om de overlast door immigranten te beperken.
    Ook nog omdat de President, naar haar mening, zijn taken verzuimt en dan gaan Staten maar zelf met troepenmachten acties ondernemen.

    Nog vreemder is dat dit door een paar rijke US burgers wordt bekostigd.
    Dit houdt in dat een groep rijke mensen wel even overheidsdienaren, in de vorm van de National Guard van een Staat, kunnen inhuren om recht en orde te handhaven in andere Staten van de US.

  6. forum rang 10 luchtschip 29 juni 2021 23:14

    Sturen van South Dakota National Guard troepen (50 man) naar Texas om overlast van illegale immigranten te beteugelen

    a high-dollar GOP donor from Tennessee is bankrolling the deployment of South Dakota National Guard troops to the southern border, Gov. Kristi Noem's office says

    twitter.com/lachlan/status/1409969494...

    GOP megadonor funds S.D. troops' border deployment

    A Tennessee billionaire and high-dollar Republican donor is funding the deployment of South Dakota National Guard troops to the U.S. Mexico border.

    the deployment "will be paid for by a private donation."

    the funds are coming from a foundation run by Willis Johnson, founder of automotive salvage and auction company Copart.

    The Oklahoma-born Willis Johnson is estimated to be worth $2.2 billion, per Forbes.

    He's used that fortune to bankroll a number of high-profile political campaigns, including former President Trump's 2020 reelection campaign.

    www.axios.com/gop-megadonor-south-dak...

  7. forum rang 10 luchtschip 30 juni 2021 00:16


    Corruptie

    In 2011, agribusiness giant Archer-Daniels-Midland bought a grain plant in South Carolina for $5.5 million. In 2017, the company sold it to Sonny Perdue for $250,000 -- after Trump had nominated him to be U.S. agriculture secretary (Minister van Landbouw)

    twitter.com/aawayne/status/1409886414...

    www.washingtonpost.com/gdpr-consent/?...

  8. forum rang 10 luchtschip 30 juni 2021 00:48


    Mike Lindell, eigenaar en CEO van "MyPillow" gaat weer door het lint in zijn steun voor Trump.

    Wil dat de Supreme Court bij elkaar komt en beslist met 9 tegen 0 stemmen dat Trump gewonnen heeft

    Daar hoef je toch niet over te beraadslagen. Het is zo simpel als met een koffie kopje. Is dit een koffie kopje. Beslissing ja
    Laat ze dan ook beslissen over Donald Trump en dan zijn we af van die communisten ( Biden en de Democraten)

    video 0:24 minuut

    twitter.com/patriottakes/status/14095...
  9. forum rang 9 gnocchi. 30 juni 2021 00:58
    'Er is een God': Trump werd brutaal bespot, nadat de vergunning voor een weekendrally van 4 juli werd geweigerd.
    Tom Boggioni
    29 juni 2021

    Volgens een rapport van AL.com is het plan van Donald Trump om op 4 juli een weekendbijeenkomst te houden in het USS Alabama Battleship Memorial Park aan de westelijke oever van Mobile Bay neergeschoten door parkcommissarissen vanwege zorgen over de mogelijke inhoud ervan.

    In een verklaring, voorzitter van de commissie, legde Bill Tunnell uit dat het bestuur dacht dat de bijeenkomst van Trump "... een partijdige politieke gebeurtenis zou zijn, in plaats van alleen een patriottische gebeurtenis die voor die avond was gepland", en daarom weigerden ze de vergunning.

    "Tunnell zegt dat commissarissen eind mei een advies van het kantoor van de procureur-generaal hebben ingewonnen. NBC 15 News kreeg het antwoord van procureur-generaal Steve Marshall, waarin stond dat er weinig tijd was voor een formeel advies, maar merkte op dat het park kan worden gebruikt voor politieke evenementen, mits toegang is 'beschikbaar voor alle politieke partijen en kandidaten op gelijke basis'", meldde NBC 15 News.
    Chris Matthews praat met Raw Story: op wie zou je wedden in 2024, Trump of Kamala?

    Onnodig te zeggen dat de voormalige president die zijn betoging op 4 juli werd ontzegd, een stortvloed van commentaar veroorzaakte met een Twitter-commentator die God dankte op 4 juli-nieuws over wat Trump van plan was te zeggen, zal niet centraal staan ??tijdens het vakantieweekend.

    Hieronder ziet u enkele opmerkingen:
    www.rawstory.com/trump-4th-of-july-ra...
  10. forum rang 10 luchtschip 30 juni 2021 01:45


    Bevrijd onze politieke gevangenen nu

    Veteranen die gevochten hebben als patriotten en anderen worden gevangen gezet zonder een veroordeling.

    Yesterday, there was a “Free Political Prisoners Now” rally in New York City to fight for the individuals who were imprisoned for involvement in the Jan 6 insurrection.

    video 1:14 minuut

    twitter.com/patriottakes/status/14095...

    Ja,
    meedoen aan een coup poging heeft gevolgen, zeker wanneer er 5 doden vallen en 140 Capitol Police Officers gewond zijn geraakt en wanneer de intentie was de vice president en de senatoren te vermoorden.
  11. forum rang 7 ff_relativeren 30 juni 2021 01:53
    quote:

    luchtschip schreef op 30 juni 2021 01:45:

    Bevrijd onze politieke gevangenen nu

    Veteranen die gevochten hebben als patriotten en anderen worden gevangen gezet zonder een veroordeling.

    Yesterday, there was a “Free Political Prisoners Now” rally in New York City to fight for the individuals who were imprisoned for involvement in the Jan 6 insurrection.

    video 1:14 minuut

    twitter.com/patriottakes/status/14095...

    Ja,
    meedoen aan een coup poging heeft gevolgen, zeker wanneer er 5 doden vallen en 140 Capitol Police Officers gewond zijn geraakt en wanneer de intentie was de vice president en de senatoren te vermoorden.
    Vijanden van de Grondwet zijn vijanden van de Staat. Die zouden ze inderdaad niet op het vasteland gevangen mogen zetten. Afvoeren naar Guantanamo Bay !
  12. forum rang 10 luchtschip 30 juni 2021 01:55


    Wij zijn het grootse land in de wereld

    wij kunnen op een knopje drukken om de lichten aan te doen en dat werkt ook nog.

    Maar dan gaan wij een pad volgen dat dit niet meer gaat kunnen.

    Marjorie Taylor Greene says we are going down a path where we won’t be able to turn on lights with light switches.

    twitter.com/RYP__/status/140968242591...

    Pas gekozen in het Huis van Afgevaardigden en QAnon volgster en Trump's hielenlikker

    Zij laat wel zien dat zij het licht is, door zo'n triviale uitleg over het licht aan doen.
  13. forum rang 10 luchtschip 30 juni 2021 02:23


    Trump Organization executives can't stomach prison time and may flip if faced with criminal charges, former EVP ( former Executive Vice President of the Trump Organization ), Barbara Res, says

    Trump Org. executives may cooperate with prosecutors if facing criminal charges, a former EVP said.

    Allen Weisselberg ( Trump Organization CFO ) and Matthew Calamari ( Trump's ex body guard) can't stomach prison time, Barbara Res said.

    Res said they don't have "black hearts" like former Trump aides Paul Manafort and Roger Stone.

    www.msn.com/en-us/news/politics/trump...
  14. forum rang 10 luchtschip 30 juni 2021 02:51


    Een meesterzet van Nancy Pelosi

    House Speaker Nancy Pelosi has invited representatives of US Capitol Police and DC Metro Police to attend tomorrow’s vote to create Jan. 6 select committee, per CNN — daring GOP to vote no in their presence.

    twitter.com/SaysDana/status/141002573...

    Hebben de Republikeinen het lef nee te zeggen tegen een onderzoek naar de bestorming van het Capitol op 6 januari, terwijl de Capitol Police Officers toekijken ?
    Er overleden 4 Capitol Police Officers, 1 bestormer en 140 raakten gewond

    This is why experience and savvy ( slimheid ) matters in Congress. This is why no one could do this better than SpeakerPelosi

    Bravo!
  15. forum rang 10 luchtschip 30 juni 2021 03:02
    quote:

    luchtschip schreef op 29 juni 2021 16:42:

    Tucker Carlson (. Fox News presentator ) is in alle staten.

    .TuckerCarlson says a "whistleblower" within the NSA ( National Security Agency ) tipped him off that the agency has been spying on his team and is planning to leak communications about a story he's been working on in order to get his shown taken off the air.

    video 1:54 minuut

    twitter.com/ericgarland/status/140983...
    De NSA ( National Security Agency ) heeft een verklaring uitgegeven in reactie op Tucker Varlson's uitspraken.

    Dit is niet waar.
    Tucker Carlson is nooit een doel geweest van de onderzoeken van de NSA en de NSA heeft nooit plannen gehad Tucker Carlson's uitzendingen uit de lucht te halen.

    De NSA beperkt zich tot buitenlandse activiteiten die de US als natie kunnen schaden.
    Zonder toestemming van de rechtbank mag de NSA geen US inwoner als doel van onderzoek hebben.

    verklaring NSA :

    pbs.twimg.com/media/E5FqnRCXEAYLzx1?f...

    twitter.com/NSAGov/status/14100253990...
  16. forum rang 10 luchtschip 30 juni 2021 03:31


    A second massive LinkedIn breach reportedly exposes the data of 700M users, which is more than 92% of the total 756M users.

    The DB ( Data Breach ) is for sale on the dark web, with records including phone numbers, physical addresses, geolocation data, & inferred ( afgeleide ) salaries.

    twitter.com/karolcummins/status/14099...

    de gestolen data bevatten :

    Email Addresses

    Full names

    Phone numbers

    Physical addresses

    Geolocation records

    LinkedIn username and profile URL

    Personal and professional experience/background

    Genders

    Other social media accounts and usernames

    9to5mac.com/2021/06/29/linkedin-breach/
  17. forum rang 10 luchtschip 30 juni 2021 06:37
    quote:

    luchtschip schreef op 30 juni 2021 03:02:

    [...]

    De NSA ( National Security Agency ) heeft een verklaring uitgegeven in reactie op Tucker Varlson's uitspraken.

    Dit is niet waar.
    Tucker Carlson is nooit een doel geweest van de onderzoeken van de NSA en de NSA heeft nooit plannen gehad Tucker Carlson's uitzendingen uit de lucht te halen.

    De NSA beperkt zich tot buitenlandse activiteiten die de US als natie kunnen schaden.
    Zonder toestemming van de rechtbank mag de NSA geen US inwoner als doel van onderzoek hebben.

    verklaring NSA :

    pbs.twimg.com/media/E5FqnRCXEAYLzx1?f...

    twitter.com/NSAGov/status/14100253990...

    En dan reageert natuurlijk Tucker Carlson hier weer op.

    Bradley Moss, lawyer :

    Dear lord Tucker Carlson is whining like the pampered little rich boy I always took him for and then some. He clearly has no idea how surveillance authorities work, how collection occurs, or how minimization procedure work.

    video 1:30 minuut

    twitter.com/BradMossEsq/status/141003...

    Hij blijft maar doorgaan.
    Citeert de verklaring van de NSA dat Tucker Carlson nooit een doelwit is geweest van de NSA.
    OK, fijn te horen zegt Carlson.
    Maar...
    Hebben zij mijn e-mails gelezen en dat ging hij alsnog vragen aan de NSA en die gaven hem te kennen dat zij geen informatie verstrekken.
    Uiterst onbetrouwbare gang van zaken, volgens Tucker Carlson.

    Het lijkt er toch meer op dat het gewoon een opgeklopt verhaal is van Tucker Calson om zijn MAGA achterban spektakel te leveren
    Fox News heeft ook een News Web site en daar wordt totaal geen melding gemaakt van dit gebeuren.

    Eventueel zou dit een voorbode kunnen zijn voor Trump, wiens Trimp Organization mogelijk aangeklaagd wordt.
    Trump zou dan kunnen huilen dat hij door de NSA geobserveerd werd en de MAGA fans begrijpen dat, want dat was ook al bij Tucker Carlson gedaan.
    Zou kunnen, maar dat zou later moeten blijken als Trump hiermee komt.
    Voorlopig lijkt het toch gewoon een opgeklopt verhaal met sensatie om het MAGA publiek te binden aan Fox Tucker Carlson News.

  18. forum rang 9 gnocchi. 30 juni 2021 07:54
    Grote problemen voor Ivanka Trump
    Shirley Kennedy | 22:29 EDT 29 juni 2021.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/big-tro...

    Er zijn momenten waarop je kunt liegen en ermee weg kunt komen. Om ervoor te zorgen dat je dat kunt, zet je nooit iets op schrift of voer je nooit gesprekken met anderen waarvan je hoopt dat ze het vergeten. Waarom de moeite nemen om te liegen? We zouden het aan Ivanka Trump moeten vragen omdat ze duidelijk loog in haar verklaring over de Trumps die het inauguratiecomité uitmelken voor geld. Ze dacht naïef dat niemand haar woorden zou herhalen, ging ervan uit dat haar vertrouwen nooit geschonden zou worden, of ze is dom. Maak je eigen keuze.

    Voormalig FBI-assistent-directeur Frank Figliuzzi verscheen op MSNBC met Nicolle Wallace en vertelde Wallace dat hij gelooft dat Ivanka "mogelijk meineed heeft gepleegd" toen ze getuigde over haar niet-betrokkenheid bij de inauguratiecommissie van haar vader. Volgens Figliuzzi getuigde Ivanka dat ze geen rol had in de commissie terwijl er "e-mails en e-mails met haar op staan", inclusief het selecteren van het menu/catering en het organiseren van evenementen. Figliuzzi vertelde Wallace: "Laten we haar toevoegen aan de lijst van vrienden en familie die verstrikt zijn geraakt in de giftigheid." Ze zit er niet in; zij maakt er deel van uit. Ivanka is net zo giftig als haar vader, hoewel ze de laatste tijd probeert afstand van hem te nemen. Daarvoor is het veel te laat. Volgens Figliuzzi zouden Ivanka's leugens over haar betrokkenheid "kunnen bijdragen aan een vervolgingverhaal dat systemisch wangedrag heeft plaatsgevonden."

    Moeder Jones publiceerde een kopie van het transcript van Ivanka's verklaring en wees op de inconsistenties. Toen de raadsman van de regering Ivanka rechtstreeks vroeg of ze betrokken was bij de inauguratie, was haar antwoord "nee". De advocaat van de regering vroeg Ivanka in verschillende vormen en gaf haar mogelijk een uitweg die ze besloot niet te nemen. Ze vroeg opnieuw: "Wat was uw betrokkenheid bij het proces van het plannen van de inauguratie?" Ivanka antwoordde: “Ja. Ik was niet echt betrokken. Ik bedoel ik …." Green ging toen verder met vragen over anderen die erbij betrokken waren, waaronder Stephanie Winston Wolkoff, maar ze bleef terugkomen op vragen over Ivanka's betrokkenheid, die Ivanka herhaaldelijk onvermurwbaar ontkende. Ze werd op een gegeven moment zelfs verontwaardigd en zei: "Ik zei toch dat ik zeer beperkt betrokken was bij alles wat met de inauguratie te maken had." Green zette Ivanka op voor de moord en Ivanka liep regelrecht in de val.


    Wolkoff heeft e-mails vrijgegeven die laten zien dat Ivanka tot haar nek was in het planningsproces, inclusief het werken met Rick Gates aan het schema van evenementen. Ivanka eindigde haar e-mail aan Gates met: "Ik ben mijn assistent Suzie aan het doorlussen die een tijd kan coördineren waarop we contact kunnen maken." Verder schreef Wolkoff Ivanka terug om haar en haar man te bedanken voor hun ontmoeting met haar om "een samenvatting op hoog niveau" van de plannen voor Ivanka's beoordeling te bespreken. Dit thema gaat maar door, inclusief Wolkoff die Ivanka vroeg of ze nog steeds van plan was om de 'Vrouwenondernemersreceptie' te organiseren. Dit alles klinkt meer als "zeer betrokken" dan "niet betrokken". In het beste geval hebben ze Ivanka op meineed. In het slechtste geval zal ze haar zakken leegmaken met de rest van de clan om hun onrechtmatig verkregen winsten terug te betalen. Ze wensen allemaal waarschijnlijk dat hun vader nooit president was geworden. Als hij dat niet had gedaan, zouden we nooit de volledige omvang van hun opruiende activiteiten hebben geweten.
  19. forum rang 9 gnocchi. 30 juni 2021 08:04
    Duistere geldgroep die de rechtbankkandidaat van Trump hielp, duwt nu anti-kritieke rassentheorie-advertentie: documenten
    Sarah K. Burris
    29 juni 2021.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/republican-group-fun...

    De Daily Poster onthulde documenten waaruit blijkt dat de donkere geldgroep achter benoemingen van rechtse rechters zit.

    "Het Concord Fund is de nieuwe non-profitorganisatie van het Judicial Crisis Network, een geheime groep voor duister geld die sinds 2004 campagnes financiert om GOP-rechters te installeren en conservatieve belangenbehartigingscampagnes in het hele land financiert", aldus het rapport. Het Fonds heeft banden met juridisch adviseur Leonard Leo, zo staat in het rapport. Hij stapte uit de buurt van The Federalist Society om voor de groep te werken.

    Toen rechter Ruth Bader Ginsberg stierf, gooide het Judicial Crisis Network miljoenen in advertenties waarin de kandidaat van de voormalige president Donald Trump werd gepromoot. De moedergroep, The Concord Fund, ontving het afgelopen jaar $ 20,4 miljoen met $ 14,3 miljoen van een enkele anonieme donor.

    Het Concord Fund lijkt nu andere organisaties te ondersteunen, waardoor er meer geheimhouding ontstaat om te zien dat de schaduwdonoren proberen de conservatieve boodschap te beheersen.

    Nu creëren de groepen nieuwe groepen die zullen pleiten tegen 'kritische rassentheorie', de nieuwste samenzweringscultuuroorlog van de GOP. Republikeinen beweren dat de theorie, die kritisch staat tegenover slavernij en over het algemeen alleen wordt onderwezen in graduate schools en law schools. Republikeinen hebben hun basis wakker geschud met de bewering dat het op de een of andere manier in de kleuterschool wordt onderwezen.

    "Vorige week hebben het 85 Fund en het Concord Fund nieuwe fictieve namen geregistreerd, Free to Learn en Free to Learn Action", aldus de Daily Poster. "Een paar dagen later kondigde de Free to Learn Coalition, die door Fox News werd beschreven als een organisatie voor 'anti-kritische rassentheorie', publiekelijk aan dat ze 'van start was gegaan met een eerste nationale advertentiecampagne van zeven cijfers van meer dan $ 1 miljoen, waarin werd gepleit voor klaslokalen onafhankelijk van politieke invloed.'"

    Republikeinen hebben tevergeefs meerdere culturele oorlogskwesties geprobeerd, zoals beweringen dat Dr. Seuss werd gecensureerd door Democraten, wat onjuist is. Fox bracht een paar weken door met praten over Mr. Potato Head die een hele Potato-familie kreeg en het geslacht van de aardappel verwijderde. Rep. Matt Gaetz (R-FL) beschouwde de kwestie van het aardappelgeslacht als een liberaal complot om transgenderisme te promoten. Maar het was de oprichting van de GOP-samenzwering die in staat was genoeg van hun kiezers te motiveren om de vergaderingen van het schoolbestuur en de gemeenteraad te overspoelen. Op basis van de fondsenwerving rond de nieuwe groep en de advertenties, lijkt het erop dat conservatieven dit het probleem vonden dat ze zullen gebruiken om Democraten aan te vallen voor de tussentijdse verkiezingen.
    Rapporteer advertentie

    Lees het uitgebreide, goed onderbouwde rapport op The Daily Poster.

    www.dailyposter.com/otherposts/the-go...
70.566 Posts
Pagina: «« 1 ... 2797 2798 2799 2800 2801 ... 3529 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,66 -0,54%
EUR/USD 1,0655 +0,11%
FTSE 100 7.836,16 -0,52%
Germany40^ 17.716,50 -0,68%
Gold spot 2.378,08 -0,05%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

EBUSCO...
+3,38%
WDP
+3,36%
Heineken
+1,91%
Pharming
+1,38%
NX FIL...
+1,17%

Dalers

AMG Cr...
-3,59%
TomTom
-2,68%
ADYEN NV
-2,55%
FASTNED
-2,29%
PostNL
-2,26%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links